Realtid > Ekonomi

Thursday, 27 April, 22:44

Liknande nyheter

Taggar: quot;Linkedinär , ovärderligtför , mig"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

”Skatteprocesserna har påverkat Sverige som investeringsland”

Elisabeth Thand Ringqvist, ordförande vid SVCA, är förvånad över Kammarrättens domar men gör bedömningen att det kommer att bli ett kapitel till i denna skattefråga..

Realtid - 6 timmar sedan

Accenture startar digitalt centrum tillsammans med industrijätte

Accenture och Schneider Electric går ihop för att gemensamt skapa en virtuell digital servicefabrik för att snabba på utvecklingen av IoT-lösningar..

Realtid - 5 timmar sedan

H&H Group köper tung byrå

H&H Group, som bland annat driver kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson utökar sin portfölj med den namntunga byrån Consilio International..

Realtid - 5 timmar sedan

GP Bullhound går in i varumärkesbyrå

Investmentbanken GP Bullhound blir delägare i varumärkesbyrån Seventy Agency. Affären sker via GP Bullhounds fon Sidecar, uppger Resumé..

Realtid - 6 timmar sedan

"Anteckna juristpraktikanters uppdrag och klienter"

Nu ska den advokatbyrå som anställer juristpraktikanter se till att dessa löpande för en förteckning över de uppdrag och klienter som de arbetar med och när. Detta enligt en vägledning som Advokatsamfundets styrelse nyligen har fastställt..

Realtid - 6 timmar sedan

Ledamot i Handelsbanken köper

Ole Johansson, styrelseledamot i Handelsbanken, har köpt 7 700 aktier i banken till en kurs på 123:70 kr, enligt Finansinspektionens insynsregister..

Realtid - 9 timmar sedan

IFAC: Revisorer fortsatt optimistiska

Revisorerna ser positivt på framtiden trots en orlig omvärld. Den största utmaningen som revisorer upplever idag är att attrahera nya kunder..

Realtid - 9 timmar sedan

Svenska företag drabbas ofta av IT-incidenter

IT-chefer i större svenska företag hanterar i genomsnitt över tre säkerhetsincidenter varje månad, enligt en ny undersökning..

Realtid - 8 timmar sedan

Inte heller Altor klarade sig

Kammarrätten slår fast att Skatteverket haft rätt att upptaxera rådgivarna i även Altor, IK Investment Partners, Litorina, Segulah och Triton..

Realtid - 8 timmar sedan

ECB rör inte räntan

Europeiska centralbanken (ECB) lämnar styrräntan oförändrad på 0,00 procent. Även depositräntan ligger still på -0,40 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.