DI > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 19:16

Liknande nyheter

Taggar: Citigillar , ukrainska, jordbruksbolag
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Flygbolagen lyfter, tror Citi

De stora europeiska flygbolagen kommer bli väsentligt mer lönsamma under 2013. Och i SAS är det just nu köpläge, enligt den amerikanska storbanken Citis analytiker. Vinstmarginalerna för flygbolagen väntas bli fördubblade under 2013, från cirka 2 procent 2012.

TA - 21 jan 13 kl. 10:04

Flygbolagen lyfter, tror Citi


De stora europeiska flygbolagen kommer bli väsentligt mer lönsamma under 2013. Och i SAS är det just nu köpläge, enligt den amerikanska storbanken Citis analytiker.Vinstmarginalerna för flygbolagen väntas bli fördubblade under 2013, från cirka 2 procent 2012.

Trelleborgs Allehanda - 24 jan 13 kl. 10:05

Citi kapar Sverige-prognosen


Den amerikanska storbanken Citi kapar sin tillväxtprognos för Sverige 2013 med 0,6 procentenheter till 1,0 procent, med hänvisning till vikande export och högre arbetslöshet.Sverige pekas därmed ut som ett av de länder som drabbas hårdast av den globala konjunkturnedgången. Bara Australien och Brasilien får större sänkningar av Citi i prognosen, enligt vilken den globala tillväxten stannar på 2,6 procent i år och eurozonens ekonomier krymper tre år i rad..

DI - 02 feb 15 kl. 08:43

SSAB: Citi kapar riktkurs

Citi Research sänker riktkursen för SSAB till 55 kronor, från tidigare 75 kronor. Rekommendationen köp upprepas dock. Det framgår av en ny analys.

DI - 08 okt 15 kl. 11:28

Tele2: Citi sänker riktkursen till 85 kronor

Citi Investment Research sänker riktkursen för Tele2 till 85 kronor från tidigare 95 kronor. Anledningen är att Citi har sänkt sina estimat för Tele2 inför rapporten för det tredje kvartalet..

PrivataAffärer - 04 aug 17 kl. 08:37

Citi: Pandoras kurspotential 36 procent

Citi tar upp bevakning av den danska smyckeskedjan Pandora och ansluter sig till skaran som ser aktien som köpvärd. Riktkursen sätts till 980 danska kronor, vilket innebär att Citi ser en kurspotential på 36 procent....

Dagens PS - 02 jan 18 kl. 09:08

Citi: 40 procent chans att Apple förvärvar Netflix

Citi bedömer att det finns en sannolikhet på 40 procent att Apple köper Netflix efter att den amerikanska skattereformen gått igenom, skriver Business Insider. Godkännandet av reformen innebär att dubbelbeskattningen för bolagsvinster sänks till 15,5 procent från tidigare 35 procent. Därmed kan det bli tal om att Apple som sitter på en gigantisk kassa på 252 miljarder dollar nu väljer att hämta hem en del av pengarna för ett förvärv av Netflix.

Affärsvärlden - 11 feb 11 kl. 10:53

Citi: Sälj Nokia

Citi är djupt skeptiska till att Nokia klarar att vända till starkare resultat före 2013..

DI - 05 maj 11 kl. 08:41

Securitas: Citi sänker riktkursen

Citi sänker riktkursen på Securitas till 67 kronor, från 73 kronor, med rekommendationen sälj..

Affärsvärlden - 10 maj 11 kl. 09:46

Avancerar i Citi

Efter nio år på Citi väntar en ny och bättre tjänst..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Andreas Cervenka: Stjärnornas snedsteg ökar företagens risker

De senaste veckornas cirkus kring Tesla och Elon Musk är en nyttig påminnelse om att en investering i Silicon Valleys jättar är förknippad med ett antal unika risker. .

DI - 30 minuter sedan

Socialdemokraternas sajt attackerad från ryska ip-adresser

Socialdemokraternas hemsida har utsatts för en ny överbelastningsattack. Ip-adresserna bakom attacken spåras till Ryssland och Nordkorea, enligt partiets it-leverantör..

DI - 30 minuter sedan

Myndighet polisanmäler fusk med bidrag till elcyklar

Naturvårdsverket misstänker ett systematiskt fusk med bidrag för elcyklar som inte existerar. Myndigheten har nu gjort polisanmälan i ett fall som involverat ett hundratal personer och tre företag..

DI - 45 minuter sedan

Karin Grundberg Wolodarski: Affären kan överträffas

Under de senaste åren har sjukvårdsjätten Capio stångats med sin franska verksamhet som påverkats negativt av politiska beslut i landet. Den franska regeringen har gradvis sänkt ersättningarna vilket pressat lönsamheten. .

DI - 45 minuter sedan

Striden om Capio eskalerar

Striden om den svenska vårdkoncernen Capio trappas upp när vd Thomas Berglund säljer bolagets franska verksamhet för över fyra miljarder kronor. Ramsay Générale, som lade ett kontantbud på hela Capio i juli, överväger nu en budhöjning erfar Di. .

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Klädkedjan rusar efter rapporten

New York-börserna handlades upp något efter tisdagens första handelstimmar då viss optimism över handelsläget mellan USA och Kina kunde skönjas. Flera rapporterande bolag var i fokus..

DI - 1 timme sedan

Börsen stängde på ny rekordnivå

Tisdagens Stockholmsbörs stängde på en ny rekordnivå. .

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Läkemedelsbolaget bröt dystra trenden

De nordiska börserna utvecklades positivt på tisdagen, i likhet med övriga Europa. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,6 procent till nivån 950..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Uppåt för storbankerna

De ledande europeiska börserna steg på tisdagen, med undantag för London som backade något. Samlingsindexet Europe Stoxx 600 ökade 0,2 procent..

DI - 1 timme sedan

Essity åker på mångmiljonsmäll

Asaleo Care, ett australiensiskt hygienbolag som Essity äger till cirka 36 procent och som klassas som ett intressebolag för Essitys del, redovisar nedskrivningar i sin halvårsrapport. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.