ÖstersundsPosten > Nyheter

Tuesday, 02 March, 15:27

ÖstersundsPosten - 09 aug 16 kl. 10:53

Husägare anklagad för skjutning gör egen anmälan – om hemfridsbrottSent under måndagen kom en anmälan om hemfridsbrott in till polisen. Det är husägaren i incidenten med skottlossning mot en grupp som tagit sig in på en gård i Strömsunds kommun som gör en motanmälan..
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Strömsunds

Dela artikeln

47 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Husägare, anklagadför , skjutning, gör, egen, anmälanom , hemfridsbrott
Länstidningen i Jämtland - 09 aug 16 kl. 10:53

Husägare anklagad för skjutning gör egen anmälan – om hemfridsbrott

Sent under måndagen kom en anmälan om hemfridsbrott in till polisen. Det är husägaren i incidenten med skottlossning mot en grupp som tagit sig in på en gård i Strömsunds kommun som gör en motanmälan..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Myresjöhus vann tvist mot husägare

Myresjöhus har vunnit en tvist mot 34 skånska husägare i Svedala vars hus drabbats av fuktskador. Tingsrätten gav majoriteten av husägarna rätt och dömde Myresjöhus att betala 300.000-400.

Barometern - 12 jul 14 kl. 13:56

Träd önskas bort av många husägare

Många husägare vill gallra bostadsnära träd på kommunens mark. Från årsskiftet ska den tätortsnära skogen ingå i kommunens skogsbruksplan. Kommunens parkingenjör Anne-Lena Werner berättar att hon ofta får önskemål från husägare i tätorterna som vill ta ner träd som växer utanför tomtgränsen.

YLE - 20 feb 15 kl. 08:13

Husägare sura över långsamt bredband

Många i småhusområden i huvudstadsregionen är frustrerade över långsam uppkoppling. Teleoperatörerna vägrar ofta dra optisk fiberkabel till hushållen trots att efterfrågan är stor. Esbobon Jonas Frantz är en av de irriterade.

Dagens PS - 13 sep 17 kl. 12:38

KLART: Höjd taxering för 2,4 miljoner husägare

Miljontals husägare får höjt taxeringsvärde. Så kollar du hur mycket mer du måste betala. Skatteverket presenterar på onsdagen nya, högre taxeringsvärden på 2,4 miljoner småhus.

Trelleborgs Allehanda - 07 jul 12 kl. 08:35

Skakade husägare klagar hos kommunen

De senaste veckorna har vägbygget från Västra ringvägen till väg 108 gjort att det bullrat och skakat hemma på Västervång. Det menar några husägare som nu skriver till kommunen att deras hus kan ha fått skador av vägbygget.
I sitt brev till kommunen skriver husägarna att arbetena med vägbygget vid några tillfällen upplevts som en jordbävning.

Västerbottens Folkblad - 16 jan 13 kl. 09:06

Husägare på tjuvjakt

På morgonen upptäckte en husägare vid Ånäset att han hade tjuvbesök. Husägare upptäckte två inbrottstjuvar inne i sin bostad. Tjuvarna sprang från platsen med husägaren [...

Helsingborgs Dagblad - 12 feb 13 kl. 12:28

Lata husägare skottar inte trottoarer

Snälla husägare i Höganäs.Jag brukar dagligen vara ute och spatsera i vår lilla trevliga stad, men jag kan inte låta bli att reagera på att Ni husägare i centralorten är så ointresserade av att hålla rent på Era trottoarer.Mig veterligen åligger det husägaren att skotta sin trottoar..

Barometern - 21 jan 14 kl. 06:30

Husägare släckte pelletsbrand själv

En rådig husägare kunde på måndagsnatten släcka en brand i en pelletstunna. Vid fyratiden på måndagsnatten började det brinna i gammal pelletsaska som en husägare ställt ut på altanen. Husägaren kunde själv släcka branden och ingen person kom till skada..

BT - 23 sep 14 kl. 14:01

Småhusägare? Då är det taxeringsdags

Fastighetsskatten är visserligen ett minne blott, men småhustaxeringen lever. I dagarna får över två miljoner småhusägare en blankett från Skattemyndigheten. Nästa års fastighetstaxering står för dörren.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.