Sydsvenskan > Opinion

Monday, 11 December, 08:40

Sydsvenskan - 28 jun 16 kl. 09:06

Blandat på Asiens ledande börserDet var en blandad utveckling på ledande Asienbörser på tisdagen. Tokyobörsens Nikkei 225-index steg 0,1 procent, medan det bredare Topix-index sjönk 0,1 procent..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Asiens, Asienbörser, Nikkei, Topix

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blandat, Asiens, ledande, börser
BT - 11 okt 12 kl. 08:30

Nedåt på Asiens ledande börser

Asiens ledande börser sjönk under torsdagens handel. Tokyobörsens Nikkei 225-index backade 0,6 procent till den lägsta nivån på mer än två månader.
Det bredare Topix-indexet sjönk 0,4 procent.

Helsingborgs Dagblad - 14 apr 17 kl. 05:33

Nedåt på Asiens ledande börser

Samtliga av Asiens ledande börser pekade nedåt på fredagsmorgonen. Investerarna uttrycker oro bland annat efter att USA använt en MOAB-bomb i Afghanistan och över den geopolitiska osäkerheten i Nordkorea. Tokyobörsens Nikkei 225-index avslutade på minus.

Helsingborgs Dagblad - 25 jul 17 kl. 04:51

Små rörelser på Asiens ledande börser

Förändringarna var små på Asiens ledande börser på tisdagen. Tokyobörsen sjönk något i väntan på Federal Reserves räntebeslut senare i veckan. Nikkei 225-index sjönk med 0,1 procent, samtidigt som Topixindex var ner med 0,3 procent.

UNT - 07 apr 16 kl. 08:41

Blandat på Asiens ledande börser

Det var blandad utveckling på ledande Asienbörser på torsdagen..

UNT - 28 jun 16 kl. 09:05

Blandat på Asiens ledande börser

Det var en blandad utveckling på ledande Asienbörser på tisdagen..

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 16 kl. 09:06

Blandat på Asiens ledande börser

Det var en blandad utveckling på ledande Asienbörser på tisdagen. Tokyobörsens Nikkei 225-index steg 0,1 procent, medan det bredare Topix-index sjönk 0,1 procent..

Sydöstran - 22 dec 15 kl. 08:05

Blandat på ledande Asienbörser

Utvecklingen var blandad på ledande börser i Asien under tisdagens handel. Tokyobörsens Nikkei 225-index sjönk 0,2 procent, medan det bredare Topix-index steg 0,2 procent. Handeln var tunn inför en japansk helgdag på onsdag.

UNT - 22 dec 15 kl. 08:05

Blandat på ledande Asienbörser

Utvecklingen var blandad på ledande börser i Asien under tisdagens handel..

BT - 22 dec 15 kl. 08:05

Blandat på ledande Asienbörser

Utvecklingen var blandad på ledande börser i Asien under tisdagens handel. Tokyobörsens Nikkei 225-index sjönk 0,2 procent, medan det bredare Topix-index steg 0,2 procent. Handeln var tunn inför en japansk helgdag på onsdag.

E24 - 22 dec 15 kl. 08:08

Blandat på ledande Asienbörser

Utvecklingen var blandad på ledande börser i Asien under tisdagens handel. Tokyobörsens Nikkei 225-index sjönk 0,2 procent, medan det bredare Topix-index steg 0,2 procent..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Väckningsförsök av Skoglund inom kort

Läkarna på Karolinska universitetssjukhuset planerar att inom kort försöka väcka boxaren Erik Skoglund ur den konstgjorda koman. Det säger Svenska boxningsförbundets läkare Sanna Neselius, som har varit i kontakt med Skoglunds pappa, till Expressen. Hu.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Slumpen gjorde henne till chef för ny sexshop

”Jag visste inte riktigt vad jobbet handlade om”..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Detta hände när du sov – snabbkoll på nattens nyheter

Två döda i flygkrasch i Hawaii, ny seger för nationalister på Korsika, Tokyobörsen öppnar uppåt – och målvakt gjorde 41 räddningar i NHL-hockeyn. Det är några av nyheterna som inleder den här veckan..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Studenter får skriva tentor på egen dator

Snart slipper lärare vid Lunds universitet oläsliga tentasvar..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Elfel i Stockholm gav tågförseningar

Ett elfel under natten strax norr om Stockholms central ledde till förseningar i tågtrafiken. Problemen rörde trafik mellan Stockholm och Västerås, vidare mot Hallsberg och Göteborg, samt till Uppsala och norrut mot Falun, Gävle och Sundsvall. Både tå.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Signalfel i Stockholm ger tågförseningar

Ett elfel under natten strax norr om Stockholms central har lett till förseningar i tågtrafiken. Problemen rör trafik mellan Stockholm och Västerås, vidare mot Hallsberg och Göteborg, samt till Uppsala och norrut mot Falun, Gävle och Sundsvall. Både t.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Väg fortsatt avstängd efter snöfall i väst

Det är fortfarande avstängt för trafik på E6:an norr om Göteborg efter kraftiga snöfall under gårdagen. – Det var en trafikolycka för väldigt många timmar sedan. Sedan körde långtradare fast och ställde sig kors och tvärs och blockerade vägen, säger Y.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Pensionär portad från simhall

Inte bara stökiga ungdomar kan portas från simhallen. På en mindre skånsk ort är en pensionär avstängd efter att ha druckit öl. Han är förste vuxen att bli portad, enligt badmästaren.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Det går framåt för klimatet. Trots Trump.

Vart ska den framtida amerikanska exporten gå?.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Man hittad död i skogen

En man i 80-årsåldern har hittats död i ett skogsområde i Arvika kommun, skriver lokala medier. – Vi vet inte riktigt vad som hänt än. Personen som ringde in berättade att mannen hade fått ett träd över sig och låg död i skogen, säger polisens regionv.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.