Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 22 October, 05:29

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 17:26

Den här killen hackade flygbranschens bonussystem – reste runt jorden helt gratisScott Keyes har hackat flygindustrin och har rest runt om i världen helt gratis, vill du också flyga billigt eller till och med gratis kolla in Fly For Free Guide. American Express erbjuder sina medlemmar gratis mat och dryck, höghastighets-Wi-Fi, fritt spa, och en egen svit via sina bonussystem. Scott Keyes, en reporter för Think Progress, fick tillgång till lounge med ett av sina 25 kreditkort. Kortet, ett American Express Platinum, har typiskt en årlig avgift på 450 dollar, men Keyes lyckats få det gratis under det första året genom att utnyttja ett online-erbjudande. Efter det kommer han försöka få nästa års avgift utan kostnad igen, eller så kommer han helt enkelt nedgradera kortet till något annat som inte har en avgift.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Keyes, Fly For Free Guide, Express, wi-fi, Think Progress, American Express Platinum, Scott Keyes, Lucia, Finland, Oaxaca, USA

Dela artikeln

9 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Den här killen, hackade, flygbranschens, bonussystem, reste, runt, jorden, helt gratis
DI - 21 feb 11 kl. 10:15

FI riktar kritik mot finansföretagens bonussystem

Finansinspektionens undersökning om hur de finansiella företagen har anpassat sina bonussystem till gällande regler visar att drygt hälften av företagen inte lever upp till reglerna på ett acceptabelt sätt..

E24 - 07 dec 11 kl. 08:18

Fi: nordea fÅr anmÄrkning fÖr brist bonussystem, straffavgift

Nordea Bank och Nordea Investment Management får anmärkning av Finansinspektionen för brister i sina bonussystem. Bolagen har inte skjutit upp delar av rörlig ersättning till risktagare, vilket regelverket kräver..

DrivaEget - 15 aug 15 kl. 14:00

Tre råd att tänka på när du inför bonussystem

 Personal  Är bonussystem ett bra sätt att öka engagemanget i din firma? HR-konsulten Ola Hedén ger här korta råd kring vad man ska tänka på som småföretagare. Läs vidare, kommentera eller dela.

DN - 25 sep 15 kl. 08:30

Arlas bonussystem anmäls till Konkurrensverket

Mjölkjätten Arla anmäls nu till Konkurrensverket för att utnyttja sin dominerande ställning på den svenska marknaden. Anmälarna är starkt kritiska mot Arlas ”bonussystem” till handlare som sägs missgynna och stänga ute mindre konkurrenter..

Sydöstran - 21 maj 16 kl. 07:39

Nytt bonussystem lanseras i kampen mot näthandeln

Karlskronas butiker tar upp kampen mot näthandeln. Receptet är ett nytt bonussystem, Klubb Karlskrona..

Sydsvenskan - 08 aug 11 kl. 16:25

Näthulligan hackade syrisk militärsida

Det syriska försvarsministeriets hemsida har hackats. Militärens sida ersattes med en hälsning från signaturen "Anonymous".
På den hackade sidan kunde man läsa både en hälsning till det syriska folket och den syriska militären från ?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Pinsamt när hackarna blev hackade

Hacking Team hjälper poliser att hacka medborgare.De hjälper bland annat den amerikanska narkotikapolisen med att komma åt sms, e-post, lösenord och att följa konversationer, skriver IDG. LÄS MER: Elever hackade skoldator för att sälja högre betygStängde ner sajten och twitterkontotMen nu har de själva blivit hackade.

Expressen - 10 okt 15 kl. 15:48

Erkänner: "Vi hackade Beckhams telefon"

Tidningen News of The World hackade och lyssnade av David Beckhams privata telefonsvarare. Det bekräftar tidningens före detta nyhetschef Greg Miskiw. – Vi hackade Beckhams telefoner rutinmässigt.

YLE - 17 jan 16 kl. 14:14

Simon Skrabb vill inte vara "den där" killen

Först blev han känd som alla tiders yngsta målskytt i den finska ligan. Sen blev han känd som killen som gjorde Skorpion-målet. Nu vill Simon Skrabb etablera sig på allvar i Allsvenskan och bli känd som den där killen som gör massor med mål och assist.

HBL - 12 jul 12 kl. 10:28

Den försvunna Borgåkillen dök upp hemma

Den 17-åriga Borgåkillen som anmäldes försvunnen av sina föräldrar har dykt upp hemma.Enligt polisen dök Borgåkillen Kim Hytönen upp hemma hos sina föräldrar på torsdagsmorgonen. Tonåringen mår bra.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Våra läsare är bäst!

Ännu en fantastisk vecka för Dagensanalys.se med våra underbara läsare. Vi är så stolta över att få skriva nyheter för er och bidra med våra kunskaper, insikter och åsikter.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Glöm traditionell marknadsföring – så når du dina kunder online

Att förstå kundens beteende har länge varit nyckeln till framgång inom alla branscher. Men hur kan företag hänga med och fortsätta vara relevanta för nya generationer av kunder, när spelreglerna ändras konstant, ny innovation och nya lösningar tillkommer, och stora mängder information behöver filtreras och analyseras? Varken traditionell marknadsföring eller föråldrade CRM-lösningar kan leverera den analys som krävs för nå kunder idag.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Tesla ska konkurrera med Uber

Uber må skryta med superintäkter och självgående bilar. men de har konkurrens. Tesla, företaget som ägs av den något excentriske tech-drömmaren Elon Musk har nu tagit upp konkurrensen och tänker bygga egna, självgående bilar – som absolut inte får användas för Uber-körningar.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Tre stor teknologier som kommer förändra framtidens digitala press

Utvecklingen av den digitala pressen har gått framåt med en enorm fart, och antalet människor (i synnerhet de yngre) får majoriteten av sina nyheter inte via pappersformat, utan som artikellänkar – i många fall via sociala medier. Att digitalt gäller står alltså klart. Men vilka tech-trender är det som kommer utforma hur dessa digitala nyheter kommer se ut i framtiden?

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Facebook censurerar Cancerfondens kampanj som hjälper kvinnor upptäcka bröstcanser

Cancerfonden postade ett inlägg på Facebook med råd om hur man upptäcker bröstcancer som censurerades och plockades bort  med motiveringen att det kunde likställas med sexreklam. En illustration visade brösten som rosa cirklar. Cancerfonden protesterade mot censurer men Facebook hävdade återigen att annonsinlägget marknadsförde ”vuxenprodukter”.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Telia måste locka kunder – samarbetar med Netflix

Nordens största telekombolag, Telia, försöker hitta nya sätt på vilka de ska locka till sig nya kunder i en tid då on demand-TV växer stort. Ett sätt verkar vara det nya samarbetet med Netflix, som ska ge Telias kunder direkt tillgång till tjänsten i deras TV. Funktionen bygger på att de som använder en viss box från Telia ska enkelt, ”med ett knapptryck från fjärrkontrollen” kunna komma åt Netflix.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Vi pratar Google, kapar Donald Trump och lever oss in i Facebooks värld

I veckans podcast, med Jesper och Mikael, diskuterar vi hur Google vill att du ska kapa kabeln till TV-kanalerna, Hillarys kapning av Donald Trump och att du nu kan köpa produkter och tjänster på Facebook. Vi presenterar även veckans dissning.   http://www.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Ubers ägare: vi har 40 miljoner kunder varje månad

Uber har, trots en del kontroverser, fortfarande en massa vind i seglen. I alla fall om man ska tro Travis Kalanick, som nyligen berättade att hans företag har 40 miljoner aktiva användare varje månad. Kalanick uppgav dessa siffror i samband med konferensen ”Vanity Fair New Establishment Summit” i amerikanska San Francisco, och har sade också att förarna tjänat någonstans mellan 13 och 17 miljarder kronor under föregående månad.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Viewabilityn varierar stort mellan olika länder

Siffror från en studie kring annonsinvesteringar gjord av IAB, i samarbete med PwC, visar förutom investeringarna också att vi tittar på annonser olika mycket beroende på var någonstans vi bor i Europa. Vi tittar på annonser olika mycket, inte bara beroende på ålder eller kön, utan även beroende på vart någonstans vi bor. Exempelvis så är viewabilityn 69 procent i Österrike, 60 procent i Frankrike och 59 procent i Tyskland.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Hårt kritiserad investmentbank inleder annonssamarbete med Spotify

Skandalomsusade Goldman Sachs lanserade en stor annonskampanj värd miljontals kronor på Spotify i onsdags. Den ska gå i USA och Storbritannien. Anledningen är att de vill rekrytera millenials.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.