Regeringen > Nyheter

Wednesday, 12 August, 12:00

Regeringen - 31 mar 16 kl. 12:00

Förändringar i systemet med villkorlig frigivning utredsRegeringen har i dag beslutat att ge en särskild utredare i uppdrag att föreslå ändringar i systemet med villkorlig frigivning..
Läs mer på Regeringen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förändringari , systemetmed , villkorlig, frigivningutreds
Regeringen - 31 mar 16 kl. 10:27

Villkorlig frigivning

En särskild utredare ska, i syfte att stärka möjligheterna att förebygga och förhindra återfall i allvarlig brottslighet, överväga och föreslå ändringar i systemet med villkorlig frigivning..

Regeringen - 29 jun 17 kl. 17:05

Villkorlig frigivning – förstärkta åtgärder mot återfall i brott

Betänkande av Frigivningsutredningen. Utredningens uppdrag har varit att, i syfte att stärka möjligheterna att förebygga och förhindra återfall i allvarlig brottslighet, överväga och föreslå ändringar i systemet med villkorlig frigivning..

SVT - 01 dec 19 kl. 08:19

Efter terrordådet i London: Regler för villkorlig frigivning ses över

Det brittiska justitiedepartementet ska se över reglerna för villkorlig frigivning för frisläppta terrorister, rapporterar BBC. Det är en följd av attacken vid London Bridge utfördes av en tidigare terrordömd man som var på villkorlig frigivning sedan förra året..

Cornucopia - 02 apr 15 kl. 14:09

Majoritet av justitieutskottet vill skärpa villkorlig frigivning

En majoritet i jusititeutskottet föreslår att riksdagen ger regeringen i uppdrag att skärpa reglerna för villkorlig frigivning. Återfallsförbrytare ska istället avtjäna tre fjärdedelar av sitt straff, och inte som nu släppas fria efter halva straffet.

Detta står att läsa på Riksdagens hemsida.

GöteborgsPosten - 11 aug 15 kl. 05:00

Villkorlig frigivning måste skärpas

Området villkorlig frigivning har aktualiseras den senaste tiden i samband med att den så kallade Hagamannen frigavs. Vi välkomnar att S har svängt i frågan – men nu måste de få med sig MP, skriver Ellen Juntti (M), riksdagsledamot..

Regeringen - 06 okt 17 kl. 12:47

Remiss SOU 2017:61 Villkorlig frigivning - förstärkta åtgärder mot återfall i brott

Här kan du ta del av till vilka remissinstanser som regeringen har skickat betänkandet Villkorlig frigivning - förstärkta åtgärder mot återfall i brott (SOU 2017:61)..

Helsingborgs Dagblad - 27 mar 18 kl. 06:24

Fem partier vill ändra villkorlig frigivning

Fem av åtta riksdagspartier är öppna för att ändra den norm för villkorlig frigivning som gör att dömda brottslingar blir frigivna när två tredjedelar av strafftiden avtjänats. Frigivningen skjuts upp bara om det finns särskilda skäl. De fyra allianspar.

GöteborgsPosten - 27 mar 18 kl. 06:24

Fem partier vill ändra villkorlig frigivning

Fem av åtta riksdagspartier är öppna för att ändra den norm för villkorlig frigivning som gör att dömda brottslingar blir frigivna när två tredjedelar av strafftiden avtjänats. Frigivningen skjuts upp bara om det finns särskilda skäl..

UNT - 27 mar 18 kl. 06:24

Fem partier vill ändra villkorlig frigivning

Fem av åtta riksdagspartier är öppna för att ändra den norm för villkorlig frigivning som gör att dömda brottslingar blir frigivna när två tredjedelar av strafftiden avtjänats..

Sydsvenskan - 27 mar 18 kl. 06:24

Fem partier vill ändra villkorlig frigivning

Fem av åtta riksdagspartier är öppna för att ändra den norm för villkorlig frigivning som gör att dömda brottslingar blir frigivna när två tredjedelar av strafftiden avtjänats. Frigivningen skjuts upp bara om det finns särskilda skäl. De fyra allianspar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.