Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 16 October, 18:59

Dagensanalys.se - 15 mar 16 kl. 13:45

”Stick ut på LinkedIn””You’re Closer Than You Think” heter LinkedIn första reklamfilm som visar kraften i hur nätverket kan hjälpa alla att nå sin potential. Även om LinkedIn har nog med utmaningar för att hålla sig på topp så ska inte du behöva ha det. I denna intervju berättar Charlotte Hågård om hur du når dit och hur du håller dig kvar där. LinkedIn har en hel del att göra för att nå de yngsta användare. De dagliga besökarna till nätverket är kvinnor i åldern 36-45 och män i åldern 26-35.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
LinkedIn, Closer Than You Think,  Charlotte Hågård, Sverige, Linkedins, Stick, Charlotte Hågård, Linkedin, Charlotte, Newstart

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stickut på , LinkedIn
Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

LinkedIn lanserar Events för träffar IRL

Microsoft-ägda LinkedIn ska hjälpa alla medlemmar att träffas på stan i organiserade Events. Tjänsten Events är för närvarande gratis och hjälper dig eller ditt företag att organisera träffar. Allt från konferenser till seminarier eller bara one-on-one.

Dagensanalys.se - 14 feb 18 kl. 12:17

Videomarknadsföring funkar galet bra – Så här gör du om du vill publicera video på LinkedIn

LinkedIn native video har funnits tillgänglig sedan augusti 2017. Nu kan du skapa eller ladda upp video direkt till LinkedIn-appen via telefonen eller via din dator. Läs mer om lanseringen här: Introducing LinkedIn Video: Show Your Experience and Perspective Det är inte alla som har koll på hur man publicerar video på LinkedIn så vi ger dig en snabb guide hur du kommer igång.

Dagensanalys.se - 21 mar 17 kl. 11:31

LinkedIn återinför retargeting baserat på webbhistorik och email

För ett drygt år sedan tog LinkedIn bort möjligheten att koppla en LinkedIn-användares webbhistorik med riktade annonser på LinkedIn. Nu verkar dock denna möjlighet återvända. Enligt läckt information återkommer nu möjligheten att koppla en användares webbhistorik och mailadress för att kunna presentera riktade annonser.

Dagensanalys.se - 07 sep 17 kl. 17:47

Vad är LinkedIn idag?

För snart ett år sedan köptes LinkedIn av Microsoft, och många undrade vad som nu skulle hända med det förlusttyngda affärsnätverket. Effekterna av sammanslagningen lyser fortfarande med sin frånvaro, men LinkedIn har ändå utvecklats en hel del de senaste två åren, och erbjuder stora möjligheter för såväl användare som annonsörer och företag. LinkedIn har framför allt blivit en relevant plats för marknadsförare att synas, och det är ingen slump.

Dagensanalys.se - 07 nov 16 kl. 15:19

Annonsera på LinkedIn – bra eller dåligt?

Många anser att annonsering på LinkedIn, jobbnätverket som blivit rätt poppis de senaste åren, inte är för dem. Orsakerna är att man inte tycker att de ger någon effekt, och att de kostar för mycket. Men hemligheten ligger i att inte alla företag bör annonsera på nätverket.

Dagensanalys.se - 09 feb 17 kl. 14:38

Här är marknadsförarna som fångat störst intresse på LinkedIn

Om du hänger på jobbnätverket LinkedIn så vet du att det krävs passion för att bygga ett gediget nätverk och få spridning på kunskap och inspirera. LinkedIn har nu släppt en lista på svenska marknadsförare som är mest engagerade och enligt dem lyckats bäst. Så vill du nätverka med eliten ska du bli vän med den här listan.

Dagensanalys.se - 11 sep 17 kl. 09:31

Nu får du LinkedIn-annonser i din Outlook

Efter snart ett år ser vi nu de första riktiga effekterna av Microsofts uppköp av LinkedIn. Genom det nya initiativet LinkedIn Audience Network kommer annonser kunna placeras i inboxen hos Outlook-användare. Genom LinkedIn Audience Network sträcker sig LinkedIn ut från sitt eget nätverk och samarbetar med bland annat Googles DoubleClick ad exchange, Rubicon Project, MoPub, Sharethrough, och så klart Microsofts olika produkter, bland annat MSN och Outlook.

Dagensanalys.se - 24 sep 18 kl. 16:11

LinkedIn ska nu integreras med Office och jag får rysningar

Sedan Microsoft köpte LinkedIn tänkte jag ”nu är det kört för linkan! eftersom det mesta som jätten rör vid blir på något sätt förstört. Se bara på Skype.

Dagensanalys.se - 22 feb 19 kl. 14:46

HubSpot integrerar LinkedIn-annonser i Marketing Hub

HubSpot lanserar en funktion i HubSpot Ads tool som integrerar LinkedIn-annonser i “Professional”- och “Enterprise”-versionerna av Marketing Hub. Sedan tidigare finns integrationer med Facebook och Google. LinkedIn är världens största professionella nätverk, så för oss var det viktigt att göra tjänstens annonsverktyg tillgängliga för våra kunder.

Dagensanalys.se - 26 jan 17 kl. 15:06

10 ord att undvika på LinkedIn om du vill sticka ut

För sjätte året avslöjar LinkedIn de mest överanvända orden på svenska LinkedIn-profiler. För att öka dina chanser att synas på LinkedIn är det här orden du bör undvika. Hur väljer du att beskriva dig själv för att sticka ut när det kommer till din yrkesroll?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Allt från fysiska butiker till influencers är viktiga när konsumenter söker inspiration

Salesforce delar idag med sig av rapporten Connected Shopper som ger viktiga insikter om när och hur konsumenter vill genomföra sina inköp samt vad som driver deras långsiktiga lojalitet. Rapporten avslöjar bland annat att 90 procent av alla nordiska konsumenter planerar att handla i fysiska butiker under kommande shopping-högtider. Samtidigt tänker 54 procent handla mer online än tidigare.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

LinkedIn lanserar Events för träffar IRL

Microsoft-ägda LinkedIn ska hjälpa alla medlemmar att träffas på stan i organiserade Events. Tjänsten Events är för närvarande gratis och hjälper dig eller ditt företag att organisera träffar. Allt från konferenser till seminarier eller bara one-on-one.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Rapport: Så handlar vi svenskar online och i butik

Voyado släpper en rapport om svenskarnas köpvanor i fysisk butik och online. Undersökningen baseras på data från 47 av Sveriges största kundklubbar och totalt över 2,6 miljoner medlemskap – inom allt från mode till livsmedel. I undersökningen presenteras statistik om bland annat snittkvitto per område, ålder och kön.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Läs den här artikeln för att förstå trafiksiffrorna på nätet

Här förklarar vi vad besökare, unik webbläsare, besök och sidvisningar betyder. Räckvidd: Är ett mått på vilken andel av den tänkta målgruppen som nåtts av budskapet. Begreppet används för att sätta upp och utvärdera mål i samband med marknadsföringsaktiviteter, inte minst vid annonsering.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Breakit presenterar felaktiga trafikssiffror

Den här gången är det sajten Breakit som presenterar felaktiga trafiksiffror. Breakit skriver på sin sajt ”Här på Breakit-redaktionen har vi kunnat se vår nyhetssajt har växa från ingenting till mellan 150.000 och 200.

Dagensanalys.se - Igår: 13:44

Schibsted omorganiserar annonssälj

Som nästa steg i arbetet med att stärka Schibsteds position kring premium-annons presenteras idag en ny svensk ledningsgrupp för Schibsted Marketing Services. ”Branschspecifika erbjudande och nya satsningsområden är vägen framåt”, säger Joakim Flodin, CEO & Director of Schibsted Marketing Services. Den nya svenska ledningsgruppen för Schibsted Marketing Services, tidigare Schibsted Sales and Inventory, är resultatet av ett strategiarbete i samarbete med Schibsteds affärsben News Media, Next och Marketplaces.

Dagensanalys.se - Igår: 11:37

HubSpot får nya funktioner med maskininlärning

HubSpot lanserar nya verktyg för maskininlärning, försäljning och konversationer. De nya lösningarna inkluderar ett nytt maskininlärningsverktyg för att ta bort dubbletter av kontakter, samt en utökad funktionalitet för Sales Hub Professional- och Hubspot-konversationsverktyget. Säljare spenderar upp till en timme per dag på datainmatning och sammankoppling av kontaktuppgifter.

Dagensanalys.se - Igår: 11:21

”Du måste vara besatt av användandet, inte försäljningen!”

Nyligen bjöd företaget Box in till sitt årliga event BoxWorks, där årets nyheter presenterades och användare fick möjlighet att utbilda sig och även bygga relationer med såväl andra användare som med Box personal och partners. Sedan starten för 14 år sedan har Box haft samma vision säger företagets VD och en av grundarna Aaron Levie. ”Vi vill göra det möjligt att jobba med vilka filer som helst, på vilken enhet som helst, varifrån som helst, tillsammans med vem som helst.

Dagensanalys.se - Igår: 11:06

Dataanalys kan ge effektivare och mänskligare myndigheter

Regeringens digitaliseringsstrategi säger att Sverige ska vara bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter. Datadrivna myndigheter är en avgörande del i denna strategi, skriver Jonas Hertzberg på SAS Institute. Han fortsätter: Det finns stora och kända utmaningar för offentlig sektor där hoppet står till digitaliseringen.

Dagensanalys.se - Igår: 10:38

Maziar Nodehi ny Senior Marketing ROI Analyst på Proof Analytics

Efter flera år inom Serendipity-koncernen tar Maziar Nodehi nu nästa steg och kliver in som Senior Marketing ROI Analyst på Proof Analytics. Vi är väldigt glada över att få välkomna Maziar till vårt team. Hans erfarenhet av att arbeta med komplexa kundutmaningar i digitaliseringsprocesser är av stort värde.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.