Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 26 July, 06:50

Dagensanalys.se - 01 aug 16 kl. 09:01

5 heta tips hur du blir en mästare på Big Data – Insikter som skapar framgångData är det nya guldet, det vet alla. Analytikerna är företagens guldsmeder som omvandlar data till snygga enkla och lättöverskådliga presentationer till ledningen och resten av organisationen. Att analysera data har blivit en central och viktig del i alla verksamheter idag. Man lägger mängder av tid på att extrahera, sammanställa och analysera data för att ge ledningen en bra överblick. Det finns dock genvägar att effektivisera Big Data arbetet i verksamheten.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Big Data, Excel, Fem, Tableau

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 5 heta, tipshur du blir en , mästare, Big Data Insikter som skapar framgång
Dagensanalys.se - 03 maj 16 kl. 13:45

5 heta tips hur du blir en mästare på Big Data – Insikter som skapar framgång

Data är det nya guldet, det vet alla. Analytikerna är företagens guldsmeder som omvandlar data till snygga enkla och lättöverskådliga presentationer till ledningen och resten av organisationen. Att analysera data har blivit en central och viktig del i alla verksamheter idag.

Dagensanalys.se - 09 maj 16 kl. 13:14

eBay köper svenska analysföretaget Expertmaker

Onlinehandeljätten eBay – en känd motsvarighet till svenska Tradera eller Blocket – köper nu det svenska analysföretaget Expertmaker. Köpet kommer stärka eBays arbete och insikter kring Big Data. Expertmaker kombinerar AI-teknologi med maskininlärning och Big Data -analyser.

Dagensanalys.se - 04 maj 16 kl. 14:04

En ny ISO-standard för webbanalys på gång

The British Standards Institution (BSI) – som arbetar med att ta fram internationella standarder – har nu öppnat för en allmän konsultation kring en ny standard för digital- och webbanalys. Denna nya standard kommer vara viktig för organisationer som företag och professionella konsulter som arbetar med digital och webbbaserad analys. Vidare kommer den också att sätta en standard för den mängd digital data för företag, och forskning kring värderingar och sociala strukturer.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Adobe lägger ned Flash år 2020

Flash är både hatad och älskad världen över, men nu har hatet tagit över kärleken så Adobe som står bakom Flash väljer att lägga ned år 2020. Så om du har videoklipp, spel eller andra tjänster i Flash är det dags att uppgradera till HTML5. > Här kan du läsa mer.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Norska robotskeppet som kastar loss redan nästa år

Norge har med sina oljemiljarder utvecklat ett robotskepp som ska kasta loss redan nästa år. Skeppet är helt självkörande, drivs på batteri och har även robotarmar som kan kan lasta på och lasta av vid hamn. Skeppet heter Yara Birkeland och har noll utsläpp och helt styrd av robotteknik samt artificiell intelligens.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Google redovisar bättre resultat än väntat

Googles moderbolag Alphapbet slog återigen de ekonomiska förväntningarna med sitt resultat för det andra kvartalet med en omsättning på 26 miljarder dollar, en ökning med 21 procent jämfört med andra kvartalet 2016. Vinsten per aktie uppgick till 5.01 dollar, bättre än Wall Streets förväntningar som förutspådde 4,46 dollar.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Twitch kommer med efterlängtad uppdatering till sin mobilapp

Streamingplattformen Twitch lanserade nyligen en hel del uppdateringar till sin mobilapp. Bland annat har livestreaming direkt i appen, samt en helt ny navigationslist för att enkelt hitta det du letar efter gjorts tillgängliga. Livestreaming har blivit ett allt vanligare sätt att nå ut till människor och ta med dem ”bakom kulisserna” i olika sammanhang.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Vad är det för jä__a språk du snackar?

Generation Z (folk under 20 år, för enkelheten kallar jag dem för kids) är nästa stora brottningsmatch som vi kommer att tvingas förhålla oss till inom marknadskommunikation. Kidsen är redan idag ganska väl scoutade. Vi vet att de i större utsträckning än andra mågrupper vill ta, och tar snabba beslut.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Den största förändringen på google.com sedan 1996

Google.com är på väg att genomföra sin största förändring sedan 1996 med införandet av personaliserade nyhetsflöden. Tanken med Googles nyhetsflöden är att direkt konkurrera med Facebook som tar mer och mer av vår tid.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Snart äger alla i världen en mobiltelefon

Två tredjedelar (66 procent) av världens population förväntas använda mobiler år 2022, det visar en undersökning från Forrester. Researchföretaget Forrester förutspår att den globala mobilanvändningen når 50 procent av marknaden i år, och kommer att nå 3,8 miljarder människor inom de kommande fem åren. Detta motsvarar 66 procent av världens befolkning.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Konsumentresan står i fokus för dagens marknadsförare och artificiell intelligens hjälper till att hantera all data

Salesforce, världens ledande leverantör av CRM-lösningar, visar i sin fjärde årliga rapport “State of Marketing”, att konsumentresan fortsätter att förändra marknadsförares tankesätt. Artificiell intelligens utmärker sig som en viktig komponent för att skapa en personlig konsumentupplevelse över alla kanaler och på så sätt behålla befintliga kunder. Rapporten, som baseras på svar från 3 500 ledande marknadsförare världen över, avslöjar bland annat att en av de största utmaningarna för dagens marknadsförare är att utnyttja all data för att leverera en personlig konsumentupplevelse.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Facebook och Google dominerar – men vem tar tredjeplatsen?

Att Facebook och Google dominerar annonsmarknaden är idag en självklarhet, men det finns ingen tydlig tredjepristagare. Många kämpar om platsen, men ingen av dem når upp till ens tre procent av marknaden. Wall Street Journal gjorde nyligen en genomgång av de företag som ligger bäst till för att knipa tredjeplatsen som världens största annonsplattform.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Nytt chipp från Microsoft ska fixa AI

Världens stora tech-bolag rustar för den kommande revolutionen inom AI. Men för att ta nästa steg har det saknats en viktig komponent, ett chipp. För att kunna implementera AI i mobiltelefoner, plattor eller andra bärbara enheter krävs det ny teknik som inte dränerar de bärbara enheternas svaga kapacitet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.