SR > Nyheter

Sunday, 17 February, 19:40

SR - 06 okt 16 kl. 17:26

Ukraina hoppas på mer samarbete med SverigeUkrainas försvarsminister Stepan Poltorak hoppas att Sverige ska kunna hjälpa Ukraina att förbättra det ukrainska försvarets kapacitet och förmåga. Det framkom när han i dag träffade försvarsminister Peter Hultqvist i Stockholm..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige, Stepan Poltorak, Ukraina, Peter Hultqvist, Stockholm

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ukraina, hoppas, mer, samarbetemed , Sverige
DN - 06 dec 14 kl. 00:05

”Mer samarbete och mindre blockpolitik är nödvändigt”


Därför blir det nyval. Sverigedemokraterna är ett nyfascistiskt enfrågeparti som vare sig respekterar människors olikheter eller Sveriges demokratiska institutioner. I den situation som partiet försatt Sverige i krävs helt nya lösningar.

Nerikes Allehanda - 02 apr 15 kl. 13:36

Hallsberg öppnar upp för mer samarbete med Kumla

Mer samarbete och på sikt även planer på en gemensam nämnd. En sån avsiktsförklaring har ks-ordförandena i Hallsberg och Kumla skrivit under på..

Nerikes Allehanda - 02 apr 15 kl. 13:35

Kumla öppnar upp för mer samarbete med Hallsberg

Mer samarbete och på sikt även planer på en gemensam nämnd. En sån avsiktsförklaring har ks-ordförandena i Kumla och Hallsberg skrivit under på..

DN - 14 jan 16 kl. 01:40

Ewa Stenberg: Instabila läget bäddar för mer samarbete

Läget i den svenska politiken är trevande och instabilt. Partiledarna frågar sig om krisen verkligen är över så att de kan höja konfliktnivån. Årets första partiledardebatt pekar mot mer samarbete, skriver DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg..

SvD - 15 jul 16 kl. 22:00

”Mer samarbete är vägen framåt för EU”

Europa och EU-samarbetet utsätts just nu för ­stora påfrestningar. Men vägen framåt är mer samarbete, enighet och tillit. Vi tar nu fram en agenda för konkret handling bland annat när det gäller migration och klimat, skriver EU-minister Ann Linde..

Expressen - 06 feb 17 kl. 10:55

S svar till Odenberg: "Tror på mer samarbete"

Exministern Mikael Odenberg vill att M stänger dörren till Sverigedemokraterna och regerar med S i stället. Nu svarar Socialdemokraterna på exministerns förslag. – Vi Socialdemokrater tror på mer samarbete i svensk politik, inte hämmande blockpolitik, säger partisekreterare Lena Rådström Baastad, S..

DI - 12 aug 18 kl. 14:32

Jan Björklund varnar för swexit – "Europa behöver mer samarbete"

Ett svenskt utträde ur EU skulle innebära 150 000 färre jobb och högre priser, enligt Liberalerna. "Europa behöver mer samarbete i framtiden, inte mindre", säger partiledaren Jan Björklund under sitt sommartal i Göteborg..

YLE - 09 jan 14 kl. 11:53

Vasa stad hoppas på samarbete för att lösa muddringskonflikten i Infjärden

Vasa stad hoppas fortfarande att man kan lösa muddringsfrågan vid Infjärden utan tvångsåtgärder. Enligt NTM-centralen är ett alternativ att ansöka om förvaltningstvång. Då blir det NTM-centralen som avgör frågan.

Kristianstadsbladet - 07 dec 11 kl. 05:30

Öppna för mer samarbete

Dubbelspår mellan Kristianstad och Hässleholm och en upprustad väg 21.
Det framkom när marknadsföreningen NordostSkåne arrangerade frukostmöte på Kristianstad Arena på tisdagsmorgonen. Inför hundratalet lyssnande pressade föreningens ordförande Håcan Nilsson Hässleholms kommunalråd Urban Widmark (M) och Kristianstads motsvarighet Pierre Månsson (FP) på besked om stämningen mellan kommunerna.

HBL - 12 jan 14 kl. 15:13

Niinistö vill ha mer samarbete med Sverige

Sverige och Finland är redo att utöka sitt försvarssamarbete ytterligare. Sverige har ilsknat till över ett par projekt som gått i stöpet med Norge och riktar allt mer blickarna mot Finland.Det har kommit in grus i det nordiska försvarssamarbetet.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Varning för svaga isar

Den senaste tidens milda väder har försvagat många isar. Nu varnar friluftsföreningar för förrädiska isar i Mellansverige..

SR - 1 timme sedan

Forskare efterlyser faktagranskning av kostböcker

Mycket litteratur om hur vi ska äta innehåller fel..

SR - 2 timmar sedan

Kinesisk affärsman om mötet med ambassadören

Ekot har talat med en av deltagarna på mötet med svenska ambassadören..

SR - 2 timmar sedan

Iran vill att Europa ska satsa på bevarat avtal

Europa måste göra mer för att upprätthålla kärnteknikavtalet med Iran. Det sa Irans utrikesminister vid den internationella säkerhetskonferensen som avslutades i München under söndagen.

SR - 3 timmar sedan

Vittne åtalas för mordet på Zaida Catalán

I Kongo-Kinshasa åtalas ett tidigare nyckelvittne för mordet på den svenska FN-medarbetaren Zaida Catalán..

SR - 3 timmar sedan

Brasilien: Risk för nytt dammras

I Brasilien evakueras omkring 200 invånare från ett område kring en gruvdamm utanför staden Belo Horizonte eftersom dammen befaras rasa, uppger gruvbolaget Vale..

SR - 3 timmar sedan

Journalister i Filippinerna allt mer utsatta

I Filippinerna blir det allt svårare och farligare för journalister att göra sitt jobb. Många hotas av politiker, affärsmän eller olika gäng. I veckan greps en känd reporter för förtal..

SR - 4 timmar sedan

IS blockerar vägar ut ur sista fästet

I Syrien uppges terrorgruppen IS ha blockerat vägar vid byn Baghouz - för att hindra civila från att fly, uppger den kurdisk-arabiska SDF-milisen enligt nyhetsbyrån AFP..

SR - 5 timmar sedan

Netanyahu lämnar en av sina poster

I Israel meddelar premiärminister Benjamin Netanyahu att han lämnar över sitt uppdrag som utrikesminister till underrättelseministern Israel Katz..

SR - 7 timmar sedan

Forskare: Kostböcker innehåller allvarliga felaktigheter

Böcker om kost och hälsa innehåller så allvarliga felaktigheter att det kan påverka människors beteende och hälsa negativt, skriver fyra medicinforskare på DN-debatt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.