DN > Inrikes

Monday, 27 June, 11:23

DN - 20 mar 16 kl. 06:00

Försök till dråp i tunnelbananTvå unga män, födda 1999 och 1996, har gripits misstänkta för försök till dråp i Stockholm..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

108 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Försöktill , dråpi , tunnelbanan
Alliansfritt Sverige - 17 aug 11 kl. 07:00

?Förbifarten gör det omöjligt att bygga ut tunnelbanan?


NOTIS. Somliga hävdar att det inte finns någon konflikt mellan förbifart Stockholm och tunnelbanan. Sveriges Radio:
Naturskyddsföreningen i Stockholms län är kritisk till att arbetsplanen till Förbifart Stockholm inte har tagit hänsyn till att tunnelbanan eventuellt ska byggas ut från Akalla till Barkarby.

NSD - 20 apr 11 kl. 19:26

Säkerhet i tunnelbanan granskas

Storstockholms lokaltrafik ska genomföra en oberoende granskning av bolagen MTR och Tunnelbanan Teknik som sköter trafiken i tunnelbanan respektive underhållet av vagnarna, rapporterar TV 4 Nyheterna Stockholm..

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 11 kl. 19:29

Säkerhet i tunnelbanan granskas

Storstockholms lokaltrafik ska genomföra en oberoende granskning av bolagen MTR och Tunnelbanan Teknik som sköter trafiken i tunnelbanan respektive underhållet av vagnarna, rapporterar TV 4 Nyheterna Stockholm. Orsaken är att det avslöjats att en tunnelbanevagn som hade djupa sprickor användes i rusningstrafik en vecka i mars. MTR anmälde inte heller det inträffade till Transportstyrelsen..

Expressen - 04 feb 12 kl. 17:15

Nu satsar Madonna på tunnelbanan

Madonna satsar på - tunnelbanan. Från i torsdags har det varit nedräkning till lanseringen av den nya låten "Give me all your luvin'" featuring Nicki Minaj & M.I.

DN - 20 mar 14 kl. 11:17

Tunnelbanan avstängd efter rökutveckling

Isolering fattade eld i tunnelbanan strax före elvatiden. Nu arbetar flera poliser och rökdykare på platsen. Tunnelbanan är för tillfället avstängd..

SvD - 19 aug 14 kl. 17:54

Moderaterna vill ha trygghetsvärd i tunnelbanan

Moderaterna i Stockholmslandstinget vill införa trygghetsvagnar i tunnelbanan under helgkvällar. Det beräknas kosta omkring 25 miljoner kronor om året. – Det är en rättighet för alla att åka tryggt i tunnelbanan, säger trafiklandstingsrådet Christer G Wennerholm (M)..

Västerbottens Folkblad - 10 jan 11 kl. 18:30

Utan brallor i tunnelbanan

Måndag 10 januari kl 18.30 En vanlig dag i tunnelbanan. Då tar folk plötsligt av sig brallorna.

E24 - 27 jan 11 kl. 09:15

Strejk i tunnelbanan i Stockholm

Förare och spärrvakter i tunnelbanan strejkar i protest mot försämrade arbetsvillkor. Enligt facket SAC-Syndikalisterna får spärrvakter inte besöka toaletten på arbetstid och förare tvingas köra mer än fem timmar. (TT).

SvD - 07 mar 11 kl. 21:32

Misshandel på tunnelbanan i Farsta

En man blev misshandlad på tunnelbanan i Farsta på måndagskvällen..

SVT - 01 apr 11 kl. 08:09

Skelettdelar vid tunnelbanan

De skelettdelar som hittats de senaste dagarna i samband med renoveringen av tunnelbanan kommer troligen från någon gammal begravningsplats..

NT - 11 apr 11 kl. 17:24

Explosion i tunnelbanan i Minsk

En explosion har inträffat i tunnelbanan i Vitrysslands huvudstad Minsk, rapporterar den ryska nyhetsbyrån Ria. Departementet för nödsituationer i Vitryssland bekräftar händelsen..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Förhörs om misstänkt mord på asylboende

Den man som misstänks för mord på en kvinna på ett asylboende i Mariannelund ska förhöras under måndagen. Han har fått en offentlig försvarare..

DN - 3 timmar sedan

Grov misshandel på asylboende

En ung man misshandlades svårt på ett asylboende i Röstånga i Skåne i natt..

DN - 3 timmar sedan

Man slog sönder kyrka

Strax efter tre i natt larmades polis efter att vittnen sett en man krossat rutor i Sankt Pauli kyrka i Malmö. Mannen ska ha brutit sig in och krossat totalt 16 rutor, enligt polisen..

DN - 4 timmar sedan

Regeringen möter alliansen om Brexit

Klockan åtta i dag möter regeringen företrädare för allianspartierna för att diskutera följderna av nej-resultatet i brittiska folkomröstningen..

DN - 5 timmar sedan

Förskola förstörd i brand

En förskola har förstörts i en brand i Hammarkullen i Göteborg, under natten. Även en intilliggande skolbyggnad har utsatts för skadegörelse, bland annat har fönsterrutor krossats..

DN - 12 timmar sedan

Signalfelet i Skåne åtgärdat

Tågstrulet som uppstod sedan ett blixtnedslag orsakat ett signalfel i Åkarp mellan Malmö och Lund på midsommarafton är nu löst. Båda spåren mellan Lund och Malmö ska nu fungera som vanligt igen..

DN - 13 timmar sedan

Kanal i Malmö fylld med döda råttor

Den som befann sig runt Kungsparken och Slottsträdgården i Malmö på söndagen fick förmodligen skåda ett större antal döda råttor flyta omkring i kanalen i området, rapporterar tidningen Sydsvenskan..

DN - 15 timmar sedan

Två av tre svenskar vill vara kvar i EU


Den hårda EU-debatten i Storbritannien har inte gjort svenskarna mer negativa till EU. Två tredjedelar av väljarna skulle rösta ja till ett fortsatt svenskt EU-medlemskap, visar en Ipsos-undersökning som gjordes före den brittiska omröstningen. – Det skulle bli ett tydligt ja, säger David Ahlin, opinionschef på Ipsos..

DN - 15 timmar sedan

Karin Eriksson: Även i Sverige är de unga mest EU-positiva

KOMMENTAR. Svenskarna och britterna har gått skilda vägar i synen på EU. Frågan är bara om Sverige klarar att bevara den populära lagom-linjen för samarbete utan Storbritanniens stöd..

DN - 16 timmar sedan

Stockholmsbörsens vd: Sveriges roll kan stärkas ytterligare som handelsplats


Lauri Rosendahl, Stockholmsbörsens vd, uppmanar den svenska regeringen att försöka påverka EU:s överenskommelse med Storbritannien. Han tror samtidigt att Sverige som handelsplats kan få en viktigare roll i framtiden..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.