Realtid > Ekonomi

Monday, 27 February, 08:05

Realtid - 30 mar 16 kl. 04:16

"Linkedin är ovärderligt för mig"Pontus Frithiof är en frekvent Linkedin-användare. Varje dag scannar han flödet efter saker han kan ha nytta av. Men kontaktförfrågningar från oengagerade profiler tackar han nej till. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;linkedin, Frithiof, Linkedin

Dela artikeln

25 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Linkedinär , ovärderligtför , mig"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

"En gammaldags, men positiv bild många hade av Sverige"

Idag finns det ett stort intresse att marknadsföra länders särart som varumärken på en global marknad. Att marknadsföra Sverige i USA var tacksamt anser Olle Wästberg som var generalkonsul där i fem år. Men efter Trumps uttalande misstänker han att Sverigebilden nu långsiktigt förändrats negativt.

Realtid - 1 timme sedan

Finansskatten slopas - reservationsavgiften höjs

Regeringen slopar planerna på att införa en finansskatt. Istället höjs bankernas avgifter till den statliga resolutionsreserven med 3 miljarder kronor 2018 och ytterligare 3 miljarder 2019..

Realtid - I förrgår: 09:58

"Demokratiutvecklingen i världen går neråt"

Det som hänt i Polen, Ungern och USA bör vara varningsklockor. Vi måste lära oss att lyssna bättre på alla väljargrupper, men också göra systemet mindre öppet för manipulation från populistiska krafter. Det säger Olle Wästberg..

Realtid - I förrgår: 10:42

Att växa i kostymen

”Ingen djävla gabardinkostym!” Mitt kostymletande har hittills inte engagerat farsan värst. Jag har fått finkamma stan på egen hand.

Realtid - I förrgår: 14:41

Kändistätt på Sodexo-vd:n Azita Shariatis bokrelease

En annorlunda ledarskapsbok har sett dagens ljus: Hela bilden av Sodexos vd Azita Shariati, som hon skrivit tillsammans med journalisten Fredrik Emdén. I boken berättar Azita inte bara om sin framgångsrika ledarstil, utan även om sitt händelserika och inspirerande liv..

Realtid - I förrgår: 15:02

Sju personer åtalade i bedrägerihärva mot SBAB

Bolåneinstitutet SBAB har förlorat 20,5 miljoner kronor i en bedrägerihärva. De sju personer som åtalas riskerar höga straff, meddelar Åklagarmyndigheten..

Realtid - I förrgår: 15:00

Big in asia

PODCAST.

Realtid - I förrgår: 13:47

Carlström stärker greppet om Fingerprint

Johan Carlström köper samtliga aktier från de tidigare kollegorna Lars Söderfjell och Urban Fagerstedt. "Johan har tjing på att köpa om vi säljer", säger Urban Fagerstedt till Realtid..

Realtid - I förrgår: 13:18

Creades investerar i Kaching

Creades investerar 30 miljoner kronor och blir näst största ägare i betalappen Kaching. "Creades har för avsikt att ta en aktiv del i bolagets utveckling", säger Creades vd John Hedberg.

Realtid - I förrgår: 13:47

Fagerstedt och Söderfjell säljer innehaven i Fingerprint

Lars Söderfjell och Urban Fagerstedt, före detta samt nuvarande styrelseledamot i Fingerprint Cards, säljer sina aktier i Fingerprint..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.