Realtid > Ekonomi

Sunday, 11 December, 14:50

Realtid - 30 mar 16 kl. 04:16

"Linkedin är ovärderligt för mig"Pontus Frithiof är en frekvent Linkedin-användare. Varje dag scannar han flödet efter saker han kan ha nytta av. Men kontaktförfrågningar från oengagerade profiler tackar han nej till. .
Läs mer på Realtid

Läs mer om:
;linkedin, Frithiof, Linkedin

Dela artikeln

25 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: quot;Linkedinär , ovärderligtför , mig"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - I förrgår: 00:00

Vinge och PWC tilldelas prestigefyllt M&A Award

Mergermarket utsåg Vinge till Årets M&A-byrå bland svenska affärsjurister och PWC till Årets M&A-byrå bland svenska finansiella rådgivare..

Realtid - I förrgår: 00:00

Banker i Storbritannien vill förlänga EU-regler

Banker i Storbritannien vill att EU-regler gäller fem år efter brexit. Storbankerna räknar med att de kan ta minst tre år att flytta verksamheter från Storbritannien..

Realtid - I förrgår: 00:00

Castellum säljer för 486 miljoner

Castellum fortsätter att sälja av Norrporten-portföljen. Nu lämnar bolaget Luleå..

Realtid - I förrgår: 00:00

Krafttag mot oseriösa pensionsförvaltare

Pensionsmyndigheten ska föreslå åtgärder som minskar risken för att fondbolag och förvaltningsbolag som förvaltar fonder på Pensionsmyndighetens fondtorg utnyttjar systemet. Syftet är att skapa ett tryggt system..

Realtid - 08 dec 16 kl. 00:00

Chefen bjuder in till julpyssel

Vad gör du i helgen Elin Ljung?.

Realtid - I förrgår: 00:00

Oväntad måltid på ön Ischia

På Ischia, en liten en ö i Napolibukten, hade pr-konsulten Charley Nyström Tesch och hennes familj samlats för att fira Charleys farfar som precis fyllt jämt. Ingenting gick som familjen tänkt sig, men måltiden som bjöd på carpaccio med pesto på fiskens mage och pasta på fiskens hjärna blev iallafall ett fint minne. .

Realtid - I förrgår: 00:00

Nytt index för Köpenhamnsbörsen

C25-indexet ersätter C20 och består av 25 aktier med högst omsättning över en sexmånadersperiod. .

Realtid - I förrgår: 00:00

Oseriösa pensionsförvaltare ska stoppas

Pensionsmyndigheten ska analysera och föreslå åtgärder som ska minska risken för att fondbolag och förvaltningsbolag som förvaltar fonder på Pensionsmyndighetens fondtorg utnyttjar systemet. Syftet är att skapa ett tryggt system..

Realtid - I förrgår: 00:00

Långa arbetsdagar i Bryssel

Juristen Jana Nackberg visste tidigt att hon ville jobba med internationella relationer. Studier i bland annat EU-rätt och internationell handel har tagit henne till ett jobb på en lobbyorganisation i Bryssel..

Realtid - I förrgår: 00:00

Nya chefer på Folksam

Folksams vd Jens Henriksson utnämner Daniel Barr till produktdirektör, Jesper Andersson till CFO och Anna-Karin Laurell till chef för affärsområde Privat..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.