Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 28 May, 09:56

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 17:48

Söndagsdokumentären på YouTube – Ronnie Petersson Sveriges F1 hoppHelgtipset: Kolla in dokumentären om Sveriges F1 hopp som gick bort i unga år på Monza banan i Italien. Snygg tillbakablick i 70-tals frillor och hur det såg ut på banorna då med den legendariska Lotus JPS bilen och diskussion om tobaksreklam. Ronnie och Lotus teamet under Monacos Grand Prix 1975 samt i studion där han talar om sin karriär.
 .
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
YouTube, Petersson Sveriges F1, Sveriges F1, Monza, Italien, Lotus JPS, Lotus,  Monacos Grand Prix

Dela artikeln

5 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Söndagsdokumentären, YouTube, Ronnie, PeterssonSveriges F1 , hopp

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Världens vackraste motorcykel – BMW Motorrad R5 Hommage

Svensken Ola Stenegärd som är ansvarig för designen hela BMW Motorcyklar och tillhörade tillbehör har slagit till igen. BMW presenterade modellen R5 för 80 år sedan- en spännande ny tekniskt avancerad motorcykel som har haft ha en given plats i motorcykelindustrin fram till 1950-talet. För att markera 80-årsdagen av BMW R5 har BMW Motorrad valt att hedra denna ikon med specialmodellen BMW R5 Hommage.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Superlistan vecka 20: Här avslöjar vi vart svenskarna surfar på nätet

Här är äntligen Superlistan för vecka 20. Bland veckans vinnare hittar vi webbplatser som Smarton.se, myheritage.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Det här vill du egentligen inte veta – Google mosar alla

Alphabet, Googles holdingbolag, är nu världens största medieägaren av dem alla, enligt en ny rapport. Bolaget äger 12 procent av den totala medieomstättningen, och är störst av de stora digitala företagen som nu styr den uppkopplade världens annonsmarknader. Den största delen av dessa 12 procent kommer via annonsförsäljningarna från Google och YouTube, och exempelvis i USA så har man annonsintäkter som är 166 procent större än The Walt Disney Company, som är nummer två på listan.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Ipsos tror på att vi kan få insikter i ett moln

Undersökningsföretaget Ipsos har lanserat Insight Cloud, något de kallar för en ”socialiserad plattform” som ska hantera insikter från en massa olika källor för att ge relevant information för företagskunder. Den molnbaserade tjänsten har testats med valda kunder under det senaste året, men har nu alltså blivit officiellt släppt för resten av marknaden. VD:n för Ipsos UU kommenterar deras släpp: ”I denna era av allnärvarande data, så behöver vi ge våra kunder mer än bara information.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Zuckerberg hade rätt – Den nya Instagram-ikonen äger

Trots kritik från bland annat tunga AdWeek så verkar Instagrams nya logga vara en riktig framgång, och har lett till högre ”engagemang” än den tidigare. Zuckerbergs Facebook, som äger Instagram verkar alltså än en gång ha fått rätt. AdWeek kallade den nya loggan för ”en travesti” och trodde att loggan kan bli ”årets största designmiss”.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Veckans vintips: Ett välsmakande Crémant de Bourgogne och en Beaujolais Villages

Här kommer helgens höjdpunkt, vår Sommelier Giorgio delar med sig av hans bästa sommartips till helgen. Denna vecka utvecklar han och delar med sig av ett par välsmakande pärlor från regionen Bourgogne. Crémant de Bourgogne Delane Producent Paul Delane 159 kr Detta är ett av de dolda pärlorna från Bourgogne.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Onlinemarknadsförare till ICA Reklam

Har du arbetat med sökmotormarknadsföring (SEM), Google Analytics/AdWords, GDN och/eller Facebook Ads? Är du dessutom intresserad av digital kommunikation och nyfiken på utveckling? Då är det här nästa uppdrag för dig!

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Whatsapp är hetaste appen just nu

Trots att Mark Zuckerbergs Facebook satsat stenhårt på sin meddelandeapp Messenger, så visar en ny undersökning att det ändå är (den också Facebookägda) WhatsApp som är den hetaste chatt-appen i hela världen. Undesökningen visar också andra, spännande resultat. WhatsApp, som köptes upp av Facebook 2014, är störst i 109 av 187 undersökta länder, enligt studien utförd av SimilarWeb.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Apple ger sig nu in i TV-kriget på allvar

Apple sägs inte längre nöja sig med att bara förhandla med TV-bolag kring streaming-rättigheter – nu funderar tech-jätten på att faktiskt köpa upp dem istället. Det är respektabla Financial Times som rapporterar att Apple redan under slutet på förra året funderade att köpa upp anrika Time Warner, TV-bolaget som äger populära kanaler som HBO (Game of Thrones, True Detective) och nyhetskanalen CNN. Nu verkar det förvisso som att ett köp av Time Warner inte längre är aktuellt – kanske var det priset på dryga 60 miljarder dollar (strax under 500 miljarder kronor) lite väl magstarkt även för Apple.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Facebook stänger ned FBX

Facebook kommer inom kort att stänga ned sin Facebook Exchange som gör det möjligt att köpa retargeting desktop-annonser med tredjepartsverktyg som Criteo och AppNexus. Facebook vill att annonsörer ska ha ett allt större fokus på mobilannonsering och lite glömma bort den där uråldriga PCn. Mobilannonser stod för 82 procent av Facebooks intäkter senaste perioden.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.