Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 22 June, 05:29

Dagensanalys.se - 11 aug 16 kl. 13:15

Veckans heta och svala viner: En varm 100 procentig Syrah från Sicilien och en ljuvlig avsvalkande ProseccoVi är tillbaka efter sommaren och har återigen börjat analysera vin för dem som är intresserade av buteljerad kultur, med härliga vintips till de sköna höstkvällarna som närmar sig. Vi har denna vecka valt ut en varm röd italienare  från Sicilien och en torr Prosecco. Alessandro di Camporeale 100 procent Syrah Kaid  Historien om vinregionen Sicilien härstammar hela vägen till grekernas storhetstid före kristus. Sicilien är inte bara den största ön i medelhavet, det är även en av Italiens giganter som producerar förstklassiga viner i världsklass.
Familjen Alessandro di Camporeale arbetar bara med sina egna biologiskt odlade viner med enkom hans egna druvor för att säkerställa att nivån smaken och doften alltid är 100%.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Syrah, Sicilien, Prosecco,  prosecco, Camporeale, Syrah Kaid, Italiens, Alessandro, Valdobbiadene Prosecco Superiore, De, Italien, Superiore, Champagne,  giorgio, Italienare, Veckans, Côtes, Provence, Grüner Veltliner Två, Barbera Alba Veckans, Crémant, Bourgogne, Beaujolais Villages Veckans

Dela artikeln

53 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Veckans, hetaoch , svala, vinerEn , varm, 100, procentig, Syrah från Sicilien och en ljuvlig avsvalkande Prosecco
Dagensanalys.se - 08 mar 16 kl. 11:00

Veckans heta sökningar från Eniro

Veckans sökordslista från Eniro har kommit in och det hetaste sökordet just nu är möbelrenoverare. Med Eniros heta sökningar får vi insikter i hur vi svenskar planerar våra inköp och vilka tjänster som efterfrågas. Förutom möbelrenoverare har vi svenskar letat efter motorcykelbutiker, fönsterrenovering och florist.

Posh24 - 31 maj 11 kl. 22:07

Mystery Man: Gissa veckans heta kändis!

Här är veckans hemliga kille för dig att gissa! Den här killen är verkligen populär och håller nästintill på att ta över världen! Kan du gissa vem det är?

Posh24 - 14 jun 11 kl. 23:03

Mystery Man! Gissa den här veckans heta kändis!

Kan ni gissa vem som är veckans Myster Man? Han har fantastiska blåa ögon och är en begåvad skådespelare och sångare! För varje bild får ni en ledtråd och i slutet avslöjar vi vem det är!

Posh24 - 04 aug 11 kl. 18:03

Mystery Man! Gissa den här veckans heta kändis!

Eftersom det är en ny vecka är det också dags för en ny Mystery Man! Den här veckans hemliga kändis är en ung skådis som kommer vara riktigt upptagen nästa år med att promota inte en, utan två nya filmer! Gissa vem han är genom att läsa ledtrådarna under varje bild.

ÖstersundsPosten - 05 sep 13 kl. 13:31

Veckans heta namn

ÖP:s kulturredaktion listar veckans hetaste namn..

Dagensanalys.se - 05 apr 16 kl. 15:00

Veckans heta sökord från Eniro

Vi har fått in veckans sökordslista från Eniro. Här får du svaren på vad vi svenskar söker och letar efter just nu! Några av de sökord som ökat mest under veckan är däckbyte, deklarationshjälp och cykelreparation.

DI - 03 jul 16 kl. 21:00

Här är veckans heta mingel

Årets mest efterlängtade vimmelvecka är här. Almedalen är ett gyllene tillfälle att knyta kontakter – Di guidar dig till veckans bästa mingel..

Sydsvenskan - 07 aug 14 kl. 16:24

Veckans vintips: Okomplicerade viner för getingsäsongen

Att ta sig en geting är ingen konst denna sommar. Tusentals har jag lurat ner i getingfällor upphängda i plommonträdet de senaste dagarna. .

SvD - 12 jun 16 kl. 10:01

I veckans medieflöde: Läs PJ Anders Linder, Elisabeth Braw

Nato övar på Utö och Europa behöver ett militärt Schengen - se där två av veckans heta ämnen..

SvD - 30 okt 16 kl. 10:25

I veckans medieflöde: Natofobin sprider sig

Det amerikanska valet, fortsatt rysk upptrappning och Tove-TV är några av den gångna veckans heta ämnen..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Här är tidningarna som satsar på emotionell targeting

Demografi eller surfbeteenden i all ära, men nu tänker flera tidningar satsa på targeting baserat på variabler inom emotionell/attityd. Tidningarna som kraftsamlar för att locka annonsörer med nya targeting-alternativ är The Sunday Times, The Times & The Sun publisher och News UK har etablerat en ny plattform som de döpt till News IQ. Plattformen ska göra det möjligt för annonsörer att nå ut till sina tänkta målgrupper baserat på deras emotionella status och attityder till deras produkter och tjänster.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

YouTube utmanar Spotify och Instagram utmanar YouTube

Det är hela havet stormar i den social medievärlden. Tidigare i veckan lanserade YouTube sin Spotify-utmanare YouTube Music, och igår kom Instagram med sin nya app som tillåter filmklipp på upp till 60 minuter. Videoplattformen blir en musiktjänst, och bildplattformen fokuserar på video.

Dagensanalys.se - Igår: 21:52

Kantar får supersamarbete med kinesiska Alibaba

Researchbolaget Kantar har ett nytt samarbete med kinesiska Alibaba för att bygga en ny insight-plattform som ska användas av marknadsförare i Kina. Alibaba gör det möjligt för plattformen att ta in data från dera 500 miljoner kinesiska kunder och Kantar slänger in sina metoder och verktyg för att skapa en plattform med fokus på ”insight-to-activation”. ”Our partnership with Alibaba is unique in the market place today.

Dagensanalys.se - Igår: 21:46

Fram med spargrisen för nu ska SurveyMonkey ut på börsen

SurveyMonkey som grundades år 1999 har gått från klarhet till klarhet utan att rucka för mycket på sin affärsmodell. Tänk att ett företag som använder en apa i sin logga kunde bli en av världens största undersökningsverktyg. Det är ägarbolaget SVMK som börjat skissa på en börsintroduktion.

Dagensanalys.se - Igår: 21:36

Först Oprah och nu Sesame när Apple storsatsar på tv

Apple fortsätter att ösa pengar på sin tv-satsning. Först ut var ett flerårigt avtal med självaste Oprah. Nu har Apple signat en deal med Sesame Street.

Dagensanalys.se - Igår: 21:29

Instagram når milstolpen 1 miljard användare

Instagram har nu nått den enorma milstolpen att ha en miljard månatliga användare. Instagram är stjärnan som ökar snabbast. Snapchat ökade med 2,13 procent under första kvartalet till 191 miljoner användare per månad.

Dagensanalys.se - Igår: 16:35

Byt jobb ofta så lär du dig mer och tjänar dessutom bättre

Att vänta på guldklockan är något som numera hör till en svunnen tid. Nu visar det sig snarare att om du byter jobb ofta så lär du dig mer, blir snabbare på att ta till dig saker och kan dessutom vara med attraktiv för en arbetsgivare än den som stannat på samma företag länge. För den som nyter jobb med ca tre års mellanrum är utväxlingen som störst.

Dagensanalys.se - Igår: 16:25

Domänen Amazon.se verkar ha sålts för 6 miljoner kr av kvinna i Sverige

Det kan inte ha undgått något att ehandelsjätten Amazon nu är på väg till Sverige. En stötesten har dock varit att domänen amazon.se ägs av reklambyrån Amazon AB, med en 60-årig kvinna som ägare.

Dagensanalys.se - Igår: 16:26

MMS redovisar onlineprogram med flest tittare i olika målgrupper

MMS lanserade i maj förfinade målgrupper för reklam och nu finns det även målgruppsdata för program och klipp online. Rapporten visar Ex on the beach lockade yngre tittare medan Zlatan lockade äldre. Målgrupperna för program och klipp är synkroniserade med reklamen och MMS onlinevaluta blir än mer komplett i och med att man nu kan följa och analysera tittarsiffror i relevanta målgrupper.

Dagensanalys.se - Igår: 12:24

Confirmit och Imperium ska förhindra survey-fraud

Det blir allt svårare att förhindra survey-fraud för undersökningsföretagen. Allt fler skapar dubbla eller trippla konton för att komma åt incentives. Något som nu Confirmit och Imperium ska ändra på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.