Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 07 August, 14:28

Dagensanalys.se - 02 aug 16 kl. 10:50

Nu testar Facebook annonser i Facebook LiveFacebook Live har blivit ett allt mer viktigt sätt att kommunicera i det sociala nätverket då algoritmerna ger livesändningarna en högre ranking för att visas i det sociala nätverket. Nu när Facebook har fått igång användandet av Facebook Live börjar de givetvis att testa olika annonsformat så att de kan kapitalisera på användarna. Facebook har börjat köra tester av mid-roll videoannonser i deras live videosändningar tillsammans med deras främsta publiceringspartners, bekräftade Facebook under måndagen. Dessa är Facebooks första annonser som får visas direkt i videoklipp i det sociala nätverket. Facebook har kommenterat nyheten ”Vi kör ett litet test där en grupp publicister har möjlighet att infoga en kort annons i sina Facebook Live sändningar” 
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Facebook Live, Live, Facebooks, Vi, Fidji Simo, VD Mark Zuckerberg,  facebook,  Vi, En,  Chris Tuff, Vin Diesel Facebook Live, Fast, Furious, Diesel

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu testar, Facebook, annonseri , Facebook, Live
Dagensanalys.se - 22 maj 17 kl. 08:58

Alla Facebook uppdateringar samlade på ett ställe

Facebook uppdaterar konstant sina algoritmer, detta påvekar alla som jobbar med det sociala nätverket, wallaroomedia.com sammanställer konstant alla förändringar. Så om du vill ha full effekt på hur dessa påverkar dig, kolla in allt som har hänt sedan 2006.

YLE - 12 jan 17 kl. 14:49

Efter den massiva kritiken: Facebook tar aktivare roll gällande journalistik och fejknyheter

Facebook har inlett samarbete med stora nyhetsorganisationer och erbjuder dem tjänster som förenklar publicering på Facebook. Samtidigt börjar Facebook granska fakta för att få styr på falska nyheter och desinformation som sprids på nätet. Hittills har Facebook hävdat att det som medium inte kan ses som ett traditionellt nyhetsbolag och att man därför inte tar samma ansvar för det som publiceras.

Dagensanalys.se - 10 apr 17 kl. 11:31

Nya funktioner gör det enklare att följa dina Facebook-annonser

Annonsörer på Facebook har länge haft bekymmer med att få ut data från plattformen för att prognosticera och följa sina annonser. Nu lanserar Facebook nya verktyg för att lösa de problemen. Det är dels en uppdatering av Delivery Insights där nya mätvärden har lagts till.

Resume - 01 jun 15 kl. 14:27

Mätning: 4 av 10 personer missar Facebook-annonser

40 procent av Facebook-användarna igonorerar alla annonser på det sociala nätverket. Det visar en studie som eyetracking-företaget Tobii har gjort. .

Dagens Media - 11 maj 18 kl. 08:31

Facebook-annonser släppta – visar Rysslans påverkan på USA-valet

Nysläppta Facebook-annonser visar hur Ryssland försökte påverka det amerikanska valet 2016..

IDG - 05 nov 12 kl. 07:31

Därför testar Facebook ny tidslinje

Mindre än ett år efter att Facebook lanserade tidslinjen arbetar företaget nu på en ny version..

Dagensanalys.se - 23 nov 17 kl. 11:01

4 tips hur du bygger en stor engagerad fanbase på Facebook

Det är absolut värt att lägga tid och energi på Facebook, det kommer vara en smart investering i framtiden. Flera digitala plattformar har kommit och gått, är det någon som minns giganten MySpace idag? Facebook fortsätter att växa och frodas och har idag blivit den främsta kanalen där man har koll på sina vänner och sina intressen samt läser nyheter.

Dagensanalys.se - 09 feb 18 kl. 13:30

Två länkar du ska ha koll på när du köper annonser på Facebook

Att annonsera på Facebook är enkelt, det är till och med superenkelt. Men har du koll på hur du kan följa upp att du faktiskt får önskad ROI? Här är två nyttiga länkar som ger insikt.

Dagensanalys.se - 21 maj 18 kl. 14:01

Facebook skapar sökmotor för influencers

Enligt uppgifter testar Facebook just nu en ny typ av sökmotor där marknadsförare kan söka efter influencers som har intressanta följarskaror. Tanken är att företag ska kunna skapa samarbeten med relevanta influencers, och därmed nå mer specifika målgrupper med innehåll som känns äkta. Fortfarande återstår dock viss utveckling, och influencers på Instagram har ännu inte lagts till.

Dagensanalys.se - 10 aug 16 kl. 00:32

Upplever du att du får allt sämre effekt på Facebook – det beror på att algoritmerna har förändrats

Facebook News Feed algoritmer är under konstant förändring, många upplever att de får sämre spridning och engagemang för sina inlägg i världens största medienätverk. Facebooks har idag 1,65 miljarder användare och det fortsätter att vara en av de viktigaste kanalerna för alla företag och mediekanaler världen över för att kommunicera med sina kunder genom att skapa engagemang och spridning av sina budskap. Det är svårt att hänga med i svängarna på Facebook när de hela tiden ändrar vad som skall visas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.