Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 25 September, 15:02

Dagens PS - 19 okt 16 kl. 07:50

Här kan du göra snabba cashInvesttech har vaskat fram listan av aktier som bedöms vara Stockholmsbörsens bästa för tillfället. ”Investtech har en omfattande databas med upp till 20 års data, och har genomfört forskning inom matematisk identifikation av trender i aktiekursen. Forskningsresultaten visar att aktier i stigande trender har presterat betydligt bättre än aktier i fallande trender under nästkommande månader”, heter det. Här är 20-i-toppaktierna:
1 SSAB A
2 Catella AB
3 Stora Enso
4 BlackPearl Resources
5 Mavshack AB
6 SyntheticMR AB
7 Bactiguard Holding AB
8 Cloetta B
9 SSAB B
10 Sectra B
11 Eurocon Consulting
12 Bredband2 i Skandinavien AB
13 Lundin Petroleum
14 Sandvik
15 Doro
16 Dustin Group A
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Stockholmsbörsens, SSAB, Catella AB, Stora Enso, BlackPearl Resources, Mavshack AB, SyntheticMR AB, Bactiguard Holding AB, Cloetta, Sectra, Eurocon Consulting, Bredband2, Skandinavien AB, Lundin Petroleum, Sandvik, Doro, Dustin Group AB, Avensia AB, MedicPen, Tobii AB, Respiratorius AB LÄS ÄVEN, PS, LÄS MER, Stockholmsbörsen, Här, Dagensps

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här kan du göra, snabba, cash
Barometern - 30 aug 13 kl. 16:14

Själfulla nyanser och mullrande domedagskänsla i sista Snabba cash

JW och Jorge har kommit till vägs ände. Barometern har sett den sista filmen i Snabba Cash-serien. I filmatiseringen av den tredje och avslutade delen i Jens Lapidus romansvit letar JW (Joel Kinnaman) efter sin försvunna syster i Los Angeles, medan Jorge (Matias Varela) planerar ett spektakulärt värdetransportrån mot Tomteboda postterminal.

Posh24 - 14 aug 12 kl. 07:48

Joel Kinnaman: "Jag ville inte vara med i Snabba Cash 2"

I dagarna går årets största svenska film upp på biograferna, "Snabba Cash 2". Rollbesättningen var långt ifrån självklar. Filmens huvudrollsinnehavare berättar att han var tveksam till att medverka i uppföljaren av 2010 års succé, "Snabba Cash".

Posh24 - 30 apr 12 kl. 09:17

Zac Efron om Snabba Cash: "Originalet är förbannat bra!"

För två år sedan stod det klart att Hollywood skulle göra en version av "Snabba Cash". Men filmplanerna sköts upp, och nu berättar huvudrollsinnehavaren och flickidolen Zac Efron varför: "Problemet med "Snabba Cash" är att originalet är så förbannat bra".

"Easy Money", som remaken ska heta, baseras på svenska Jens Lapidus bok "Snabba Cash" som handlar om JW som börjar sälja droger på Stureplan.

Kristianstadsbladet - 27 aug 13 kl. 10:39

Nya stjärnor i "Snabba cash"-finalen

Två nya ansikten dyker upp när det drar ihop sig för "Snabba cash"-final.Malin Buska och Martin Wallström spelar avgörande roller för dramatiken. - Att få vara en del av det här känns som en vinstlott, säger de.

Trelleborgs Allehanda - 27 aug 13 kl. 10:39

Nya stjärnor i "Snabba cash"-finalen

Två nya ansikten dyker upp när det drar ihop sig för "Snabba cash"-final.Malin Buska och Martin Wallström spelar avgörande roller för dramatiken. - Att få vara en del av det här känns som en vinstlott, säger de.

Nyheter 24 - 22 nov 11 kl. 08:36

Södertäljemaffian: "Snabba cash är inget jämfört med oss"


I förundersökningen avslöjas gangsterkriget mellan Södertäljenätverket och bröderna Moussa samt X-team. SÖDERTÄLJE. Inom den innersta kretsen går den 31-årige maffialedaren under smeknamnet ?

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 12 kl. 10:36

Teaser för "Snabba cash II"

Jens Lapidus roman "Snabba cash" blev en rätt stor succé när den kom som film för två år sedan. Den 24 augusti har uppföljaren, Snabba cash II" premiär..

BT - 22 feb 12 kl. 18:50

Första bilderna från Snabba Cash 2

Här är de första bilderna från uppföljaren till 'Snabba cash'. Joel Kinnaman, Matias Varela, Dragomir Mrsic och Fares Fares ses åter i rollerna i 'Snabba cash 2' med biopremiär i augusti.   .

Expressen - 29 apr 12 kl. 16:59

Så ska Zac Efron få snabba cash

Zac Efron, 24, ska spela knarklangaren JW i Hollywoods version av "Snabba Cash". Men filmen är kraftigt försenad och exklusivt för Expressen avslöjar stjärnan varför: - Problemet med "Snabba Cash" är att originalet är så förbannat bra..

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 12 kl. 11:52

Miike Snow gör "Snabba cash"-musik

Elektropoptrion Miike Snow gör ledmotivet till filmen "Snabba cash II". Låten i fråga heter "Devil's work - Alex Metric remix" och är en ny version av "Devil's work", som fanns med på Miike Snows senaste album "Happy to you". "Snabba cash II", regisserad av Babak Najafi och med Joel Kinnaman i huvudrollen, får biopremiär den 17 augusti..

NT - 19 jun 13 kl. 10:30

"Snabba cash 3" på Way Out West

Den som vill vara först att se "Snabba cash 3" bör bege sig till Way Out West i augusti. Den Jens Jonsson-regisserade filmen kommer i likhet med "Snabba cash 2" att ha världspremiär på Way Out Wests egen filmfestival..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 1 timme sedan

Nu vinstvarnar den tyska lyxbilstillverkaren

Tyska prestigemärket BMW vinstvarnar och sänker prognosen för helåret 2018 efter att bolaget implementerat den nya industristandarden WLTP tidigt. Det stora industriskiftet till den nya WLTP-testcykeln har lett till signifikanta leverantörsstörningar på flera europeiska marknader och oväntat intensiv konkurrens, uppger bolaget i ett pressmeddelande. "Tack vare den flexibla produktionen och försäljningsstrategin svarar BMW på den ökade konkurrensen och minskar sin volym och planerar att fokusera på vinstkvalitet", skriver bolaget vidare.

Dagens PS - Igår: 07:53

Svartlistade företag får dina sparpengar

En ny Amnesty-rapport visar att Sveriges största sju banker fortsätter investera sina kunders pengar i smutsiga och oetiska bolag. ”Swedbank och Nordea har investerat mest i de företag som ingår i granskningen, men Swedbank har visat ett betydligt bättre påtryckningsarbete för att få företagen att ta ansvar. Det här handlar om stora globala företag som inte agerat tillräckligt för att komma tillrätta med att de bidrar till allvarlig negativ inverkan på mänskliga rättigheter och långvarig miljöförstöring”, säger Ulrika Sandberg, sakkunnig på området företag och mänskliga rättigheter på Amnesty International i Sverige.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Löfven: ”Jag räds inte extra val”

Socialdemokraterna kommer inte att bli ett stödparti åt en alliansregering. Det upprepar Stefan Löfven efter det att riksdagen röstat bort honom från statsministerposten. Utfallet i omröstningen var väntat då både Alliansen och Sverigedemokraterna, som tillsammans representeras av fler än hälften av riksdagens ledamöter, på förhand meddelat avsikten att avsätta honom.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Gåtfullt rally – aktien är upp över 70 procent

Multiq kommenterar inte rörelser i aktien och har ingen ytterligare information att delge. Det säger bolagets tillförordnade vd Lars Pålsson till Finwire. Vid lunchtid under gårdagen informerade Multiq om en order från Region Skåne värd 9 miljoner kronor, vilket inte gav något nämnvärt utslag i aktiekursen.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Säljsuccé för ny Iphone

Apples nya Iphone Max XS uppges sälja betydligt bättre än den mindre varianten XS. Det är den välrenommerade Apple-analytikern Ming-Chi Kuo som konstaterar att Max XS har sålts tre till fyra gånger mer än XS under den första helgen, skriver Techcrunch. Vid sidan av att ha startat bra bedömer Kuo att XS Max-leveranserna blir fortsatt höga även mot slutet av året.

Dagens PS - 4 timmar sedan

PS-podden med Sveriges bästa mäklare

Möt Sveriges mest framgångsrika mäklare i PS-podden. Hör varför Niklas Berntzon blivit så framgångsrik och vad hans nästa stora projekt handlar om. Väldigt många människor har relationer och åsikter om mäklare.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Ledarkollen: V:s inflytande förödande

Dagens ledarkoll handlar om Vänsterpartiet, om Brexit, om Centerpartiet, om feminismen och om en väljarkår som följer på kommandon. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt. Vänstern vill krossa företag inom vård, skola och omsorg DI skriver att Vänsterpartiets inflytande över svensk politik de senaste åren varit betydande och förödande: ”Vänsterpartiets makt och ambitioner under den gångna mandatperioden har varit tydliga.

Dagens PS - 5 timmar sedan

JUST NU: Stefan Löfven bortröstad

En majoritet av Sveriges riksdag röstade precis bort Stefan Löfven som statsminister. Inför omröstningen hade både allianspartierna och SD deklarerat att de skulle fälla Stefan Löfven, så resultatet av omröstningen var väntat. ”Partierna fullföljer det de sagt”, konstaterar SVT:s politiska reporter.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Di: Metoo-härva inom Handelsbanken

Kvinnliga assistenter på Handelsbanken Capital Markets har blivit sexuellt trakasserade av en bankchef och hans närmaste medarbetare. Det hela har högsta ledningen dock valt att tysta ned genom att separera på de involverade, skriver Dagens industri med hänvisning till källor. Di skriver att man ställt frågor om kränkningarna och till slut fått ett svar från Handelsbanken.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Instagram-duon har sagt upp sig

Instagram-grundarna Kevin Systrom och Mike Krieger har sagt upp sig och kommer att lämna företaget under de kommande veckorna, enligt uppgifter till New York Times. De båda ska ha meddelat sina beslut till ledningen i Instagram och moderbolaget Facebook under måndagen, vilket även Kevin Systrom bekräftade i ett uttalande sent på kvällen. ”Vi planerar att ta paus ett tag för att utforska vår nyfikenhet och kreativitet igen”, sade Systrom.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.