Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 18 November, 03:49

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 17:48

Söndagsdokumentären på YouTube – Ronnie Petersson Sveriges F1 hoppHelgtipset: Kolla in dokumentären om Sveriges F1 hopp som gick bort i unga år på Monza banan i Italien. Snygg tillbakablick i 70-tals frillor och hur det såg ut på banorna då med den legendariska Lotus JPS bilen och diskussion om tobaksreklam. Ronnie och Lotus teamet under Monacos Grand Prix 1975 samt i studion där han talar om sin karriär.
 .
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
YouTube, Petersson Sveriges F1, Sveriges F1, Monza, Italien, Lotus JPS, Lotus,  Monacos Grand Prix

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Söndagsdokumentären, YouTube, Ronnie, PeterssonSveriges F1 , hopp

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Nu finns Youtube TV i Samsungs senaste Smart-TV

Youtube och Samsung har kommit överens om att Youtube TV ska finnas i Samsungs Smart-TV. För Youtube är det en stor möjlighet att få en enorm tittarbas. Men bara för att Youtube TV finns i TV:n så betyder det inte automatiskt att de får tittare.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Facebook släpper app för skapare av videoklipp

Facebook släpper appen Facebook Creator i ett försök att locka videoskapare bort från YouTube. Appen innehåller olika verktyg för videostreaming och kommunikation. Appen inkluderar speciella funktioner för Facebook Live.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Facebook laddar Watch med 47 basketmatcher

Gillar du basket? Är du medlem på Facebook? Om du svarar ja på båda dessa frågor så har du tur för det är precis vad det blir – basket på Facebook Watch.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

”Att vara en influencer och våga tacka nej”

I takt med att mitt följarantal ökar i de olika kanalerna kommer det även in en massa förslag från företag på olika samarbeten. Det gemensamma för de flesta av dem är att jag ska få deras produkter och sedan marknadsföra dessa i inlägg, stories och nätverk, skriver Sandra Friberg i denna krönika. Vad många har lite svårt för att förstå är att en influencer lägger ner extremt mycket tid, kärlek och planering på sitt material och att de följare som jobbats ihop har krävt mycket arbete.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Är det utomhusreklam som är framtiden när maskinerna tar över?

För tre veckor sedan var jag på ett eftermiddagsseminarium som IAB Sverige arrangerade på Oscarsteatern på temat The Evolution of Programmatic. Inledande talare var James Whittaker från Microsoft som mycket inspirerande och tankeväckande talade under rubriken ”you can’t advertise to machines, now what?”, skriver Karl Höglund som är Digital Product Specialist på Clear Channel Sverige.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Fler techjättar ansluter sig till The Trust Project

Igår skrev vi att Facebook ska markera artiklar med en ”trust indicator” som läsaren kan lita på. Nu ansluter sig flera nättjänster till projektet som ska råda bot på fejk news. Facebook, Google, Twitter och Bing (Microsoft) har nu alla anslutit sig till förmodligen årets viktigaste organisation – The Trust Project.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Expressen söker en driven SEO-manager

Vill du vara med och utveckla Expressen? Har du en bakgrund inom IT eller ekonomi och vill jobba med sökoptimering? Då kan jobbet som SEO-manager vara något för dig!

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

”Vad är en dator?” säger tjejen i Apples senaste reklamfilm för Ipad Pro

Apple försöker trumma ut att Ipad Pro minsann är bättre än en dator. Fast det blir riktigt töntigt när tjejen i reklamfilmen säger ”Vad är en dator?”.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Glitter och glamour när undersökningsbranschens främsta korades

Igår kväll gick MarC Awards av stapeln på Berns, och närmare 100 personer samlades för att fira vinnarna i de sex kategorierna. Röda mattan ledde in till festlokalen, där bubblet flödade allt medan branschfolket pratade, skrattade och tillsammans skapade en härlig stämning när branschens främsta skulle uppmärksammas. Juryn, bestående av representanter från alla sex organisationer som gjort eventet, har gjort ett digert arbete med att sålla ut sex vinnare bland det 60-talet nomineringar som kommit in.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Nu utmanar Tesla lastbilsindustrin med sin Semitruck

Tesla har precis presenterat sin semitruck med en räckvidd på 80 mil Nya Tesla lastbilen är en en spännande nyhet som utmanar alla lastbilstillverkare som fortfarande förlitar sig till fossil diesel. Nu kommer Tesla med en helt elektrisk lastbil som bygger på digital teknik med en futuristisk design. Frågan är om de konservativa lastbilsåkarna kommer att byta ut sina befintliga lastbilar till denna utmanare Den nya lastbilen presenterades vid Teslas anläggning i Kalifornien under torsdagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.