Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 21 July, 06:50

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 17:48

Söndagsdokumentären på YouTube – Ronnie Petersson Sveriges F1 hoppHelgtipset: Kolla in dokumentären om Sveriges F1 hopp som gick bort i unga år på Monza banan i Italien. Snygg tillbakablick i 70-tals frillor och hur det såg ut på banorna då med den legendariska Lotus JPS bilen och diskussion om tobaksreklam. Ronnie och Lotus teamet under Monacos Grand Prix 1975 samt i studion där han talar om sin karriär.
 .
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
YouTube, Petersson Sveriges F1, Sveriges F1, Monza, Italien, Lotus JPS, Lotus,  Monacos Grand Prix

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Söndagsdokumentären, YouTube, Ronnie, PeterssonSveriges F1 , hopp

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

En miljon likes efter bara en timme på Instagram

Tänk om du fick en miljon likes efter att du lagt ut en bild på Instagram. Ja, om du heter Kylie Jenner så är det ju vardagsmat. 19-åriga Kylie Jenner som är tillsammans med Kim Kardashian i serien Keeping Up With The Kardashians är berömd världen över.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Google uppdaterar sitt nyhetsflöde

Google uppdaterade igår sin sök-app för iOS och Android med ett nytt personligt nyhetsflöde. Nyhetsflödet baseras på din personliga sökhistorik och de ämnen du väljer att följe. Syftet med appen är att användarna ska börja använda Google på liknande sett som de använder Facebook eller Twitter.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Det här är yrkeskategorin som ökar mest

LinkedIn har släppt data från sina 500 miljoner medlemmar, varav två miljoner i Sverige, som ger insikt i förändringar på arbetsmarknaden under det senaste året. Den mest signifikanta ändringen under 2017 i den svenska arbetskraften var att entreprenörskap (upp 5,8%) toppar listan som den mest växande jobbfunktionen, följt av HR (upp 2,9%) och affärsutveckling (upp 2,8%). Undersökningen visar en signifikant ökning av 9,1 procent medlemmar som arbetar själva i enmansföretag.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Nyhetsorganisationen NBC satsar på Snapchat

NBC News tar sin sändningar till Snapchat två gånger varje dag. Sändningarna kallas för ”Stay Tuned” och innehåller korta nyhetsklipp. Idén är att fånga yngre tittare som vanligtvis inte tittar på tv-nyheter.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Nu kommer smarta feeds från Google

Vanligtvis prenumererar man på feeds när det kommer till nyheter men vad det gäller dina intresseområden är det inte så vanligt, ännu. Nu kommer Google att lansera feeds som baseras på dina intressen. Och Google har just stenkoll på vad du är intresserad av.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Creepy eller Coolt – Det här tycker konsumenterna

I en studie med 3.500 personer i USA, Storbritannien, Tyskland och Frankrike har företaget RichRelevance undersökt vad konsumenterna tycker är creepy respektive coolt när det kommer till ny teknik i shoppingsammanhang. Nästan dagligen hör vi om nya tekniska lösningar som ska göra livet enklare för konsumenterna.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Gör som en miljard andra och sjung Let It Go

Youtube är så häftig som tjänst. Du får verkligen redan på vad alla andra sysslar med om dagarna. Och väldigt många har sjungit låten Let it go från filmen Frozen.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Se sport med polarna, i VR

Att titta på fotboll med polare är en kul upplevelse, men hur gör du om ni inte är i samma rum, eller ens samma världsdel? LiveLike har lösningen genom sin nya gemensamma VR-upplevelse. I LiveLike kliver du in i en svit med ett fönster ut mot fotbollsplanen, lite som att vara i en lyxig lounge på en arena.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Flera videosnaps i följd på Snapchat

Om du inte tycker det räcker med en videosnap så kan du nu göra flera i följd. Varje videosnap kan vara 10 sekunder lång men om du fortsätter att spela skapas det upp till sex stycken snaps i följd. Varje snap är sin egen så du kan ta bort de som inte är bra.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Nu kan du ha grupper på dina sidor i Facebook

För att underlätta dialog och gemenskap på Sidor i Facebook så kan du nu även skapa en grupp. Som ett mini-Facebook för din sida direkt i Facebook. Krånligt?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.