DI > Ekonomi

Wednesday, 24 January, 10:50

DI - 25 aug 16 kl. 18:23

Italienska ungdomar får kulturbidrag i kampen mot ISAlla italienare som fyller 18 år innan den sista december kan se fram emot ett särskilt kulturbidrag på 4.700 kronor. Satsningen är en del av ett statligt terrorbekämpningspaket..
Läs mer på DI
Läs mer om:
IS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Italienska, ungdomarfår , kulturbidragi , kampenmot IS
YLE - 03 apr 13 kl. 04:41

Stökig vinter i Kampen

I vinter har det hängt mer bråkiga ungdomar i Kampen än tidigare. Chefen för köpcentrumet tror att det beror på flera olika faktorer. - Det har varit en lång vinter, arbetslösheten har gått upp.

Expressen - 22 okt 16 kl. 22:19

Silvia träffar förebilder i kampen mot droger

I helgen är drottning Silvia är på besök i Kuwait. Där träffade hon mentorer som ska bli förebilder till ungdomar i kampen mot drogmissbruk. Dessutom höll drottningen ett uppskattat tal inför ungdomarna..

Magazin24 - 05 feb 13 kl. 20:32

Klart med kulturbidrag

Statens Kulturråd delar ut miljoner i kulturbidrag till Västmanland. Med en 15:e plats i riket på 114 kronor per invånare i Västmanland får länet drygt 29 miljoner kronor från Statens Kulturråd, som ger kulturbidrag till Sveriges alla regioner och län. Gotland får mest med en summa på 383 kronor per invånare och minst får Halland, 79 kronor per invånare, skriver P4 Västmanland..

Länstidningen i Jämtland - 29 dec 15 kl. 10:59

De får kulturbidrag i Östersund – se hela listan här

2016 får Östersunds kulturliv dela på totalt 1,6 miljoner kronor i bidrag. Kultur- och fritidsnämnden har prioriterat föreningar som ordnar aktiviteter för och tillsammans med barn och ungdomar eftersom kommunen anser att ungas tillgång till kultur är så viktig..

Helsingborgs Dagblad - 02 nov 11 kl. 14:37

Kulturbidrag till bibliotek och kammarmusik

Landskrona stadsbibliotek och Landskrona kammarmusikförening finns bland dem som får del av Region Skånes kulturbidrag för hösten 2011..

NT - 03 maj 12 kl. 08:58

Biljettsmitare får kulturbidrag

Statens kulturråd ger organisationen planka.nu 28 000 kronor i kulturbidrag, skriver Expressen. Planka.

Nyhetskanalen - 03 maj 12 kl. 09:07

Biljettsmitare får kulturbidrag för bok

Statens kulturråd ger organisationen planka.nu 28 000 kronor i kulturbidrag för boken "Trafikmaktordningen", skriver Expressen. Planka.

Vimmerby Tidning - 28 feb 14 kl. 08:21

Inget kulturbidrag till Astrid Lindgrens Näs

Regionförbundet i Kalmar län har fördelat 299 miljoner kronor i olika kulturbidrag sedan Astrid Lindgrens Näs bildades 2007.
Men kulturcentrumet i norra delen av länet har inte fått en enda krona.
– Det finns inte pengar, säger kulturberedningens ordförande Linda Fleetwood (V)..

SmålandsPosten - 30 maj 14 kl. 06:52

Här ska ungdomar få stöd

Ett nytt stöd- och behandlingshem för ungdomar har invigdes i går i Växjö. I ett HVB-hem, hem för vård och boende, får barn och ungdomar som av olika skäl inte kan bo med sin familj vård och behandling. I Växjö är behovet av dessa platser stort och det nuvarande HVB-hemmet, Kampen, räcker inte till.

Dagen - 06 mar 12 kl. 03:00

"Brett samarbete behövs i kampen mot självmord"

I februari startade ännu en omgång samtalsträffar i Halmstad för personer som mist någon anhörig på grund av självmord. - Tyvärr finns det en stadig marknad, säger sjukhusprästen Jörgen Franzén, till Dagen.

Det sker mer än ett självmord, eller suicid, i Halmstad varje månad.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Di:s experter: Tio bolag du ska hålla extra koll på i rapportfloden

Behåller H&M sin utdelning trots försäljningsraset? Och kommer slumrande bjässen Telia bjuda aktieägarna på ännu en besvikelse?  Di:s experter synar tio tunga bolag inför boksluten.

DI - 30 minuter sedan

Volkswagen ser efterfrågan på ellastbilar

Tyska Volkswagen ser ett behov av eldrivna lastbilar för användning i stadsområden, för så kallade "last mile"-leveranser, den sista biten av en transportsträcka..

DI - 15 minuter sedan

Carnegie sänker JM

Carnegie sänker riktkursen på JM till 210 kronor (220), upprepar behåll - BN.

DI - 15 minuter sedan

Skingsley: Kan agera före ECB

Riksbanken har uppnått det de avsett att göra vad gäller inflationen, och det är rimligt att de kan agera före ECB med att höja räntan. Det sade vice riksbankschef Cecilia Skingsley i en intervju under Davos-mötet enligt Bloomberg News..

DI - 45 minuter sedan

Electrolux stiger efter tullbesked

Electrolux stiger som mest 1,9 procent på onsdagen då det visat sig att vitvarutillverkaren antagligen inte kommer påverkas av USA:s nya tullar på import av tvättmaskiner..

DI - 45 minuter sedan

EMU-KPI steg i januari

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 58,6 i januari, jämfört med 58,1 föregående månad. .

DI - 45 minuter sedan

Polens arbetslöshet ökar

Polens arbetslöshet ökade som väntat till 6,6 procent i december (6,5..

DI - 45 minuter sedan

Europabörserna viker nedåt

Europabörserna har inlett med mestadels försiktiga nedgångar på onsdagen. .

DI - 30 minuter sedan

Gita Nabavi föreslås leda Fi

Gita Nabavi föreslås till partiledare, vid sidan av Gudrun Schyman, för Feministiskt initiativ. Hon tror att Fi har goda chanser att ta steget in i riksdagen i valet i höst. "Jag ser chanserna som väldigt stora", säger Gita Nabavi till TT..

DI - 1 timme sedan

Japans avvaktar med bitcointerminer

Japans finansiella tillsynsmyndighet har inte bråttom med att möjliggöra för listning av bitcointerminer, enligt en tjänsteman vid myndigheten som Bloomberg News pratat med. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.