Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 30 June, 23:10

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 17:26

Den här killen hackade flygbranschens bonussystem – reste runt jorden helt gratisScott Keyes har hackat flygindustrin och har rest runt om i världen helt gratis, vill du också flyga billigt eller till och med gratis kolla in Fly For Free Guide. American Express erbjuder sina medlemmar gratis mat och dryck, höghastighets-Wi-Fi, fritt spa, och en egen svit via sina bonussystem. Scott Keyes, en reporter för Think Progress, fick tillgång till lounge med ett av sina 25 kreditkort. Kortet, ett American Express Platinum, har typiskt en årlig avgift på 450 dollar, men Keyes lyckats få det gratis under det första året genom att utnyttja ett online-erbjudande. Efter det kommer han försöka få nästa års avgift utan kostnad igen, eller så kommer han helt enkelt nedgradera kortet till något annat som inte har en avgift.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Keyes, Fly For Free Guide, Express, wi-fi, Think Progress, American Express Platinum, Scott Keyes, Lucia, Finland, Oaxaca, USA

Dela artikeln

9 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Den här killen, hackade, flygbranschens, bonussystem, reste, runt, jorden, helt gratis
DI - 21 feb 11 kl. 10:15

FI riktar kritik mot finansföretagens bonussystem

Finansinspektionens undersökning om hur de finansiella företagen har anpassat sina bonussystem till gällande regler visar att drygt hälften av företagen inte lever upp till reglerna på ett acceptabelt sätt..

Sydsvenskan - 08 aug 11 kl. 16:25

Näthulligan hackade syrisk militärsida

Det syriska försvarsministeriets hemsida har hackats. Militärens sida ersattes med en hälsning från signaturen "Anonymous".
På den hackade sidan kunde man läsa både en hälsning till det syriska folket och den syriska militären från ?

E24 - 07 dec 11 kl. 08:18

Fi: nordea fÅr anmÄrkning fÖr brist bonussystem, straffavgift

Nordea Bank och Nordea Investment Management får anmärkning av Finansinspektionen för brister i sina bonussystem. Bolagen har inte skjutit upp delar av rörlig ersättning till risktagare, vilket regelverket kräver..

DrivaEget - 15 aug 15 kl. 14:00

Tre råd att tänka på när du inför bonussystem

 Personal  Är bonussystem ett bra sätt att öka engagemanget i din firma? HR-konsulten Ola Hedén ger här korta råd kring vad man ska tänka på som småföretagare. Läs vidare, kommentera eller dela.

DN - 25 sep 15 kl. 08:30

Arlas bonussystem anmäls till Konkurrensverket

Mjölkjätten Arla anmäls nu till Konkurrensverket för att utnyttja sin dominerande ställning på den svenska marknaden. Anmälarna är starkt kritiska mot Arlas ”bonussystem” till handlare som sägs missgynna och stänga ute mindre konkurrenter..

Sydöstran - 21 maj 16 kl. 07:39

Nytt bonussystem lanseras i kampen mot näthandeln

Karlskronas butiker tar upp kampen mot näthandeln. Receptet är ett nytt bonussystem, Klubb Karlskrona..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Pinsamt när hackarna blev hackade

Hacking Team hjälper poliser att hacka medborgare.De hjälper bland annat den amerikanska narkotikapolisen med att komma åt sms, e-post, lösenord och att följa konversationer, skriver IDG. LÄS MER: Elever hackade skoldator för att sälja högre betygStängde ner sajten och twitterkontotMen nu har de själva blivit hackade.

Expressen - 10 okt 15 kl. 15:48

Erkänner: "Vi hackade Beckhams telefon"

Tidningen News of The World hackade och lyssnade av David Beckhams privata telefonsvarare. Det bekräftar tidningens före detta nyhetschef Greg Miskiw. – Vi hackade Beckhams telefoner rutinmässigt.

YLE - 17 jan 16 kl. 14:14

Simon Skrabb vill inte vara "den där" killen

Först blev han känd som alla tiders yngsta målskytt i den finska ligan. Sen blev han känd som killen som gjorde Skorpion-målet. Nu vill Simon Skrabb etablera sig på allvar i Allsvenskan och bli känd som den där killen som gör massor med mål och assist.

HBL - 12 jul 12 kl. 10:28

Den försvunna Borgåkillen dök upp hemma

Den 17-åriga Borgåkillen som anmäldes försvunnen av sina föräldrar har dykt upp hemma.Enligt polisen dök Borgåkillen Kim Hytönen upp hemma hos sina föräldrar på torsdagsmorgonen. Tonåringen mår bra.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

DA-podden: Hashtaggen som Zlatanfierar vår bransch

Brexit har påverkat Tech-företagen som söker nytt för att utveckla sin affär. Städer som Berlin och Amsterdam kommer då på tal, men varför inte Stockholm? Vi måste nu kraftsamla och marknadsföra oss så att vi blir Europas nästa hub.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

DA-podden: Hjälp oss att skapa hashtaggen som gör Stockholm till Europas nästa tech-centrum

Brexit har påverkat Tech-företagen som söker nytt för att utveckla sin affär. Städer som Berlin och Amsterdam kommer då på tal, men varför inte Stockholm? Vi måste nu kraftsamla och marknadsföra oss så att vi blir Europas nästa hub.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Jan Scherman till Nepa

Jan Scherman, före detta vd för TV4-gruppen och fram till i våras tv-chef på Aftonbladet, blir strategisk rådgivare åt analysföretaget Nepa. ”Redan under min tid på TV4 hade jag förmånen att ta del av och inse affärsnyttan i Nepas analyser. Vi hade ett långvarigt samarbete som starkt bidrog till att vi kunde lyckas med våra tv-kanaler”, säger Jan Scherman i pressmeddelandet.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Har Amazon kommit på hur man når ut med annonser – eller blir det en flopp

Köp billigare Anroid-smartphones mot att få reklam på din låsskärm. Detta är vad E-handelsjätten Amazon nu tänker börja med för att öka mängden sålda varor på sin sajt och samtidigt nå ut med annonser och erbjudanden. Har man kommit på en framtidslösning – eller kommer detta att floppa?

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Tyskarnas hemliga vapen mot Italien på lördag

År 2014 blev det tyska fotbollslandslaget världsmästare i VM i Brasilien. En mjukvarulösning från SAP bidrog till lagets förberedelser med big-data-analyser av varje spelares prestationer in i minsta detalj. Nu har Neuer, Müller och resten av det tyska landslaget nya digitala vapen i beredskap när de på lördag möter Italien i en match som mycket väl kan komma att avgöras med straffläggning.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

IAB:s gyllene regler för hur man minskar användandet av reklamblockerare

En studie gjord för reklambranschens organisation IAB har gett insikt kring några gyllene regler rörande hur man ska minska användandet av reklamblockerare. Studien – utförd av Differentology  – visade bland annat att av de 10 procent britter som blockerar annonser så är hela 63 procent så kallade Millenials. De som som deltog i denna studie fick svara på frågor kring hur de ville att annonser helst skulle se ut, och mer än hälften ville ha tydliga sätt att skippa dem, och önskade att de inte skulle göra sidor svårnavigerade eller långsamma.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

MMS lanserar nytt mått för onlinevideo

Under 2014 lanserade MMS en valuta för att mäta rörliga bilder på internet (onlinevideo). Nu går man ut med ett nytt mått för att mäta färdiga tittningar. Det nya måttet som man döpt till ”Completion Rate” mäter hur många som tittat färdigt på en reklamfilm på nätet jämfört med hur många som startade den.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Så mycket lägger svenska annonsörer på reklam

För första gången har svenska annonsörers reklambudgetar kartlagts på ett övergripande plan. Bland annat framkommer det att reklambudgeten i snitt utgör 3,3 procent, sett till företagens omsättning. Mest investerar detaljhandel och FMCG.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Vad händer under en internet-sekund?

Varje sekund sker det över 54 000 googlingar, 7 000 Tweets delas runt, och över 2 miljoner mejl skickas (av dessa är förresten drygt 67 procent spamutskick). Detta är alltså vad som redan har hänt ett antal gånger sedan du började läsa rubriken och ingressen på denna lilla artikel. Om man klickar sig vidare till Internet Live Stats så öppnas en helt obegripligt omfattande källa av internetaktivitet.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Kvinnor föredrar sociala appar, män ”praktiska” – men alla älskar Facebook

En ny studie kring app-användandet på den nordiska marknaden visar på att män och kvinnor tycks använda sig av internet på lite olika sätt. Män föredrar appar som har en praktisk tillämpning, medan kvinnliga användare föredrar sociala medie-appar. Alla förenas vi dock av ett massivt Facebookande.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.