UNT > Nyheter

Wednesday, 27 January, 15:31

UNT - 07 jul 16 kl. 17:53

Vill neka Clinton hemligt materialRepresentanthusets talman Paul Ryan och andra ledande republikaner har begärt att Hillary Clinton inte ska få tillgång till konfidentiellt material under presidentvalskampanjen eftersom hon handskats vårdslöst med hemliga uppgifter..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Clinton, Paul Ryan, Hillary Clinton

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vill neka, Clinton, hemligt, material
Nyheter 24 - 24 okt 11 kl. 18:25

Wikileaks slutar att publicera hemligt material


Betalningsjättarnas blockad av Wikileaks har slagit hårt. Nu slutar sajten att publicera hemligt material. När Wikileaks förra året publicerade runt 250 000 telegram från det amerikanska utrikesdepartementet fick betalningsjättarna nog.

Expressen - 24 okt 11 kl. 14:33

Wikileaks slutar med hemligt material

Wikileaks slutar publicera hemligt material. I stället kommer sajten att koncentrera sig på att få in pengar för att finansiera verksamheten, uppger AP. .

Nyhetsverket - 15 feb 11 kl. 18:22

UD släpper hemligt material

Utrikesdepartementet, UD, kommer på torsdag att släppa ett, enligt Carl Bildt, mycket omfattande hemligstämplat material: - Det handlar om så gott som all vår hitintills hemliga rapportering från det sovjetiska sammanbrottet och den baltiska frigörelsen under det dramatiska året 1991, skriver utrikesminister Carl Bildt på sin blogg..

Expressen - 30 okt 17 kl. 09:01

USB med hemligt material om flygplats hittades på gata

En man har hittat ett USB-minne på gatan i London.Bland filerna fanns känsligt material om Heathrows flygplats.Nu inleds en brådskande utredning om risk för nationens säkerhet, skriver Mirror..

SR - 21 aug 15 kl. 22:12

Clinton fortsatt jagad av e-post

Frågan om hur Hillary Clinton använde sin privata e-post under åren som USA:s utrikesminister fortsätter att störa hennes presidentvalskampanj. Flera av mejlen utreds nu för att se om de innehåller hemligt material, men Clinton själv fortsätter att säga att hon inte gjort något fel..

Nyhetsverket - 15 mar 12 kl. 08:01

Hemligt material sändes med hotmail

Anteckningar från hemliga överläggningar i Saudiarabien skickades till Sverige helt okrypterade via ett privat hotmailkonto. Avsändare var ett departementsråd vid försvarsdepartementet. Mailet skickades i juni 2008 och mottagare var en UD-chef, generaldirektören för inspektionen för strategiska produkter ISP och en hög tjänsteman på Försvarets Forskningsinstitut FOI, uppger Ekot..

SVT - 09 jul 13 kl. 08:08

Manning hade fri tillgång till hemligt material

Inget hindrade den spionåtalade Bradley Manning att ladda ned amerikanska UD:s diplomatpost..

Expressen - 20 mar 16 kl. 18:40

Experten: Hemligt material sprids inte

Lördags hackerattack mot svenska mediesajter var unik i sitt slag. Aldrig har en sådan stor IT-attack utförts som samtidigt slagit ut så många av Sveriges ledande nyhetsajter. Ingen grupp är ännu misstänkt, men en första analys visar att ökad internettrafik från Ryssland bidrog till attacken.

Barometern - 30 nov 17 kl. 18:40

Misstaget: Pärm med hemligt material slarvades bort

På okänt sätt har en pärm med sekretessmaterial försvunnit från en arbetsplats inom Emmaboda kommun. Socialförvaltningen har gjort en lex Sarah-anmälan om allvarliga missförhållanden..

GöteborgsPosten - 02 feb 18 kl. 14:12

Politiker i bråk om hemligt material

Göteborgs klimatplan som Miljöpartiet presenterade på en presskonferens där klimatministern Isabella Lövin (MP) deltog var sekretessbelagd, enligt Axel Darvik (L), andre vice ordförande i miljö- och klimatnämnden.
– Det är väldigt illa. Som nämndeordförande har man gått utanför sina befogenheter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.