Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 25 August, 16:52

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 17:26

Den här killen hackade flygbranschens bonussystem – reste runt jorden helt gratisScott Keyes har hackat flygindustrin och har rest runt om i världen helt gratis, vill du också flyga billigt eller till och med gratis kolla in Fly For Free Guide. American Express erbjuder sina medlemmar gratis mat och dryck, höghastighets-Wi-Fi, fritt spa, och en egen svit via sina bonussystem. Scott Keyes, en reporter för Think Progress, fick tillgång till lounge med ett av sina 25 kreditkort. Kortet, ett American Express Platinum, har typiskt en årlig avgift på 450 dollar, men Keyes lyckats få det gratis under det första året genom att utnyttja ett online-erbjudande. Efter det kommer han försöka få nästa års avgift utan kostnad igen, eller så kommer han helt enkelt nedgradera kortet till något annat som inte har en avgift.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Keyes, Fly For Free Guide, Express, wi-fi, Think Progress, American Express Platinum, Scott Keyes, Lucia, Finland, Oaxaca, USA

Dela artikeln

9 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Den här killen, hackade, flygbranschens, bonussystem, reste, runt, jorden, helt gratis
DI - 21 feb 11 kl. 10:15

FI riktar kritik mot finansföretagens bonussystem

Finansinspektionens undersökning om hur de finansiella företagen har anpassat sina bonussystem till gällande regler visar att drygt hälften av företagen inte lever upp till reglerna på ett acceptabelt sätt..

E24 - 07 dec 11 kl. 08:18

Fi: nordea fÅr anmÄrkning fÖr brist bonussystem, straffavgift

Nordea Bank och Nordea Investment Management får anmärkning av Finansinspektionen för brister i sina bonussystem. Bolagen har inte skjutit upp delar av rörlig ersättning till risktagare, vilket regelverket kräver..

DrivaEget - 15 aug 15 kl. 14:00

Tre råd att tänka på när du inför bonussystem

 Personal  Är bonussystem ett bra sätt att öka engagemanget i din firma? HR-konsulten Ola Hedén ger här korta råd kring vad man ska tänka på som småföretagare. Läs vidare, kommentera eller dela.

DN - 25 sep 15 kl. 08:30

Arlas bonussystem anmäls till Konkurrensverket

Mjölkjätten Arla anmäls nu till Konkurrensverket för att utnyttja sin dominerande ställning på den svenska marknaden. Anmälarna är starkt kritiska mot Arlas ”bonussystem” till handlare som sägs missgynna och stänga ute mindre konkurrenter..

Sydöstran - 21 maj 16 kl. 07:39

Nytt bonussystem lanseras i kampen mot näthandeln

Karlskronas butiker tar upp kampen mot näthandeln. Receptet är ett nytt bonussystem, Klubb Karlskrona..

Sydsvenskan - 08 aug 11 kl. 16:25

Näthulligan hackade syrisk militärsida

Det syriska försvarsministeriets hemsida har hackats. Militärens sida ersattes med en hälsning från signaturen "Anonymous".
På den hackade sidan kunde man läsa både en hälsning till det syriska folket och den syriska militären från ?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Pinsamt när hackarna blev hackade

Hacking Team hjälper poliser att hacka medborgare.De hjälper bland annat den amerikanska narkotikapolisen med att komma åt sms, e-post, lösenord och att följa konversationer, skriver IDG. LÄS MER: Elever hackade skoldator för att sälja högre betygStängde ner sajten och twitterkontotMen nu har de själva blivit hackade.

Expressen - 10 okt 15 kl. 15:48

Erkänner: "Vi hackade Beckhams telefon"

Tidningen News of The World hackade och lyssnade av David Beckhams privata telefonsvarare. Det bekräftar tidningens före detta nyhetschef Greg Miskiw. – Vi hackade Beckhams telefoner rutinmässigt.

YLE - 17 jan 16 kl. 14:14

Simon Skrabb vill inte vara "den där" killen

Först blev han känd som alla tiders yngsta målskytt i den finska ligan. Sen blev han känd som killen som gjorde Skorpion-målet. Nu vill Simon Skrabb etablera sig på allvar i Allsvenskan och bli känd som den där killen som gör massor med mål och assist.

DN - 13 jan 11 kl. 15:36

77-åring hackade Blocket

En 77-årig kvinna och hennes 38-åriga son hackade sig in i andras Blocket-annonser och lade till sina egna telefonnummer. På torsdagen åtalades de för bedrägeri..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 45 minuter sedan

YouTube förnyar sin TV-app för att locka till sig sofftittarna

När nu allt fler (i synnerhet de yngre) gör sig av med sina traditionella Teveabonnemang och streamar TV-utbudet istället så bestämmer sig Google-ägda onlinevideo-jätten YouTube för att släppa en ny variant av sin TV-app. En ny look och bättre kategoriorganisering ska göra det enklare att använda appen på stora skärmar. Detta skriver bland andra Fortune, som skriver att YouTube lovar att den nya TV-appen för smartTV’s ska vara enklare att använda och mer strömlinjeformad än tidigare.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Erbjudande: Market Research & Customer Insight Summit till reducerat pris

Den 14 september arrangeras konferensen och branschträffen Market Research & Customer Insight Summit 2016 av Ability Partner och SMIF. Som läsare av Dagensanalys.se får du delta till rabatterat pris.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Digitala intäkter når 1,9 miljarder kronor enligt IRM

Den första mätningen avseende nyhetsmediers digitala annonsintäkter från IRM är klar. Under 2015 uppgår nyhetsmediers digitala intäkter till 1,9 miljarder kronor. Detta är en ökning med 16 procent jämfört med 2014.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Oberoende certifiering mot annonsbedrägerier lanseras av JICWEBS

The Joint Industry Committee for Web Standards  – JICWEBS är en organisation som ansvarar för skapa standarder kring företags beteenden kring digital handel i Storbritannien och Irland. Nu lanserar man en oberoende process som ska minska risken för att företag visar vilseledande eller farliga annonser. Läs mer: Annonsbedrägerier näst största marknaden för organiserad brottslighet efter kokain Publicister, reklamagenturer och annonsskapare kan nu skriva upp sig för att bli recenserade av JICWEBS för en oberoende verifiering av deras annonsprocesser.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Twitter vill ersätta mailto-funktionen på din webbplats

Twitter fortsätter att satsa på att expandera inom nya områden. Nu vill man lansera en ”Meddelande”-knapp som ska ersätta den vanliga ”mailto”-funktionen på webbsidor som ett sätt för att låta besökare nå ett företag eller enskild person. Twitter testar nya sätt för företag att använda sig av deras tjänster för kundsupport.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Det är oftast kvinnor som lämnar feedback och omdömen

Ny forskning visar att det främst är kvinnor om skriver recensioner eller betygsätter på internet, i så många som 58 procent av fallen. Det är dessutom de mellan 25 och 34 år som ger feedback – och de som är sämst på det är de under 24. Den brittiska studien, utförd av recensionsplattformen Feefo analyserade nästan 450 000 (!

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Snapchat kommer att ha 217 miljoner användare nästa år

Snapchat fortsätter att växa samt attrahera annonsörer vilket får konkurrenter som Facebook och Google att höja på ögonbrynen. Med 150 miljoner dagliga användare och en beräknad tillväxt om 27,2 procent under det här året och ytterligare 13,6 procent under nästa år resulterar i att tjänster når 217 miljoner användare. .

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Apple utvecklar en Snapchat-utmanare

Apple håller på att utveckla en egen Snapchat-utmanare, enligt Bloomberg. Precis som med Snapchat kan man spela in videoklipp med olika filter och även addera grafik till sina färdiga verk. Bakom utvecklingen finner vi tekniker som jobbar idag med Final Cut Pro och iMovie.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Vill du lära dig av de bästa i världen hur du blir en bättre digital marknadsförare

Nu börjar CJAM6 närma sig, den sjätte omgången av Sveriges viktigaste event för digitala marknadsförare som vill öka sina besök, köp, läsningar och så vidare. Allt på nätet handlar om optimering i form av webbkonvertering. Så om du vill en bättre digital marknadsförare bör du boka upp dig och lyssna på världens bästa digitala specialister, som delar med sig av sina tips hur du kan öka dina konverteringar.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Metataggar som Google förstår

Google har tagit fram en enkel guide till alla webbansvariga så att de kan lära sig hur de kan använda metataggar för optimera deras webbplatser till deras sökmotorer. Metataggar kan användas på många sätt. Här kan du lära dig grunderna hur Google söker efter dina metataggar i systemet, vilka de kan tolka och vilka som ignoreras.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.