Realtid > Ekonomi

Friday, 26 May, 07:30

Realtid - 16 mar 16 kl. 03:16

Twitter som karriärkanalKan man använda twitter för att söka nytt jobb eller hitta ny personal? Visst kan man det. Erik Fors-Andrée rekryterade en jurist som stack ut hakan via twitter. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Fors-Andrée

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twittersom , karriärkanal

Fler nyheter från Realtid

Realtid - Igår: 15:25

Catrina Ingelstam tar över klubban från Ebba Lindsö i Sjätte AP-fonden

Regeringen har utsett civilekonomen Catrina Ingelstam till ny ordförande för Sjätte AP-fondens styrelse. Dessutom tillkommer fem nya styrelseledamöter i AP-fonderna, däribland Jan Roxendal och Klas Eklund..

Realtid - Igår: 12:26

Kinnevik-delägda Zalando gör nordisk storsatsning

E-handelsbolaget bygger klädlager i Brunna nordväst om Stockholm. Satsningen är ett led i bolagets försök att öka sina intäkter med en miljard de närmaste åren..

Realtid - Igår: 12:38

5 tips för en bättre spaupplevelse

Tänk dig att du efter en lång och hektisk arbetsvecka kan ta dig till en plats där allt handlar om att njuta. En plats där du med gott samvete kan koppla av, sänka dina skuldror och låta alla sinnen ställa in sig på att bara må bra. Här är de bästa tipsen för att du ska få maximal njutning under ditt spabesök..

Realtid - Igår: 10:39

"Svenska organisationer behöver innovera hur de innoverar"

PA Consulting har identifierat fyra karaktärsdrag  som företag som uppnår en högre avkastning på sina innovationssatsningar har gemensamt. "Jag tror att många svenska organisationer kanske prioriterar ett mer kortsiktigt innovationsfokus med tydlig pay back", säger Per Blom, partner på PA till Realtid..

Realtid - Igår: 08:45

Ny transaktionschef till Stendörren

Johan Bråkenhielm blir transaktionsansvarig på Stendörren och kommer närmast från HEA Property Partner..

Realtid - Igår: 09:19

FI: Handelsbanken hade störst buffert under kv1

Av de fyra storbankerna hade Handelsbanken den största bufferten gentemot kärnprimärkapitalkraven under första kvartalet i år. Nordea hamnade jumboplats, framgår det av Finansinspektionens kvartalsrapport..

Realtid - Igår: 09:46

Handelsbanken: IR-chef kliver upp i ledningsgruppen

IR-chefen Mikael Hallåker lämnar sitt nuvarande jobb och tar istället klivet upp i ledningsgruppen. Han kommer att få ansvar för svenska dotterbolagsstyrelser och utländska regionbankstyrelser..

Realtid - Igår: 08:24

Högt förtroende för bankernas IT-säkerhet

70 procent av svenskarna litar på bankernas säkerhetssystem. Samtidigt är det få som känner till EU:s nya dataskyddsförordning som införs nästa år..

Realtid - Igår: 08:32

Rocket Internet säljer e-handelsbolag

Kinneviks tyska dotterbolag Rocket Internet säljer 51 procent av sitt ägande i e-modebolaget Namshi till Emaar Malls, enligt ett pressmeddelande..

Realtid - Igår: 08:40

Innovation och säkerhet dominerar företagens IT-agenda

Innovation och säkerhet står högst på de globala företagens IT-agenda. Antalet företag som har digitala strategier har ökat med 52 procent på två år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.