Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 27 August, 10:06

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 17:48

Söndagsdokumentären på YouTube – Ronnie Petersson Sveriges F1 hoppHelgtipset: Kolla in dokumentären om Sveriges F1 hopp som gick bort i unga år på Monza banan i Italien. Snygg tillbakablick i 70-tals frillor och hur det såg ut på banorna då med den legendariska Lotus JPS bilen och diskussion om tobaksreklam. Ronnie och Lotus teamet under Monacos Grand Prix 1975 samt i studion där han talar om sin karriär.
 .
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
YouTube, Petersson Sveriges F1, Sveriges F1, Monza, Italien, Lotus JPS, Lotus,  Monacos Grand Prix

Dela artikeln

5 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Söndagsdokumentären, YouTube, Ronnie, PeterssonSveriges F1 , hopp

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Över hälften av alla tonåringar har hemliga konton på internet

I en studie genomförd av NCSA i USA avslöjas det att 60 procent av tonåringarna har hemliga konton på internet som föräldrarna är helt ovetande om. Det är faktiskt dubbelt så många tonåringar som har hemliga konton än föräldrar som misstänker att de har det (28 procent). NSCAs undersökningar omfattar 800 tonåringar som fått berätta om sina liv online samt lika antal föräldrar som fått tycka till.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Norge ska få ”världens mest avancerade TV-mätningar”

TNS Gallup som ägs av Kantar ska fortsätta att leverera TV-mätningar till den norska marknaden, efter en lång upphandling. Det nya kontraktet som börjar först år 2018 och avslutas 2023 innehåller enligt dem själva ”världens mest avancerade TV-mätningar”. Bakom beslutat att fortsätta med TNS Gallup finner vi organisationen NRK som representeras av TV 2 AS, MTG AS och Discovery Networks Norway.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Youtube fattar att de måste göra något åt stjärnornas flykt

Youtubes stjärnor börja fly till plattformar som Snapchat, Instagram och Facebook Live. För att kontra kommer Youtube att ta fram en egen plattform som de kallar för Backstage. I Backstage ska du kunna dela bilder, länkar och annat med dina följare.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Norsk annonsplattform vill erövra Sverige

Bolaget Tactic Real-time Marketing från Norge kan skylta med kunder som HBO Nordic, TUI, Coop, Sysnam, Santander och Boots. Nu siktar de på att trefaldiga sin kundbas innan utgången av 2017. Och marknaden de ska erövra heter Sverige.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Fyra olika metoder för framgångsrik digitalisering av din organisation

Alltfler äldre, traditionella företag måste anpassa sig till den digitala verkligheten som är resultatet av internets dominans av vår vardag. Men hur går man bäst tillväga med denna process, denna digitalisering? Vi listar fyra olika tillvägagångssätt som kan vara värda en titt.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

6 tips hur du kommer runt tidningarnas betalväggar

Allt fler publicister har idag någon form av betalvägg för att få betalt för sitt innehåll. Självklart är det rimligt att begära att frekventa läsare betalar för sig när de besöker sin favorittidning. Om besökarna betalade skulle vi kanske slippa se alla irrelevanta annonser på nätet.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Annonseringsjätten WPP ökar sitt aktieinnehav i comScore

WPP stärker sin stora roll inom marknadsföring genom att öka sitt ägande av ledande analys- och mätföretaget comScore när man under veckan köpte 120 000 nya aktier. Detta innebär att man äger mer än 19 procent av comScore. WPP passar på att köpa aktierna vars värde har fallit i samband med en undersökning kring comScores redovisning.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Snapchat spås nå 217 miljoner användare nästa år

Analysföretaget eMarketer har tittat på den sociala fotoappen Snapchat och konstaterar att denna trendsättare inom sociala medier kommer att fortsätta sin tillväxt den närmaste tiden. Man tror att man kommer växa från nuvarande 150 miljoner användare till 217 miljoner i slutet av 2017. eMarketers rapport, som kan läsas här, tror att man kommer växa med 27,2 procent i år och 13,6 procent under 2017.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Helgens vintips med en analys av Cabernet Sauvignon

Vi har denna valt att fördjupa oss i Cabernet Sauvignon som är den mest spridda druvan i världen för vinframställning.  Druvan finns i viner från Frankrike (framförallt Bordeaux), Sydamerika, Australien, USA (Kalifornien). Det som är karaktäristiskt för viner med druvan Cabernet Sauvignon är att de har en sträv smak, stark intensitet (djup vacker färg) och bra lagringskapacitet, de blir bättre med åren.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

”Wrappers” – ny teknik för programmatiska annonser ska korta laddningstiderna

Wrappers kommer är på väg att bli nästa stora trend, skriver bland annat branschtidningen AdAge. Under onsdagen började mediejätten Time Inc. använda sig av det nya annonsformatet för rubrikannonser, som ska korta laddningstiderna och snabba på annonsauktionerna.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.