SVT > Kultur

Friday, 22 February, 17:41

Liknande nyheter

Taggar: Chefför , Londonmuseum, slutari , brexit-protest
GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 12:36

Brink Larsen slutar i protest

Matilda Brink Larsen hoppar nu av sitt arbete med ensamkommande ungdomar i Göteborgs kommun. Hon slutar i protest mot hur kommunen behandlar de unga som får sin ålder uppskriven..

GöteborgsPosten - 15 feb 17 kl. 13:17

Brinck Larsen slutar i protest

Matilda Brinck Larsen hoppar nu av sitt arbete med ensamkommande ungdomar i Göteborgs kommun. Hon slutar i protest mot hur kommunen behandlar de unga som får sin ålder uppskriven..

Dagens Medicin - 28 sep 18 kl. 10:13

Överläkare i mödravården slutar i protest

Västmanland har problem med att bemanna regionens barnmorskemottagningar. På vissa håll har man stått utan barnmorskor. Mödrahälsovårdsöverläkaren slutar i protest..

Dagens Medicin - 14 jun 11 kl. 14:22

Hög chef slutar i protest

Verksamhetschefen för medicinkliniken i Nyköping lämnar sitt uppdrag i protest mot besparingarna i Landstinget Sörmland..

Realtid - 03 okt 11 kl. 08:30

Ny Carnegie-chef slutar i protest

Aktie- och analyschefen Rachid Bendriss säger upp sig i protest mot ledningen i Sverige..

SR - 14 dec 16 kl. 13:09

Yle-chef avgår i protest mot chefredaktör

Jussi Eronen, chef för Yles aktualitetsredaktion, lämnar sitt uppdrag i protest. Det meddelar han på sociala medier..

SVT - 11 jul 18 kl. 09:55

John Cleese Brexit-protest: Emigrerar från Storbritannien

Monty Python-stjärnan John Cleese kommer att emigrera från Storbritannien till följd av en ökande besvikelse över hemlandets utveckling. Det berättade komikern i en intervju med BBC, där han pekade på Brexit, landets medier och den låga intellektuella nivån i det offentliga samtalet som sina främsta anledningar..

SR - 21 feb 11 kl. 17:01

Anställda på Libyens ambassad slutar i protest

Tre anställda på Libyens ambassad i Stockholm sa upp sig i dag i protest mot vad de kallar regimens folkmord på civila. De tre är alla lokalanställda i Sverige..

BT - 03 mar 11 kl. 15:06

Rovdjursspårare slutar i protest mot lodjursbeslut

Tommy Berglund hoppar nu av, efter 20 år som rovdjurspårare och drygt 10 år med det uppdraget i Västra Götaland. Avhoppet sker i protest mot Naturvårdsverkets och länsstyrelsernas beslut att inte tillåta licensjakt på lodjur i länet.
Förra året tilläts jakt på 7 lodjur i Västra Götaland.

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 11 kl. 15:43

Stadsarkitekt slutar i protest

"Ett fiasko från början" och "rena vansinnet", så beskriver Ulf Karmebäck flera projekt som Ystads kommun genomfört. Han är stadsarkitekt i kommunen - men säger nu upp sig i protest, enligt Ystads Allehanda på nätet. I sin uppsägning beskriver han besvikelsen över den planlösa utvecklingen samt oförmågan att påverka beslut som fattas.

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Jussie Smolletts rollfigur skrivs ur Empires finalavsnitt

Producenterna bakom tv-serien Empire meddelar att Jussie Smolletts rollfigur kommer att skrivas ur serien Empires sista två avsnitt, rapporterar nyhetsbyrån AP..

SVT - 1 timme sedan

Goda chanser att återställa regalierna: ”De har varit med om mycket”

De försvunna riksregalierna som stals från Strängnäs domkyrka i somras är återfunna och tjuvarna har ställts inför rätta, men ännu är allt inte frid och fröjd. Nu återstår arbetet med att restaurera de värdefulla föremålen som tagit en hel del stryk i samband med stölden..

SVT - 3 timmar sedan

Ljumna betyg till hajpade actionspelet Anthem

I dag släpper spelutvecklaren Bioware det efterlängtade action- och äventyrsspelet Anthem. Men den nya storsatsningen har inte imponerat något större på spelvärlden. ”Anthem missar många möjligheter till att krydda upp sitt spelsätt”, skriver IGN..

SVT - 4 timmar sedan

AF Kultur Medias verksamhet koncentreras till storstäderna

Arbetsförmedlingen Kultur Media kommer banta personalstyrkan med en fjärdedel. Samtidigt kommer verksamheten bli allt mer digital och koncentreras till landets storstäder när myndighetens regionhandläggare försvinner. – Det är oerhört olyckligt eftersom man överger stora delar av landet, säger Ingrid Ågård, regionhandläggare i Blekinge..

SVT - 4 timmar sedan

Melodifestivalen har kommit till Lidköping

Nu har turen kommit till Lidköping när det är dags för Melodifestivalens fjärde – och sista – deltävling. SVT:s reportrar på plats guidar dig kring startfältet..

SVT - 5 timmar sedan

Ghostmålet prövas i hovrätten

Tvisten mellan Tobias Forge, frontman i hårdrocksbandet Ghost, och hans forna bandkollegor tas upp i hovrätten..

SVT - 6 timmar sedan

Statementfestivalen drar ut på turné i Sverige

Den mansfria festivalen som hölls i somras kommer dra vidare ut på turné. Klubbar ska under året arrangeras i Göteborg, Malmö, Stockholm och Umeå..

SVT - 7 timmar sedan

Bad cash quartet gör comeback – återförenas efter 14 år

De splittrades 2004 – men nu är det åter dags för Bad cash quartet att kliva upp på scenen. Det när en ny festival arrangeras i Göteborg..

SVT - 9 timmar sedan

Michael Jacksons dödsbo stämmer HBO

Dödsboet efter popikonen Michael Jackson stämmer den amerikanska tv-kanalen HBO på 100 miljoner dollar, motsvarande cirka 930 miljoner kronor, eftersom den omtalade dokumentären Leaving Neverland ska visas på kanalen..

SVT - 10 timmar sedan

Borås tidnings debutantpris till Wera von Essen

Wera von Essen debuterade med en roman om oförmågan att debutera. Nu får hon dessutom Borås Tidnings debutantpris..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.