Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 25 May, 18:51

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 17:26

Den här killen hackade flygbranschens bonussystem – reste runt jorden helt gratisScott Keyes har hackat flygindustrin och har rest runt om i världen helt gratis, vill du också flyga billigt eller till och med gratis kolla in Fly For Free Guide. American Express erbjuder sina medlemmar gratis mat och dryck, höghastighets-Wi-Fi, fritt spa, och en egen svit via sina bonussystem. Scott Keyes, en reporter för Think Progress, fick tillgång till lounge med ett av sina 25 kreditkort. Kortet, ett American Express Platinum, har typiskt en årlig avgift på 450 dollar, men Keyes lyckats få det gratis under det första året genom att utnyttja ett online-erbjudande. Efter det kommer han försöka få nästa års avgift utan kostnad igen, eller så kommer han helt enkelt nedgradera kortet till något annat som inte har en avgift.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Keyes, Fly For Free Guide, Express, wi-fi, Think Progress, American Express Platinum, Scott Keyes, Lucia, Finland, Oaxaca, USA

Dela artikeln

9 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Den här killen, hackade, flygbranschens, bonussystem, reste, runt, jorden, helt gratis
DI - 21 feb 11 kl. 10:15

FI riktar kritik mot finansföretagens bonussystem

Finansinspektionens undersökning om hur de finansiella företagen har anpassat sina bonussystem till gällande regler visar att drygt hälften av företagen inte lever upp till reglerna på ett acceptabelt sätt..

Sydsvenskan - 08 aug 11 kl. 16:25

Näthulligan hackade syrisk militärsida

Det syriska försvarsministeriets hemsida har hackats. Militärens sida ersattes med en hälsning från signaturen "Anonymous".
På den hackade sidan kunde man läsa både en hälsning till det syriska folket och den syriska militären från ?

E24 - 07 dec 11 kl. 08:18

Fi: nordea fÅr anmÄrkning fÖr brist bonussystem, straffavgift

Nordea Bank och Nordea Investment Management får anmärkning av Finansinspektionen för brister i sina bonussystem. Bolagen har inte skjutit upp delar av rörlig ersättning till risktagare, vilket regelverket kräver..

DrivaEget - 15 aug 15 kl. 14:00

Tre råd att tänka på när du inför bonussystem

 Personal  Är bonussystem ett bra sätt att öka engagemanget i din firma? HR-konsulten Ola Hedén ger här korta råd kring vad man ska tänka på som småföretagare. Läs vidare, kommentera eller dela.

DN - 25 sep 15 kl. 08:30

Arlas bonussystem anmäls till Konkurrensverket

Mjölkjätten Arla anmäls nu till Konkurrensverket för att utnyttja sin dominerande ställning på den svenska marknaden. Anmälarna är starkt kritiska mot Arlas ”bonussystem” till handlare som sägs missgynna och stänga ute mindre konkurrenter..

Sydöstran - 21 maj 16 kl. 07:39

Nytt bonussystem lanseras i kampen mot näthandeln

Karlskronas butiker tar upp kampen mot näthandeln. Receptet är ett nytt bonussystem, Klubb Karlskrona..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Pinsamt när hackarna blev hackade

Hacking Team hjälper poliser att hacka medborgare.De hjälper bland annat den amerikanska narkotikapolisen med att komma åt sms, e-post, lösenord och att följa konversationer, skriver IDG. LÄS MER: Elever hackade skoldator för att sälja högre betygStängde ner sajten och twitterkontotMen nu har de själva blivit hackade.

Expressen - 10 okt 15 kl. 15:48

Erkänner: "Vi hackade Beckhams telefon"

Tidningen News of The World hackade och lyssnade av David Beckhams privata telefonsvarare. Det bekräftar tidningens före detta nyhetschef Greg Miskiw. – Vi hackade Beckhams telefoner rutinmässigt.

YLE - 17 jan 16 kl. 14:14

Simon Skrabb vill inte vara "den där" killen

Först blev han känd som alla tiders yngsta målskytt i den finska ligan. Sen blev han känd som killen som gjorde Skorpion-målet. Nu vill Simon Skrabb etablera sig på allvar i Allsvenskan och bli känd som den där killen som gör massor med mål och assist.

HBL - 12 jul 12 kl. 10:28

Den försvunna Borgåkillen dök upp hemma

Den 17-åriga Borgåkillen som anmäldes försvunnen av sina föräldrar har dykt upp hemma.Enligt polisen dök Borgåkillen Kim Hytönen upp hemma hos sina föräldrar på torsdagsmorgonen. Tonåringen mår bra.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Regeringens utnämning av ny digitaliseringsminister är fullständigt oacceptabel

Miljöpartiets Peter Eriksson blir Sveriges första digitaliseringsminister. Frågan är vad Peter Eriksson egentligen vet om digitalisering och internetekonomin? Källor som Dagens Analys pratat med har letat fram att Eriksson har 9 följare på Facebook, inget twitterkonto och bara 399 följare på Instagram.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Hon skapade Lives första riktiga virala hit – nu har hon fått hälsa på hos Facebook

Viralt är fortfarande galet coolt. Hur en persons vardag kan ändras med ett klipp visas tydligt på i samband med ett klipp av Candace Payne, som fått över 144 miljoner visningar och 3,2 miljoner delningar. Nu har hon fått göra ett besök på självaste Facebook (och träffade en annan viktig person, också…) Från vanlig morsa till viral kändis på några dagar, allt för att hon lade upp ett skojigt klipp på Facebook Live, den rätt nya tjänsten som ”fejjan” gärna vill att vi alla ska använda.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Twitter vill bli både enklare och mer populär

Twitter vill öka sin popularitet, som varit något vacklande den senaste tiden. Därför lanserar man nu fyra stycken viktiga uppdateringar, som alla ska göra tjänsten enklare och populärare. Inte helt oväntat handlar mycket om modifieringar av teckengränsen.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Politiskt oväder tvingar Facebook till förändringar

Facebooks nyhetsflöde och dess ”trendande” nyheter har varit i blåsväder på sistone, med anklagelser om medveten partiskhet. Nu gör man en pudel, och lovar förbättringar – trots att man inte erkänner sig ha gjort något fel. Läckor har nyligen visat att trendande nyheter i Facebookflödet till stor del bestäms av ett mänskligt team, och ingen algoritm.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Nu förändras Googles annonstjänster

Google håller på för fullt med att uppdatera sina annonstjänster. Samtidigt som man introducerar annonser i kartsök så kommer man nu också ändra en hel del i AdWords, Googles sponsrade länkar. Syftet är att förbättra tjänstens kompatibilitet med den växande mobila marknaden.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Nu kommer annonser till Googles kartor

Ännu fler annonser är på gång till vad som kan vara världens största karttjänst online, Google Maps. Enligt ett blogginlägg nyligen så säger sökmotorjätten sig experimentera med sponsrade loggor för företag i närheten av din position eller rutt. De nya sponsrade ”pinsen” (”promoted pins” som de än så länge heter på engelska) kommer vara lila markörer från företag som betalat för att synas på Googles kartor.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Nu lägger vi mer tid på mobila enheter än på en stationär dator

Genomsnittspersonen använder mer än tre enheter och tillbringar mer tid på mobila enheter än på sin stationära dator. Därför råder det inte längre några tvivel om att marknadsföring på olika enheter är viktig – vi vet att den är det. Men vad händer när vi använder oss av digitala medier på olika enheter?

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Svensk TV-marknad 2016: Digitaliseringen allt mer påtaglig

Svensk TV-industri är sedan flera år inne i en kraftig omställning. Det pågår en tydlig tittarförflyttning från traditionell TV till online, och nu börjar också intäkterna bli substantiella för onlinebaserade TV-tjänster. Detta visar Mediavisions nyutkomna årliga branschrapport över den svenska TV-marknaden.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Sveriges Annonsörer släpper rekommendation för podcastmätningar

Sveriges Annonsörer släpper nu en rekommendation för podcastmätningar. Rekommendationen har tagits fram efter drygt ett års kommittéarbete tillsammans med Acast, Bauer Media, MTG, Perfect Day Media och Sveriges Radio och blir en viktig del i att göra poddarna till en vanligare del av mediemixen. Gruppens arbete har letts av Carl Wåréus, vd på Forsberg & Co och förlagan har varit IAB:s standardiseringsarbete i USA.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Pepper har fått jobb på Pizza Hut

Den söta lilla roboten Pepper har fått nytt jobb på Pizza Hut. Det var när Mastercard och tillverkaren av Pepper, företaget Softbank, började samarbeta som Pepper landade sitt nya jobb som kassör. “Pepper can replace a digital kiosk experience, so instead of putting a bunch of tablets or display units in your restaurant, you would have the ability to put a robot in its place and have that cognitive experience.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.