Realtid > Ekonomi

Monday, 20 February, 09:54

Realtid - 16 mar 16 kl. 03:16

Twitter som karriärkanalKan man använda twitter för att söka nytt jobb eller hitta ny personal? Visst kan man det. Erik Fors-Andrée rekryterade en jurist som stack ut hakan via twitter. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Fors-Andrée

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twittersom , karriärkanal

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 30 minuter sedan

Företagsledare inom försäkringsbranschen är optimistiska

Företagsledare inom försäkringsbranschen ser optimistiskt på framtiden trots utmaningar som låga räntesatser och dämpad ekonomisk tillväxt, det visar PWC:s tjugonde Annual Global CEO Survey-Insurance..

Realtid - 1 timme sedan

KPMG tror inte att finansskatten slopas helt

Finansmarknadsminstern Per Bolund har uttalat att regeringen tar till sig av den kritik som har framförts. I tillägg har finansministern Magdalena Andersson uttryckt tveksamheter huruvida förslaget i sin nuvarande form uppfyller sitt syfte. Uttalandena kan enligt KPMG:s uppfattning inte tolkas som att förslaget slopas helt, utan att det sannolikt blir någon form av beskattning..

Realtid - 1 timme sedan

Nya namn till Swedbanks styrelse

Tele2:s tidigare vd Mats Granryd är en av fyra nya styrelseledamöter i Swedbanks styrelse. Göran Hedman, Pia Rudengren och Karl-Henrik Sundström lämnar..

Realtid - 2 timmar sedan

Så här lyckas du på Europas hetaste startupscen

Att lösa ett verkligt problem är det som driver superentreprenören och tidigare KTH-studenten Jonas Hombert. Nu ska han och den rutinerade advokaten och startuprådgivaren Magnus Forssman i ett tävlingsformat hjälpa nya entreprenörer att lyckas på Stockholms heta startupscen. Här är deras bästa råd..

Realtid - 2 timmar sedan

Tone Oppenstam ansöker om resning

Affärskvinnan och Östermalmsladyn Tone Oppenstam gör ett nytt försök och begär resning i Högsta Domstolen. Hon pekar på att hon inte har fått en rättvis rättegång och hänvisar till en ny dom i EU-domstolen..

Realtid - I förrgår: 15:33

Industrifonden går in i musikbolag

Tech-startupen säljer bakgrundsmusik som skräddarsys för kända varumärken..

Realtid - I förrgår: 14:55

Stockholm får ny startup-hubb

Goto 10 blir en kostnadsfri mötesplats för dem som vill testa sina affärsidéer. Den vill också nå fler och öka mångfalden i tech-branschen. "Hubbarna blir lätt homogena.

Realtid - I förrgår: 14:12

Tunga rådgivare anlitade när Cloetta förvärvar Candyking

Cloetta förvärvar samtliga aktier samt obligationer i problemtyngda Candyking och anlitar Handelsbanken Capital Markets, Cederquist och KPMG som rådgivare. Köpeskillingen tillfaller obligationsinnehavarna..

Realtid - I förrgår: 13:59

Thomas är affärsvärldens Lasse Lagerbäck

Thomas Röckert har de senaste 25 åren tränat upp och coachat i storleksordningen 25.000 säljare i ett 50-tal länder. Sedan augusti i fjol är han en av riskkapitalbolaget Nordic Capitals industrirådgivare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.