Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 22 February, 21:40

Dagensanalys.se - 15 maj 16 kl. 13:10

LG lägger i en växel till för att gasa om GoPro med livestreamingLG har skapat en action-kamera som kan live streama derekt på YouTube (eller någon annanstans på internet) utan telefon eller WiFi. LG Action CAM LTE (tydligt att man har lagt timmar på namnet) har 4G i kameran som kan streama online-video direkt på webben. Kameran ser ut som en långsträckt GoPro Hero4 Session (ram och snabbkoppling på bilden ser ut som de kommer direkt från Hero). Till skillnad från GoPro kameror har LG Action CAM inbyggd GPS och rörelsesensorer – likt Garmin eller TomTom action kameror. Detta betyder att du kommer att kunna spela upp direkt när du har filmat.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
GoPro, YouTube, WiFi, Action CAM LTE, GoPro Hero4 Session, Hero, LG Action CAM, GPS, Garmin, TomTom,  cam, UHD, Livestreaming, TB, Bluetooth,  usb, CAM,  action, Periscope, LG

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LG lägger i en växeltill för att , gasa, om GoPro med livestreaming

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

En av världens rikaste män gissar priset på vanliga matvaror

Bill Gates som är en av världens rikaste män, och har varit det ett tag nu, fick på The Ellen Show gissa vad vanliga matvaror kostar i butiken. Han själv erkänner att det var länge sedan han gick och handlade mat i en butik. Lite kul blir det när han gissar helt fel och publiken försöker hjälpa honom fram till rätt pris.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Så här kan du spara ned allt du har på Facebook

Både Facebook och Instagram låg under torsdagsförmiddagen nere helt och hållet på flera håll i världen. Om du är oroad över att all din sparade information inklusive bilder kan försvinna från Facebook kan du faktiskt ladda hem och spara allt på din dator. Vad kan jag ladda hem?

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

”Satsningen på egenproducerat innehåll är en jättesuccé”

2017 innebar en tillväxt för Viaplay i Norden. Antalet kunder ökade med 21 procent mellan 2016 och 2017, mycket tack vare investeringen i egna nordiska dramaproduktioner. “Satsningen på egenproducerat innehåll är en jättesuccé och fortsatt ett fokusområde för oss för att säkerställa vår ledande position i Norden”, säger Alexander Bastin, Head of Viaplay.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Morgonpressens digitala annonsintäkter ökar

Morgontidningarnas digitala annonsförsäljning ökade med 5,3 procent under 2017 och uppgick totalt till 867 miljoner kronor. Landsortspressen i sin tur ökade med 9,4 procent. Totalt uppgick morgonpressens digitala annonsintäkter till 867 miljoner kronor.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

6 steg för att veta om du pratar med en bot

Det börjar bli allt vanligare att företag investerar i botar för att hantera kundservicefunktioner, och på exempelvis Twitter bedöms ca 30 miljoner konton hanteras av botar. Så hur vet du då om du pratar med en människa eller en maskin? Den här enkla 6-stegs guiden hjälper dig att sålla kablarna från köttet.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Spotify åter bland de tio mest innovativa företagen enligt Fast Company

Nyligen släppte Fast Company sin lista över 2018 års mest innovativa företag. Som förväntat återfinns bland annat Netflix, Amazon och Apple på listan, och på nionde plats finns det svenska företaget Spotify, som uppmärksammas för sitt innovativa sätt att hjälpa människor att konsumera musik och upptäcka nya artister. Fast Company ger varje år ut sin lista som blivit en indikator på vilka företag man ska hålla ett extra öga på under det kommande året.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Olle F. förklarar: Mysteriet med de försvunna humrarna

En vän som just hade kommit hem från London berättade följande historia: ”Min fru och jag var bjudna på lunch hos en engelsk familj som vi kände sen ungdomens dar. De har lyckats bra i livet och bor i en elegant våning nära Sloane Square. När vi blev inbjudna berättade värdinnan att lunchen skulle bli extra festlig.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

De unga lämnar Facebook för Snapchat

Att Snapchat varit ett ställe för unga är ingen nyhet, men nu spås Facebook för första gången tappa användare i åldern 18-24 år, och de tros istället gå till Snapchat. Även om det ännu inte innebär något problem för Facebook, kan det på sikt innebära svårigheter med tillväxten av nya användare. Redan idag är det tydligt att personer under 18 års ålder hellre går till Snapchat än till Facebook.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Twitch storsatsar på Norden – drar igång med ny Sales Director

Min tidigare Spray-kollega Anders Svensson har fått jobb på Twitch och ska axla rollen som sales director. Anders har även jobbat på Spotify och Znaptag. Intressant att följa tidigare kollegor.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Åsa Zetterberg är regeringens chief digital officer

Rollen är ny i sitt slag och uppdraget är att driva på genomförandet av regeringens digitaliseringsstrategi som presenterades förra året. – Åsa Zetterberg har en gedigen erfarenhet av digitaliseringsfrågor och en känd förmåga att få saker gjort. Hon kommer stödja mig i mitt arbete med att samordna insatser brett inom olika politikområden och av många aktörer för att klara konkurrenskraften, jobben, hållbarheten, välfärden och livskvaliteten, säger digitaliseringsminister Peter Eriksson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.