SR > Nyheter

Tuesday, 27 October, 15:55

SR - 20 apr 16 kl. 07:51

Handelsbanken stänger kontorHandelsbanken kommer att minska antalet kontor i landet rejält. I delårsrapporten framkommer också att banken gjort en mindre rörelsevinst jämfört med motsvarande period förra året..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsbanken, stänger, kontor
Dagens PS - 17 jul 19 kl. 07:53

Handelsbanken stänger kontor i Polen

Handelsbanken stänger kontoret i Warszawa i samband med att den polska verksamheten avvecklas, enligt ett pressmeddelande. Kontoret stängs för att effektiviseringsåtgärder inte visat tillfredsställande resultat, anges det. ”Lönsamheten är svag och kostnaderna för höga.

Realtid - 20 apr 16 kl. 00:00

Handelsbanken stänger kontor

Storbanken presterade ett resultat under förväntningarna och meddelar samtidigt att den stänger kontor och gör stora avsättningar för förtidspensionering av personal. Handelsbanken avslöjar också förvärvet av en nederländsk kapitalförvaltare..

Expressen - 16 maj 19 kl. 08:10

Handelsbanken stänger kontor i Baltikum

Handelsbanken stänger sin verksamhet i Baltikum, enligt ett pressmeddelande.Orsaken: Kostnaderna är för höga..

Kristianstadsbladet - 22 jun 16 kl. 03:00

Handelsbanken stänger kontor i Knislinge

Redan den 30 juni stänger Handelsbanken sitt kontor i Knislinge. Först går flyttlasset till Broby, sedan flyttar personalen över till kontoret i Kristianstad..

DI - 16 maj 19 kl. 08:09

Handelsbanken stänger tre kontor i Baltikum

Storbanken Handelsbanken stänger sina kontor i Estland, Lettland och Litauen. Enligt storbanken har lönsamheten varit för dålig och kostnaderna för kontoren för höga..

Realtid - 17 jul 19 kl. 08:09

Handelsbanken stänger sitt kontor i Polen

Handelsbanken stänger sitt kontor i Warszawa på grund av för svag lönsamhet. Verksamheten i Polen kommer att avvecklas under 2020. .

News55 - 13 okt 15 kl. 11:59

Handelsbanken: Ännu fler kontor som upphör med kontanter

Förra veckan valde SPF Seniorernas ordförande Christina Rogestam att skriva ett öppet brev till Handelsbanken efter att hon mötts av beskedet att banken slopar stora delar av kontanthanteringen, närmare bestämt på ungefär 70 kontor. – Mycket tråkiga nyheter, sade Chrisina Rogestam till News55, och förklarade att Handelsbanken borde varit bättre förberedda på att besöken på bankkontoren skulle öka som följd av sedelbytet – vilket Handelsbanken hävdar är anledningen.       LÄS MER: SPF Seniorerna uppmanar Handelsbanken ändra beslutet I brevet skrev ordföranden bland annat att: ”Som företrädare för 270 000 medlemmar, varav många är kunder i banken och har uppskattat er kontantservice, uppmanar jag er att ändra beslutet”.

DalaDemokraten - 12 sep 16 kl. 10:50

Handelsbanken stänger i Grangärde

Den 30 november stänger Handelsbanken sitt kontor i Grangärde.
– De två anställda flyttas över till kontoret i Ludvika som i fortsättningen kommer att ha tio anställda, säger Carina Lundefors, rörelsechef i region Mellansverige..

Dalarnas tidningar - 12 sep 16 kl. 10:50

Handelsbanken stänger i Grangärde

Den 30 november stänger Handelsbanken sitt kontor i Grangärde.
– De två anställda flyttas över till kontoret i Ludvika som i fortsättningen kommer att ha tio anställda, säger Carina Lundefors, rörelsechef i region Mellansverige..

YA - 28 sep 18 kl. 00:01

Handelsbanken stänger kontoret i Kivik

En dag i veckan har det varit öppet det senaste året, men sista torsdagen i november stänger Handelsbanken sitt kontor i Kivik för gott..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Skåne får skärpta råd efter fördubbling av antalet smittade

Efter en ökad smittspridning av coronaviruset i Skåne får regionen nu skärpta allmänna råd. Vi hör statsepidemiolog Anders Tegnell (på pressträffen idag)..

SR - 45 minuter sedan

Hon gör oväntad politisk comeback i Ukrainskt val

Det var få av invånarna i Ukraina som röstade i lokal och borgmästarvalen den gånga helgen. Utgången visar att i de största städerna behåller de gamla makthavarna makten..

SR - 1 timme sedan

Sverigebilden intakt trots rådande pandemi

Trots Sveriges annorlunda och uppmärksammade strategi när det gäller coronapandemin så har det inte påverkat varumärket Sverige, det visar en årlig internationell undersökning som idag presenteras av Svenska Institutet..

SR - 1 timme sedan

Region Skåne skärper coronaråden

Region Skåne skärper coronaråden på grund av ökad smittspridning. Alla i Skåne manas att undvika kollektivtrafik och butiker från och med idag till den 17 november..

SR - 2 timmar sedan

Myndigheterna håller pressträff om coronaläget

Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap bjuder in till en gemensam pressträff om covid-19..

SR - 2 timmar sedan

Kraftig ökning av antalet iva-patienter i Skåne

Under det senaste dygnet har antalet patienter som intensiv vårdas med covid -19 i Skåne nästan fördubblats - från fem till nio patienter..

SR - 2 timmar sedan

”Går att planera brott och intrång med informationen”

Säkerhetsföretaget Gunnebo har utsatts för ett dataintrång, som lett till att stora mängder känslig information om banker och myndigheter världen över har läckt ut. Enligt Ekots IT-reporter Sven Carlsson blir attacker av detta slag allt vanligare..

SR - 3 timmar sedan

Trots lägre elpris och pandemi – bättre resultat för Vattenfall

Det statliga energibolaget Vattenfall gjorde en vinst för det tredje kvartalet på 4,5 miljarder kronor. Motsvarande kvartal förra året var visserligen vinsten nästan dubbelt så hög men räknar man bort inkomster som man hade då från försäljning av verksamhet i Tyskland så gick det faktiskt lite bättre i år, noterar Vattenfalls avgående vd Magnus Hall..

SR - 3 timmar sedan

Diplomatisk konflikt kring terroranklagad oppositionsledare

Det har brutit ut en diplomatisk konflikt mellan Venezuela och Spanien. Den venezuelanske oppositionsledaren Leopoldo López, som anklagats för terrorism i sitt hemland, flydde från Caracas och dök överraskande upp i Madrid i helgen..

SR - 3 timmar sedan

Gunnebo om läckan: Ett brott av avancerad kriminell verksamhet

Efter dataintrånget hos säkerhetsföretaget Gunnebo som lett till att stora mängder känslig information om banker och myndigheter världen över har läckt ut reagerar nu Gunnebos VD Stefan Syrén på uppgifterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.