Alingsås tidning > Nyheter

Wednesday, 01 April, 06:51

Alingsås tidning - 17 mar 16 kl. 10:11

Begärs häktad – försökte bränna inne treEn kvinna begärs häktad för grov mordbrand efter en brand i en bostad i veckan. Åklagaren menar att kvinnans syfte var att personerna i bostaden skulle brinna inne.
Det var tidigt på tisdagsmorgonen som det brann i en bostad mellan Vårgårda och Alingsås. En kvinna hämtades in till förhör med anledning av branden, och hon greps och anhölls kört därefter. Nu begär åklagaren henne häktad för grov mordbrand, alternativt mordbrand och tre fall av försök till mord.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Vårgårda, Alingsås, Robert Beckard, Rober Beckard

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Begärs, häktad, försökte, brännainne , tre
BT - 27 jan 14 kl. 10:34

Misstänkt paketman begärs häktad

En 29-årig man som i helgen anhölls och delgavs misstanke om olaga hot i samband med att ett paket lämnades på kvällstidningen GT:s redaktion i Göteborg kommer att begäras häktad misstänkt för brott mot medborgerlig frihet, skriver polisen på sin hemsida. Händelsen i torsdags ledde till att Kungstorget spärrades av och fastigheten där redaktionen ligger utrymdes. Polisens bombtekniker sköt sönder paketet, som dock inte innehöll något explosivt.

BT - 27 jan 14 kl. 10:19

Misstänkt paketman begärs häktad

En 29-årig man som i helgen anhölls i samband med att ett paket lämnades på kvällstidningen GT:s redaktion i Göteborg begärs på sannolika skäl häktad för brott mot medborgerlig frihet. - Det är ganska ovanligt och innebär att man exempelvis genom olaga hot uppsåtligt påverkar den allmänna åsiktsbildningen och på så vis sätter yttrandefriheten i fara, säger åklagare Ulrika Åberg.29-åringen ställs inför häktningsdomare i Göteborg strax efter lunch i dag.

Kristianstadsbladet - 27 jan 14 kl. 10:17

Misstänkt paketman begärs häktad

En 29-årig man som i helgen anhölls i samband med att ett paket lämnades på kvällstidningen GT:s redaktion i Göteborg begärs på sannolika skäl häktad för brott mot medborgerlig frihet.
- Det är ganska ovanligt och innebär att man exempelvis genom olaga hot uppsåtligt påverkar den allmänna åsiktsbildningen och på så vis sätter yttrandefriheten i fara, säger åklagare Ulrika Åberg.29-åringen ställs inför häktningsdomare i Göteborg strax efter lunch i dag.

BT - 22 apr 14 kl. 12:26

Misstänkte rånaren häktad i dag

Mannen som först försökte råna McDonalds på Hulta och sedan rånade Ica i Hindås har nu häktats för de dåden samt för en grov misshandel i Angered. Den inträffade i slutet av december och offret var en kvinna som 44-åringen hade en relation till. Under tisdagseftermiddagen hölls häktningsförhandling i Göteborg mot den tungt belastade mannen som är skriven på en adress i Göteborgs skärgård.

BT - 01 nov 12 kl. 07:35

"Otroligt besviken på det han har gjort"

När brottsmisstankarna mot 25-åringen blev kända avslutades genast hans anställning i kommunen.
Nu kan det bli aktuellt en gång till.
?

TA - 22 sep 12 kl. 11:13

Ambassadbyte för Assange föreslås

Ecuadors utrikesminister Ricardo Patino föreslår ett ambassadbyte för Wikileaksgrundaren Julian Assange - från ambassaden i London till den i Stockholm. Men enligt bedömare är ett sådant byte mycket osannolikt.
Detta för att Assange ska kunna "vara kvar under vårt beskydd samtidigt som det svenska rättssystemets begäran tillgodoses," säger Patino till journalister i Ecuador.

BT - 28 nov 14 kl. 10:10

Sexbrott: Åklagare krävde två års fängelse

Åklagaren krävde två års fängelse när rättegången avslutades mot mannen som åtalats för sexbrott mot barn på en förskola i Borås. Den åtalades advokat föreslog i första hand skyddstillsyn och kunde inte tänka sig så långt fängelsestraff. BT har tidigare berättat att mannen genomgått en rättspsykiatrisk undersökning som visar att han inte lider av en allvarlig psykisk störning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.