Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 24 October, 05:22

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 17:48

Söndagsdokumentären på YouTube – Ronnie Petersson Sveriges F1 hoppHelgtipset: Kolla in dokumentären om Sveriges F1 hopp som gick bort i unga år på Monza banan i Italien. Snygg tillbakablick i 70-tals frillor och hur det såg ut på banorna då med den legendariska Lotus JPS bilen och diskussion om tobaksreklam. Ronnie och Lotus teamet under Monacos Grand Prix 1975 samt i studion där han talar om sin karriär.
 .
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
YouTube, Petersson Sveriges F1, Sveriges F1, Monza, Italien, Lotus JPS, Lotus,  Monacos Grand Prix

Dela artikeln

5 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Söndagsdokumentären, YouTube, Ronnie, PeterssonSveriges F1 , hopp

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 23:22

Att flyga första klass med Emirates lockar 23 miljoner visningar

Tänk att få sätta sig ned i första klass, du vet gå vänster när alla andra passagerare går höger, när du flyger till din nästa exotiska destination. Det är vad som hände den här killen som fick åka i det lyxigaste planet på den lyxigaste platsen. Flygbolaget Emirates från United Arab Emirates visste inte om att Casey skulle filma hela sin upplevelse när han fick åka i första klass.

Dagensanalys.se - Igår: 23:03

Om 10 år styr du datorn med hjärnan

Forskare håller på och knäcker koden som ska göra det möjligt att helt styra din dator, mobil eller andra enheter genom att bara tänka på vad du vill göra. En av tillämpningarna är möjligheten att skriva dokument (som denna artikel) genom att bara tänka på orden. Datorn känner då av din hjärnaktivitet och får ned orden i dokumentet.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:48

Våra läsare är bäst!

Ännu en fantastisk vecka för Dagensanalys.se med våra underbara läsare. Vi är så stolta över att få skriva nyheter för er och bidra med våra kunskaper, insikter och åsikter.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:10

Glöm traditionell marknadsföring – så når du dina kunder online

Att förstå kundens beteende har länge varit nyckeln till framgång inom alla branscher. Men hur kan företag hänga med och fortsätta vara relevanta för nya generationer av kunder, när spelreglerna ändras konstant, ny innovation och nya lösningar tillkommer, och stora mängder information behöver filtreras och analyseras? Varken traditionell marknadsföring eller föråldrade CRM-lösningar kan leverera den analys som krävs för nå kunder idag.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:00

Tesla ska konkurrera med Uber

Uber må skryta med superintäkter och självgående bilar. men de har konkurrens. Tesla, företaget som ägs av den något excentriske tech-drömmaren Elon Musk har nu tagit upp konkurrensen och tänker bygga egna, självgående bilar – som absolut inte får användas för Uber-körningar.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:00

Tre stor teknologier som kommer förändra framtidens digitala press

Utvecklingen av den digitala pressen har gått framåt med en enorm fart, och antalet människor (i synnerhet de yngre) får majoriteten av sina nyheter inte via pappersformat, utan som artikellänkar – i många fall via sociala medier. Att digitalt gäller står alltså klart. Men vilka tech-trender är det som kommer utforma hur dessa digitala nyheter kommer se ut i framtiden?

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:49

Facebook censurerar Cancerfondens kampanj som hjälper kvinnor upptäcka bröstcanser

Cancerfonden postade ett inlägg på Facebook med råd om hur man upptäcker bröstcancer som censurerades och plockades bort  med motiveringen att det kunde likställas med sexreklam. En illustration visade brösten som rosa cirklar. Cancerfonden protesterade mot censurer men Facebook hävdade återigen att annonsinlägget marknadsförde ”vuxenprodukter”.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:30

Telia måste locka kunder – samarbetar med Netflix

Nordens största telekombolag, Telia, försöker hitta nya sätt på vilka de ska locka till sig nya kunder i en tid då on demand-TV växer stort. Ett sätt verkar vara det nya samarbetet med Netflix, som ska ge Telias kunder direkt tillgång till tjänsten i deras TV. Funktionen bygger på att de som använder en viss box från Telia ska enkelt, ”med ett knapptryck från fjärrkontrollen” kunna komma åt Netflix.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:19

Vi pratar Google, kapar Donald Trump och lever oss in i Facebooks värld

I veckans podcast, med Jesper och Mikael, diskuterar vi hur Google vill att du ska kapa kabeln till TV-kanalerna, Hillarys kapning av Donald Trump och att du nu kan köpa produkter och tjänster på Facebook. Vi presenterar även veckans dissning.   http://www.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:00

Ubers ägare: vi har 40 miljoner kunder varje månad

Uber har, trots en del kontroverser, fortfarande en massa vind i seglen. I alla fall om man ska tro Travis Kalanick, som nyligen berättade att hans företag har 40 miljoner aktiva användare varje månad. Kalanick uppgav dessa siffror i samband med konferensen ”Vanity Fair New Establishment Summit” i amerikanska San Francisco, och har sade också att förarna tjänat någonstans mellan 13 och 17 miljarder kronor under föregående månad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.