Realtid > Ekonomi

Sunday, 23 February, 14:54

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Grant Thornton förvärvar EOBRevisions- och konsultföretaget Grant Thornton har förvärvat kombibyrån Revisionstjänst EOB med verksamhet i Kiruna, Luleå, Gällivare och Pajala. I och med förvärvet blir Grant Thornton marknadsledande i Norrbotten..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Thornton, EOB, Grant Thornton, Revisionstjänst EOB, Kiruna, Pajala, Norrbotten

Dela artikeln

68 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grant, Thornton, förvärvar, EOB
Realtid - 26 jun 14 kl. 08:47

Grant Thornton får 13 nya medarbetare

Förvärvar JosefssonÅgren Auktoriserade revisorer i Västerås..

Realtid - 07 aug 18 kl. 08:20

GT förvärvar PwC i Karibiska Nederländerna 

Karibiska Nederländerna är en strategiskt viktig marknad, skriver Grant Thornton (GT) i ett pressmeddelande med anledning av förvärvet av fyra nya kontor..

Nyheter 24 - 03 sep 13 kl. 08:22

De värvade bäst i Premier League

ArsenalIn:Yaya Sanogo (Auxerre, gratis), Mathieu Flamini (AC Milan, free), Mesut Özil (Real Madrid, 425 miljoner kronor), Emiliano Viviano (Palermo, lån).Ut:
Gervinho (Roma, 80 miljoner kronor), Vito Mannone (Sunderland 20 miljoner kronor), Martin Angha (Nuremberg, ingen transfersumma avslöjad), Andrej Arsjavin (Zenit, gratis), Denilson (Sao Paulo, gratis), Sebastian Squillaci (Bastia, gratis), Marouane Chamakh (Crystal Palace, gratis), Andre Santos (Flamengo, gratis), Craig Eastmond (Colchester, gratis), Jernade Meade (Swansea, gratis), Sanchez Watt (Colchester, gratis), Conor Henderson (klubb ej klar), Johan Djourou (Hamburg, lån över säsongen), Francis Coquelin (Freiburg, lån över säsongen), Joel Campbell (Olympiacos, lån över säsongen), Ignasi Mi

Alingsås tidning - 27 nov 15 kl. 12:10

Skyltlördag med hundra procent julkänsla

En rejäl dos jul blir det på lördag, när det är dags för årets skyltlördag. Julmarknader, basarer och andra aktiviteter ser till att skapa julstämning i centrala Herrljunga. Och som vanligt avslutas det hela med tomteparad och dans kring granen.

Trelleborgs Allehanda - 07 aug 13 kl. 09:22

Ayuba lämnar Norrköping för Uppsala


Oladapo "Dee" Ayuba lämnar ett SM-semifinallag för ett annat. På onsdagen meddelade Uppsala i herrarnas basketliga att man värvar den 27-årige britten från ligakonkurrenten Norrköping."Dee Ayuba är atletisk, allround, en väldigt bra person och passar in i vårt lagbygge både som spelare och människa", säger Uppsalas tränare Kelly Grant till klubbens hemsida..

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 13 kl. 09:27

Ayuba lämnar Norrköping för Uppsala

Oladapo "Dee" Ayuba lämnar ett SM-semifinallag för ett annat. På onsdagen meddelade Uppsala i herrarnas basketliga att man värvar den 27-årige britten från ligakonkurrenten Norrköping. "Dee Ayuba är atletisk, allround, en väldigt bra person och passar in i vårt lagbygge både som spelare och människa", säger Uppsalas tränare Kelly Grant till klubbens hemsida..

Kristianstadsbladet - 07 aug 13 kl. 09:22

Ayuba lämnar Norrköping för Uppsala


Oladapo "Dee" Ayuba lämnar ett SM-semifinallag för ett annat. På onsdagen meddelade Uppsala i herrarnas basketliga att man värvar den 27-årige britten från ligakonkurrenten Norrköping."Dee Ayuba är atletisk, allround, en väldigt bra person och passar in i vårt lagbygge både som spelare och människa", säger Uppsalas tränare Kelly Grant till klubbens hemsida..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 6 timmar sedan

"Ju mer man lyssnar desto fler och större möjligheter ser man"

Möt en av Sveriges främsta M&A-advokater – Jan Byström. Transaktionsjuristen måste enligt honom “kunna lösa upp en låsning innan bägge sidor har insett att sitter fast”. .

Realtid - Igår: 08:00

Vet Ingves vad en semla kostar?

#MA2020, priset på en semla och geniet Phoebe Waller-Bridge. Det är något av innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:35

M&A så in i Norden

Realtids temavecka om M&A är mycket uppskattad av läsarna och hälften av innehållet på veckans lista över de tio mest lästa artiklarna har M&A som tema..

Realtid - Igår: 16:45

Här är fallgroparna du vill undvika vid en transaktion

Vilka är de de största fallgroparna i en M&A-transaktion och hur kommer man runt dem? M&A-advokaterna Claes Kjellberg och Mikael Klang delar med sig av sina råd..

Realtid - Igår: 16:33

SBB köper 30 procent av SSM Holding

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, köper 30 procent av bostadsutvecklaren SSM Holding..

Realtid - Igår: 15:58

"Lägg mer krut på projektledning"

Victoria Svedjemark är konsult med inriktning på hur man får M&A-processer att fungera bra. Här är hennes viktigaste lärdomar..

Realtid - Igår: 15:01

"Investerarkollektivet tror att vi är nära toppen av konjunkturen"

Erik Laestadius, som är chef för M&A på Carnegie i Sverige, ger en inblick i hur Carnegie arbetar med M&A-transaktioner och hur marknaden ser ut framöver..

Realtid - I förrgår: 14:35

Därför har många misslyckats med förvärv

När företag satsar hårt på M&A kan det leda till kortsiktig framgång – men också en missallokering av resurser, skriver Realtids krönikör Per Lindvall..

Realtid - I förrgår: 11:55

”Det är svårt att rätta något som eventuellt går snett”

En genomtänkt kommunikation kring M&A behöver omfatta scenarieanalys, hantera regelverk och vara integredad i hela processen – det är några av IR-råden i dagens panel..

Realtid - I förrgår: 11:02

Avanza ska dubbleras inom spar till år 2025

"Nu höjer vi målet till 15 procent marknadsandel av nettoinflödet till sparmarknaden 2025." Det skriver Rikard Josefson i vd-ordet i Avanzas årsredovisning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.