DI > Ekonomi

Friday, 28 October, 08:21

DI - 15 mar 16 kl. 22:12

Pressat Saudiarabien tvingas sparaPressat av det låga oljepriset tvingas Saudiarabien dra åt svångremmen för att få bukt med det rekordstora budgetunderskott..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Saudiarabien

Dela artikeln

39 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Pressat, Saudiarabien, tvingas, spara
Helsingborgs Dagblad - 09 nov 11 kl. 10:25

Kriminalvården tvingas spara

Kriminalvården har stora ekonomiska bekymmer. Myndigheten ser stora underskott i budgeten de närmaste åren och tvingas spara nästan en halv miljard kronor redan nästa år om inte anslagen ökar. Enligt Kriminalvården får besparingarna konsekvenser på både kort och lång sikt.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Räddningstjänsten tvingas spara 4 miljoner

Personalen är orolig när Räddningstjänst Dala Mitt kan tvingas spara fyra miljoner kronor.
? Vi har redan hyvlat bort all verksamhet som går, den så kallade besparingen blir dyr i längden säger Kommunals ombud Johan Wahrén.

Jönköpingsnytt - 23 okt 12 kl. 15:00

J-Södra tvingas spara

Kontraktet i Superettan är säkrat. Nu står Jönköpings Södra inför nästa tuffa uppgift ? att få ihop en slagkraftig trupp till kommande säsong.

FriaTider - 16 okt 13 kl. 09:38

Sagoberättande bibliotek tvingas spara

Biblioteksverksamheten i Växjö tvingas spara 740 000 kronor under nästa år ? något som kommer att medföra nedskärningar. Huruvida bibliotekens sagostunder för arabiska och somaliska barn kommer att drabbas är ännu oklart..

DN - 28 feb 14 kl. 11:36

Kustbevakningen kan tvingas spara miljoner

Kustbevakningen kan tvingas spara 133 miljoner kronor de kommande två åren om inte regeringen ökar anslagen till myndigheten..

GT - 16 maj 14 kl. 09:05

Förskolor tvingas spara två miljoner

GÖTEBORG. Förskolorna i Örgryte-Härlanda hade 100 fler barn än vad prognoserna visat, skriver GöteborgsPosten. Det gör att förskolorna nu tvingas spara hela två miljoner.

Västerbottens Folkblad - 26 nov 14 kl. 16:54

Norrmejerier tvingas spara – 25 jobb hotas

Prisdumpning i spåren av handelssanktionen mot Ryssland gör att Norrmejerier tvingas spara. Upp till 25 tjänster kan försvinna under 2015 samtidigt som övriga omkostnader ska sänkas. Mejeribranschen är under stor press med fallande intäkter.

BT - 25 maj 11 kl. 07:38

Svenljunga tvingas spara

Svenljunga måste fortsätta spara.
Nämnderna har stora besparingskrav. Trots det är det en budget i obalans som kommunstyrelsens arbetsutskott presenterar.

UNT - 23 apr 12 kl. 10:02

Idrottshallar kan tvingas spara

Fyrishov kan tvingas chockhöja badavgifterna och tusentalts träningstimmar hotar försvinna när idrotts- och fritidsnämnden måste spara. Drygt sju miljoner fattas i budgeten sedan sport och naturvård skiljdes åt..

Eurosport - 09 okt 12 kl. 13:29

Fotboll - Linköping tvingas spara: "Vi måste dra i bromsen"

Damallsvenska Linköpings FC har ekonomiska problem och måste spara minst en halv miljon kronor nästa säsong, skriver Östgöta Correspondenten. En trolig konsekvens är att fotbollsklubben tvingas skära i sin proffssatsning..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Folksam ökar vinsten

Försäkringskoncernen Folksam Sak redovisar en vinst före skatt på 1 593 miljoner kronor för årets nio första månader. Det är en förbättring jämfört med motsvarande period i fjol då vinsten landade på 1 061 miljoner kronor..

DI - 2 minuter sedan

Rekordmånga länder hjälpte småföretagare

I fjol genomförde rekordmånga ekonomier reformer för att underlätta för små- och medelstora företag. Det visar en ny rapport från Världsbanken..

DI - 5 minuter sedan

Ordförande Henri Bergstrand lämnar Obducat

Henri Bergstrand lämnar styrelsen för Obducat med omedelbar verkan. Det sker av personliga skäl, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Ursula Hultkvist Bengtsson har utsetts till ny styrelseordförande..

DI - 15 minuter sedan

Eniro klarar inte av lånen

Sök- och annonsbolaget Eniros rapporterade ebitda-resultat blev 104 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (3 kv 2015: 134)..

DI - 15 minuter sedan

Hexagon prickar rätt

Mätteknikbolaget Hexagons ebit-resultat före engångsposter blev 180 miljoner euro i det tredje kvartalet 2016..

DI - 15 minuter sedan

Resultatoro för Doro

Telefontillverkaren Doro redovisar ett resultat efter skatt på 12,6 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (22). Resultatet per aktie uppgick till 0:54 kronor (0:95)..

DI - 15 minuter sedan

Svensk plastikjätte köper av "silikonkungen"

Svenska Akademikliniken köper en kedja av privatkliniker i Danmark som är inriktade på plastikkirurgi, skriver den danska tidningen Finans. Jesper Nygart, grundare till Nygart Privathospital och i den danska offentligheten känd som "silikonkungen", bekräftar affären via Facebook..

DI - 15 minuter sedan

Vinstfest från Electrolux

Electrolux rörelseresultat blev 1.826 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016..

DI - 15 minuter sedan

Hoist Finance träffar rätt

Hoist Finance, som köper portföljer med förfallna blancolån, redovisar ett rörelseresultat på 233 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.