Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 23 February, 21:46

Liknande nyheter

Taggar: Ölprovning, baraför , tjejer, Karlar, göresig icke , besvär
Nya Wermlands Tidningen - 28 feb 11 kl. 22:21

Festligt, fullsatt ? och bara tjejer

Färjestadstravet vill få fler kvinnor att intressera sig för sporten. På måndagskvällen gick man på offensiven för att locka nya besökare. Resultatet: en fullsatt restaurang ?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"We can do it" – ett öl bryggt av bara tjejer

Elin Carlsson, 25, hade varit intresserad av öl i ett par år när någon föreslog att hon skulle ordna ölprovingar för andra tjejer som var intresserade.– Folk i branschen tyckte att det för få tjejer fick chansen att lära sig om öl, säger Elin till Nyheter24.Och det var bara början, för nu finns nämligen ett FemAle-öl att köpa.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Bandylaget för bara tjejer

Det är svårt med rekryteringen av tjejer för bandysporten. Det ville fyra ledare råda bot på och startade ett lag för hela Värmland. Till helgen åker man till Småland för att möta två andra lag som bara innehåller tjejer..

BT - 08 jul 11 kl. 10:32

"Vi anställer bara tjejer"

När en man sökte jobb på en restaurang fick han beskedet att de bara anställer tjejer. Nu har anmält den till DO. Mannen sökte arbete som restaurangbiträde och fick på telefon beskedet att han inte hade någon chans.

Barometern - 28 jun 18 kl. 10:00

Innebandycamp för bara tjejer

För andra året i rad håller innebandyföreningen CL98 i ett innebandycamp för tjejer under sommarlovet. Där får yngre och äldre tjejer tillsammans lära sig olika innebandytips och tricks. .

Västerbottens Folkblad - 24 nov 18 kl. 18:00

Hit är bara tjejer välkomna

Trosor, tygväskor och mobiltelefoner dekorerades, karaokescenen var öppen och en trollstavs-workshop hölls. Under lördagseftermiddagen hölls en tjejfestival i Hamnmagasinet i Umeå. Under lördagseftermiddagen var endast tjejer och transpersoner välkomna till Hamnmagasinet i Umeå.

IDG - 05 okt 15 kl. 09:47

Bara tjejer på scen


Idag startar Världens största musikfestival, och i Stockholm blir det i veckan spelningar och klubbar där alla artister, tekniker och dj:s är tjejer..

Barometern - 17 aug 17 kl. 17:47

Fotbollsläger för bara tjejer lockade 100 spelare

Det är minst sagt full rullning på Gröndals IP. Ett hundratal tjejer från 6-12 år har samlats på idrottsplatsen där IFK Kalmars fotbollsskola anordnas för 15:e gången..

SVT - 18 aug 14 kl. 13:38

Åttaårige Pelle: Varför bara tjejer i hästspel?

När 8-åriga Pelle Björklin ville gå med och spela det populära hästspelet Star Stable upptäckte han att det bara går att vara tjejfigurer i spelet. – Jag tänkte att det var dåligt att man inte kunde vara kille utan bara tjej, säger Pelle till SVT:s Lilla Aktuellt..

BT - 20 jan 13 kl. 12:39

Pillren är vardag för flera tjejer

Risken för depression skrämmer mer än risken för blodpropp. Men trots det är P-piller vardag för många tonårstjejer.
?

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:56

Netto får återkalla lamphållare – kan ge elchock

Det handlar om en lampa med inbyggd sensor som butikskedjan Netto måste återkalla..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: Man i 65-årsåldern omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man i 65-årsåldern omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Idol-Chris resa – från byn Hägernäs till Globen: "Han älskade att bada – det är ju så nära till sjön"

Från att spela piano för släkten på julafton till att fylla Globen på bästa sändningstid. NA har besökt den lilla byn Hägernäs utanför Lindesberg, där Idol-vinnaren Chris Kläfford växte upp. Hör fa....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Så lyser du upp i vintermörkret

Att lägga belysning på sin husfasad kan vara fint, inte minst så här i juletid. Micael Johansson är ljusdesigner och har en rad tips till dig som vill lysa upp huset, tillfälligt eller mer varakti....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: En person omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:00

TV: Ukulelegänget i Fjugesta släpper en skiva

12 låtar på en cd finns numera att lyssna på om man vill ha musik som gör en på gott humör. Det är både sång och ukulele som gäller för gänget som träffas varje vecka. Under snart sex år har Ukul....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:36

Kritik från kommunen angående Trafikverkets hantering av planer för riksväg 51

Även Kumla kommun kritiserar nu hur Trafikverket skött processen kring den planerade ombyggnationen av riksväg 51..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:38

Här är byggnaderna som kan vinna Örebro kommuns Byggnadspris

Ett parkeringshus, ett studentboende, ett vårdboende och ett 30-talshus. Här är de nominerade byggnaderna till kommunens Byggnadspris. Nästa torsdag presenteras en vinnare..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:50

Mats Nilsson vill ta över Open Art: "Jag tycker inte det blev så bra den här gången"

Tidigare konsthallschefen Mats Nilsson vill ta över Open Art. Han är beredd att tillsammans med två andra personer bilda ett bolag och driva konstprojektet istället för kommunen. – Jag känner oro inför framtiden, säger han och listar i en skrivelse upp problemen med Open Art som det fungerar i dag..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:30

Lärare aktiv på rasistisk sajt - okej så länge han delar skolans värdegrund på skoltid

Läraren på ett fristående gymnasium i Örebro är aktiv på sajten Nordisk alternativhöger. Han är dessutom styrelseledamot. Han medverkar i en pod där det uttrycks rasistiska, homofoba och kvinnoförnedrande åsikter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.