Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 28 March, 02:31

Dagensanalys.se - 03 maj 16 kl. 13:45

5 heta tips hur du blir en mästare på Big Data – Insikter som skapar framgångData är det nya guldet, det vet alla. Analytikerna är företagens guldsmeder som omvandlar data till snygga enkla och lättöverskådliga presentationer till ledningen och resten av organisationen. Att analysera data har blivit en central och viktig del i alla verksamheter idag. Man lägger mängder av tid på att extrahera, sammanställa och analysera data för att ge ledningen en bra överblick. Det finns dock genvägar att effektivisera Big Data arbetet i verksamheten.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Big Data, Excel, Fem, Tableau

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 5 heta, tipshur du blir en , mästare, Big Data Insikter som skapar framgång
Dagensanalys.se - 01 aug 16 kl. 09:01

5 heta tips hur du blir en mästare på Big Data – Insikter som skapar framgång

Data är det nya guldet, det vet alla. Analytikerna är företagens guldsmeder som omvandlar data till snygga enkla och lättöverskådliga presentationer till ledningen och resten av organisationen. Att analysera data har blivit en central och viktig del i alla verksamheter idag.

Dagensanalys.se - 09 maj 16 kl. 13:14

eBay köper svenska analysföretaget Expertmaker

Onlinehandeljätten eBay – en känd motsvarighet till svenska Tradera eller Blocket – köper nu det svenska analysföretaget Expertmaker. Köpet kommer stärka eBays arbete och insikter kring Big Data. Expertmaker kombinerar AI-teknologi med maskininlärning och Big Data -analyser.

Dagensanalys.se - 04 maj 16 kl. 14:04

En ny ISO-standard för webbanalys på gång

The British Standards Institution (BSI) – som arbetar med att ta fram internationella standarder – har nu öppnat för en allmän konsultation kring en ny standard för digital- och webbanalys. Denna nya standard kommer vara viktig för organisationer som företag och professionella konsulter som arbetar med digital och webbbaserad analys. Vidare kommer den också att sätta en standard för den mängd digital data för företag, och forskning kring värderingar och sociala strukturer.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Varför alla dessa sladdar?

Hur svårt ska det vara på en skala (1-5) att innovera en lösning som gör oss fria från alla dessa sladdar? Vi kan resa till månen, vi kan hoppa in i en bil som kör sig själv, vi kan skriva ut 3D-organ, vi kan manipulera celler och vi kan skicka internet från luftballonger, men vi kan inte göra oss fria från sladdar. Hur lång tid ska det ta innan vi slipper dessa slingriga nystan som alltid på något sätt hittar varandra.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

The Content Family värvar Janna Schibbye

The Content Family har värvat Janna Schibbye, närmast kommunikationschef på Friskis & Svettis. Janna axlar rollen som affärsansvarig och konsult på byrån. ”Efter att ha jobbat med kommunikation så länge, är det roligt att hitta nya angreppssätt och vinklar.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

6 tips för den mäsströtta marknadsföraren

Har du planer på att att visa upp dina erbjudanden på en företagsmässa eller sponsra ett event eller två? Trött på den vanliga rutinen med plastpennor och brandat godis? Den här listan ger dig 6 fiffiga, kanske lite smågalna men roligare grepp som lockar mer folk till din monter i år.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

5 heta tips hur du vässar ditt event

Har du planer på att att visa upp dina erbjudanden på en företagsmässa eller två? Är du trött på den vanliga rutinen med pennor och godis som inte ger resultat? Den här listan ger dig 6 några fiffiga, kanske lite smågalna men supereffektiva grepp som definitivt lockar mer folk till din monter i år.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Ignite expanderar, först i Nordamerika, och snart i hela världen

Det är undersökningsföretaget Kantar Millward Brown som står bakom marknadsanalysplattformen Ignite Network. Nu lanserar de förbättrade mätningar av mobilannonser, och expanderar möjligheterna till hela världen. I syfte att tillmötesgå marknadsförares krav på att kunna mäta annonser såväl i mobila enheter som mellan flera olika enheter lanserar nu Kabtar Millward Brown sin uppdaterade version av Insight Network.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Är det här framtiden för publicister och innehållsleverantörer?

Nu lanseras den nya AI-tjänsten Pi, som kan mäta och förutspå engagemang hos följare i sociala medier och även skriva inlägg. Betyder det att publicisternas jobb snart är överflödigt? Det är företaget Post Intelligence, som skapades av två tidigare chefer på Google som står bakom den nya sociala marknadsföringstjänsten Pi.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Twitter överväger att ta betalt för nya företagstjänster

Enligt uppgifter från Adweek överväger Twitter att lansera en abonnemangsmodell för att ge företag tillgång till mer avancerade verktyg. Den nya tjänsten är efterfrågad av användare och kan ge Twitter ett välkommet kapitaltillskott. Just nu genomför Twitter en undersökning bland sina användare om de är intresserade av en ny, mer utvecklad version av TweetDeck.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Är du ett siffersnille som vill utvecklas inom marknadsanalys?

Om du har ett intresse för statistik och en fallenhet för siffror och analys ska du kika på den här jobbannonsen. Skogsindustrierna söker just nu en marknadsanalytiker. Academic Work söker för Skogsindustriernas räkning en analytisk initiativtagare som vill vara med och utveckla hur företaget arbetar med statistik och sätta sin egna prägel på hur man ska arbeta vidare inom område.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Redigera bilder tillsammans i Google nya foto-app

I maj hoppas Google kunna presentera sin nya sociala foto-app, men ännu finns väldigt lite information tillgänglig. Google bekräftade nyligen för Techcrunch att de arbetar på en ny social foto-app där användare ska kunna redigera bilder tillsammans. Appen beskrivs som en blandning mellan Snapchat, Path och Googles befintliga redigeringsverktyg, men det finns ännu ingen ytterligare information.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Ingen lösning på YouTubes problem

YouTube är världens största användardrivna online-video databas där över 400 timmars video som laddas upp varje minut. Samtidigt säger allt fler företag och annonsörer upp sitt avtal kring annonsering på plattformen, ett problem som trots löften om bättring saknar en enkel lösning. Att Google och YouTube har det kämpigt har knappast undgått någon.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.