Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 29 July, 21:43

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 12:03

3 heta tips som garanterat ger dig mer trafikEtt av de smartaste sätten att nå framgång med små medel är att publicera intressant och värdeskapande innehåll via sociala medier, med bra tips som dina följare i sin tur vill dela med sig i sitt nätverk. Detta driver slutligen trafiken tillbaka till dig och skapar en trovärdighet utanför din tidigare sfär. Att dela med dig av värdefulla tips och guider som är relevanta till dem som är verksamma i din bransch med tillbakalänkar till din webbplats har många fördelar. Du får mer trafik, de som landar på din sida läser andra saker som finns där och de återkommer om du har intressant innehåll på din sida. Har du bra tips delar de som landade där i sin tur vidare i sina nätverk (ännu mer trafik) och din trovärdighet ökar hela tiden i och utanför ditt nätverk.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
För, Glöm,  als,  Ice Bucket Challenge, Tommy Nilsson Black, Exponering, De

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: 3 heta, tipssom , garanteratger dig , mer, trafik
Dagensanalys.se - 12 apr 16 kl. 11:15

5 heta tips från Brand Discovery hur man bygger ett starkt varumärke

Vi intervjuade Anders Fährlin för en tid sedan och han gav oss hans heta tips hur man bygger upp ett starkt varumärke. Här har du hans fem heta tips hur du lyckas i varumärkeskampen. Fem heta tips till framgång…
1.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:15

5 heta tips från Brand Discovery hur man bygger ett starkt varumärke

Vi intervjuade Anders Fährlin för en tid sedan och han gav oss några heta tips hur man bygger upp ett starkt varumärke. Så här lyckas du i varumärkeskampen. Fem heta tips till framgång…
1.

Nyan - 31 jan 14 kl. 16:25

Heta tips inför helgens V75

I morgon lördag avgörs V75 på Jägersro, och det är också tredje omgången i Ålänska mästerkapet i V75. I kvällens nyhetssändning på Åland24 bjuder Trav-tv på heta tips..

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:03

3 heta tips som garanterat ger dig mer trafik

Ett av de smartaste sätten att nå framgång med små medel är att publicera intressant och värdeskapande innehåll via sociala medier, med bra tips som dina följare i sin tur vill dela med sig i sitt nätverk. Detta driver slutligen trafiken tillbaka till dig och skapar en trovärdighet utanför din tidigare sfär. Att dela med dig av värdefulla tips och guider som är relevanta till dem som är verksamma i din bransch med tillbakalänkar till din webbplats har många fördelar.

Dagensanalys.se - 25 jan 16 kl. 13:08

Fem heta tips för digitala marknadsförare

Digital marknadsföring förväntas mogna under det kommande året, och med det möjligheterna att nå konsumenterna på flera plattformar samtidigt. Här är fem tips att tänka på när man ska skapa en framgångsrik multikampanj. Läs mer: 5 digitala marknadsföringstrender att tänka på under 2016 1 Kreativitet och anpassning Kopiera inte reklamen direkt mellan de olika medierna –  anpassa istället innehållet.

E24 - 22 apr 11 kl. 09:47

Tolv heta tips till din deklaration

Det finns mycket att tänka på när du ska deklarera. Annika Creutzer har samlat sina tolv bästa tips för årets deklaration som handlar om allt från rut/rot och bostadsförsäljning till aktieaffärer..

GT - 21 jul 13 kl. 17:22

Polisen är fortfarande tystlåten om heta tips

På tisdag hålls ny häktningsförhandling i fallet med den försvunna småbarnsmamman. Och polisen vill fortfarande ha in fler tips. ?

Kristianstadsbladet - 15 mar 14 kl. 12:08

Dansk ekobonde gav heta tips

Foto: Tommy Svensson
De danska ekobönderna har lyckats få 7–8 procent av den danska marknaden, värd miljarder. Hur fick ett 70-tal svenska ekobönder tips om på Statt i går.
Per Kölster, ordförande för Ökologisk Landsförening, det vill säga motsvarigheter till Ekologiska Lantbrukarna i Sverige som höll i seminariet, berättade att de ekologiska bönderna i Danmark har mycket att stå i.

Hela Gotland - 07 aug 14 kl. 05:45

Heta tips om hotellmordet

Sedan GT har uppmärksammat det 18 år gamla, ouppklarade, mordet på en anställd på Visby hotell så har polisen fått in nya, intressanta tips, uppger GT..

IDG - 03 okt 14 kl. 13:55

Nio heta tips för Windows 10


Här är ett gäng användbara tips för dig som har tagit steget och installerat den första testversionen av Windows 10..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Apple sätter trender – världens marknadsförare bör läsa det här

Apples största produkt, iPhonen, verkar vara på väg ut enligt många. Techjätten var med och startade något som idag nästan blivit var mans egendom och förändrat sättet vi använder oss av internet. Men Apple verkar inte ge upp, utan satsar på två nya, innovativa områden.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Porr åter i topp när intresset för Pokemon Go svalnar

När det var som störst så Googlades ”Pokemon Go” mer än nyheter, väder och porr (men katter då?). Men enligt de senaste analyserna av Google Trends så verkar intresset svalna, medan porren verkar ungefär lika spännande som innan.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Två goda sommarviner: En arrogant kraftfull röd Italienare och en mycket elegant rosé

Vi har valt en kraftfull italienare som passar till sensommarens grillningar och till goda middagar. Ett vin som bjuder på en doft och sfär från Toscana. Vi har även en rosé från Italien som passar perfekt till sköna dagar i solen.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Fem största utmaningarna för den digitala reklambranschen enligt IAB

Den brittiska grenen av den internationella branschorganisationen IAB (Internet Advertising Bureau) har kommit ut med en sammanfattning av sin framtidsanalys kring de största utmaningarna för digital marknadsföring de kommande åren. De fem viktigaste punkterna enligt IAB UK är: varumärkesskydd ”viewability” (alltså mängden visningar av online-annonser) annonsbedrägeri reklamblockering integritetsskydd När det kommer till reklamblockerare – ett hett ämne – så är IAB’s inställning fortsatt att dessa underminerar möjligheterna för företag att ge ett bra innehåll för allmänheten utan att ta betalt. Man poängterar dock samtidigt det viktiga i att leverera högkvalitativ reklam till konsumenterna, för att på så sätt stävja användningen av reklamblockerare.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

TV-tittandet ökar i väst – och online-video börjar ta över Storbritannien

Det finns många likheter mellan Sverige och Storbritannien – inte minst förkärleken för Monthy Python och Morden i Midsummer. Det kan därför vara värt att ta en titt på utbredningen av online-video bland britterna, som nu spenderar mest tid framför uppkopplade skärmar än någon annan i Västeuropa. Detta enligt siffror från IHS Markit som undersökt förändringarna i TV-tittandet i relation till linjär-TV och digitala plattformar i de fem största marknaderna i Västeuropa (Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien och Spanien).

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Svenska Spel söker en kreativ Digital Designer

Vill du arbeta på Sveriges marknadsledande spelbolag och skapa framtidens sunda spelmarknad? Svenska Spel söker nu en kreativ digital designer som kommer att arbeta med produktion och skapa närvaro i de digitala kanalerna. Som digital designer har du ansvar för att producera och publicera digitala annonser efter mastrar levererade från reklambyrå och/eller från idé till original i linje med befintliga varumärkesplattformar.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Nu kan alla bloggare tjäna pengar på Tumblr

Vi skrev nyligen om att den numera Verizon-ägda bloggplattformen Tumblr har börjat med förinställda annonser (mer info från Tumblr själva här). Just nu får användarna inte intäkterna från annonserna, men nu verkar det som att man ska kunna tjäna en slant på sin egen blogg ändå – ja, nån gång i framtiden då. Läs mer: Tumblr viker sig för sin nya ägare – nu kommer annonserna Tumblr köptes upp år 2013 av Yahoo!

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Sex tips för att säkerställa värdelös kundservice

Kundservice och support. Positivt klingande ord. Service till kunderna – vem är emot det?

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Kickstarter är så mycket mer än häftiga produkter

Crowdfunding genom sajter som Kickstarter är en så kallad ‘disrupter’ – något som förändrar en industri i grunden. Att kunna vara delaktig i att förverkliga en entreprenörs dröm och samtidigt få en häftig produkt  i handen är verkligen en win-win för båda parter. Crowdfunding leder inte bara till häftiga produkter utan även till fler arbetsmöjligheter.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Stickers är nu live på Twitter

Om du räknat ned dagarna till att du kan använda Stickers på dina Twitter-bilder är nu väntan äntligen över. Stickers är live! Att klä dina bilder med klistermärken har varit årets grej.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.