DI > Ekonomi

Thursday, 22 August, 09:43

DI - 14 jul 16 kl. 09:27

Mediekoncernen rusar efter omvänd vinstvarning



Det finska medie- och utbildningsföretaget Sanoma stiger på Helsingforsbörsen efter en positiv vinstvarning på torsdagen i form av en höjd helårsprognos..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sanoma, Helsingforsbörsen

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mediekoncernen, rusarefter , omvänd, vinstvarning
DI - 16 apr 19 kl. 09:14

Zalando rusar efter omvänd vinstvarning – Kinnevik hänger med

E-handelsbolaget Zalando rusar med omkring 8 procent i tisdagens inledande handel i spåren av måndagskvällens omvända vinstvarning. Storägaren Kinnevik stiger i sin tur med 2,9 procent. .

Dagens PS - 10 jul 19 kl. 10:49

Omvänd vinstvarning från bolaget – aktien rusar

Pricer släpper preliminära siffror för det andra kvartalet 2019, enligt ett pressmeddelande. Den ordinarie delårsrapporten släpps den 18 juli. Nettoomsättningen beräknas uppgå till 271 miljoner kronor i andra kvartalet 2019, vilket motsvarar en tillväxt på 22 procent jämfört med motsvarande kvartal i fjol.

DI - 11 apr 17 kl. 12:13

Omvänd vinstvarning från Addvise – aktien rusar

Addvise presenterar en omvänd vinstvarning för det första kvartalet 2017. Under rapportperioden steg orderingången med 124 procent jämfört med föregående år till 74 miljoner kronor (33). Det framgår av ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 11 apr 17 kl. 13:10

Omvänd vinstvarning ger rusning i First North-bolaget

First North-bolaget Addvise levererade en omvänd vinstvarning eftersom orderingången steg tresiffrigt under kvartalet. Aktien rusar efter beskedet....

DI - 11 apr 19 kl. 09:08

Lindab stiger på omvänd vinstvarning – aktien gick starkt även inför

Byggkomponentbolaget Lindab rusar 8 procent på börsen efter onsdagens omvända vinstvarning för det första kvartalet. Men aktien gick starkt även inför gårdagens besked..

Affärsvärlden - 16 apr 19 kl. 09:23

Zalando rusar efter omvänd vinstvarning

Tyska e-handelsbolaget Zalandos aktie steg nära 9 procent i öppningshandeln i Frankfurt efter bolagets omvända vinstvarning från måndagskvällen..

PrivataAffärer - 01 aug 18 kl. 08:33

Rapport i linje med omvänd vinstvarning

Leo Vegas redovisar ett ebitda-resultat på 15 miljoner euro för det andra kvartalet 2018, vilket var i linje med den positiva vinstvarning bolaget kommunicerade den 18 juli då de talade om cirka 15 miljoner euro. Intäkterna uppgick till 87,4 miljoner euro i kvartalet, vilket också var samstämmigt med förannonserade runt 87 miljoner. Lägre intäktsökning i juli än förväntat Leo Vegas spelintäkter ökade med 45 procent till 26,4 miljoner euro i juli.

Affärsvärlden - 20 jul 16 kl. 08:22

Omvänd vinstvarning från New Wave

New Wave lämnar på onsdagsmorgonen en omvänd vinstvarning mot bakgrund av kraftigt ökat resultat, framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 11 apr 17 kl. 11:43

Omvänd vinstvarning från Addvise

Addvise presenterar en omvänd vinstvarning för det första kvartalet 2017..

DI - 18 jul 18 kl. 08:03

Omvänd vinstvarning från Leo Vegas

Leo Vegas levererar en omvänd vinstvarning och guidar för att resultatet för det andra kvartalet kommer att bli högre än väntat. .

DI - 11 apr 19 kl. 17:30

Börsen stänger strax under nollan – lyft för Lindab efter omvänd vinstvarning

Torsdagen bjöd på ännu en dag av stillsam handel med små indexrörelser inför att rapportsäsongen drar igång på allvar i de kommande veckorna. Både storbolagsindex och breda OMXSPI stänger ned 0,1 procent. Byggkomponentbolaget Lindab avancerar över 8 procent efter bolagets omvända vinstvarning på onsdagskvällen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Skarp omsättningsminskning för bettingbolaget efter omstrukturering

Spotlight-listade Future Gaming, huvudsakligen verksamt i bettingbranschen redovisade ett ebitda-resultat på 2,1 miljoner kronor i det andra kvartalet (2,8). .

DI - 15 minuter sedan

Stockholm utklassat – här är bästa börsfesten

Det är inte bara Donald Trump som gillar danska tillgångar. Köpenhamnsbörsen klart bäst i Norden i år med en uppgång på nästan 20 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Seafire AB (publ) delårsrapport 2 2019: Seafire vänder till vinst!

Sammanfattning andra kvartalet Total omsättning uppgick till 58,6 MSEK (5,6 MSEK), en ökning med ca 950%..

DI - 15 minuter sedan

Uppgift: Volvo varslar 170 personer efter dålig orderingång

Lastbilskoncernen Volvos division Powertrain i Köping tvingas varsla omkring 170 personer efter svag orderingång, rapporterar Bärgslagsbladet. .

DI - 30 minuter sedan

Bättre humör än väntat bland franska inköpschefer

Markits kombinerade inköpschefsindex för Frankrike steg till 52,7 i augusti, upp från 51,9 i juli. Analytikerna hade istället räknat med en liten nedgång till 51,8..

DI - 30 minuter sedan

Invent Medic ökar förlusten i andra kvartalet

Spotlight-listade Invent Medic, som har utvecklat en medicinteknisk produkt för icke-kirurgisk behandling av kvinnlig ansträngningsinkontinens TVS, redovisar ett resultat på -3,1….

DI - 30 minuter sedan

IDL Biotech ökade omsättningen med 27 procent

Spotlightbolaget IDL Biotech, som utvecklar diagnostiska tester för sjukvården, redovisar en omsättning på 8,9 miljoner kronor, en ökning med 27 procent jämfört med motsvarande….

DI - 30 minuter sedan

Batteribolaget tredubblar orderingången

Ferroamp, som säljer lösningar för energi- och effektoptimering till fastighetsägare, redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet 2019 på -2,9 miljoner kronor, i….

DI - 30 minuter sedan

Högre förlust för bioteknikbolaget ISR – kassan räcker till andra kvartalet nästa år

Bioteknikbolaget ISR, listat på First North, redovisar ett nettoresultat för det första halvåret 2019 på -15,8 miljoner kronor (-8,9)..

DI - 30 minuter sedan

Repetitiva intäkter lyfte Spotlight-bolaget Ecoclimes omsättning

Cleantech-bolaget Ecoclimes omsättning ökade till 25,5 miljoner kronor under andra kvartalet 2019, jämfört med 19,7 miljoner motsvarande period i fjol, motsvarande en ökning med….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.