Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 30 September, 18:58

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 17:26

Den här killen hackade flygbranschens bonussystem – reste runt jorden helt gratisScott Keyes har hackat flygindustrin och har rest runt om i världen helt gratis, vill du också flyga billigt eller till och med gratis kolla in Fly For Free Guide. American Express erbjuder sina medlemmar gratis mat och dryck, höghastighets-Wi-Fi, fritt spa, och en egen svit via sina bonussystem. Scott Keyes, en reporter för Think Progress, fick tillgång till lounge med ett av sina 25 kreditkort. Kortet, ett American Express Platinum, har typiskt en årlig avgift på 450 dollar, men Keyes lyckats få det gratis under det första året genom att utnyttja ett online-erbjudande. Efter det kommer han försöka få nästa års avgift utan kostnad igen, eller så kommer han helt enkelt nedgradera kortet till något annat som inte har en avgift.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Keyes, Fly For Free Guide, Express, wi-fi, Think Progress, American Express Platinum, Scott Keyes, Lucia, Finland, Oaxaca, USA

Dela artikeln

9 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Den här killen, hackade, flygbranschens, bonussystem, reste, runt, jorden, helt gratis
DI - 21 feb 11 kl. 10:15

FI riktar kritik mot finansföretagens bonussystem

Finansinspektionens undersökning om hur de finansiella företagen har anpassat sina bonussystem till gällande regler visar att drygt hälften av företagen inte lever upp till reglerna på ett acceptabelt sätt..

E24 - 07 dec 11 kl. 08:18

Fi: nordea fÅr anmÄrkning fÖr brist bonussystem, straffavgift

Nordea Bank och Nordea Investment Management får anmärkning av Finansinspektionen för brister i sina bonussystem. Bolagen har inte skjutit upp delar av rörlig ersättning till risktagare, vilket regelverket kräver..

DrivaEget - 15 aug 15 kl. 14:00

Tre råd att tänka på när du inför bonussystem

 Personal  Är bonussystem ett bra sätt att öka engagemanget i din firma? HR-konsulten Ola Hedén ger här korta råd kring vad man ska tänka på som småföretagare. Läs vidare, kommentera eller dela.

DN - 25 sep 15 kl. 08:30

Arlas bonussystem anmäls till Konkurrensverket

Mjölkjätten Arla anmäls nu till Konkurrensverket för att utnyttja sin dominerande ställning på den svenska marknaden. Anmälarna är starkt kritiska mot Arlas ”bonussystem” till handlare som sägs missgynna och stänga ute mindre konkurrenter..

Sydöstran - 21 maj 16 kl. 07:39

Nytt bonussystem lanseras i kampen mot näthandeln

Karlskronas butiker tar upp kampen mot näthandeln. Receptet är ett nytt bonussystem, Klubb Karlskrona..

Sydsvenskan - 08 aug 11 kl. 16:25

Näthulligan hackade syrisk militärsida

Det syriska försvarsministeriets hemsida har hackats. Militärens sida ersattes med en hälsning från signaturen "Anonymous".
På den hackade sidan kunde man läsa både en hälsning till det syriska folket och den syriska militären från ?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Pinsamt när hackarna blev hackade

Hacking Team hjälper poliser att hacka medborgare.De hjälper bland annat den amerikanska narkotikapolisen med att komma åt sms, e-post, lösenord och att följa konversationer, skriver IDG. LÄS MER: Elever hackade skoldator för att sälja högre betygStängde ner sajten och twitterkontotMen nu har de själva blivit hackade.

Expressen - 10 okt 15 kl. 15:48

Erkänner: "Vi hackade Beckhams telefon"

Tidningen News of The World hackade och lyssnade av David Beckhams privata telefonsvarare. Det bekräftar tidningens före detta nyhetschef Greg Miskiw. – Vi hackade Beckhams telefoner rutinmässigt.

YLE - 17 jan 16 kl. 14:14

Simon Skrabb vill inte vara "den där" killen

Först blev han känd som alla tiders yngsta målskytt i den finska ligan. Sen blev han känd som killen som gjorde Skorpion-målet. Nu vill Simon Skrabb etablera sig på allvar i Allsvenskan och bli känd som den där killen som gör massor med mål och assist.

HBL - 12 jul 12 kl. 10:28

Den försvunna Borgåkillen dök upp hemma

Den 17-åriga Borgåkillen som anmäldes försvunnen av sina föräldrar har dykt upp hemma.Enligt polisen dök Borgåkillen Kim Hytönen upp hemma hos sina föräldrar på torsdagsmorgonen. Tonåringen mår bra.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Över en fjärdedel ignorerar sponsrat innehåll på sociala medier

Samtidigt som användningen av nya sociala appar som Instagram eller Snapchat växer världen över, så visar det sig att många helt ignorerar sponsrade inlägg från företag och annonsörer, enligt forskning från analysföretaget Kantar TNS. Studien, som handlar om onlinevanor och varumärken, gjordes på 70000 konsumenter (mer info här) visar några resultat som är extra intressanta för oss här i Norden. 57 procent av studiedeltagarna i Sverige och Danmark svarade att aktivt ignorerade sponsrat innehåll (branded content) på sociala medier.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Att hålla koll på hälsan med appar eller smarta klockor blir allt vanligare

En ny, internationell studie från GfK visar att en av tre använder sig av olika Smart Watches, fitness-armband eller appar för att övervaka sin hälsa och träning. Studien (som kan läsas som PDF här) täcker 16 länder, gjordes online och innefattade över 20 000 konsumenter över 15år. Resultaten visar bland annat att; 45 procent av de uppkopplade konsumenterna i Kina använder sig av olika hälso-övervakningsprodukter – flest i världen Brasilien och USA kommer på delad andra plats, med 29 procent – en bit efter Kina, alltså Tyskland är på tredjeplats med 28 procent Fler män än kvinnor tenderade att använda sig av appar och tekniska produkter kring hälsoövervakning, även om det handlar om några få procent i alla länder Det är främst de mellan 20 och 39 år so

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

PewDiePie ska göra spel tillsammans med mannen bakom ”Goat Simulator”

Några av er känner kanske till ”Goat Simulator”, det märkliga get-spelet som blev något av en hit – inte minst efter att svenska Felix ”PewDiePie” Kjellberg spelade det i en av sina videos på YouTube. Nu annonserar samma Felix ett samarbete med Armin Ibrisagic, designern av ”Goat Simulator”. Samarbetet ska vara mellan PewDiePiws medieföretag ”Revelmode” (som ska skapat tillsammans med videonätverket Maker Studios” och ”DoubleMoose”, som är Ibrisagics företag.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

5 miljoner nedladdningar på en vecka för Googles meddelandeapp

Tidigare i år skrev vi om att Google skulle lansera en ny meddelandeapp, kallad Allo. Nu har den funnits ute i en dryg vecka, och har redan laddats ner fem miljoner gånger. En hel del av dessa nedladdningar kan bero på den ”smarta” AI-assistenten som Google stoltserar med.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Svenskar är med och leder Google Rising Stars

I oktober startar Google utbildningsprogrammet Google Rising Stars. Programmet vänder sig till vd:ar på 20 utvalda byråer Östeuropa. Google har tillfrågat tre utbildare som ska hålla i programmet, en representant ifrån Storbritannien och två stycken ifrån Sverige.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Lär dig de hetaste buzzorden som präglade årets DMEXCO

I den här artikeln har vi sammanfattat några vassa iakttagelser från företag som MediaMath, Sticky Ads, Open X med flera som fanns på plats under årets DMEXCO. De delar med sig av sina iakttagelser och lär dig de viktigaste buzzorden. Aruna Paramasivam, Head of Audience Partnerships at MediaMath “The biggest trend from dmexco 2016 centered around omni-channel and how the industry is switching its focus to move beyond the typical display channels of the past.

Dagensanalys.se - Igår: 17:11

Barn gillar reklam mer än vuxna

Tre av tio barn tycker reklam är mycket eller lite bra, att jämföra med allmänheten i stort där knappt var femte har en positiv inställning till reklam. Men de negativa till reklam är i majoritet och åtta av tio barn tycker det finns för mycket reklam. Det visar Novus stora undersökning kring barns inställning till reklam som är gjord på uppdrag av intresseorganisationen Sveriges Annonsörer.

Dagensanalys.se - Igår: 16:00

Är det en privat entreprenör som kommer att kolonisera Mars?

Några av er har kanske redan hört eller läst en del om Elon Musk och hans väldigt avancerade planer för en kolonisering av vår röda grannplanet Mars. Det kan tyckas som något taget från en SF-film; att en privat, rik företagare vill ut i rymden. Oavsett vad man känner för det så verkar det som att initiativtagaren bakom projektet SpaceX är ytterst seriös kring detta.

Dagensanalys.se - Igår: 15:00

Spotify kan komma att köpa SoundCloud

SoundCloud är en tjänst som är känd bland många musikintresserade, där många demoband kan lägga upp sin musik. Man har också nyligen lanserat en egen betaltjänst för musikstreaming – något som inte riktigt fått fart ännu. Nu verkar det som om Spotify kommer köpa upp tjänsten innan den blir för stor.

Dagensanalys.se - Igår: 14:00

Social videoapp utvecklades i hemlighet – används redan av en miljon

Houseparty. Vem vet, kan detta bli en framtida Snapchat? Det är i varje fall namnet på en ny social app för videochattande, och den utvecklades i ”hemlighet” av Meerkat efter att deras då unika live-videotjänst förlorade kampen mot Twitter och Facebook för något år sedan.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.