Realtid > Ekonomi

Tuesday, 17 January, 01:52

Realtid - 30 mar 16 kl. 04:16

Medieuppgifter: Snart kan du betala med Messenger-appenFacebook utvecklar en ny funktion i Messenger som gör det möjligt att betala i butiker med chattappen. Det menar i alla fall sajten The Information som tagit del av ny källkod..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Messenger, The Information

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MedieuppgifterSnart kan du , betalamed , Messenger-appen
E24 - 05 jun 16 kl. 12:08

Facebook börjar kräva Messenger-appen för chatt

Facebook plockar nu bort möjligheten att chatta via det sociala nätverket utan att ha Messenger-appen installerad..

Mobil - 02 feb 16 kl. 05:30

Testa dolda spelet i Messenger-appen

Facebook Messenger kommer med en dold finess som få känner till - i appen finns nämligen en fullt spelbar version av schack..

Dagensanalys.se - 03 okt 16 kl. 11:22

Jättarna fortsätter att stjäla Snapchats idéer – nu kommer Stories till Facebook Messenger

Det är inte första gången Facebook (eller Instagram, eller Twitter…) snor en idé eller funktion från framgångsrika Snapchat. Senast ut är alltså meddelandetjänsten Messenger, som testar något som heter ”Messenger Day”. Funktionen har nästan allt man känner igen från Snapchat… Som om man på Facebook anade att ”stölden” skulle bli alltför uppenbar så har man hittills bara släppt Messenger Day i Polen, där Snapchat inte är så poppis som i många andra länder, skriver TechCrunch.

Dagensanalys.se - 16 jun 16 kl. 16:00

Så här spelar du det hemliga fotbollsspelet på i Facebook Messenger

För några månader sedan skrev vi om det dolda, och extremt berondeframkallande minispelet i Facebook Messenger. Nu, säkert helt oberoende av de pågående fotbollsmästerskapen i Europa och världen, så kommer ett till dolt spel i meddelandetjänsten. Vi visar dig hur du kan hitta spela det.

Metro - 14 aug 14 kl. 08:13

Fem myter om Facebooks Messenger-app

När Facebook nyligen började kräva sina användare att ladda ner Messenger-appen var det många som....

Mobil - 09 okt 15 kl. 08:30

Facebook Messenger har kommit till Apple Watch

Facebook har precis släppt en färsk version av Messenger-appen till Ios. Bland nyheterna är att tjänsten fått stöd för Watch OS 2, operativsystemet i Apple Watch..

Aftonbladet - 28 maj 15 kl. 20:36

Messenger-appen öppnar upp för stalkers

IDG - 05 jun 16 kl. 22:46

Snart krävs Messenger-appen för att skicka och läsa meddelanden via Facebook


Facebook varnar sina användare för det oundvikliga..

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 13:00

Whatsapp är hetaste appen just nu

Trots att Mark Zuckerbergs Facebook satsat stenhårt på sin meddelandeapp Messenger, så visar en ny undersökning att det ändå är (den också Facebookägda) WhatsApp som är den hetaste chatt-appen i hela världen. Undesökningen visar också andra, spännande resultat. WhatsApp, som köptes upp av Facebook 2014, är störst i 109 av 187 undersökta länder, enligt studien utförd av SimilarWeb.

Dagensanalys.se - 18 mar 16 kl. 15:00

Testa de dolda spelen i Messenger – och se början på något stort

Facebook planterar små spel i sitt Messenger – senast ett litet basketspel för mobilappen. Dessa spel är dock mer än bara trivia, och är begynnelsen på en helt ny era av hur vi kommer att använda oss av meddelandetjänster i framtiden. Vill du spela basket i mobilen?

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

"Annika Falkengren är unik i svenskt näringsliv"

Den avgående SEB-vd:n Falkengren har en unik karriär bakom sig i bankvärlden, Wallenbergsfären och i svenskt näringsliv i stort. Det konstaterar författaren och företagshistorikern Ronald Fagerfjäll..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Bankdrottningen växlar upp

Per Agerman om att Annika Falkengren lämnar landet för Genève och Lombard Odier inte bara är en tung förlust för Wallenbergarna utan för hela det svenska näringslivet. Å andra sidan är det på tiden att en svensk kvinnlig toppchef tar klivet utanför landsgränsen..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny ordförande i Advokatsamfundet

Valberedningen har föreslagit Lena Frånstedt Lofalk till ny ordförande för Advokatsamfundet. Hon kommer att ersätta Bengt Ivarsson..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Rekordhög fondförmögenhet

Det totala fondsparandet uppgick till drygt 3.500 miljarder kronor vid slutet av 2016. Aktiefonder fick störst nettoinflöde..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Revisorsnämnden byter namn

Revisorsnämnden byter namn till Revisorsinspektionen. RN:s myndighetschef  Per Johansson anser att  namnbytet bättre beskriver myndighetens roll..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Carl Mellander fortsätter som finanschef

Jan Frykhammar återgår inte som finanschef för Ericsson utan Carl Mellander fortsätter som tillförordnad finansdirektör..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Falkengren flyttar till Genève

SEB:s vd, Annika Falkengren, flyttar till Genéve med sin familj. Hon ska bli delägare i den schweiziska kapitalförvaltningsfirman Lombard Odier Group..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Mats Rahmström ny vd på Atlas Copco

Han ersätter Ronnie Leten som avgår i april. Samtidigt föreslås en uppdelning av gruppen till två noterade bolag..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Annika Falkengren lämnar SEB

Vd och koncernchef Annika Falkengren lämnar SEB i juli 2017..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Kommer en app i din mobil förvalta ditt kapital?

I veckan genomförs det ekonomiska toppmötet i Davos. Årets tema handlar om hur digitaliseringen och internet skapar det som kallas för den fjärde industriella revolutionen. Den ritar upp en helt ny karta även för oss fond- och kapitalförvaltare, skriver Martin Gilbert, chef på kapitalförvaltaren Aberdeen Asset Management..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.