DI > Ekonomi

Wednesday, 19 September, 18:26

DI - 13 apr 16 kl. 08:02

Kjell Nilsson lämnar LindabLindabs styrelseordförande Kjell Nilsson har beslutat sig för att avböja omval. "Kjell Nilssons ändrade ställningstagande grundar sig på personliga skäl kopplade till den mediala aktivitet som den senaste tiden riktats mot hans person", skriver Lindab i ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nilsson, Lindab, Kjell Nilsson, Nilssons

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kjell, Nilsson, lämnar, Lindab
Affärsvärlden - 15 okt 12 kl. 08:18

Kjell Nilsson ny ordförande i Lindab

Kjell Nilsson föreslås bli ny styrelseordförande för Lindab och Gerald Engström föreslås till ny styrelseledamot. Samtidigt koncentreras Lindabs styrelse till sex ledamöter, ned från tidigare åtta ledamöter..

DN - 10 jan 17 kl. 13:39

Kjell Nilsson misstänkt för ekobrott

Lindabs förre ordförande, finansmannen Kjell Nilsson, utreds för misstänkta ekobrott. Nilsson avgick från Lindab i våras, efter att det framkommit att han figurerat i den så kallade Panamahärvan. Själv nekar han till brott..

SVT - 15 jan 18 kl. 18:38

Utreds efter Panamaläckan: Finanstoppen Kjell Nilsson krävs på åtta miljoner i skatt

Kjell Nilsson, tidigare vd för Trelleborgskoncernen och styrelseordförande i Lindab, krävs på åtta miljoner kronor i skatt, efter en granskning som Skatteverket har genomfört efter den så kallade Panamaläckan 2016, rapporterar nyhetsbyrån Siren..

Kristianstadsbladet - 25 jun 14 kl. 12:00

Nilsson lämnar KIK - nu jagas ersättare

Han gjorde en bejublad säsong för Kristianstads IK och skrev i våras på för två nya år. Men nu lämnar Andreas Nilsson, 28, KIK. Samtidigt har klubben redan inlett jakten på ersättare.

IT24 - 18 mar 16 kl. 13:02

Kjell Ahlzen lämnar HP – ska leda molnjätte i Sverige


HP Enterprise vd Kjell Ahlzen lämnar HP-världen efter drygt 20 år. Istället väntar ett uppdrag som Sverigechef på Salesforce..

IDG - 18 mar 16 kl. 13:02

Kjell Ahlzen lämnar HP – ska leda molnjätte i Sverige


HP Enterprise vd Kjell Ahlzen lämnar HP-världen efter drygt 20 år. Istället väntar ett uppdrag som Sverigechef på Salesforce..

DN - 06 apr 18 kl. 11:22

Kjell Espmark lämnar Svenska Akademien

Kjell Espmark lämnar Svenska Akademien, skriver han i ett meddelande till DN. .

SVT - 06 apr 18 kl. 11:25

Kjell Espmark lämnar Svenska Akademien

Författaren Kjell Espmark lämnar sin post i Svenska Akademien, enligt DN..

Länstidningen i Jämtland - 06 apr 18 kl. 13:13

Klas Östergren och Kjell Espmark lämnar Svenska Akademien

Författarna Klas Östergren och Kjell Espmark lämnar Svenska Akademien, båda meddelar sina beslut i brev till olika tidningsredaktioner..

Kristianstadsbladet - 07 okt 13 kl. 19:42

Torbjörn Nilsson lämnar Göteborg


Torbjörn Nilsson lämnar jobbet som tränare för damallsvenska Göteborg, meddelade klubben på sin hemsida på måndagen."Jag har varit i klubben i sex år och jag tror att det kan vara bra med en ny tränare som kan komma in med nya idéer och kraft", säger Nilsson i ett pressmeddelande.Att den höga målsättningen, att slåss om SM-guldet i fotboll, inte har uppnåtts tros också vara en anledning till beslutet.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Europabörser: Banker och råvarubolag i täten

De ledande Europabörserna handlades uppåt under onsdagen då banker och råvarubolag gick starkt. Det regionala samlingsindexet Stoxx 600 ökade 0,3 procent..

DI - 15 minuter sedan

Bayer slår tillbaka mot kostsam cancerdom

Kemi- och läkemedelsjätten Bayers aktie har pressats hårt på börsen efter en uppmärksammad cancerdom i USA. Men nu anlägger tyskarnas advokater moteld..

DI - 15 minuter sedan

Löfven överväger skattesänkningar i budgeten

Om alla partier är eniga kan reformer som sänkt skatt för pensionärer tas med i en budget som läggs innan en ny regering har tillträtt. Det sade statsminister Stefan Löfven till journalister på väg in till de europeiska socialdemokraternas förmöte till EU-toppmötet på onsdagen..

DI - 30 minuter sedan

THQ Nordic förvärvar två spelserier

Spelutvecklaren THQ Nordic förvärvar två spelserier från franska Atari Europe. Förvärvet avser spelserien ”Alone in the Dark” och realtidsstrategiserien ”Act of War”. Det framgår av ett pressmeddelande där köpeskillingen inte anges..

DI - 30 minuter sedan

Nordenbörser: Danske Bank föll i Köpenhamn

De nordiska börserna utvecklades blandat under onsdagen. Samlingsindexet Vinx 30 ökade 0,2 procent till nivån 952. .

DI - 45 minuter sedan

Teliachef: ”Udda” förhandla med konkurrentens vd

Det var ”naturligt” att närma sig presidenten i Uzbekistan för att etablera sig där. Att förhandla med konkurrentens vd var udda, men han beskrevs som ”Mr Telekom” i landet, sade den tidigare Teliachef som var först att förhöras i det stora mutmålet i Stockholms tingsrätt..

DI - 1 timme sedan

Fastighetsslakt på börsen – metalljättar i topp

Stockholmsbörsen föll under slutet av handelsdagen men stängde marginellt upp, med Lundin Mining och Kinnevik bland vinnarna. Fastighetsbolagen straffades dock ordentligt, med fall på uppemot 5 procent..

DI - 1 timme sedan

Oscar Engelbert storsäljer i Oscar Properties

Oscar Properties grundare och vd Oscar Engelbert säljer preferensaktier i bolaget för nästan 70 miljoner kronor, meddelar han via sitt bolag Parkgate. Stamaktieinnehavet lämnas dock orört..

DI - 1 timme sedan

Böter för penningtvätt åttafaldigas i Danmark

I spåren av skandalen kring Danske Banks penningtvätthärva i Estland har danska politiker kommit överens om att kraftig höja böterna för penningtvätt. Det finns nu en majoritet i folketinget för att böterna som kan utdömas för de största bankerna ska kunna bli åtta gånger högre än i dag, säger näringsminister Rasmus Jarlov (Det Konservative Folkeparti)..

DI - 1 timme sedan

Följ onsdagens börsstängning

Di TV Closing Bell rapporterar direkt från börsstängningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.