Skånskan > Opinion

Tuesday, 19 June, 04:34

Skånskan - 10 jun 16 kl. 14:00

Vägtunnel gjuts på plats under SmålandsvägenEslöv Smålandsvägen har varit avstängd för trafik sedan i början av mars.
Om ett par veckor stängs även Norregatan.
Under tiden arbetar Sveab med att gjuta de båda järnvägsbroar som ska låta bilar, cyklar och gående slippa bomfällning i framtiden.I samband med att Marieholmsbanan rustas upp för pågatågstrafik ser Trafikverket också över de många övergångarna längs med den 14 kilometer långa sträckan.
När tågen ska köra här i 160 kilometer i timmen är en stoppskylt inte skydd nog för övriga trafikanter.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Smålandsvägen, Norregatan, Sveab, Marieholmsbanan, Trafikverket, Albin Pantzar, Sveabs, Mark, Marieholm, Eslöv, Eslövs, Sveabs Jesper Haraldsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vägtunnel, gjutspå plats under , Smålandsvägen
Skånskan - 14 nov 16 kl. 15:04

Smålandsvägen öppen igen

Eslöv Sedan i början av mars i år har billister fått vända på Smålandsvägen, som har byggts om under arbetet med Marieholmsbanan.
Nu har den nybyggda viadukten öppnats för bilar. ERWP.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Cancersjuk 89-åring nekades få mat hem

Sjöbo En 89-årig man som är cancersjuk ansökte hos kommunen om att få mat levererad till sitt hem tre gånger i veckan. Vård- och omsorgsnämnden sa nej men nu får mannen rätt efter en dom i förvaltningsrätten.Mannen, som har drabbats av prostatacancer, har sökt matdistribution hos kommunen för att han har blivit kraftigt försämrad i sin sjukdom och även varit inlagd på lasarett under en period.

Skånskan - 9 timmar sedan

Henneman tog hem svenskmötet

TENNIS Nu är huvudturneringen i Swedish Ladies i Ystad i full gång.En av dem som på måndagen gick vidare från den första till andra rundan var Cajsa Wilda Henneman, som vann det rena svenskmötet mot Julia Rosenqvist: 6-3, 4-6, 6-3.
Totalt stod sju singelmatcher på måndagsschemat.

Skånskan - 9 timmar sedan

Buss krockade med bil – en skadad

Vid 18.00-tiden var en buss och en personbil inblandade i en olycka på Lovisagatan.Personen som färdades i personbilen ska ha blivit lindrigt skadad.

Skånskan - 11 timmar sedan

Fotbollsfebern intog Stora torg

Eslöv Det är tolv år sedan Sverige var med i VM. Det rådde god stämning på Stora torg i Eslöv under Sveriges första match mot Sydkorea på måndagen.Under fem veckors tid kommer alla VM:s matcher visas på Stora torg i Eslöv i sommar.

Skånskan - 11 timmar sedan

Bedragare låtsades vara professor

Malmö universitet lurades på en professorslön av en person som utgav sig för att vara en anställd professor - unikt menar polisen. Detta rapporterar P3 Nyheter.Det var i början av maj som universitetet fick ett mejl från en av sina proffesorer.

Skånskan - 13 timmar sedan

Mållöst efter första halvlek

VM Efter första halvlek står det fortfarande 0-0 i matchen mellan Sverige och Sydkorea.Sverige hade flera bra skott på mål men första halvlek i Sveriges VM-premiär förblev mållös. Inledningsvis dominerade Sydkorea på planen men efter det tog Sverige alltmer över kontrollen..

Skånskan - 14 timmar sedan

Fotbollsfest i parken med samba och stor optimism

Malmö Sambarytmer och stor optimism präglade stämningen i Malmö Folkets park, dit folk kom strömmande från alla håll för att bevittna Sveriges första VM-match.Filip och Vincent Unoson bor utanför Staffanstorp, men såg det som en självklarhet att komma in till Folkets park och se på fotboll.
– Det är klassiskt att vara här när det är fotboll!

Skånskan - 14 timmar sedan

Okänd kastade smällare mot polisbil

Malmö. En polisbil blev under söndagen föremål för äggkastning och skadegörelseförsök under ett rutinärende.
– Vi ser allvarligt på händelsen, säger Nils Norling, presstalesperson vid Malmöpolisen.

Skånskan - 15 timmar sedan

Man misstänkt för misshandel

Rönås En 64-årig man är misstänkt för grov misshandel.
Det var i fredags vid tiotiden på kvällen som det uppstod bråk mellan den 64-årige mannen och en man i 70-årsåldern. Den 64-årige mannen ska bland annat ha slagit mannen med en batong och skurit honom i ena armen och låret.

Skånskan - 15 timmar sedan

Motorer stals från båtar

Karups Nygård En man i 25-årsåldern har polisanmält att någon har stulit en motor till hans båt som låg förtöjd vid båtbryggorna vid Karups Nygård. Även kablar har klippts sönder. Motorn ska vara värd 25 000 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.