Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 09:53

Dagensanalys.se - 23 jun 16 kl. 13:15

Midsommarens vintips: En arrogant kraftfull röd Italienare och en mycket elegant roséVi har valt en kraftfull italienare som passar till sommarens grillningar och goda middagar, som bjuder på en doft och sfär från Toscana, och en rosé från Italien perfekt till sommaren sköna dagar. Valpolicella Ripasso Superiore i Lasi artnr 78658 Pris 147 kr Francesco Bonuzzi är en stark personlighet som producerar en Valpolicella Ripasso ett område i Lasi han har tillverkat dessa viner sedan 1888 – bland de äldsta producenterna som gör en Valpolicella med den klassiska metoden där vinet skall lagras ett år på fat och minst sex månader på flaska. Ripasso är metod att tillverka vin, som innebär att det jäser en andra gång 2-3 veckor tillsammans med jästrester av Amarone som ger en kryddig smak med inslag av fat torkade körsbär, björnbär, lakrits och örter. Det s
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Italienare, Toscana, Italien, Ripasso Superiore, Lasi, Pris, Francesco Bonuzzi, Valpolicella Ripasso, Valpolicella, Amarone, Secret Cruciata, Anna, Secret, Maremma, Sangiovese, Anna Maria Cruciata,  giorgio Veckans, Côtes, Provence, Grüner Veltliner Två, Barbera Alba Veckans, Crémant, Bourgogne, Beaujolais Villages Veckans

Dela artikeln

41 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Midsommarens, vintipsEn , arrogant, kraftfull, röd, Italienareoch en , mycket elegant rosé
Dagensanalys.se - 29 jul 16 kl. 14:00

Två goda sommarviner: En arrogant kraftfull röd Italienare och en mycket elegant rosé

Vi har valt en kraftfull italienare som passar till sensommarens grillningar och till goda middagar. Ett vin som bjuder på en doft och sfär från Toscana. Vi har även en rosé från Italien som passar perfekt till sköna dagar i solen.

Dagensanalys.se - 07 okt 16 kl. 13:55

Helgens vintips från specialisten Syrah eller Shiraz

Den här veckan fördjupar vi oss på Syrah-druvan, som är grunden till många fina franska viner. Syrah är en blå vindruva som är den vanligaste i norra Rhone i Frankrike, den ligger till grunden för viner med höga halter syra och den djupa röda färgen. Den går under namnet Shiraz i Australien, Chile, Sydafrika och Nya Zeeland men det är i grunden samma druva men smaken skiljer sig väsensskild mellan de olika distrikten tack vare olika jordbörd och klimat.

Dagensanalys.se - 20 maj 16 kl. 14:45

Veckans vintips – en rose från Côtes de Provence och en vit Grüner Veltliner

Här kommer veckans vintips från vår master sommelier på Italienska viner. Vi har valt ett rosevin från Frankrike och ett vitt vin från Österrike som passar utmärkt till försommaren. Österrike är en av Europas äldsta vinkulturer som även följer med i utvecklingen för att skapa nya moderna viner.

Dagensanalys.se - 10 jun 16 kl. 11:29

Veckans vintips: En okomplicerad smakupplevelse

Vi har denna vecka valt ut två speciella viner där all jäsning sker på ståltankar. Tankarna tar fram karaktären, doften och smaken helt okomplicerat utan inslag av fat. Helt enkelt får man fram karaktären från druvan och jäsningen som framhäver både friskhet och fruktighet utan bidofter samt andra smakelement.

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 14:00

Veckans vintips: Ett välsmakande Crémant de Bourgogne och en Beaujolais Villages

Här kommer helgens höjdpunkt, vår Sommelier Giorgio delar med sig av hans bästa sommartips till helgen. Denna vecka utvecklar han och delar med sig av ett par välsmakande pärlor från regionen Bourgogne. Crémant de Bourgogne Delane Producent Paul Delane 159 kr Detta är ett av de dolda pärlorna från Bourgogne.

Nyheter 24 - 12 aug 16 kl. 11:31

Zlatan ryter ifrån: "Jag är inte arrogant"

Zlatan Ibrahimovic värvades till United för att ta tillbaka klubben till toppen men även för att klubben behövde en superstjärna utanför och på planen. [readmore:857384,]Och i en intervju med Sky Sport pratar de om just det som Zlatan kanske är mest känd för, nämligen hans personlighet. – Personer tror att jag är en bad boy, folk är nyfikna om vem den där Zlatan är men jag är en familjeman och tar hand om min familj, säger han till Sky Sport.

SvD - 25 okt 16 kl. 07:10

Lundell: Dylan är inte arrogant

Det är arrogant att kalla Bob Dylan arrogant. Det slår författaren och rockmusikern Ulf Lundell fast i en debattartikel i Aftonbladet, där han går till attack mot Svenska Akademiens Per Wästberg. Anledningen är att Wästberg i helgen kallade Dylans val att inte kommentera att han tilldelats Nobelpriset i litteratur för "oartigt och arrogant"..

YLE - 24 jun 12 kl. 12:35

Midsommarens returtrafik i gång

Midsommarens returtrafik tar fart nu på eftermiddagen och väntas fortsätta livlig till kvällen. De värsta flaskhalsarna förutspås på riksväg nio vid Jämsä och på riksvägarna fyra och fem söder om S:t Michel och Jyväskylä. En liknande trafikrusning som på torsdagen väntas ändå inte - många stannar kvar på semester och i och med det regniga vädret tror man på Vägförvaltningen att folk startar sin hemresa tidigare..

YLE - 24 jun 12 kl. 20:18

Midsommarens returtrafik livlig

Midsommarens returtrafik tog fart under eftermiddagen. Svåra stockningar förekom på riksväg fem mellan S:t Michel och Heinola och på riksväg sex mellan Villmanstrand och Kouvola. Stockningar förekommer också på riksväg nio både vid Jämsä och mellan Orivesi och Tammerfors.

YLE - 25 jun 12 kl. 18:42

Här haffades midsommarens rattfyllerister

Av midsommarens totalt 470 rattfyllerister åkte 91 fast i de svensk- och tvåspråkiga kommunerna. Det fanns betydligt fler onyktra chaufförer i södra Finland än i Österbotten. En orsak kan vara att många sommarfirare rör sig längs sydkusten.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

100+ ord och termer i digital marknadsföring

Kan du alla ord och termer i digital marknadsföring? Om inte så är denna svenska ordbok/guide ett bra ställe att börja på. ”Glosor i Digital Marknadsföring” är framtagen av vår vän Simon Myringer.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

The Amazing Society stärker den kreativa kapaciteten

”Efterfrågan på våra tjänster ökar generellt men växer särskilt inom det kreativa området och jag är väldigt glad över att möta hösten med ett tydligt stärkt team på den fronten,” säger Tobias Franzén VD. Johanna Andersson ansluter som Content Specialist och är nyexaminerad Digital strateg från Berghs School of Communication. Emma Burholt går in som Client Manager och kommer senast från rollen som Commercial Advisor på United Influencers.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Shopgun köper Mattilbud

ShopGun – en app som digitaliserat reklamblad – har förvärvat Mattilbud. Mattilbud är en av de mer populära apparna i Norge. Vilket bidrar till den totala siffran att cirka 1 miljon använder deras appar varje månad.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

IKEA vill locka fram dina känslor i sin nya kampanj

IKEA fortsätter med kampanjen – Där livet händer – och denna gång vill uppmärksamma föräldrar som sitter fastlimmade i mobilen att titta sig omkring. IKEAS reklamfilmer är sådär härligt råa och lyckas att med den enkla sanningen förmedla sitt budskap. Samtidigt som de smyger på ett mysigt sätt in sina produkter i bakgrunden.

Dagensanalys.se - Igår: 08:03

Google experimenterar med falska företag i videoannonser

Google skapar falska företag med falska budskap för att testa hur många som klickar på annonserna. Med andra ord ett gigantiskt A/B-test där vi är deras försökskaniner. Som tack delar de med sig av resultaten.

Dagensanalys.se - Igår: 07:50

Skicka självförstörande e-post med Gmail

Kan inte komma på när man vill använda funktionen men nu kan du ändå göra det – skicka självförstörande epost med Gmail. Du kan ställa in att e-brevet ska förstöras inom 1 dag, 1 vecka eller anpassad tid. När brevet har ställts in att förstöras så säger Gmail att man inte kan kopiera det eller skicka vidare mailet.

Dagensanalys.se - Igår: 21:16

Facebook anklagas ännu en gång för att blåsa upp sin siffror

Ännu en gång har Facebook problem med sin statistik. Den här gången har de stämts i Kalifornien för att ha blåst upp sina siffror med 400 procent. Bakom stämningen finner vi Therapy Threads som anklagar Facebook för ”misrepresentation of the Potential Reach of its advertisements”, genom att ”more people could potentially be reached by their advertisements than possibly could have been”.

Dagensanalys.se - Igår: 19:13

Trots en magisk räckvidd i Sverige ryker 90 arbetsplatser

Aller Media måste spara pengar trots att mediehuset når över 11 miljoner svenskar varje vecka. Aller Media har lyckats med det som inte många har. Att nå ut till 11 miljoner svenskar trots att mediehuset har en målgrupp består utav 84% kvinnor.

Dagensanalys.se - Igår: 19:00

Färska siffror: 34 procent av svenskarna använder en reklamblockerare

Det är lätt att glömma bort att vi svenskar fortfarande använder en reklamblockerare. Det har inte varit så mycket skrivet om det i media och vem vill egentligen leta upp dåliga nyheter. Nu har vi fått ta del av siffror från Statista.

Dagensanalys.se - Igår: 17:09

När du behöver text till ett pressmeddelande eller content marketing

Vi heter Karlssons Textbyrå och vi skapar effektiv kommunikation med text. Här kan du läsa mer om vad vi kan göra för ert företag. Och ja, vi skriver även artiklarna här på Dagensanalys.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.