Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 25 July, 06:16

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 17:48

Söndagsdokumentären på YouTube – Ronnie Petersson Sveriges F1 hoppHelgtipset: Kolla in dokumentären om Sveriges F1 hopp som gick bort i unga år på Monza banan i Italien. Snygg tillbakablick i 70-tals frillor och hur det såg ut på banorna då med den legendariska Lotus JPS bilen och diskussion om tobaksreklam. Ronnie och Lotus teamet under Monacos Grand Prix 1975 samt i studion där han talar om sin karriär.
 .
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
YouTube, Petersson Sveriges F1, Sveriges F1, Monza, Italien, Lotus JPS, Lotus,  Monacos Grand Prix

Dela artikeln

5 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Söndagsdokumentären, YouTube, Ronnie, PeterssonSveriges F1 , hopp

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 23:15

Prisma gör om dina bilder till konst

Om du letar efter unika bilder att ladda upp på Facebook eller till Instagram ska du tanka hem appen Prisma och spana in alla häftig filter du kan använda. Prisma är superlätt att använda och ger dig tillgång till konstfilter som gör om dina bilder till modern, klassisk eller abstrakt konst. Här är min originalbild tagen på Fårö: Här är samma bild med ett filter från Prisma: Prisma finns för iOS och för Android.

Dagensanalys.se - Igår: 22:43

Pokédate eller Tinder Social är nya sätt att träffa folk

Pokemon som tagit världen med storm har fått kringtjänster som Pokédate och Tinder världens mest pouplära dejtingapp har nyligen lanserat gruppdejting med Tinder Social. Att träffas på internet har funnits mycket länge. En av de första att dra igång dejting på nätet var SprayDate följt av Match.

Dagensanalys.se - Igår: 22:28

Spotify anpassar reklamen efter vad du lyssnar på

Spotify har en ny reklamprodukt som de kallar för ‘Programmatic Buying’, och utgår ifrån vad man lyssnar på. Spotify har sedan start analyserat vad vi alla lyssnar på. Tillsammans med demografisk information och beteendedata har man tagit fram en reklamprodukt som matchar lyssnaren med annonsören.

Dagensanalys.se - Igår: 07:50

Han är först med att fånga alla Pokemon

Nick Johnson från Brooklyn i USA är första person att ha fångat alla tillgängliga Pokemon. Med 142 olika Pokemon i sin Pokedex är han nu på jakt efter de sista tre som bara finns i Europa och Asien. Enligt spelet finns det totalt 151 Pokemon varav 142 i USA plus tre exlusiva i Europa och Asien.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:59

Pokemon Go intar Björns Trädgård i Stockholm

På väg längs Götgatan mot Slussen tittar jag till vänster och ser en folksamling i Björns Trädgård. En vanlig dag brukar den lilla gräsplätten i stan vara tom, nu var det en samling av pokemonjägare. Tele2 var snabba med att hänga på trenden och stod där med en smart liten cykelvagn.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:14

Virtual Reality kan vara nyckeln till framgång för företag

En undersökning från Greenlight VR, visar att en stor majoritet tycker att företag som använder sig av VR-teknik är ”moderna” och har framåtanda. Inte nog med det – över hälften kan tänka sig att hellre handla från företag som använder sig av Virtual Reality än de som inte gör det. Studien utfördes på 1 300 vuxna konsumenter, och 71 procent av dessa svarade att de tyckte att VR-tekniken får företag och varumärken att verka ”framsynta och moderna” samtidigt som alltså hela 53 procent hellre köper från dessa än andra företag.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:40

Nu kan du sända Live i fyra timmar på Facebook

Facebook kommer nu ut med några uppdateringar till vad som allt mer blir till företagets flaggskepp – Facebook Live. Utöver fullskärmsläge så är den viktigaste nyheten att man nu kan sända i fyra istället för två timmar. En annan nyhet är också att man välja att inte se kommentarer och reaktioner under tiden man tittar på videosändningen, om man tycker att detta stör upplevelsen.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:18

Sett tre säsonger på en helg? Du är inte ensam!

Enligt nya siffror så ökar mängden av dem som regelbundet ”bingear” TV-material både online, via samlingsskivor eller på linjär-TV. Att ”bingea”, för den som inte vet, innebär att man strecktittar på en serie i minst tre avsnitt, eventuellt med kisspaus eller snabba utflykter till köket. Enligt rapporten som kommer från analysföretaget GfK MR, så svarade 57 procent av de amerikanska tittarna att de brukar streckkolla på TV-material – detta är en ökning med 12 procent på bara tio månader.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:57

Vill du ta en plats i ett analysteam som strävar efter att bli ledande inom Mediasverige?

Expressen söker nu en digital konverteringsspecialist som kan optimera den digitala marknadsföringen. Som del i ett team på ett tiotal personer kommer du ansvara för Expressens digitala marknadsföring och att optimera kundintäkterna. Till din hjälp finns webbanalytiker, utvecklare, SEO-experter och CRM-specialister, alla dedikerade till att göra Expressen ledande inom digital media.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:57

Du är länken mellan våra utvecklare och webbanalytiker

Expressen söker en person som ska vara länken mellan sina duktiga utvecklare och webbanalytiker. För att passa i rollen behöver du kunna prata bådas språk och även ha grundläggande koll på programmering. Du kommer att ingå i Expressens digitala utvecklingsteam och arbeta tillsammans med bland annat produktägare, utvecklare och UX-specialister för att tillsammans förbättra de digitala produkterna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.