DI > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 19:33

DI - 13 apr 16 kl. 08:02

Kjell Nilsson lämnar LindabLindabs styrelseordförande Kjell Nilsson har beslutat sig för att avböja omval. "Kjell Nilssons ändrade ställningstagande grundar sig på personliga skäl kopplade till den mediala aktivitet som den senaste tiden riktats mot hans person", skriver Lindab i ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nilsson, Lindab, Kjell Nilsson, Nilssons

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kjell, Nilsson, lämnar, Lindab
Affärsvärlden - 15 okt 12 kl. 08:18

Kjell Nilsson ny ordförande i Lindab

Kjell Nilsson föreslås bli ny styrelseordförande för Lindab och Gerald Engström föreslås till ny styrelseledamot. Samtidigt koncentreras Lindabs styrelse till sex ledamöter, ned från tidigare åtta ledamöter..

DN - 10 jan 17 kl. 13:39

Kjell Nilsson misstänkt för ekobrott

Lindabs förre ordförande, finansmannen Kjell Nilsson, utreds för misstänkta ekobrott. Nilsson avgick från Lindab i våras, efter att det framkommit att han figurerat i den så kallade Panamahärvan. Själv nekar han till brott..

SVT - 15 jan 18 kl. 18:38

Utreds efter Panamaläckan: Finanstoppen Kjell Nilsson krävs på åtta miljoner i skatt

Kjell Nilsson, tidigare vd för Trelleborgskoncernen och styrelseordförande i Lindab, krävs på åtta miljoner kronor i skatt, efter en granskning som Skatteverket har genomfört efter den så kallade Panamaläckan 2016, rapporterar nyhetsbyrån Siren..

Kristianstadsbladet - 25 jun 14 kl. 12:00

Nilsson lämnar KIK - nu jagas ersättare

Han gjorde en bejublad säsong för Kristianstads IK och skrev i våras på för två nya år. Men nu lämnar Andreas Nilsson, 28, KIK. Samtidigt har klubben redan inlett jakten på ersättare.

IT24 - 18 mar 16 kl. 13:02

Kjell Ahlzen lämnar HP – ska leda molnjätte i Sverige


HP Enterprise vd Kjell Ahlzen lämnar HP-världen efter drygt 20 år. Istället väntar ett uppdrag som Sverigechef på Salesforce..

IDG - 18 mar 16 kl. 13:02

Kjell Ahlzen lämnar HP – ska leda molnjätte i Sverige


HP Enterprise vd Kjell Ahlzen lämnar HP-världen efter drygt 20 år. Istället väntar ett uppdrag som Sverigechef på Salesforce..

Kristianstadsbladet - 07 okt 13 kl. 19:42

Torbjörn Nilsson lämnar Göteborg


Torbjörn Nilsson lämnar jobbet som tränare för damallsvenska Göteborg, meddelade klubben på sin hemsida på måndagen."Jag har varit i klubben i sex år och jag tror att det kan vara bra med en ny tränare som kan komma in med nya idéer och kraft", säger Nilsson i ett pressmeddelande.Att den höga målsättningen, att slåss om SM-guldet i fotboll, inte har uppnåtts tros också vara en anledning till beslutet.

Barometern - 24 maj 14 kl. 15:28

Klart: Nilsson lämnar FBC för Växjö

Klubbarna är nu överens. Simon Nilsson lämnar FBC Kalmarsund för Växjö Vipers. Sporten har tidigare skrivit att FBC-kaptenen Simon Nilsson har varit på väg till Växjö Vipers.

Barometern - 24 maj 14 kl. 15:28

Klart: Nilsson lämnar FBC för Växjö

Klubbarna är nu överens. Simon Nilsson lämnar FBC Kalmarsund för Växjö Vipers. Sporten har tidigare skrivit att FBC-kaptenen Simon Nilsson har varit på väg till Växjö Vipers.

Kristianstadsbladet - 26 sep 14 kl. 14:05

Nilsson lämnar som bas för SD

Arkivfoto: Tommy Svensson
Niclas Nilsson lämnar posten som gruppledare för Sverigedemokraterna i Kristianstad. Det skriver han i ett pressmeddelande.
Sverigedemokraterna blev näst största parti i kommunvalet i Kristianstad.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Hamnfacken öppnar för samgående

Fackförbunden närmar sig varandra, men än är Transport och Hamnarbetarförbundet inte överens. Därmed kvarstår dödläget i Göteborgs hamn..

DI - 3 minuter sedan

Europa måste ha en ny strategi för Sidenvägen

DEBATT. Europa kan inte bara bemöta kinesisk geopolitik på hemmaplan. Kinas planer för den så kallade Sidenvägen, Belt and Road Initiative, påverkar EU på ett sätt som måste mötas, skriver Björn Fägersten, Utrikespolitiska institutet..

DI - 3 minuter sedan

Facebook måste värna användarna

Analysföretaget Cambridge Analytica har på falska premisser skaffat sig information om Facebook-användare och deras vänner. Den informationen kan ha använts i Trump-kampanjen i presidentvalet. .

DI - 15 minuter sedan

Tusk "försiktigt optimistisk" om tullundantag

Europeiska rådets ordförande Donald Tusk är "försiktigt optimistisk" om att Europa ska kunna få undantag från de amerikanska stål- och aluminiumtullarna. Det sade han till journalister i Bryssel på onsdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Lövin: ”Vi kan inte vänta en enda dag till”

Flygets framtid, industrins omställning och hur hållbarhet kan förenas med lönsamhet. Det var några av många ämnen som diskuterades under konferensen Di Hållbarhet på onsdagen..

DI - 30 minuter sedan

Löfbergs-chefen: ”Kaffet är alldeles för billigt”

Sex frågor till Eva Eriksson, hållbarhetsdirektör på kafferosteriet Löfbergs..

DI - 45 minuter sedan

Följ Feds räntebesked live

Di och DiTV bevakar det amerikanska räntebeskedet live..

DI - 1 timme sedan

New York-börser: Facebook stiger igen

USA-börserna handlades uppåt på onsdagen med fortsatt fokus på dataskandalen på Facebook. Onsdagens höjdpunkt väntas klockan 19.00, då räntebesked från Federal Reserve publiceras..

DI - 1 timme sedan

Bankernas bolånefest är snart över

Storbankernas svällande vinstmarginaler på bolån har bäddat för ny konkurrens. En ny expertrapport räknar med att bolåneräntorna kan pressas med 0,2 till 0,4 procentenheter..

DI - 1 timme sedan

Norden: Telenor lyfter

Norden-börserna handlades något uppåt på onsdagen där det regionala VINX30-indexet, som omfattar Nordens mest handlade aktier, var oförändrat på nivån 938.  I Norge steg OBX-indexet 0,5 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.