Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 30 March, 12:45

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 17:48

Söndagsdokumentären på YouTube – Ronnie Petersson Sveriges F1 hoppHelgtipset: Kolla in dokumentären om Sveriges F1 hopp som gick bort i unga år på Monza banan i Italien. Snygg tillbakablick i 70-tals frillor och hur det såg ut på banorna då med den legendariska Lotus JPS bilen och diskussion om tobaksreklam. Ronnie och Lotus teamet under Monacos Grand Prix 1975 samt i studion där han talar om sin karriär.
 .
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
YouTube, Petersson Sveriges F1, Sveriges F1, Monza, Italien, Lotus JPS, Lotus,  Monacos Grand Prix

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Söndagsdokumentären, YouTube, Ronnie, PeterssonSveriges F1 , hopp

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 30 minuter sedan

Olle F. förklarar: Viktiga erfarenheter från den offentliga sektorn

Konsultuppdrag kan man få på märkliga vägar. En gammal grannväninna hade flyttat och gift om sig. Hon bjöd hem Tove och mig på middag och efter kaffet frågade hennes man ut mig om hur jag arbetade som konsult.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Artificiell intelligens anpassar kundupplevelsen som aldrig förr

Artificiell intelligens (AI) inom sjukvård och industri har fått stora rubriker det senaste året, men inte gjort så mycket väsen av sig vad gäller tillämpning på marknadsföring, som till exempel analys, onboarding och business intelligence. AI, dvs. självlärande system, skiljer sig från marketing automation.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Steve Jobs berättar hur man rekryterar och bygger det vassaste digitala teamet

Steve Jobs var en ung visionär som viste vad han ville, hans tankar om hur man bygger ett stark team är lika relevanta idag som de var när han började bygga sin Macintosh. En bra video för alla som vill bygga en bra digital organisation helt enkelt.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Idéstark copywriter till ICA Reklam

Förvandlar du koncept till grymma idéer och träffsäker text, trivs i kreativa team och uppskattar varierade uppdrag? Då kan det här vara rätt uppdrag för dig! Randstad söker nu, för omgående behov, en copywriter till en av Sveriges största inhousebyråer – ICA Reklam.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Sverige behöver också Media Matters

Medier går ofta fria från lögn, skräp och slätstrukna svåger-artiklar. Men i USA har sajten Media Matters tagit på sig rollen att exponera träsket och hänga ut journalister som inte kan bete sig. Sajten Media Matters som skriver om amerikanska medier är icke-vinstdrivande och grundades år 2004 av aktivisten David Brock.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

USA röstar för att ge bort internetanvändarnas data – kommer detta hända i Sverige?

I USA har man nyligen klubbat igenom en regel som gör det möjligt för internetoperatörer att sälja användarnas data till högstbjudande. Så glöm det där med att samla in data genom att klistra in javascript. Nu kan du plocka ut allt du vill veta från internetoperatören.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

En absolut udda kampanj för att uppmärksamma Georgien som turistdestination

Du vet det där landet som ligger mellan Turkiet och Ryssland – Georgien – ville uppmärksamma sin turistnäring genom att fira deras sjätte miljonte besökare till landet. Fakta om Georgien:
Georgien är en republik i Östeuropa. Georgien utropade sin självständighet från Sovjetunionen den 9 april 1991 och är medlemsland i Förenta nationerna, Europarådet, och arbetar för närvarande med att bli en fullvärdig medlem i militäralliansen NATO.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Tinder rullar tillbaka

Mobilt är hetare än hett och trots det rullar Tinder tillbaka sin tjänst i tiden genom att släppa en webbversion. Tinder Online heter den webb-baserade versionen av sin tjänst. Så på din desktop kan du numera gå till Tinder.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

5 heta trender för mobil marknadsföring 2017

Carl Christian Dyrssen, sverigechef på AOL Sverige, delar med sig av sina insikter om heta trender för mobil marknadsföring under året. Mobilannonsering växer
De annonsörer AOL har talat med bekräftade det vi alla redan vet – att de planerar att investera mer i mobilannonser, mestadels i videoformat. I genomsnitt tittar 57% av konsumenterna på videos på sin mobil varje dag enligt AOLs data (globalt).

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Microsoft har världens största testgrupp

Inför utvecklingen av nya Windows 10 har Microsoft lyckats skapa världens största testgrupp. Hela 10 miljoner människor är nu aktiva i att testa de nya funktionerna. Det är genom Windows Insider, Microsofts öppna plattform för användare att testa och tycka till om nya program och uppdateringar, som över 10 miljoner människor anmält sig som testare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.