Realtid > Ekonomi

Sunday, 20 May, 19:42

Realtid - 16 mar 16 kl. 03:16

Twitter som karriärkanalKan man använda twitter för att söka nytt jobb eller hitta ny personal? Visst kan man det. Erik Fors-Andrée rekryterade en jurist som stack ut hakan via twitter. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Fors-Andrée

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twittersom , karriärkanal

Fler nyheter från Realtid

Realtid - I förrgår: 16:55

Frontoffice - utökar innehav i FinTech-bolag

Frontoffice har utökat sin investering i FTCS i en affär på 18,9 miljoner kronor. Detta kommer gör det möjligt för Frontoffice att skapa nya affärsområden..

Realtid - I förrgår: 17:10

Blandat resultat från Fastator

Omsättningen ökade samtidigt som vinsten minskade under första kvartalet, visar delårsrapporten för investmentbolaget Fastator som är inriktat på fastigheter..

Realtid - I förrgår: 17:31

Topprevisor lämnar med omedelbar verkan

Stefan Lundberg, delägare i EY och revisor i Spotify, Klarna och Autoliv lämnar sina uppdrag av personliga skäl. Hans avgång kommer i ett känsligt skede för bolagen..

Realtid - I förrgår: 16:05

Amarant Mining i konkurs

Likvidatorn försätter Amarant Mining i konkurs. Danske Bank saknar fortfarande en betalning om 10 miljoner kronor..

Realtid - I förrgår: 13:40

Bure investerar i Ovzon

I samband med Ovzons börsnotering köper Bure 12 procent av aktierna i bolaget..

Realtid - I förrgår: 13:01

Allt fler cyberangrepp mot finansbranschen

Hälften av Sveriges företag drabbades av cyberattacker förra året. "Vi ser tyvärr allt fler indikationer på att cyberbrotten även ökar inom bank- och finansbranschen", säger Jakob Bundgaard på PwC Sverige som varnar för allvarliga följer..

Realtid - I förrgår: 10:54

Triton och KKR säljer finsk vårdkoncern

Riskkapitalbolagen Triton och KKR, som är huvudägare i svenska Ambea, säljer det finska vård- och omsorgsföretaget Mehiläinen till CVC Capital Partners..

Realtid - I förrgår: 10:54

KPMG bäst i Sverige på skatt

KPMG Sverige vann båda kategorierna i European Tax Awards i London i går. Det är fjärde året i rad som KPMG vinner en eller två kategorier, i konkurrens med både revisions- och advokatbyråer. .

Realtid - I förrgår: 10:06

Lindab plockar ny finanschef från Vestas

Malin Samuelsson, 46 år, blir ny finanschef för Lindab-koncernen. Malin har en gedigen bakgrund från framgångsrika internationella verksamheter..

Realtid - I förrgår: 10:13

Danske Bank blir delägare i Spiir

Danske Bank satsar på startup-bolaget Spiir genom en investering på 25 miljoner danska kronor. Därmed blir banken också delägare i det danska fintech-företaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.