Realtid > Ekonomi

Monday, 22 January, 17:11

Liknande nyheter

Taggar: quot;Hanken, konkurrerarmed svenska , toppuniversitet"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Electrolux köper tyskt bolag

Electrolux förvärvar Schneidereit, en leverantör av uthyrningslösningar för professionell tvätt i Tyskland och Österrike..

Realtid - 2 timmar sedan

Nordeas anställda förbjuds handla med bitcoin

Storbanken Nordea förbjuder alla sina 31 000 anställda att handla med bitcoin och andra kryptovalutor..

Realtid - 3 timmar sedan

Fondia växer – förvärvar juristbyrå

Juristbyrån Fondia växer på den svenska marknaden. Nu har byrån köpt juristbyrån Jansson & Norin. "Våra värderingar och företagskultur är mycket lika och vi arbetar båda för att förändra juristbranschen" säger Salla Vainio, CEO för Fondia.

Realtid - 4 timmar sedan

Bitcoin är en meningslös valuta

Bitcoins senaste ras och kanske än mer fjolårets kraftiga uppgång visar att den är fullständigt meningslös som valuta. Och om den är meningslös som valuta så är den obegriplig som investering. Dess underliggande värde är lika högt som de vävar som fyllde vävstolarna i HC Andersens saga om Kejsarens nya kläder, skriver Per Lindvall i en analys..

Realtid - 6 timmar sedan

Seamless sparkar vd:n Albin Rännar: "Bolaget behöver ta nästa steg"

Albin Rännar, med en bakgrund på Aktiespararna, avgår som vd för Seamless Distribution Systems med omdelbar verkan. Han ersätts av COO:n Tommy Eriksson. "Bolaget behöver ta nästa steg och göra en omorganisation för försäljningen som bevisligen sjunkit", säger Albin Rännar till Realtid och som ändå är nöjd med sin insats..

Realtid - 5 timmar sedan

Fidesmo expanderar och öppnar Londonkontor

För att möta ökad efterfrågar har svenska fintech-bolaget Fidesmo anställt John P Campbell – som ska leda bolagets Londonkontor och introduktion i Storbritannien under 2018..

Realtid - 7 timmar sedan

Folksam i samarbete med Acando

Acando ska uppgradera Folksams så kallade IAM-plattform. Efter uppgraderingen ska det bli enklare för Folksam att hantera behörigheter. "Tillsammans ska vi effektivisera arbetsrutinerna", säger Jannice Bjurselius, projektledare på Acando..

Realtid - 7 timmar sedan

Norskt fastighetsbolag köper Bricknodes fintech-plattform

Norska fastighetsbolaget Miris köper in Skövdebaserade Bricknodes finansplattform för hantering av aktieförsäljningar och obligationer i fastighetsprojekt. "Vi använder molnbaserade system med öppna API:er som är enkla att skräddarsy", menar Bricknodes vd Erik Hagelin..

Realtid - 6 timmar sedan

Seamless sparkar vd:n Albin Rännar

Albin Rännar, med en bakgrund på Aktiespararna, slutar som vd för Seamless Distribution Systems med omdelbar verkan. Han ersätts av Tommy Eriksson som varit bolagets COO. "Det görs för att öka fokus på bolagets försäljningsinsatser", säger ordförande Gunnar Jardelöv..

Realtid - 8 timmar sedan

Ny ordförande för Xact

Per Beckman har utsetts till ny styrelseledamot  och styrelseordförande i Handelsbankens dotterbolag Xact Kapitalförvaltning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.