DI > Ekonomi

Thursday, 30 June, 06:54

DI - 13 mar 16 kl. 22:49

Klicksuccé för reservationsnummer till TeslaI Norge är det just nu en superhajp kring Teslas nya modell X. En annons för ett reservationsnummer för den nya bilen gav 2.000 klick – på en timme. I Sverige verkar vi dock inte ha fått upp ögonen för Tesla ännu..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tesla, Norge, Teslas, Sverige

Dela artikeln

19 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Klicksuccéför , reservationsnummertill , Tesla

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Japan: Svagare industriproduktion än väntat

Den japanska industriproduktionen sjönk preliminärt med säsongsjusterade 2,3 procent i maj jämfört med närmast föregående månad. .

DI - 15 minuter sedan

Storbritannien: Svagt konsumentförtroende

Konsumentförtroendeindex i Storbritannien uppgick till -1 i juni, samma nivå som i maj, enligt GfK..

DI - 30 minuter sedan

Nya storregioner närmar sig

I dag presenteras ett delbetänkande med förslag av landets nya sex storregioner — att jämföra med dagens 21 län..

DI - 30 minuter sedan

CSN:s utbetalningar ska granskas

Svenska myndigheter gör ibland felaktiga utbetalningar. I dag tillsätter regeringen en utredning som ska ta reda på hur mycket som beror på misstag respektive fusk..

DI - 30 minuter sedan

Swedavia köper miljövänligt bränsle

Flygplatsoperatören Swedavia har slutit ett avtal med Fly Green Fund om att köpa förnybart flygbränsle. Avtalet uppgår till tio miljoner kronor per år..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Fortsatt återhämtning

Amerikanska statspappersräntor har stigit i längre efter den svenska marknadens stängning på onsdagen, dollarn har samtidigt något starkare mot euron och pundet har åter vänt nedåt efter de senaste dagarnas återhämtning..

DI - 1 timme sedan

Theresa May inleder kampanj

Inrikesminister Theresa May ska på torsdagen lansera sin kampanj för att bli Storbritanniens nästa premiärminister. Hon lovar att återställa förtroendet bland företagen och stabilitet till ett land som är skakat i spåren på Brexit-omröstningen. Det rapporterar Financial Times (FT)..

DI - 1 timme sedan

Mest uppåt på Asiens ledande börser

Tokyobörsen steg vid öppning i linje med de uppgångar som har tagit fart sedan rädslan över följderna av Storbritanniens beslut att lämna EU har börjat lägga sig..

DI - 1 timme sedan

Räddningspaket klart för Puerto Rico

Senaten i Washington har godkänt ett räddningspaket som kommer att ge Puerto Rico möjlighet att omstrukturera sin skuld på 70 miljarder amerikanska dollar, närmare 600 miljarder svenska kronor..

DI - 1 timme sedan

IMF sänker Tysklands prognos

Internationella valutafonden (IMF) kommer att sänka sin tillväxtprognos för Tysklands ekonomi de närmaste veckorna, som en följd av Storbritanniens beslut att lämna EU, uppger en högt uppsatt tjänsteman..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.