Dagens PS > Ekonomi

Monday, 18 June, 20:57

Dagens PS - 19 okt 16 kl. 07:50

Här kan du göra snabba cashInvesttech har vaskat fram listan av aktier som bedöms vara Stockholmsbörsens bästa för tillfället. ”Investtech har en omfattande databas med upp till 20 års data, och har genomfört forskning inom matematisk identifikation av trender i aktiekursen. Forskningsresultaten visar att aktier i stigande trender har presterat betydligt bättre än aktier i fallande trender under nästkommande månader”, heter det. Här är 20-i-toppaktierna:
1 SSAB A
2 Catella AB
3 Stora Enso
4 BlackPearl Resources
5 Mavshack AB
6 SyntheticMR AB
7 Bactiguard Holding AB
8 Cloetta B
9 SSAB B
10 Sectra B
11 Eurocon Consulting
12 Bredband2 i Skandinavien AB
13 Lundin Petroleum
14 Sandvik
15 Doro
16 Dustin Group A
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Stockholmsbörsens, SSAB, Catella AB, Stora Enso, BlackPearl Resources, Mavshack AB, SyntheticMR AB, Bactiguard Holding AB, Cloetta, Sectra, Eurocon Consulting, Bredband2, Skandinavien AB, Lundin Petroleum, Sandvik, Doro, Dustin Group AB, Avensia AB, MedicPen, Tobii AB, Respiratorius AB LÄS ÄVEN, PS, LÄS MER, Stockholmsbörsen, Här, Dagensps

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här kan du göra, snabba, cash
Barometern - 30 aug 13 kl. 16:14

Själfulla nyanser och mullrande domedagskänsla i sista Snabba cash

JW och Jorge har kommit till vägs ände. Barometern har sett den sista filmen i Snabba Cash-serien. I filmatiseringen av den tredje och avslutade delen i Jens Lapidus romansvit letar JW (Joel Kinnaman) efter sin försvunna syster i Los Angeles, medan Jorge (Matias Varela) planerar ett spektakulärt värdetransportrån mot Tomteboda postterminal.

Posh24 - 14 aug 12 kl. 07:48

Joel Kinnaman: "Jag ville inte vara med i Snabba Cash 2"

I dagarna går årets största svenska film upp på biograferna, "Snabba Cash 2". Rollbesättningen var långt ifrån självklar. Filmens huvudrollsinnehavare berättar att han var tveksam till att medverka i uppföljaren av 2010 års succé, "Snabba Cash".

Posh24 - 30 apr 12 kl. 09:17

Zac Efron om Snabba Cash: "Originalet är förbannat bra!"

För två år sedan stod det klart att Hollywood skulle göra en version av "Snabba Cash". Men filmplanerna sköts upp, och nu berättar huvudrollsinnehavaren och flickidolen Zac Efron varför: "Problemet med "Snabba Cash" är att originalet är så förbannat bra".

"Easy Money", som remaken ska heta, baseras på svenska Jens Lapidus bok "Snabba Cash" som handlar om JW som börjar sälja droger på Stureplan.

Kristianstadsbladet - 27 aug 13 kl. 10:39

Nya stjärnor i "Snabba cash"-finalen

Två nya ansikten dyker upp när det drar ihop sig för "Snabba cash"-final.Malin Buska och Martin Wallström spelar avgörande roller för dramatiken. - Att få vara en del av det här känns som en vinstlott, säger de.

Trelleborgs Allehanda - 27 aug 13 kl. 10:39

Nya stjärnor i "Snabba cash"-finalen

Två nya ansikten dyker upp när det drar ihop sig för "Snabba cash"-final.Malin Buska och Martin Wallström spelar avgörande roller för dramatiken. - Att få vara en del av det här känns som en vinstlott, säger de.

Nyheter 24 - 22 nov 11 kl. 08:36

Södertäljemaffian: "Snabba cash är inget jämfört med oss"


I förundersökningen avslöjas gangsterkriget mellan Södertäljenätverket och bröderna Moussa samt X-team. SÖDERTÄLJE. Inom den innersta kretsen går den 31-årige maffialedaren under smeknamnet ?

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 12 kl. 10:36

Teaser för "Snabba cash II"

Jens Lapidus roman "Snabba cash" blev en rätt stor succé när den kom som film för två år sedan. Den 24 augusti har uppföljaren, Snabba cash II" premiär..

BT - 22 feb 12 kl. 18:50

Första bilderna från Snabba Cash 2

Här är de första bilderna från uppföljaren till 'Snabba cash'. Joel Kinnaman, Matias Varela, Dragomir Mrsic och Fares Fares ses åter i rollerna i 'Snabba cash 2' med biopremiär i augusti.   .

Expressen - 29 apr 12 kl. 16:59

Så ska Zac Efron få snabba cash

Zac Efron, 24, ska spela knarklangaren JW i Hollywoods version av "Snabba Cash". Men filmen är kraftigt försenad och exklusivt för Expressen avslöjar stjärnan varför: - Problemet med "Snabba Cash" är att originalet är så förbannat bra..

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 12 kl. 11:52

Miike Snow gör "Snabba cash"-musik

Elektropoptrion Miike Snow gör ledmotivet till filmen "Snabba cash II". Låten i fråga heter "Devil's work - Alex Metric remix" och är en ny version av "Devil's work", som fanns med på Miike Snows senaste album "Happy to you". "Snabba cash II", regisserad av Babak Najafi och med Joel Kinnaman i huvudrollen, får biopremiär den 17 augusti..

NT - 19 jun 13 kl. 10:30

"Snabba cash 3" på Way Out West

Den som vill vara först att se "Snabba cash 3" bör bege sig till Way Out West i augusti. Den Jens Jonsson-regisserade filmen kommer i likhet med "Snabba cash 2" att ha världspremiär på Way Out Wests egen filmfestival..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 10 timmar sedan

Svenskbolag i konkurs efter stopp på börsen

Drönarbolaget Cybaero har i dag ansökt om konkurs efter att styrelsen konstaterat att det inte är möjligt att driva bolaget vidare. “Under mina tre månader som vd har jag, tillsammans med mina kollegor, gjort allt för att förhindra den situation vi i dag befinner oss i”, säger Cybaero-chefen Tommy Magnusson i ett pressmeddelande. Han pekar på att bolaget sedan börsstoppet den 15:e februari flitigt uppvaktat Nasdaq för att försöka få klarhet i vilka hinder som finns för att återuppta handeln.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Centralbankerna varnar för kris i kryptovalutor

Bank for International Settlements, BIS, varnar för kryptovalutor. Enligt BIS är kryptovalutor inte skalbara och det är sannolikhet att de drabbas av en förtroendekris allt eftersom fler använder dem, skriver Reuters. BIS påpekar att den kändaste kryptovalutan, bitcoin, har höga transaktionskostnader och kan endast hantera ett begränsat antal transaktioner i sekunden.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Råvaruproffs: Detta kan orsaka oljeprisfall

Oljekartellen Opec kommer att byta fot. Den bedömningen gör Handelsbanken i en kommentar hos Råvarumarknaden. Banken tror att kvoterna ligger kvar men att organisationen återgår till den avtalade produktionsminskningen, upp från dagens nivå som är under avtalet.

Dagens PS - 9 timmar sedan

London vill skynda på dieselförbud med 10 år

Londons borgmästare Sadiq Khan kommer denna vecka att ansluta till en grupp andra politiska ledare i andra städer som vill se Storbritannien skynda på dieselförbudet till år 2030 från 2040. Det skriver CityAM. Under onsdagen träffas borgmästarna vid en miljöträff för att diskutera frågan med miljöministern Michael Gove.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Samsung satsar: 1.000 AI-utvecklare inom två år

Samsung Electronics har valt att trappa upp sin satsning inom artificiell intelligens. Målet är att om två år ha 1 000 AI-utvecklare på plats, skriver Nikkei Asian Review. Siffran framstår som mager jämfört med amerikanska teknikjättar som har flera tiotusentals anställda på AI-området.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Biljättens vd gripen – hävdar sin oskuld

Audis vd Rupert Stadler har gripits på måndagsmorgonen, uppger en talesperson för Volkswagen, enligt Die Welt. Det handlar om ett temporärt arresterande på grund av dieselskandalen där Rupert Stadler fortsätter hävda sin oskuld. Han arresteras för att undvika risken för undanröjande av bevis.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Ledarkoll: Heja Sverige

Varje morgon läser Dagens PS ett antal utvalda ledarsidor och sammanfattar det viktigaste. Idag handlar ledarkollen om VM i fotboll, om sanningar på nätet, om att hemlösheten ökar och om den svarta bostadsmarknaden. Heja Sverige Till och med DI låter sig ryckas med av VM-febern inför dagens svenska premiär mot Sydkorea: “När det stökiga 2010-talet är över har den nu ganska inflammerade svenska nationalismen förhoppningsvis mognat till att se fram emot Victorias kröning, hålla flaggan högt, vara noggrann med försvaret, värna en effektiv socialstat med kvalitet i utbildning och vård, en migration som gynnar ekonomin och inte pressar de sociala systemen för hårt och en stark rättsstat i hela landet.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Därför ska du skriva äktenskapsförord

Kärlek handlar om romantik och blommor, inte om avtal och juridik. Eller? Sanningen är att ett äktenskapsförord kan vara det mest omtänksamma du och din älskling kan ge varandra.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Blockkedjan: USA tror på smarta städer

USA tror på blockkedjan som förändrare av samhället. I en artikel från Techcrunch ges exempel på och diskuteras olika möjliga användningsområden. I USA undersöks nu på allvar möjligheten av att använda blockkedjetekniken inom en rad sektorer som tjänstesektorn, vård- och omsorg, telekom, energiförsörjning och internet.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Viktiga affärshändelser i dag måndag 18 juni

Tre börser håller helstängt. Här är allt du behöver veta i dag. BÖRS Rapporter
Taurus Energy, Uni-light LED Stämmor
10:00 Allgon, 10:00 OmniCar, 10:00 QuiaPEG Pharmaceuticals, 11:00 Parans, 12:00 Exalt, 13:00 Papilly, 14:00 Realfiction, 14:00 Three Gates, 15:00 Three Gates (extra stämma), 15:00 Wilson Therapeutics, 17:00 Enrad, 17:00 Star Vault, 18:00 Phase Holographic Investerarmöte
Vattenfall kapitalmarknadsdag Handlas exklusive utdelning
Swedol (utd 0,90 kr) Corporate Actions
Allgon exklusive rätt N 6:5, kurs 5 kronor Börshandel
Hongkongbörsen helgstängd
Shanghaibörsen helgstängd
Shenzenbörsen helgstängd Övriga händelser
Epiroc premiärdag som noterat bolag på Stockholmsbörsen Utländska övriga händelserOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.