DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 03:25

DI - 05 jul 16 kl. 08:16

Osborne redo stödja Bank of England med utlåningenStorbritanniens finansminister George Osborne sade på måndagskvällen att finansdepartementet är redo att stötta Bank of England med utlåningen till ekonomin i spåren av den brittiska folkomröstningen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bank, England, George Osborne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Osborne, redo, stödja, Bankof , Englandmed , utlåningen
E24 - 05 jul 16 kl. 06:39

Osborne redo att stötta Bank of England

Det brittiska finansdepartementet är redo att stötta Bank of England med utlåningen till ekonomin. Det sade den brittiske finansministern George Osborne på måndagen, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 05 jul 16 kl. 08:40

Osborne redo att stötta banken

Storbritanniens finansminister George Osborne sade på måndagskvällen att finansdepartementet är redo att stötta Bank of England med utlåningen till ekonomin i spåren av den brittiska folkomröstningen..

Affärsvärlden - 06 mar 15 kl. 12:55

Osborne vill privatisera Royal Bank of Scotland

Storbritanniens finansminister George Osborne uppger att han gjorde ett misstag i att inte kraftigt omstrukturera den statliga kontrollerade banken Royal Bank of Scotland år 2010. Det skriver Financial Times..

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 12 kl. 16:09

EU redo stödja trupp till Mali

EU är redo att stödja en stabiliserande styrka i Mali. Det stod klart när unionens utrikesministrar möttes i Bryssel på måndagen. I samarbete med Afrikanska unionen (AU) vill EU se att det västafrikanska samarbetsorganet Ecowas under FN-mandat ingriper i Mali.

Cornucopia - 14 nov 18 kl. 09:16

Statsministeromröstningen - nu fäller C+L borgerlig politik - redo stödja socialismen

Just nu sker omröstningen om Ulf Kristersson (M) som statsminister igång i riksdagen. Liberalerna och Centerpartiet har förklarat att de aktivt kommer rösta mot en borgerlig statsminister, som ska föra en borgerlig allians-politik. Åtminstone Centerpartiet har öppnat för att istället stödja en kommuniststödd socialistisk regering med Stefan Löfven (S) som statsminister.

Affärsvärlden - 10 jun 14 kl. 14:23

Ryssland redo stödja Ukraina

Ryssland är villiga att stödja Ukrainas nye president Petro Porosjenkos plan för att lugna våldsamheterna, uppger Rysslands utrikesminister Sergei Lavrov..

DN - 19 nov 13 kl. 15:51

”S nu redo stödja utredning om föreningars villkor”

Vi socialdemokrater värnar det civila samhället och ser med oro på utvecklingen där de ideella organisationerna likställs med privat näringsverksamhet. Vi välkomnar civilsamhällets förslag om en parlamentarisk utredning..

UNT - 05 maj 16 kl. 23:32

Talmannen inte redo stödja Trump

Republikanske presidentkandidaten Donald Trump lovar att ena sitt splittrade parti efter en orolig primärvalsperiod..

FriaTider - 15 nov 18 kl. 22:28

SD redo stödja moderat budget

TA - 24 feb 14 kl. 20:07

EU redo att ge Ukraina stödpaket

EU står beredd att skriva på handelsavtalet med Ukraina när en ny regering sitter på plats. Det öppnar för ett större stödpaket från EU och IMF - enligt ekonomikommissionär Olli Rehn krävs miljardbelopp.
- Det är fortfarande i ett väldigt tidigt skede, men det ukrainska folket verkar ha visat en önskan att ta sitt land in i framtiden, att ha starkare länkar med Europa, och jag tycker inte att vi ska avvisa det, jag tycker att vi ska omfamna det, säger Storbritanniens finansminister George Osborne vid en pressträff i Singapore.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Fed-chef varnar för räntesänkning: Kan skapa obalans i ekonomin

Fed-chefen i Dallas, Robert Kaplan, höjde på måndagen ett varningens finger beträffande en kommande räntesänkning..

DI - 5 timmar sedan

Doktorandens stresslarm: Nio av tio chefer jobbar på semestern

En nyligen genomförd studie visar att chefer tycks ha synnerligen svårt att koppla bort arbetet på sin lediga tid. 92 procent av cheferna uppger att de arbetar på semestern och åtta av tio kan inte låta bli att vara uppkopplade på sin lediga tid..

DI - 5 timmar sedan

Matvarujätten ska puffa kunderna till klimatsmarta val

Kycklingfärs i stället för nötfärs. Vegetabilisk grädde i stället för vispgrädde. Genom att i köpögonblicket puffa för klimatsmarta val hoppas Axfood kunna bidra till att ökad medvetenhet och sänkta utsläpp hos kunderna.

DI - 5 timmar sedan

Lågt förtroende för företagens hållbarhetsarbete

Endast var femte svensk har förtroende för företag när det kommer till utvecklingen mot ett mer hållbart samhälle. Det visar en färsk undersökning från analysföretaget Insight Intelligence. ”Jag är inte förvånad, hållbarhet är en komplex fråga”, säger Lukas Berg, vd för Insight Intelligence..

DI - 5 timmar sedan

Wall Street mot svag stängning

S&P 500 går mot en stängning under nollan efter att storbolagsindexet tillfälligt repat sig tidigare under måndagen. New York-börserna bjuder på blandad utveckling inför stängning..

DI - 6 timmar sedan

Ekonomen: Rutjobb integrerar inte utrikes födda kvinnor

Rutavdraget har skapat en marknad för enklare jobb och sägs vara ett medel för integration. Men det är inte de som behöver arbete mest – utrikesfödda kvinnor med flyktingbakgrund – som får jobben, visar en ny analys..

DI - 6 timmar sedan

Mäklarna: Trenden vänder – nu tar bosäljarna revansch

I flera års tid har köparna varit kungar på bostadsmarknaden. Men nu håller pendeln på att svänga och säljarna flyttar fram positionerna igen. ”Nu har man bockat av amorteringskravet och ränteoron har på sikt försvunnit”, säger Fastighetsbyråns vd Johan Engström.

DI - 6 timmar sedan

Årjes efter OS-nobben: Statliga garantier betyder mer för vissa delegater

Om Sverige ska kunna få arrangera OS krävs att modellen utan statliga garantier accepteras fullt ut enligt Mats Årjes, ordförande för Sveriges olympiska kommitté (SOK). Den avgående Skistar-vd:n uppger dock att han inte hade några indikationer på utfallet innan omröstningen..

DI - 7 timmar sedan

Nextcell Pharmas ordförande har köpt aktier för över 2 miljoner i bolaget

Nextcell Pharmas ordförande Anders Essen-Möller har den 21 juni köpt 737.278 aktier i bolaget för 3:25 kronor styck. .

DI - 7 timmar sedan

Mångmiljardbygget “minst två år” efter tidsplanen

Flera delar i Förbifart Stockholm ligger efter tidplan, enligt uppgifter till Di. ”Minst två år” säger en bedömare med mycket god insyn att mångmiljardprojektet kommer att försenas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.