DN > Inrikes

Friday, 23 March, 07:46

DN - 27 mar 16 kl. 14:29

Katarina förlorade sin mamma i terrordådet i Bryssel
Katarinas mamma var saknad i flera dagar efter tisdagens attentat på Bryssels flygplats. På lördagen kom det befarade beskedet – mamman hade fallit offer för det fruktansvärda terrordådet. Till DN säger Katarina att väntan på beskedet har varit det värsta..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Bryssel, DN, Katarina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katarina, förloradesin , mammai , terrordådeti , Bryssel
Expressen - 24 jan 18 kl. 22:01

Katarina förlorade sin mamma i terrorattacken

Det har gått snart två år sedan terrorattacken på Bryssels flygplats Zaventem.De belgiska myndigheterna kritiseras nu för bristande kontakt och kallt bemötande.En av de drabbade är svenskan Katarina Viktorsson, som förlorade sin mamma Berit Viktorsson i attacken.

Västerbottens Folkblad - 07 apr 17 kl. 16:54

Katarina sitter inlåst på regeringskansliet

Katarina Baudin, som har bott större delen av sitt liv i Västerbotten, sitter just nu inlåst inne på sitt arbete på regeringskansliet med anledning av det misstänkta terrordådet. – Det är fruktansvärt. Man blir i chock, säger hon.

Sydsvenskan - 19 okt 15 kl. 04:00

”Hur skulle det ha blivit om hon hade överlevt?”

Liv Sundwall fick leva. Tvillingsystern Frida Sundwall fick frid. Hon dog precis innan mamma Katarina Sundwall förlöstes.

Helsingborgs Dagblad - 19 okt 15 kl. 04:00

”Hur skulle det ha blivit om hon hade överlevt?”

Liv Sundwall fick leva. Tvillingsystern Frida Sundwall fick frid. Hon dog precis innan mamma Katarina Sundwall förlöstes.

SmålandsPosten - 26 nov 13 kl. 07:19

Ingens mamma. Tolv kvinnor om barnfrihet

Man måste inte föda barn bara för att man kan. Men det är tufft för en kvinna­ i Sverige att inte ha barn. Antologin Ingens mamma presenterar texter av tolv kvinnor som diskuterar vad det innebär med barnfrihet utifrån olika perspektiv och erfarenheter.

Expressen - 01 dec 15 kl. 08:15

Svenskarna allt mer rädda för terrordåd

Rädslan bland svenskar för ett förestående terrordåd fortsätter att växa. Störst är oron på mindre orter, visar en ny undersökning som SVT Nyheter låtit göra. – För personen i småorten kan det då bli en större källa till oro om man exponeras för information om terrordåd och liknande händelser på andra ställen, säger hjärnforskaren Katarina Gospic till SVT..

BT - 06 mar 14 kl. 21:50

Sågade Borås politiker - helt: "Det här är ett skämt"

Cirka 75 personer kom när nätverket mot ombyggnad av Folkets hus till kongresshus i kväll höll upptaktsmöte på Pulsen konferens. – Det här är ett skämt, sa Reimar Westerlind om de ekonomiska kalkylerna och möttes av rungande applåder. – Borås stad vill kasta sig in i en av de hårdaste branscher som finns, sa han och beskrev en mötesindustri som blivit rena förlustaffären för de flesta som tidigare gett sig in där.

Nyheter 24 - 28 jun 16 kl. 10:41

Svenska Katarina tar nätet med storm – nästan 10 miljoner har sett hennes träningsvideo

Katarina Konow flyttade till USA 2012 för att satsa på ett jobb som personlig tränare, och har blivit modell på köpet. – Jag sa till mamma att "jag flyttar till USA nu och kommer inte tillbaka", berättar hon för Nyheter24.
[readmore:847816,]Hon började publicera träningsvideos på sitt Instagram-konto, och sistone har de verkligen vuxit i populäritet.

Dagens PS - 11 jul 17 kl. 08:07

Det oroar svenska turister mest

Nästan hälften av svenskarna, 45 procent, oroar sig för att bli sjuka i samband med utlandsresor. Det är betydligt fler än de som bekymrar sig för att bli rånade eller att råka ut för terrorhot, visar Tickets Sifo-undersökning. Mest nervösa för att bli sjuka under utlandssemestern är svenskar i åldrarna 31-40 år.

YLE - 11 dec 15 kl. 07:00

"Det viktigaste är att lucia har ett gott hjärta"

På söndag är det dags. Då ska Sydösterbottens lucia Fanny Bergvik och hennes tärnor sprida ljus och värme runt om i regionen. Det krävs lite samarbete för att få luciakronan att sitta rätt.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Man misshandlad under larmsamtal

En man som ringde polisen med anledning av en bil som kört i diket och dess troligen berusade förare misshandlades av föraren – mitt under samtalet..

DN - 2 timmar sedan

Man knivskuren i Katrineholm

En man i 25-årsåldern har misshandlats på en parkering i Katrineholm..

DN - 22 timmar sedan

Bromander okunnig om hemliga uppgifter

På torsdagen frågades Erik Bromander ut av KU. Han hade flera möten med Transportstyrelsens generaldirektör Maria Ågren under 2015. Men att myndigheten hanterade både hemliga och topphemliga uppgifter, bland annat om svenska agenter, visste han inget om.

DN - 11 timmar sedan

Man död i lavin i Härjedalen

En 45-årig man drogs med i en lavin i Södra Gröndörrstöten i Härjedalen under torsdagen. Mannen var avliden när han hittades i snön, rapporterar P4 Jämtland..

DN - 19 timmar sedan

Rolf Ekéus om kriget som kunde ha stoppats

I DN Intervju möter programledaren Johar Bendjelloul toppdiplomaten Rolf Ekéus. Han berättar om mötena med far och son – presidenterna Bush och om ett krig som skulle föras till varje pris. .

DN - Igår: 20:38

Regeringen inför lämplighetsprov för lärarutbildning

Regeringen vill se hårdare krav för lärarutbildningen så att fler ska klara utbildningen. Samtidigt presenteras ett nationellt behörighetsprov för att fler ska få möjlighet att läsa på högskolan. Det förslår regeringen i sin tillträdesproposition..

DN - 22 timmar sedan

Erik Bromander: ”Jag borde ha gjort mer”

Den tidigare statssekreteraren Erik Bromander medger brister i sin hantering av Transportstyrelsens it-skandal. - Uppenbarligen har jag inte försäkrat mig om att Anna Johansson har fått tillräcklig information, säger han i KU-utfrågningen som pågår just nu..

DN - Igår: 05:13

Lärarvikarie åtalad för örfil

En lärarvikarie står åtalad misstänkt för ringa misshandel efter att ha gett en elev en örfil..

DN - Igår: 05:14

Treåringar lämnades ensamma på förskola

Flera treåringar lämnades helt utan uppsikt i 30 minuter på en förskola i Borlänge..

DN - Igår: 16:57

Polisen utredde beslagtagen fiskeutrustning som stöld

Två fiskhus anmäldes stulna av en yrkesfiskare i Kalix skärgård. Men i själva verket var det polisen som beslagtagit utrustningen. Nu riktar Justitiekanslern kritik mot polisen och Haparandas tingsrätts agerande, rapporterar Nyhetsbyrån Siren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.