Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 26 May, 04:40

Västerbottens Folkblad - 02 jun 16 kl. 15:49

Ännu en skogsbrandBrandkåren har larmats ut till en skogsbrand i Fjällbäcksliden. Det härjar flera skogsbränder i Västerbotten just nu. Den här gången har räddningstjänsten larmats om en skogsbrand efter Liavägen i Fjällbäcksliden, Skellefteå kommun..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Fjällbäcksliden, Västerbotten, Liavägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ännuen , skogsbrand
BT - 31 jul 14 kl. 20:19

Hus hotas i okontrollerad skogsbrand

En skogsbrand rasar mellan Surahammar och Sala sedan 13-tiden på torsdagen, i området kring Ramnäs, rapporterar lokala medier. Branden är svårsläckt och var vid 17-tiden ännu inte under kontroll, enligt Per Vikner, räddningschef i beredskap i Västmanland.- Vi jobbar för fullt för att få grepp och komma runt branden, säger han.

Västerbottens Folkblad - 13 jul 18 kl. 12:12

Ännu ett larm om skogsbrand

SOS har larmats om ännu en skogsbrand under fredagen. Den här gången handlar det om en skogsbrand i Åsele kommun. Det ska handla om en brand vid Kvällsjön/Kvällträskområdet.

BT - 02 aug 14 kl. 19:01

Skogsbrand ännu utom kontroll

Den skogsbrand som i tre dagar härjat i västra delarna av Sala kommun i Västmanland fortsätter att sprida sig. - Vi har inte kontroll, säger Göran Cederholm, chef för Räddningstjänsten i Sala-Heby.Totalt arbetade närmare 70 personer med stöd av sex helikoptrar under lördagen med att bekämpa branden.

DN - 03 aug 14 kl. 08:32

Skogsbrand i Sala ännu inte under kontroll

Den skogsbrand som sedan i torsdags härjat i västra delarna av Sala kommun i Västmanland var ännu på söndagsmorgonen inte under kontroll..

DN - 03 aug 14 kl. 08:32

Skogsbrand utanför Sala ännu inte under kontroll

Den skogsbrand som sedan i torsdags härjat i västra delarna av Sala kommun i Västmanland var ännu på söndagsmorgonen inte under kontroll..

Helsingborgs Dagblad - 02 jul 18 kl. 12:41

Larm om ny skogsbrand utanför Örkelljunga

Vid lunchtid på måndagen fick räddningstjänsten larm om ännu en skogsbrand sydväst om Örkelljunga. Omfattningen av branden är ännu okänd..

Västerbottens Folkblad - 06 aug 18 kl. 00:06

Skogsbrand vid Bäcksjön

Räddningstjänsten larmades straxt före midnatt natten till måndagen till en brand i terrängen nära Bäcksjön norr om Ersmark. Enligt de första uppgifterna ska det vara en befarad skogsbrand men hur omfattande är ännu oklart då man inte kommit på plats ännu..

NSD - 06 aug 12 kl. 13:18

Ännu en kraftig skogsbrand i Spanien

En skogsbrand som utbröt på Kanarieön La Gomera på söndagen har tilltagit i styrka, uppgav spanska tjänstemän på måndagen. Områden som av Unesco listats som världsarv hotas och 600 människor har evakuerats..

UNT - 28 jul 13 kl. 20:40

Omfattande skogsbrand på Mallorca

En omfattande skogsbrand härjar på västra Mallorca. Omkring 700 människor, varav många turister, har evakuerats från byn Estellencs. Någon evakuering är ännu inte aktuell för de svenska resebolagens gäster i området.

Kristianstadsbladet - 05 okt 13 kl. 07:47

Svårsläckt skogsbrand på Halleberg


En svårsläckt skogsbrand rasar sedan i går på Halleberg, öster om Vänersborg. Släckningsarbetet försvåras av att terrängen i området är mycket svårtillgänglig. - Det brinner fortfarande och vi har i natt haft svårt att ta oss fram till brandplatsen.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.