Skånskan > Nyheter

Monday, 18 February, 22:09

Skånskan - 13 jul 16 kl. 07:13

Theresa May tar över som premiärministerRedan i kväll kommer Theresa May ta över som Storbritanniens nästa premiärminister rapporterar BBC.I måndags stod det klart att bara Theresa May stod kvar som kandidat för att bli ledare för det konservativa partiet och Storbritanniens nya premiärminister. Nu tar hon över efter David Cameron då han håller sin sista ”frågor till premiärministern” i parlamentet i dag. David Cameron säger till den brittiska tidningen Daily Telegraph att ”det har varit ett privilegium att leda landet jag älskar.” Det står ännu inte klart när Theresa May kommer flytta in på den kända adressen 10 Downing Street.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
May, Theresa May, Storbritanniens, BBC, David Cameron, Cameron, Daily Telegraph, Downing Street, ;together, Britain, Theresa, Miuiqrvsom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Theresa, May, taröver som , premiärminister
Skånskan - 11 jul 16 kl. 23:00

Theresa May ny premiärminister

Utrikes Nu är det klart. Theresa May blir Storbritanniens nästa premiärminister och det konservativa partiets ledare. Det rapporterade många medier vid 16-tiden i går.

DN - 09 jul 18 kl. 10:46

Pia Gripenberg: Vidöppet att utmana Theresa May som premiärminister

Fullt politiskt kaos har brutit ut i Storbritannien. Två av de allra tyngsta ministrarna, Brexitminister David Davis och utrikesminister Boris Johnson avgår. Därmed är det vidöppet för att utmana premiärminister Theresa May om vem som ska leda landet ut ur EU..

SmålandsPosten - 11 jul 16 kl. 17:11

Theresa May tar över som brittisk premiärminister

Den brittiska inrikesministern Theresa May tar över som premiärminister senast på onsdag kväll, meddelar avgående David Cameron och tillägger att May har hans fulla stöd..

DN - 24 jul 18 kl. 21:42

Theresa May tar över Brexitförhandlingar

Storbritanniens premiärminister Theresa May tar över kritiska delar av Brexitförhandlingarna från sin nyutnämda Brexitminister Dominic Raab, rapporterar Bloomberg News..

DN - 30 jun 16 kl. 22:40

Theresa May tar hand om favoritrollen


London. Den konservativa inrikesministern Theresa May har redan börjat beskrivas som Storbritanniens svar på Angela Merkel. May är ingen sprudlande person, snarare stabil och målmedveten.

DI - 04 dec 16 kl. 14:19

Theresa May tar krafttag mot Brexit-läckor

Storbritanniens premiärminister Theresa May hotar med att med omedelbar verkan avskeda personal och ministrar som läcker information om Brexit, enligt ett dokument som har läckt till den brittiska tidningen Mail on Sunday..

Sydsvenskan - 25 maj 17 kl. 02:16

Theresa May tar upp läckorna med Trump

Polisen i Storbritannien slutar att dela med sig av information från utredningen av terrordådet i Manchester efter upprepade läckor till amerikanska medier, enligt uppgifter till BBC. Premiärminister Theresa May kommer att lyfta frågan med USA:s presiden.

GöteborgsPosten - 25 maj 17 kl. 12:38

Theresa May tar upp läckorna med Trump

Polisen i Storbritannien slutar att dela med sig av information från utredningen av terrordådet i Manchester efter upprepade läckor till amerikanska medier, enligt uppgifter till BBC. Premiärminister Theresa May kommer att lyfta frågan med USA:s president Donald Trump..

SR - 05 jul 16 kl. 20:38

Theresa May tar stort kliv mot att ta över som premiärminister

En har sållats bort - fyra kandidater återstår. Men två kvinnor leder i processen att vaska fram Storbritanniens nästa premiärminister..

Sydsvenskan - 11 jul 16 kl. 12:59

Cameron: May blir premiärminister

Den brittiska inrikesministern Theresa May blir ny premiärminister, meddelar avgående David Cameron..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Sparkade på ytterdörren

MARIEHOLM Polisen har fått in en anmälan om skadegörelse i Marieholm. Inbrottslarmet utlöstes i en bostad på lördagen vid 15.30-tiden.

Skånskan - 1 timme sedan

Inbrott i Baldersskolan

STAFFANSTORP I fredags kväll vid 20-tiden gjordes ett inbrott i Baldersskolan i Staffanstorp.
Larmet utlöstes och polisen kunde konstatera att någon tagit sig in genom att krossa en ruta vid en dörr. Även en ruta inne i skolan, vid matsalen, hade krossats.

Skånskan - 1 timme sedan

Skadegörelse i Balders hage

STAFFANSTORP Muren runt scenen i Balders hage i Staffanstorp är sönderslagen och kablar till belysningen har blivit kapade.
Skadegörelsen inträffade någon gång under helgen. En tigersåg hittades på platsen..

Skånskan - 1 timme sedan

Två greps för skolinbrott

STAFFANSTORP I söndags kväll greps två unga personer när de försökte bryta sig in i Anneroskolan.
Ett vittne som såg två killar bryta på en dörr på skolan larmade polis som snabbt kom dit och kunde gripa de båda killarna som är i 16-17-årsåldern. Händelsen inträffade i söndags kväll klockan 17.

Skånskan - 1 timme sedan

Tjuvar härjade mitt på dagen

ESLÖV Det har varit inbrott i en bostad på Nämndemansvägen i Eslöv. Husägarna var ute i trädgården och jobbade, men hade inte låst ytterdörren. När de kom in märkte de att någon hade varit inte hallen och tagit skor och jackor.

Skånskan - 1 timme sedan

Inbrott i flera förråd

ESLÖV Vid ett inbrott i ett källarförråd på Storgatan någon gång mellan torsdagen och lördagen stals bland annat bildäck. Fler förråd på adressen ska ha varit uppbrutna. Det har även varit stöld i ett källarförråd på Rönnebergavägen.

Skånskan - 1 timme sedan

Två personer rånade av beväpnat gäng

Lund Två personer ska ha blivit rånade på kläder och mobiltelefon under måndagskvällen i Stadsparken.Polis larmades till Stadsparken vid 20-tiden. Inledningsvis finns det uppgifter som tyder på att de misstänkta gärningsmännen ska ha uppvisat ett pistolliknande föremål innan rånet och därefter ha försvunnit från platsen..

Skånskan - 1 timme sedan

Hotade butikspersonalen

Eslöv Personalen i en matbutik blev på måndagsmorgonen utsatt för olaga hot, En person ringer till polisen vid nio-tiden på måndagsmorgonen och uppger att en man ska ha hotat personal inne på en Ica-butik på Kvarngränd. – Den misstänkte mannen, som är i 20-årsåldern, ska ha hotat en man och en kvinna. Han ska även ha knuffat och spottat på mannen, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral.

Skånskan - 2 timmar sedan

Bröt sig in i restaurang

ESLÖV Tjuvar bröt sig in i Asian Fusions lokaler på Stora torg vid femtiden på lördagsmorgonen genom att krossa en ruta. Det är oklart vad som har stulits från restaurangen..

Skånskan - 2 timmar sedan

Skadad man låg på marken

ESLÖV Polis och ambulans fick vid fyratiden på lördagsmorgonen samtal om att det låg en skadad man på marken på Storgatan i centrala Eslöv. Mannen påträffades på den angivna platsen, och fördes med ambulans till sjukhuset. Skadeläget är enligt polisen oklart.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.