Regeringen > Nyheter

Friday, 22 January, 09:52

Regeringen - 22 mar 16 kl. 12:30

Redogörelse för behandlingen av riksdagens skrivelser till regeringenI skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsbeslut som meddelats i riksdagens skrivelser till regeringen. Redogörelsen omfattar huvudsakligen regeringsbeslut under tiden 1 januari–31 december 2015. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..
Läs mer på Regeringen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Redogörelseför , behandlingenav , riksdagens, skrivelsertill , regeringen
HBL - 30 nov 12 kl. 19:23

Utskott kräver ny redogörelse om trafikpengar

Krigsveteraner, barn, turism och handel prioriteras då regeringspartierna fördelar de anslag på 50 miljoner som riksdagen kan lägga till i budgeten för 2013.Soppan kring väganslagen, där det fattas 50?150 miljoner för att förverkliga den trafikpolitiska redogörelsen, har fått riksdagens finansutskott att kräva mer information.

HBL - 05 nov 13 kl. 15:41

Soini nöjd med Tuomiojas redogörelse

De som spionerade på Utrikesministeriet var intresserade av EU-frågor samt ekonomiska och handelsfrågor.Däremot var militära ärenden inte av speciellt stort intresse, säger utrikesminister Erkki Tuomioja (SDP). Tuomioja säger att man först i mars blev medveten om hur omfattande webbspionaget på Utrikesministeriet varit.

Ekonomistas - 31 mar 14 kl. 09:43

Riksbanken redogörelse döljer att egna beräkningar ger minoriteten rätt

Riksbanken har nyligen överlämnat en redogörelse för penningpolitiken 2013 till riksdagen inför Finansutskottets årliga utvärdering. Redogörelsen är uppenbarligen en tendentiös partsinlaga från direktionsmajoriteten. Den döljer nämligen att Riksbankens egna beräkningar ger minoriteten rätt.

YLE - 14 mar 16 kl. 12:23

Oppositionen kräver utbildningspolitisk redogörelse

Regeringen borde avlåta en utbildningspolitisk redogörelse. En parlamentarisk arbetsgrupp borde också tillsättas för att fundera över strategier, visioner och framtidsbilden för utbildningspolitiken på längre sikt än ett regeringsprogram Det kräver oppositionsledamöterna Mikaela Nylander (SFP) och Eeva-Johanna Eloranta (SDP). Båda är medlemmar i riksdagens kulturutskott som behandlar utbildningsärenden.

YLE - 20 dec 12 kl. 04:54

Ny försvarspolitisk redogörelse i dag

Regeringen offentliggör i dag en ny säkerhets- och försvarspolitisk redogörelse. Regeringen vill bland annat förbereda vapenanskaffningar inom försvaret. Besluten om nya vapenköp skjuts ändå på nästa riksdag.

VBL - 02 nov 12 kl. 10:25

Sannf vill ha redogörelse om Island

Också Sannfinländarna vill att regeringen ger riksdagen en redogörelse om Finlands eventuella deltagande i övervakningen av Islands luftrum. Tidigare i veckan har både Socialdemokraterna och Centern krävt det..

GT - 10 okt 13 kl. 09:14

Kafkas "Redogörelse" ? en existentiell thriller

Kafkas "Redogörelse" i Teater Unos tappning är en existentiell thriller. Kristjan Saag har aldrig sett en bättre tolkning än den som ges i Mariakyrkan i morgon kväll..

Expressen - 26 dec 14 kl. 20:29

Kräver redogörelse om polisens insatser

Han anser att brandattentaten mot två moskéer hotar demokratin. Nu kräver riksdagsledamot Roger Haddad, FP, information om hur polisen hanterat situationen. – Jag har skrivit till ledningen i Rikspolisstyrelsen och bett att jag får en redogörelse, säger han..

YLE - 31 jul 15 kl. 09:19

Kaikkonen kräver redogörelse av USA

Enligt utrikesutskottets ordförande Antti Kaikkonen (C) bör USA leverera en redogörelse till Finland om varför finländska medborgare finns med på USA:s nya sanktionslista. - Jag anser det vara nödvändigt att vi får information om de motiv som USA haft. Inte är det ju en helt vanlig situation att finländska medborgare hamnar på en sanktionslista, säger Kaikkonen.

Regeringen - 21 jun 16 kl. 09:59

2016 års redogörelse för bolag med statligt ägande

I skrivelsen lämnar regeringen en redogörelse för förvaltningen av statens bolagsägande och för verksamheten i de bolag som Regeringskansliet förvaltade vid årsskiftet 2015/16. I skrivelsen berörs också den verksamhet som bedrivs av Svenska skeppshypotekskassan, stiftelsen Industrifonden och stiftelsen Norrlandsfonden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.