Skånskan > Nyheter

Friday, 23 August, 21:36

Skånskan - 20 jul 16 kl. 22:56

Allsång för de minstaKävlinge När det vankades allsång för barnen vallfärdade hela familjer till Folkets park. När det var dags för Kung Louies låt var det få som höll igen på krutet.
– Jag vill ju va som du-u-uuu...Rösterna hördes ut i hela parken när barn och vuxna klämde i och sjöng med i låtarna.
Några familjer åtnjöt kvällssolen på en filt i gräset, men de flesta besökarna föredrog den skuggbelagda tältbyggnaden i vilken bandet och allsångsvärdinnorna höll till.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
När, Folkets, Kung Louies, Alva, Anna Lindelöf, Twist, Kävlinge, Kajsa Lundberg, Enya Lindelöf, Martin Lindelöf, Enyas, Guld, Hasse Andersson, Mors, Olle,

Dela artikeln

87 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allsångför de , minsta
SmålandsPosten - 18 feb 14 kl. 05:55

"Sikta bara på de minsta älgarna"

Knappt två veckor återstår av älgjakts­säsongen. På många håll avstås dock frivilligt från februar­ijakten. Den som ändå går ut med bössan uppmanas att bara sikta på de minsta kalvarna.

Nyheter 24 - 23 apr 12 kl. 15:38

Sveriges minsta kommun dissar Billströms flyktingförslag


Migrationsverket klagar på att det finns för få platser men använder ändå inte alla i de kommuner man har avtal med. SVERIGE. Om migrationsminister Tobias Billströms förslag om att tvinga kommuner att ta emot ensamkommande flyktingbarn går igenom kan de bli kaosartat runt om i Sveriges kommuner.

Skånskan - 24 maj 16 kl. 11:00

Han ansvarar för minsta nationalparken

Personligt UTE. – Det är en ynnest att på arbetstid kunna vara ute i naturen och uppleva alla säsonger.
Jörgen Nilsson är förvaltare för en mängd av Skånes naturskyddade områden.

NT - 09 aug 19 kl. 15:42

Allsång för de allra minsta

Under söndagen arrangeras sommarens sista allsång på Korskullens camping i Söderköping - den här gången för barnen..

Kristianstadsbladet - 29 sep 12 kl. 06:30

Kvinnohat - inte det minsta roligt i verkligheten

Det är söndagskväll. Jag sitter på Tvärbanan, på väg hem. Kvällen innan har jag varit på premiären av Anna-Lena Efvermans soloföreställning ?

Expressen - 03 mar 13 kl. 15:36

Blomquist om missen: "Jag är inte bitter alls"

Anders Blomquist fick missade att kommentera dagens femmil. Men trots att han missade VM-guldet är han bara glad. ?

Expressen - 18 apr 15 kl. 11:55

Esbjörnsson: Skulle inte alls förvåna mig

Tre år efter Pep Guardiola bländar FC Barcelona fotbolls-Europa igen. Ändå råder kaos i klubben. Ändå skulle jag inte bli det minsta förvånad om Luis Enrique, 44, får gå efter säsongen..

Cornucopia - 22 nov 15 kl. 17:05

Nej, Säpo har inte publicerat några uppgifter alls

Public Service/SR/Ekot tvår nu sina händer över att de publicerat foton på en oskyldig person. De skyller på på Säpo, men vare sig Säpo eller polisen har släppt någon information om vem eller vilka de söker. Felet ligger helt hos media, som nu försöker skylla ifrån sig.

YLE - 05 aug 16 kl. 17:37

Fredagssnackarna: Inte alls bra att små skolor stängs

Fredagssnackarna Dan Idman och Kennet Lindholm tycker inte att det är bra att närskolor på landsbygden läggs ned. I juni beslutade Raseborgs stadsfullmäktige att tre närskolor ska stängas och att stadens övriga småskolor får en tidsfrist på några år. - Småskolor ska få finnas så länge de är ens någorlunda livskraftiga, säger Idman bestämt.

GöteborgsPosten - 08 feb 17 kl. 10:59

Bäst i väst på minsta möjliga konsumtion

Året med Minimeringsmästarna har satt djupa avtryck hos familjen Robinson i Mölnlycke.…– Allt kommer bli grått. Om vi inte tar hand om miljön kommer det inte finnas några färger alls, och ingen mat, säger Lea, 8 år..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Hon följde sin designerdröm

modedesigner. Hon säger att hon alltid känt sig annorlunda och att ingen tog henne på allvar när hon berättade att hon ville bli modedesigner.Men i dag har Felicia Bexell från Ulvs utanför Perstorp en examen från Textilhögskolan i Borås och examenskollektionen kommer att visas både i Stockholm och i London.

Skånskan - 3 timmar sedan

Hel byggnadsställning stals

Hörby Byggarbetarna på ett bygge i nordvästra Hörby fick sig förmodligen något av en överraskning när de kom till jobbet onsdagen den 21 augusti.
Någon gång mellan föregående arbetsdagens slut tills dess att de kom till jobbet på onsdagsmorgonen hade en eller flera okända personer haffat en hel byggnadsställning ”med tillhörande delar såsom hjul och någon slags plattform” från bygget.
Hur stor ställningen var, hur mycket den var värd eller hur tjuvarna ens bar sig åt för att baxa bort hela ställningen är höljt i dunkel..

Skånskan - 3 timmar sedan

Bil fick framrutan krossad

Hörby Natten till den 16 augusti vandaliserade någon en personbil som stod parkerad i norra Hörby.
Personen har slagit hål i framrutan så att den spruckit.
Ingen är i nuläget misstänkt för skadegörelsen..

Skånskan - 3 timmar sedan

Miljökrav i fokus för nya bygget

eslöv På fredagen togs första spadtaget för Ebos bygge av 81 nya hyreslägenheter vid stadsbiblioteket. Projektet sticker ut som Ebos första miljöcertifierade hus.Det innebär att energiförbrukning, innemiljö, materialval och annat måste uppfylla högt ställda krav.

Skånskan - 3 timmar sedan

27-åring ny ägare till gård i Lövestad

Lövestad Torbjörn Erik Alexander Paulsson, 27, är ny ägare till lantbruksfastigheten på adressen Hölerödsvägen 62-30 i Lövestad. Gården omfattar ett hus med en boyta på 130 kvadratmeter samt en åkermark på 7 hektar. Dessutom står en ekonomibyggnad på 194 kvadratmeter på fastigheten.

Skånskan - 3 timmar sedan

65-åring ny ägare till 40-talshus i Höör

Höör Kurt Göran Ingemar Hansmar, 65, är ny ägare till fastigheten på adressen Sjunnerup 205 i Höör. Huset är byggt 1947 och har en boyta på 107 kvadratmeter. Säljare är Kjell Arne och Lena Ingegerd Persson.

Skånskan - 4 timmar sedan

Fram­ti­da möj­lig­heter med ny ac­kre­di­ter­ing

Lund Lunds Ekonomi­hög­sko­la har nu fått yt­ter­li­ga­re en kvalitettsstämpel. Ter­minens stu­denter tror att det kan öka deras kar­ri­är­möj­lig­heter.Eko­no­mi­hög­sko­lan i Lund till­hör nu en pro­cent av väl­dens ekonomi­hög­sko­lor som in­ne­har båda ac­kre­di­ter­ingarna EQUIS och AMBA.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ingen utebar efter överklagan

Lund Ef­ter en över­kla­gan hävs nu be­slu­tet om att Stäker får bygga en utebar. Men det är inte av­gjort än.En an­sö­kan om att få bygga en ut­om­hus­bar lämnades in till kommunen, av äga­rna till Stä­ket, i mars.

Skånskan - 4 timmar sedan

122 kvadratmeter stort hus i Vollsjö sålt till nya ägare

Vollsjö Fastigheten på Sniberupsvägen 19 i Vollsjö har fått nya ägare. Köpare är Lars Johan Martin Håkansson, 28, och Sophie Andersson, 30, och säljare är Therese och Johan Linde. Köpet blev klart i juli 2019 och priset blev 2 095 000 kronor.

Skånskan - 5 timmar sedan

Bekräftat: Död var Gert-Inge

MARKARYD Det som polisen misstänkt sedan en orienterare hittade en avliden person i skogarna kring Hannabad utanför Markaryd har nu bekräftats: Den döde mannen var 70-årige Gert‑Inge Bertinsson som försvann den 31 juli.
Kort efter försvinnandet gick polisen ut med att de misstänkte människorov, och efter att Gert-Inge Bertinsson hittades skärptes rubriceringen till mord.
Två ukrainska män häktades i sin frånvaro, och polisen gick ut med en internationell efterlysning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.