Skånskan > Nyheter

Friday, 19 October, 01:03

Skånskan - 26 maj 16 kl. 12:53

Kastade stenar in i klassrumSkurup I salen på Nils Holgersson-gymnasiet pågick undervisning. Plötsligt kastades två stenar in genom ett fönster mitt bland eleverna. Stenarna, som uppges vara cirka fyra centimeter i diameter, träffade dock ingen.
När man tittade ut genom fönstret lyckades man inte heller se vem som hade kastat stenarna.
Händelsen inträffade på tisdagseftermiddagen och har nu anmälts till polisen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Nils Holgersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kastade, stenarin i , klassrum
DalaDemokraten - 21 nov 17 kl. 14:27

Kastade stenar på personbil – misstänkt för skadegörelse

Den unge mannen kastade stenar på en personbil. Han slog även sönder en TV. Skadegörelse är brottsrubricering inför stundande åtal..

Dalarnas tidningar - 21 nov 17 kl. 14:27

Kastade stenar på personbil – misstänkt för skadegörelse

Den unge mannen kastade stenar på en personbil. Han slog även sönder en TV. Skadegörelse är brottsrubricering inför stundande åtal..

Sydsvenskan - 04 maj 14 kl. 19:52

Unga kastade stenar från bro

Ungdomar misstänks ha kastat stenar på fordon på en vägbana vid Emporia. En mc och en personbil ska ha blivit inblandade i en olycka på grund av stenarna..

GT - 04 okt 14 kl. 10:00

Festdeltagare kastade stenar mot polisen

Festen spårade ur och slagsmål utbröt. När polisen kom till platsen utsattes de för stenkastning. – Det var ett stort antal ungdomar på platsen, omkring 150-200 stycken.

Skånskan - 15 apr 16 kl. 15:04

Kastade stenar genom fönster på asylboende

SVALÖV Ett asylboende på Svalegatan i Svalöv utsattes för stenkastning natten mot fredagen.Det var fyratiden på morgonen som personal på boendet vaknade av en rejäl smäll och när man väl kom upp, visade det sig att någon eller några personer kastat två stora stenar genom ett fönster till asylboendets kök.
– Det är klart någon utifrån som utfört stenkastning.

Expressen - 19 jul 16 kl. 01:18

Ungdomar kastade stenar på brandmän

Ungdomarna kastade sten mot räddningstjänsten - som just släckt en brand. – Det är helt förkastligt att vi utsätts för stenkastning när vi är på uppdrag, säger räddningschefen Tobias Erdsjö i Eskilstuna..

BT - 27 dec 11 kl. 07:30

Attackerade tidningsbud med stenar

Två ungdomar i 15-årsåldern kastade stenar mot ett tidningsbud som fick svåra ansiktsskador. Strax efteråt hotade samma personer en väktare. Den första händelsen inträffade vid 5-tiden, på Bergdalen.

Helsingborgs Dagblad - 31 mar 11 kl. 08:50

Stenar mot brandmän i Malmö

Ungdomar kastade stenar mot räddningstjänstens personal då den skulle släcka en containerbrand i Malmöstadsdelen Lindängen i går kväll. Under släckningsarbetet dök ett tiotal vrålande ungdomar upp och gav sig på brandmännen. Ingen av dem träffades.

Skånskan - 23 aug 13 kl. 17:04

Stenar mot fönsterruta

I söndags kväll var det någon som kastade stenar mot en fönsterruta i ett hus på Krokgatan i Höör..

SmålandsPosten - 30 okt 17 kl. 14:14

Länet: Män misshandlade lokförare med stenar

Två män kastade stenar på en tågvärd och en lokförare efter ett biljettbråk på Diö station. Nu åtalas de för våld mot tjänsteman..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Baxter bakom skynket

Beskedet att Baxter flyttar produktionen av dialysmaskiner från Lund till Italien p g a att lönerna för produktionspersonal i Italien är avgörande lägre än i Lund väcker undran.
Produktionskostnaden för en sådan produkt torde till ca 80 procent bestå av material, 10 procent av direkt lön och resten av övrigt. Om man antar att de italienska lönerna är hälften av de svenska (vilket i och för sig inte är troligt) så innebär kostnadsbesparingen alltså 5 procent av totalen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Molin avgjorde mot gamla laget

ISHOCKEY Emil Molin har spelat i Brynäs sedan 16 års ålder. På torsdagen fick han sänka sin gamla klubb när han gjorde segermålet, 4-3, för sin nya klubb Malmö Redhawks bara 24 sekunder in i förlängningen.– Egentligen spelar det väl ingen roll vilket lag man slår, det är skönt att vinna.

Skånskan - 2 timmar sedan

Oenighet om ny trafikplats i nämnd

lund Under torsdagskvällens sammanträde i byggnadsnämnden blev det omröstning om detaljplanen för den nya trafikplatsen vid Ideon.
V och MP vill avbryta planeringen, men partierna blev nedröstade av M, S, L och C.– Trafikverket uppger att trafiken på E22 kommer att öka från dagens 39 000 fordon per dygn till 66 000 år 2040.

Skånskan - 3 timmar sedan

FC Rosengård föll i första åttondelen

Fotboll FC Rosengård föll tungt mot Slavia Prag i den första åttondelsfinalen i Champions League.
- Vi mötte en bra motståndare i dag, men vi kan göra många saker bättre, säger Rosengårdstränaren Jonas Eidevall efter 2-3-förlusten.När lagen möttes säsongen 2016/17 vann FC Rosengård med totalt 6-1.

Skånskan - 3 timmar sedan

Olsson följer EBK upp i tvåan

FOTBOLL Tränaren Peter Olsson har funderat klart.
I onsdags gjorde 46-åringen upp med Eslövs BK om en fortsättning under 2019 – klubbens första division 2-år någonsin.– Ett ganska enkelt beslut.

Skånskan - 5 timmar sedan

Beredskapszon föreslås kring ESS

Lund Strålsäkerhetsmyndigheten föreslår att det ska skapas en beredskapszon på cirka 700 meter kring forskningsanläggningen ESS.Samtidigt bedöms att det inte kan inträffa olyckor på ESS som motiverar utrymning av områden i närheten.
Förslaget som tagits fram i samråd med Lunds kommun är i linje med vad myndigheten tidigare uttalat.

Skånskan - 5 timmar sedan

Redhawks i ledning

Ishockey Malmö Redhawks leder kvällens SHL-match mot gästande Brynäs med 1-0 efter den första perioden i Malmö arena.Redhawks har haft ett bra tryck under hela perioden och skapat en rad riktigt fina chanser, målet dröjde dock till fem minuter före periodpaus då man fick spela i numerärt överläge. Max Görtz hittade rätt efter assister av Jens Olsson och Konstantin Komarek.

Skånskan - 7 timmar sedan

Hus på 94 kvadratmeter sålt i Kågeröd

Kågeröd Peter Nordqvist, 45 år, från Staffanstorp, har köpt huset på Skipadrätten 3283 i Kågeröd av säljaren Anders Lennart Areskogs dödsbo. Köpesumman blev 300 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i september 2018. Lite mindre än en kilometer därifrån såldes för bara två månader sedan ett annat hus, på Skogsgård 3258.

Skånskan - 7 timmar sedan

Djupadalsskolan byggs ut efter lång väntan

MALMÖ Planerna har skjutits upp flera gånger men nu börjar en om- och tillbyggnad av Djupadalsskolan att närma sig. Två skolpaviljonger som varit utdömda länge ska bland annat ersättas av en helt ny byggnad.I dag går elever från förskoleklass till årskurs fem på Djupadalsskolan.

Skånskan - 7 timmar sedan

Niklas Rådström kan vara aktuell för Svenska Akademien

Enligt SVT:s Kulturnyheterna kan författaren, poeten och dramatikern Niklas Rådström vara aktuell för inval i Svenska Akademien. Kulturnyheterna uppger att man tagit del av dokument som indikerar detta.Det var förra veckan som akademieledamoten Per Wästberg sa att ytterligare två nya ledamöter, efter invalen av juristen Eric M Runesson och författaren Jila Mossaed, valts in.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.