DN > Inrikes

Tuesday, 19 June, 14:35

DN - 27 mar 16 kl. 14:29

Katarina förlorade sin mamma i terrordådet i Bryssel
Katarinas mamma var saknad i flera dagar efter tisdagens attentat på Bryssels flygplats. På lördagen kom det befarade beskedet – mamman hade fallit offer för det fruktansvärda terrordådet. Till DN säger Katarina att väntan på beskedet har varit det värsta..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Bryssel, DN, Katarina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katarina, förloradesin , mammai , terrordådeti , Bryssel
Expressen - 24 jan 18 kl. 22:01

Katarina förlorade sin mamma i terrorattacken

Det har gått snart två år sedan terrorattacken på Bryssels flygplats Zaventem.De belgiska myndigheterna kritiseras nu för bristande kontakt och kallt bemötande.En av de drabbade är svenskan Katarina Viktorsson, som förlorade sin mamma Berit Viktorsson i attacken.

Västerbottens Folkblad - 07 apr 17 kl. 16:54

Katarina sitter inlåst på regeringskansliet

Katarina Baudin, som har bott större delen av sitt liv i Västerbotten, sitter just nu inlåst inne på sitt arbete på regeringskansliet med anledning av det misstänkta terrordådet. – Det är fruktansvärt. Man blir i chock, säger hon.

Sydsvenskan - 19 okt 15 kl. 04:00

”Hur skulle det ha blivit om hon hade överlevt?”

Liv Sundwall fick leva. Tvillingsystern Frida Sundwall fick frid. Hon dog precis innan mamma Katarina Sundwall förlöstes.

Helsingborgs Dagblad - 19 okt 15 kl. 04:00

”Hur skulle det ha blivit om hon hade överlevt?”

Liv Sundwall fick leva. Tvillingsystern Frida Sundwall fick frid. Hon dog precis innan mamma Katarina Sundwall förlöstes.

SmålandsPosten - 26 nov 13 kl. 07:19

Ingens mamma. Tolv kvinnor om barnfrihet

Man måste inte föda barn bara för att man kan. Men det är tufft för en kvinna­ i Sverige att inte ha barn. Antologin Ingens mamma presenterar texter av tolv kvinnor som diskuterar vad det innebär med barnfrihet utifrån olika perspektiv och erfarenheter.

Expressen - 01 dec 15 kl. 08:15

Svenskarna allt mer rädda för terrordåd

Rädslan bland svenskar för ett förestående terrordåd fortsätter att växa. Störst är oron på mindre orter, visar en ny undersökning som SVT Nyheter låtit göra. – För personen i småorten kan det då bli en större källa till oro om man exponeras för information om terrordåd och liknande händelser på andra ställen, säger hjärnforskaren Katarina Gospic till SVT..

BT - 06 mar 14 kl. 21:50

Sågade Borås politiker - helt: "Det här är ett skämt"

Cirka 75 personer kom när nätverket mot ombyggnad av Folkets hus till kongresshus i kväll höll upptaktsmöte på Pulsen konferens. – Det här är ett skämt, sa Reimar Westerlind om de ekonomiska kalkylerna och möttes av rungande applåder. – Borås stad vill kasta sig in i en av de hårdaste branscher som finns, sa han och beskrev en mötesindustri som blivit rena förlustaffären för de flesta som tidigare gett sig in där.

Nyheter 24 - 28 jun 16 kl. 10:41

Svenska Katarina tar nätet med storm – nästan 10 miljoner har sett hennes träningsvideo

Katarina Konow flyttade till USA 2012 för att satsa på ett jobb som personlig tränare, och har blivit modell på köpet. – Jag sa till mamma att "jag flyttar till USA nu och kommer inte tillbaka", berättar hon för Nyheter24.
[readmore:847816,]Hon började publicera träningsvideos på sitt Instagram-konto, och sistone har de verkligen vuxit i populäritet.

Dagens PS - 11 jul 17 kl. 08:07

Det oroar svenska turister mest

Nästan hälften av svenskarna, 45 procent, oroar sig för att bli sjuka i samband med utlandsresor. Det är betydligt fler än de som bekymrar sig för att bli rånade eller att råka ut för terrorhot, visar Tickets Sifo-undersökning. Mest nervösa för att bli sjuka under utlandssemestern är svenskar i åldrarna 31-40 år.

YLE - 11 dec 15 kl. 07:00

"Det viktigaste är att lucia har ett gott hjärta"

På söndag är det dags. Då ska Sydösterbottens lucia Fanny Bergvik och hennes tärnor sprida ljus och värme runt om i regionen. Det krävs lite samarbete för att få luciakronan att sitta rätt.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Johansson känner ilska och frustration

Justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S) säger att skjutningarna i Malmö fyller honom med ilska och frustration. – Men aldrig hopplöshet, för jag vet att sådant här går att vända. Jag är fast besluten att ge polisen de resurser och den lagstiftning de behöver för att bekämpa den här brottsligheten, säger Johansson till TT..

DN - 4 timmar sedan

Just nu: Pressträff med Malmöpolisen efter dödsskjutningarna

Polisen i Malmö har pressträff klokan 10.15 efter måndagens dödsskjutningar. Följ DN:s direktsändning och liverapportering..

DN - 6 timmar sedan

Polis sköt verkanseld i Trollhättan

Polis i Trollhättan sköt under natten verkanseld mot en förare som vägrat stanna på order och försökt köra på en polis, skriver flera medier..

DN - 22 timmar sedan

7.600 beräknas dö i förtid varje år till följd av luftföroreningar

Sverige ligger i topp när det gäller luftkvaliteten i Europa. Trots det beräknas omkring 7.600 människor dö varje år till följd av dålig luft, visar en ny studie..

DN - 22 timmar sedan

Malmöpolisen jagar cyklande serievåldtäktsman

MALMÖ. Polisen jagar en misstänkt serievåldtäktsman som på kort tid överfallit två kvinnor i centrala Malmö. Båda offren blev förföljda när de cyklade och teknisk bevisning binder samma gärningsman till båda platserna..

DN - Igår: 13:57

Brandflygen återvänder till Italien

Under helgen spelade de två italienska brandflygplanen en avgörande roll vid släckningen av stora skogsbränder i Nacka och Umeå. Nu skickas planen tillbaka till Italien då brandrisken i Sverige har minskat väsentligt, enligt Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB..

DN - Igår: 18:00

Fakta i frågan: Har barngrupperna i förskolan blivit större?

Barngrupperna minskar i förskolan, men de flesta är ändå större än vad Skolverkets riktmärken anger. Samtidigt saknar en växande andel av förskolans personal utbildning för att arbeta med barn..

DN - I förrgår: 12:00

Svensk omkom i fallskärmsolycka i Norge

En person omkom på lördagen vid fjället Katthammaren i norska Møre og Romsdal efter ett så kallat basejump, hopp med fallskärm från en fast punkt på hög höjd. Enligt Aftonbladet är den omkomna en svensk kvinna i 30-årsåldern..

DN - I förrgår: 09:24

Länstrafiken i Uppsala står stilla

All busstrafik med regionbussarna, UL, har stoppats sedan ett fel upptäckts i bussarnas larmsystem..

DN - I förrgår: 09:00

Bostadshus skadat vid explosion

En villa skadades i samband med en explosion på Håkanstorpsvägen i Malmö i natt. Huset fick bland annat skador på fasaden och tre fönster..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.