SR > Nyheter

Tuesday, 23 October, 19:04

SR - 06 okt 16 kl. 17:26

Ukraina hoppas på mer samarbete med SverigeUkrainas försvarsminister Stepan Poltorak hoppas att Sverige ska kunna hjälpa Ukraina att förbättra det ukrainska försvarets kapacitet och förmåga. Det framkom när han i dag träffade försvarsminister Peter Hultqvist i Stockholm..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige, Stepan Poltorak, Ukraina, Peter Hultqvist, Stockholm

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ukraina, hoppas, mer, samarbetemed , Sverige
DN - 06 dec 14 kl. 00:05

”Mer samarbete och mindre blockpolitik är nödvändigt”


Därför blir det nyval. Sverigedemokraterna är ett nyfascistiskt enfrågeparti som vare sig respekterar människors olikheter eller Sveriges demokratiska institutioner. I den situation som partiet försatt Sverige i krävs helt nya lösningar.

Nerikes Allehanda - 02 apr 15 kl. 13:36

Hallsberg öppnar upp för mer samarbete med Kumla

Mer samarbete och på sikt även planer på en gemensam nämnd. En sån avsiktsförklaring har ks-ordförandena i Hallsberg och Kumla skrivit under på..

Nerikes Allehanda - 02 apr 15 kl. 13:35

Kumla öppnar upp för mer samarbete med Hallsberg

Mer samarbete och på sikt även planer på en gemensam nämnd. En sån avsiktsförklaring har ks-ordförandena i Kumla och Hallsberg skrivit under på..

DN - 14 jan 16 kl. 01:40

Ewa Stenberg: Instabila läget bäddar för mer samarbete

Läget i den svenska politiken är trevande och instabilt. Partiledarna frågar sig om krisen verkligen är över så att de kan höja konfliktnivån. Årets första partiledardebatt pekar mot mer samarbete, skriver DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg..

SvD - 15 jul 16 kl. 22:00

”Mer samarbete är vägen framåt för EU”

Europa och EU-samarbetet utsätts just nu för ­stora påfrestningar. Men vägen framåt är mer samarbete, enighet och tillit. Vi tar nu fram en agenda för konkret handling bland annat när det gäller migration och klimat, skriver EU-minister Ann Linde..

Expressen - 06 feb 17 kl. 10:55

S svar till Odenberg: "Tror på mer samarbete"

Exministern Mikael Odenberg vill att M stänger dörren till Sverigedemokraterna och regerar med S i stället. Nu svarar Socialdemokraterna på exministerns förslag. – Vi Socialdemokrater tror på mer samarbete i svensk politik, inte hämmande blockpolitik, säger partisekreterare Lena Rådström Baastad, S..

DI - 12 aug 18 kl. 14:32

Jan Björklund varnar för swexit – "Europa behöver mer samarbete"

Ett svenskt utträde ur EU skulle innebära 150 000 färre jobb och högre priser, enligt Liberalerna. "Europa behöver mer samarbete i framtiden, inte mindre", säger partiledaren Jan Björklund under sitt sommartal i Göteborg..

YLE - 09 jan 14 kl. 11:53

Vasa stad hoppas på samarbete för att lösa muddringskonflikten i Infjärden

Vasa stad hoppas fortfarande att man kan lösa muddringsfrågan vid Infjärden utan tvångsåtgärder. Enligt NTM-centralen är ett alternativ att ansöka om förvaltningstvång. Då blir det NTM-centralen som avgör frågan.

Kristianstadsbladet - 07 dec 11 kl. 05:30

Öppna för mer samarbete

Dubbelspår mellan Kristianstad och Hässleholm och en upprustad väg 21.
Det framkom när marknadsföreningen NordostSkåne arrangerade frukostmöte på Kristianstad Arena på tisdagsmorgonen. Inför hundratalet lyssnande pressade föreningens ordförande Håcan Nilsson Hässleholms kommunalråd Urban Widmark (M) och Kristianstads motsvarighet Pierre Månsson (FP) på besked om stämningen mellan kommunerna.

HBL - 12 jan 14 kl. 15:13

Niinistö vill ha mer samarbete med Sverige

Sverige och Finland är redo att utöka sitt försvarssamarbete ytterligare. Sverige har ilsknat till över ett par projekt som gått i stöpet med Norge och riktar allt mer blickarna mot Finland.Det har kommit in grus i det nordiska försvarssamarbetet.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Putin och Trump vill träffas i Paris

Ett nytt möte kan vara på gång mellan Rysslands president Vladimir Putin och USA:s president Donald Trump..

SR - 15 minuter sedan

Svensk som misstänks för mord i Norge gripen

Den 20-årige svensk som misstänks för knivmord i Oslo har gripits, uppger polisen enligt NRK..

SR - 45 minuter sedan

Handelsbankens vd avgår nästa år

Handelsbankens vd Anders Bouvin kommer att lämna sin befattning som bankens vd och koncernchef den sista augusti nästa år för att gå i pension, skriver Dagens Industri..

SR - 1 timme sedan

EU ger Italien bakläxa – måste ändra budgeten

Italiens budgetförslag med stort underskott duger inte. EU-kommissionen kräver nytt förslag..

SR - 2 timmar sedan

Trots ny regering dröjer – pensionärer kan få sänkt skatt

Trots att regeringsbildningen drar ut på tiden kan det ändå bli sänkt skatt för pensionärer efter årsskiftet. Det här är en fråga som bör kunna finnas med i en budget från en övergångsregering, som annars ska vara opolitisk. Det anser både Moderaterna och Kristdemokraterna..

SR - 2 timmar sedan

Rekordlågt förtroende för mässlingsvaccin i Sverige

Svenskar har lägst förtroende av alla européer för mässling, påsjuka, rödahundvaccinet visar en ny studie från EU-kommissionen. Bara drygt hälften av svenskarna anser att det här vaccinet är säkert eller viktigt och Sverige skiljer sig därmed kraftigt från övriga EU-länder. Det allmänna förtroende för vaccin har också sjunkit i landet sedan 2016..

SR - 5 timmar sedan

Omstridd skola får undervisningen godkänd

Den fristående Vetenskapsskolan i Göteborg får efter kritik nu godkänt av Skolinspektionen. Skolan har rensat undervisningen från religiösa inslag, anser myndigheten..

SR - 6 timmar sedan

Efter mordanklagelserna: Saudis kronprins ställer in tal

I Saudiarabien öppnar i dag en investeringskonferens som har beskrivits som Davos i öknen. Tanken var att kronprins Mohammed bin Salman skulle öppningstala, men nu har talet ställts in efter att Erdogan anklagat Saudiarabien för att ha mördat journalisten Jamal Khashoggi..

SR - 6 timmar sedan

Äldste livstidsfången kvar i fängelse

Sveriges äldste livstidsdömde fånge blir kvar bakom lås och bom. Den 90-årige mannen är dömd för mord och som del i straffet har han redan avtjänat 19 år i fängelse..

SR - 6 timmar sedan

Miljardvinst för Swedbank

Swedbank redovisar i dag en vinst på 7.1 miljarder kronor för tredje kvartalet. Bankens vd, Birgitte Bonnesen, lyfter fram god lönsamhet inom kärnverksamheten som orsak till siffrorna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.