SR > Nyheter

Sunday, 16 December, 21:41

SR - 06 okt 16 kl. 17:26

Ukraina hoppas på mer samarbete med SverigeUkrainas försvarsminister Stepan Poltorak hoppas att Sverige ska kunna hjälpa Ukraina att förbättra det ukrainska försvarets kapacitet och förmåga. Det framkom när han i dag träffade försvarsminister Peter Hultqvist i Stockholm..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige, Stepan Poltorak, Ukraina, Peter Hultqvist, Stockholm

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ukraina, hoppas, mer, samarbetemed , Sverige
DN - 06 dec 14 kl. 00:05

”Mer samarbete och mindre blockpolitik är nödvändigt”


Därför blir det nyval. Sverigedemokraterna är ett nyfascistiskt enfrågeparti som vare sig respekterar människors olikheter eller Sveriges demokratiska institutioner. I den situation som partiet försatt Sverige i krävs helt nya lösningar.

Nerikes Allehanda - 02 apr 15 kl. 13:36

Hallsberg öppnar upp för mer samarbete med Kumla

Mer samarbete och på sikt även planer på en gemensam nämnd. En sån avsiktsförklaring har ks-ordförandena i Hallsberg och Kumla skrivit under på..

Nerikes Allehanda - 02 apr 15 kl. 13:35

Kumla öppnar upp för mer samarbete med Hallsberg

Mer samarbete och på sikt även planer på en gemensam nämnd. En sån avsiktsförklaring har ks-ordförandena i Kumla och Hallsberg skrivit under på..

DN - 14 jan 16 kl. 01:40

Ewa Stenberg: Instabila läget bäddar för mer samarbete

Läget i den svenska politiken är trevande och instabilt. Partiledarna frågar sig om krisen verkligen är över så att de kan höja konfliktnivån. Årets första partiledardebatt pekar mot mer samarbete, skriver DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg..

SvD - 15 jul 16 kl. 22:00

”Mer samarbete är vägen framåt för EU”

Europa och EU-samarbetet utsätts just nu för ­stora påfrestningar. Men vägen framåt är mer samarbete, enighet och tillit. Vi tar nu fram en agenda för konkret handling bland annat när det gäller migration och klimat, skriver EU-minister Ann Linde..

Expressen - 06 feb 17 kl. 10:55

S svar till Odenberg: "Tror på mer samarbete"

Exministern Mikael Odenberg vill att M stänger dörren till Sverigedemokraterna och regerar med S i stället. Nu svarar Socialdemokraterna på exministerns förslag. – Vi Socialdemokrater tror på mer samarbete i svensk politik, inte hämmande blockpolitik, säger partisekreterare Lena Rådström Baastad, S..

DI - 12 aug 18 kl. 14:32

Jan Björklund varnar för swexit – "Europa behöver mer samarbete"

Ett svenskt utträde ur EU skulle innebära 150 000 färre jobb och högre priser, enligt Liberalerna. "Europa behöver mer samarbete i framtiden, inte mindre", säger partiledaren Jan Björklund under sitt sommartal i Göteborg..

YLE - 09 jan 14 kl. 11:53

Vasa stad hoppas på samarbete för att lösa muddringskonflikten i Infjärden

Vasa stad hoppas fortfarande att man kan lösa muddringsfrågan vid Infjärden utan tvångsåtgärder. Enligt NTM-centralen är ett alternativ att ansöka om förvaltningstvång. Då blir det NTM-centralen som avgör frågan.

Kristianstadsbladet - 07 dec 11 kl. 05:30

Öppna för mer samarbete

Dubbelspår mellan Kristianstad och Hässleholm och en upprustad väg 21.
Det framkom när marknadsföreningen NordostSkåne arrangerade frukostmöte på Kristianstad Arena på tisdagsmorgonen. Inför hundratalet lyssnande pressade föreningens ordförande Håcan Nilsson Hässleholms kommunalråd Urban Widmark (M) och Kristianstads motsvarighet Pierre Månsson (FP) på besked om stämningen mellan kommunerna.

HBL - 12 jan 14 kl. 15:13

Niinistö vill ha mer samarbete med Sverige

Sverige och Finland är redo att utöka sitt försvarssamarbete ytterligare. Sverige har ilsknat till över ett par projekt som gått i stöpet med Norge och riktar allt mer blickarna mot Finland.Det har kommit in grus i det nordiska försvarssamarbetet.

Fler nyheter från SR

SR - 5 minuter sedan

Ytterligare en död efter attacken i Strasbourg

En femte person har avlidit efter attacken i Strasbourg i tisdags kväll..

SR - 15 minuter sedan

Musikhjälpen drog in över 50 miljoner

I kväll avslutades Musikhjälpen i P3, och summan som lämnas till Radiohjälpen är 50 miljoner 550 tusen kronor. Årets tema har varit människor med funktionsnedsättning, och allas rätt att funka olika..

SR - 45 minuter sedan

Person omhändertagen på militärt skyddsobjekt

Vistades utan tillstånd på ett skyddsobjekt i Bålsta norr om Stockholm..

SR - 1 timme sedan

Dödliga strider i Jemen trots löfte om vapenvila

Från Jemen kommer uppgifter om att strider pågått i natt och under dagen med minst 12 döda vid staden Hodeidha, enligt AP..

SR - 2 timmar sedan

Mobilsurfandet når rekordnivåer

Svenskarnas mobilsurfande har under 2018 nått rekordnivåer. Enligt statistik från Tele2 ökade datatrafiken med nära 30 procent jämfört med förra året..

SR - 3 timmar sedan

Stora demonstrationer mot lagändringar

Tusentals ungrare demonstrerar i dag i Budapest mot Viktor Orbáns regering och två kontroversiella lagar som nyligen antagits av den ungerska parlamentet.Demonstrationerna beskrivs som de största på länge..

SR - 4 timmar sedan

Manifestationer mot M-KD-budgeten

Tusentals personer har de senaste dagarna skrivit under ett upprop i protest mot att Jämställdhetsmyndigheten ska läggas ner. Och på flera håll i landet hölls i dag manifestationer mot den budget som riksdagen klubbat..

SR - 4 timmar sedan

Trippelmord till rätten

På måndag inleds rättegången i Göteborg mot en man som misstänks för att ha dödat sin fru och två barn tidigare i höstas. Totalt sett minskar antalet mord i nära relationer i Sverige, men i Göteborg blev 2018 ett svart rekordår med mord på fyra kvinnor och två barn..

SR - 4 timmar sedan

Enkelt att köpa likes

Det blir allt enklare att köpa tjänster för att manipulera sociala medier, bland annat att köpa gilla-markeringar. Det här enligt en studie från Natos center för strategisk kommunikation i Riga..

SR - 4 timmar sedan

40 skadade i kraftig explosion i Japan

Det har inträffat en stor explosion i en restaurang i den japanska staden Sapporo. Lokal polis säger att många kan ha skadats eller omkommit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.