Uppsalanyheter.se > Nyheter

Thursday, 21 March, 12:36

Uppsalanyheter.se - 23 jul 16 kl. 00:46

Recension: Avslappnat med Scocco och Andersson WijDet var som bäddat för en skön musikkväll när Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde på Parksnäckans scen i en av de hittills finaste sommarkvällarna i år. Inför i det närmaste fullsatt Parksnäckan och en uppskattande publik får vi höra dem framföra några av sina sånger och däremellan filosofera om lite av varje i ett avslappnat mellansnack. Det var som bäddat för en skön musikkväll när Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde på Parksnäckans scen i en av de hittills finaste sommarkvällarna i år. Inför i det närmaste fullsatt Parksnäckan och en uppskattande publik får vi höra dem framföra några av sina sånger och däremellan filosofera om lite av varje i ett avslappnat mellansnack.   Innan Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco ska
Läs mer på Uppsalanyheter.se
Läs mer om:
Scocco, Andersson Wij, Mauro Scocco, Tomas Andersson Wij, Parksnäckans, Parksnäckan, Julia Freij, Freij, Beyoncés, Halo, Julia Freijs, Mauro, Mauros, Jag, Musik, Ljusterö, Rolling Stones, Tomas, Tomas Andersson Wijs, Göteborg, Malmö, Plura, Tanto, Stockholm, Ljudet, Tinder, Twitter, Totta Näslund, Sex, En, Totta, Freddie Wadling, Bär, Jesus, Frälsningsarmén, Tom Waits, Wij, Peter Gabriel, U2, Lars Winnerbäck, Sarah, Winnerbäck, Mauro Scoccos Himlen, Lisa Nilsson, Ulf Lundells, Diamanter

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Recension, Avslappnatmed , Scoccooch , Andersson, Wij
NSD - 13 feb 15 kl. 22:03

Recension: Mårten Andersson med allvar under ytan

Mårten Andersson får publiken att vrålskratta åt trekanter och tysk porrfilm..

Sydsvenskan - 23 maj 11 kl. 06:30

Scocco på jakt efter gåshuden

Foto: Dan Hansson
Med "Musik för nyskilda" gör Mauro Scocco albumcomeback ­ efter fyra år.
Mauro Scoccos medverkan i Plura Jonssons matprogram i tv förra året, och hans ivriga och uppskattade twittrande, har gjort något med bilden av den låtskrivande känslosamme buttergöken som längtar efter Sarah utanför en närbutik med generösa öppettider. Han är nu också den matintresserade, den existentiellt medvetne, och den ganska nyblivne fadern.

NT - 08 okt 12 kl. 16:25

Mauro Scocco släpper julskiva

En av årets julskivor är signerad Mauro Scocco. "Årets julklapp" är ett album som Scocco har skrivit stora delar av materialet till och som bland andra Sarah Dawn Finer, Plura och Tomas Andersson Wij medverkar på. Den sistnämnde och Scocco framför tillsammans balladen "Första snön är alltid vitast" som Andersson Wij har skrivit.

Uppsalanyheter.se - 30 jan 18 kl. 04:19

Recension: Uppriktig och inlevelsefull Gabriel Kelley

Recension: På måndagskvällen förtrollade Gabriel Kelley publiken på ett fullsatt Hijazz Klubb. Kelley tillsammans med sina två medmusikanter för kvällen spelade en äkta och lågmäld musik med väldigt mycket hjärta och själ. På måndagskvällen förtrollade Gabriel Kelley publiken på ett fullsatt Hijazz Klubb.

Uppsalanyheter.se - 10 mar 18 kl. 01:40

Recension: Plura - En man av hjärtat

Recension: I höstas körde Plura föreställningen "En man av hjärtat" på Scalateatern i Stockholm. Under fredagskvällen var det Uppsalapublikens tur att följa med Plura på resan genom hans liv och de platser han passerat på färden. I höstas körde Plura föreställningen "En man av hjärtat" på Scalateatern i Stockholm.

Uppsalanyheter.se - 11 aug 18 kl. 00:25

Recension: Tomas Andersson Wij fyllde Öregrunds kyrka

Recension: På fredagskvällen spelade Tomas Andersson Wij för en nästan mer än fullsatt Öregrunds kyrka. Han är en berättare utav rang, vilket förutom i hans starka texter också märks i mellansnacken. På fredagskvällen spelade Tomas Andersson Wij för en nästan mer än fullsatt Öregrunds kyrka.

Expressen - 08 okt 12 kl. 16:47

Mauro Scocco ska släppa en julskiva

En av årets julskivor är signerad Mauro Scocco. "Årets julklapp" är ett album som Scocco har skrivit stora delar av materialet till och som bland andra Sarah Dawn Finer, Plura och Tomas Andersson Wij medverkar på..

Uppsalanyheter.se - 14 aug 14 kl. 03:36

Recension: Parksnäckans Elviskväll

Recension: En av sommarens höjdpunkter brukar vara Parksnäckans Elviskvällar, onsdagens konsert var inget undantag även om den delvis hade ett nytt format.En av sommarens höjdpunkter brukar vara Parksnäckans Elviskvällar, onsdagens konsert var inget undantag även om den delvis hade ett nytt format.   Konsertfixaren och artisten Kent Wennman hade valt att inte ta med några gästartister på den här säsongens enda Elviskväll.

Uppsalanyheter.se - 25 jul 16 kl. 02:16

Recension: Världsklass av Doug Seegers på Parksnäckan

Recension: När jag recenserade Doug Seegers konsert på Katalin för ett år sedan använde jag rubriken "Hatten av för Doug Seegers". Det är bara att lyfta på hatten och buga ännu en gång. Han är en fullfjädrad artist med stor karisma och scennärvaro och han verkar så lugn och avslappnad.

Uppsalanyheter.se - 11 apr 18 kl. 03:26

Recension: Jojje Wadenius med gäster på UKK

Recension: Den legendariske gitarristen Jojje Wadenius och Cleobandet gästade Uppsala och UKK och gjorde den sista spelningen i en serie med olika inbjudna gäster. Den legendariske gitarristen Jojje Wadenius och Cleobandet gästade Uppsala och UKK och gjorde den sista spelningen i en serie med olika inbjudna gäster.   Kvällens gäster var Amanda Ginsburg trio samt Magnus Lindgren.

Fler nyheter från Uppsalanyheter.se

Uppsalanyheter.se - I förrgår: 23:43

Caleb Caudle till Hijazz Klubb

Den amerikanska artisten Caleb Caudle startar sin första Skandinavien-turne på Hijazz Klubb i Uppsala. Uppsalanyheters musikskribent Pär Dahlerus intervjuade honom häromdagen, innan hans resa hit från Nashville. Den amerikanska artisten Caleb Caudle startar sin första Skandinavien-turne på Hijazz Klubb i Uppsala.

Uppsalanyheter.se - 16 mar 19 kl. 23:27

Körde över Växjö - drömkvartsfinal väntar i slutspelet

Superligan: Först krossade man Växjö med 11-2 och säkrade en plats i kvartsfinalerna, sen valdes man av Storvreta och nu väntar en drömkvartsfinal för Sirius.Först krossade man Växjö med 11-2 och säkrade en plats i kvartsfinalerna, sen valdes man av Storvreta och nu väntar en drömkvartsfinal för Sirius.   Sirius var tvingade att ta minst en poäng mot Växjö för att känna sig säkra på en plats i SM-slutspelet.

Uppsalanyheter.se - 16 mar 19 kl. 00:53

Ett värdigt avslut av Uppsala Basket

Basketligan: Uppsala Basket tog sin andra raka seger när man mötte slutspelsklara Umeå Basket i sista omgången av Basketligan. Uppsala stod för en riktigt bra insats och lämnar basketligans finrum med ett minnesvärt avtryck.Uppsala Basket tog sin andra raka seger när man mötte slutspelsklara Umeå Basket i sista omgången av Basketligan.

Uppsalanyheter.se - 13 mar 19 kl. 10:37

Recension: Mästerligt av Cordovas och Joe Nolan på Klubb Uffe

Recension: På tisdagskvällen startade det amerikanska bandet Cordovas och den kanadensiska artisten Joe Nolan sin gemensamma turné med spelstart på Katalins Klubb Uffe. Joe Nolan som inledde kvällen solo med sin gitarr trollband publiken från första stund. På tisdagskvällen startade det amerikanska bandet Cordovas och den kanadensiska artisten Joe Nolan sin gemensamma turné med spelstart på Katalins Klubb Uffe.

Uppsalanyheter.se - 12 mar 19 kl. 01:51

Klubb Uffe rivstartar säsongen på Katalin

Idag tisdag inleder det amerikanska lovordade bandet Cordovas Klubb Uffe för säsongen. Det gör de tillsammans med kanadensaren Joe Nolan som kommer att inleda kvällen. Idag tisdag inleder det amerikanska lovordade bandet Cordovas Klubb Uffe för säsongen.

Uppsalanyheter.se - 09 mar 19 kl. 23:07

Bildsvep: Eivør - Färöarnas stora alt-popstjärna

Bildsvep: Uppsalanyheters Morgan Jansson var på plats på UKK när Färöarnas stora alt-popstjärna Eivør intog B-salens scen på UKK.Uppsalanyheters Morgan Jansson var på plats på UKK när Färöarnas stora alt-popstjärna Eivør intog B-salens scen på UKK.   Att försöka placera Eivør i ett fack eller en genre, det går bara inte.

Uppsalanyheter.se - 10 mar 19 kl. 09:44

Recension: Maria Kvist med nytt album i bagaget till JazzPool

Recension: Sångerskan, pianisten och kompositören Maria Kvist släpper sitt nya album Shadows and Rain på Uppsalabolaget DO Music Records label. Albumet släpps den 15 mars, men redan på tisdag den 12 mars spelar Maria Kvist på JazzPool. Sångerskan, pianisten och kompositören Maria Kvist släpper sitt nya album Shadows and Rain på Uppsalabolaget DO Music Records label.

Uppsalanyheter.se - 10 mar 19 kl. 21:09

Effektivt Storvreta körde över serietrean

Superligan: Storvreta vann säkert mot toppkonkurrenten och serietrean Mullsjö hemma i IFU arena på söndagen. Det var ett effektivt hemmalag som vann med 8-2 trots att man sköt lika många skott på mål som motståndarna.Storvreta vann säkert mot toppkonkurrenten och serietrean Mullsjö hemma i IFU arena på söndagen.

Uppsalanyheter.se - 06 mar 19 kl. 05:21

Recension: Uppsalabördiga Lisa Grotherus fyllde jazzklubben JazzPool på tisdagskvällen.

Recension: Det blev en trevlig kväll med skön jazz med en svensk lite vemodig ton. I höstas släppte klarinettisten och sångerskan Lisa Grotherus sitt debutalbum Dekontee, vilket inte bara är namnet på albumet men också det smeknamn Lisa fick när hon jobbade i Liberia.  Det blev en trevlig kväll med skön jazz med en svensk lite vemodig ton.

Uppsalanyheter.se - 04 mar 19 kl. 05:55

Segrar för Sirius och Storvreta i SSL

Superligan: Det blev segrar för både Sirius och Storvreta när den 29:e omgången av innebandysn superliga spelades på söndagen.Det blev segrar för både Sirius och Storvreta när den 29:e omgången av innebandysn superliga spelades på söndagen.   Sirius tog ett kliv mot slutspel genom att besegra Linköping med 8-4 hemma i IFU Arena och samtidigt förlorade Kalmarsund mot Pixbo med 6-3 vilket betyder att Sirius numera ligger tre poäng före Kalmarsund som ligger utanför slutspelet med 44 poäng och sämre målskillnad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.