Sydöstran > Nyheter

Friday, 21 February, 09:30

Sydöstran - 21 maj 16 kl. 06:00

Så ska Furulundsskolan locka fler eleverEn check till körkort, en fortsatt satsning på musikprofilen, start av vård- och omsorgsprogram och ett nytt internatboende för de som väljer att gå på fotbollsgymnasiet..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Furulundsskolan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , Furulundsskolan, locka, fler, elever
DrivaEget - 05 nov 14 kl. 10:35

“Hjälp! Hur ska jag locka fler handlande kunder?”

 Ditt liv  I denna avdelning på sajten och i tidningen Driva Eget får en läsare berätta om ett dilemma eller en utmaning – och får hjälp av er läsare. Denna gång är det Stina som inte vet hur han ska lyckas locka fler kunder till sin affär. Hennes dilemma: “Hej, jag driver sedan 2,5 år en inredningsbutik i en liten stad.

YLE - 05 okt 16 kl. 04:05

Knepigt att locka fler turister till skärgården

Turismen i skärgården växer långsamt, men att locka fler utländska turister under sensommaren och hösten är lättare sagt än gjort. - Det största problemet är att nå ut med budskapet om hur fint vi har det här utanför sommarsäsongen, säger Hangö stads turismchef Marika Pulliainen. Turismen är en växande bransch i Finland och det märks också i Hangö.

Alingsås tidning - 19 okt 15 kl. 05:30

Vill locka fler tjejer till lan

Två dygn av spelande och umgänge. På höstlovet anordnas Lan Estrad för tredje året i rad.
Den 27 till den 29 oktober arrangeras Lan Estrad av föreningen KUL.

DI - 24 feb 18 kl. 14:18

De vill locka fler kvinnor till underhållsbranschen

Underhållsindustrin har länge varit mansdominerad. I dag får industrin kämpa för att locka yngre människor, speciellt tjejer. Men för att locka fler kvinnor behövs – just det – fler kvinnor..

Dagensanalys.se - 17 apr 19 kl. 08:09

Netflix vill locka fler tittare med topp 10-lista

Netflix planerar att testa en topplista över det mest populära innehållet på plattformen. Anledningen är såklart att man vill locka till mer tittande. Topplistan kommer att visa de tio mest populära serierna/filmerna.

Skånskan - 10 okt 19 kl. 20:00

Högre löner ska locka fler till Sjöbo

Sjöbo 2,7 miljoner kronor ska avsättas till strategiska lönesatsningar i hopp om att locka fler att jobba i Sjöbo kommun.
Det beslutade kommunstyrelsen beslutade på sitt sammanträde i onsdags.Pengarna ska, enligt tjänstemännens förslag, fördelas till kommunens lärare, förskollärare, biståndshandläggare, sjuksköterskor, skolsköterskor och kockar samt chefer inom äldreomsorgen.

Kristianstadsbladet - 09 jul 14 kl. 15:56

S vill locka fler turister


Socialdemokraterna vill locka fler turister till Sverige och Stockholm bland annat genom att arbeta för fler direktflyg till Arlanda och genom att sätta stopp för ockerpriser i taxibranschen. - Vi måste göra mer för att städa upp i taxinäringen. Man skäms när man bjuder in internationella gäster och behöver varna dem för bli lurade när de tar taxi, säger Magdalena Andersson, Socialdemokraternas ekonomisk-politiska talesperson.

BT - 09 jul 14 kl. 15:56

S vill locka fler turister

Socialdemokraterna vill locka fler turister till Sverige och Stockholm bland annat genom att arbeta för fler direktflyg till Arlanda och genom att sätta stopp för ockerpriser i taxibranschen. - Vi måste göra mer för att städa upp i taxinäringen. Man skäms när man bjuder in internationella gäster och behöver varna dem för bli lurade när de tar taxi, säger Magdalena Andersson, Socialdemokraternas ekonomisk-politiska talesperson.

Alingsås tidning - 10 dec 15 kl. 09:34

Ska locka fler till Alingsås

Vimpeln, Alingsås Köpcenter, och Storken, Gallerian i Alingsås, går nu samman i en gemensam reklamkampanj för att locka fler besökare till Alingsås.
Ove Axelsson, centrumledare på Storken och Henrik Melin, centrumledare på Vimpeln, har sedan en längre tid tillbaka pratat om att samverka och göra något ihop för staden. Med den gemsamma reklamkampanjen, som kopplas till hash­taggen ”#alingsåsärfantastiskt” och budskapet ”Det finns i Aling­sås” vill man visa upp vad staden har att erbjuda.

Dagensanalys.se - 28 feb 18 kl. 12:01

Ny reklam från Apple ska locka fler att lämna Android

Det är en bitter kamp som förs mellan Apple och Google på telefonmarknaden. Lagom till lanseringen av Samsungs nya flaggskepp S9 och S9 Plus lanserar Apple fyra nya reklamfilmer i syfte att locka fler att lämna Googles Android-telefoner till förmån för Apples egna iPhone. Förra året släppte Samsung en serie filmer som med humor försökte locka iPhone-användare att överge Apple.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Klart: Heléne Björklund ny ledamot i MSB:s insynsråd

Sölvesborgspolitikern Heléne Björklund (S) har utsetts till ny ledamot i insynsrådet för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB)..

Sydöstran - 15 minuter sedan

”Vi kommer att få göra enkla justeringar”

Vattnet i Holjeån har stigit rejält. Våtdräkt krävs för att nå parkbänkar..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Larm om trafikolycka i rondell

Sydöstran - 45 minuter sedan

Oro för virusspridning i kinesiska fängelser

Omkring 500 fall av coronavirus har upptäckts i flera fängelser runt om i Kina. Det väcker oro för nya smittohärdar, just som kurvan över antalet nya fall börjat peka nedåt..

Sydöstran - 45 minuter sedan

P-vakter blir turistguider

Karlskronas parkeringsvakter ska också kunna fungera som något av turistguider i sommar..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Fler bostäder säljs utan annons på Hemnet

Sydöstran - 1 timme sedan

Smittade australier testade negativt i Japan

Två personer som har evakuerats från lyxfartyget Diamond Princess och förts till Australien har testats positivt för coronaviruset, ..

Sydöstran - 1 timme sedan

Dadgostars enda motkandidat säger nej

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.