Realtid > Ekonomi

Thursday, 30 March, 14:38

Realtid - 16 mar 16 kl. 03:16

Twitter som karriärkanalKan man använda twitter för att söka nytt jobb eller hitta ny personal? Visst kan man det. Erik Fors-Andrée rekryterade en jurist som stack ut hakan via twitter. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Fors-Andrée

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twittersom , karriärkanal

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

Moderaterna: "Anmärkningsvärt"

Nordeas utspel är ett tydligt ifrågasättande av regeringens näringspolitik. Det säger moderaternas näringspolitiska talesperson Lars Hjälmered till Realtid. Han menar att regeringen har kommit med flera förslag som förvagar Sveriges konkurrenskraft..

Realtid - 4 timmar sedan

Vänsterpartiet: "Utspelet är endast ett tomt hot"

Jag reagerade med chock och ilska på Nordeas hot om att flytta sitt huvudkontor, säger vänsterpartiets skattepolitiska talesperson Daniel Sestrajcic till Realtid. Han menar att Nordeas utspel bara är tomma ord. .

Realtid - 4 timmar sedan

Folksam kliver in på fastighetsmarknaden i Göteborg

Folksamgruppen har köpt en kontorsfastighet i Göteborg för 330 miljoner kronor, och ökar därmed sitt engagemang i landets näst största stad. Sedan tidigare har föräkringsbolaget investerat i bland annat Volvo Cars och Göteborgs stads gröna obligationer..

Realtid - 4 timmar sedan

AI ska sköta bankernas kundkontakt

Tre av fyra banker tror att de kommer att kommunicera med sina kunder med hjälp av AI framöver..

Realtid - 7 timmar sedan

Stockholm Business Region: Liten risk för Nordea-flytt

Nordea blir med största sannolikhet kvar i Sverige. Det tror Olle Zetterberg, vd för Stockholm Business Region. "Jag är en gammal man och hört sådant här snack länge", säger Zetterberg som ser få fördelar med en Helsingforsetablering..

Realtid - 7 timmar sedan

"De är förbannade på riktigt"

Utspelet om att Nordea kan flytta från Sverige är inte tomma ord enligt Håkan Jonsson, partner och director på Hallvarsson & Halvarsson. "Jag tror att de är förbannade på riktigt" säger han till Realtid. .

Realtid - 22 timmar sedan

Hagströmer: Var jag en nyttig idiot?

Sven Hagströmer berättar i rätten om aktielånet mellan Öresund och HQ. "Det var då det började. Inte att det var brist senare".

Realtid - Igår: 11:57

EU stoppar börsfusion

Unionen blockerar den planerade sammanslagningen av Deutsche Börse och LSE.

Realtid - Igår: 12:27

Nordeas flytt – allvarligt hot eller tomma tunnor?

När chefen för Nordens största bank hamnar i öppen strid med finansministern om Nordeas hemvist är det en fråga värd att ta på allvar. Vi talar om en koncern med 10,6 miljoner kunder och 31,600 anställda. En systemviktig bank vars huvudkontor vid Kungsträdgården i Stockholm är hjärtat i det finansiella blodomloppet i Sverige.

Realtid - Igår: 10:36

Ki: Reporäntan ligger still

Trots att inflationen nådde upp till 2 procent i februari är kärninflationen fortsatt låg, menar Konjunkturinstitutet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.