Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 30 September, 10:24

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 12:03

3 heta tips som garanterat ger dig mer trafikEtt av de smartaste sätten att nå framgång med små medel är att publicera intressant och värdeskapande innehåll via sociala medier, med bra tips som dina följare i sin tur vill dela med sig i sitt nätverk. Detta driver slutligen trafiken tillbaka till dig och skapar en trovärdighet utanför din tidigare sfär. Att dela med dig av värdefulla tips och guider som är relevanta till dem som är verksamma i din bransch med tillbakalänkar till din webbplats har många fördelar. Du får mer trafik, de som landar på din sida läser andra saker som finns där och de återkommer om du har intressant innehåll på din sida. Har du bra tips delar de som landade där i sin tur vidare i sina nätverk (ännu mer trafik) och din trovärdighet ökar hela tiden i och utanför ditt nätverk.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
För, Glöm,  als,  Ice Bucket Challenge, Tommy Nilsson Black, Exponering, De

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: 3 heta, tipssom , garanteratger dig , mer, trafik
Dagensanalys.se - 12 apr 16 kl. 11:15

5 heta tips från Brand Discovery hur man bygger ett starkt varumärke

Vi intervjuade Anders Fährlin för en tid sedan och han gav oss hans heta tips hur man bygger upp ett starkt varumärke. Här har du hans fem heta tips hur du lyckas i varumärkeskampen. Fem heta tips till framgång…
1.

Dagensanalys.se - 27 jul 16 kl. 13:15

5 heta tips från Brand Discovery hur man bygger ett starkt varumärke

Vi intervjuade Anders Fährlin för en tid sedan och han gav oss några heta tips hur man bygger upp ett starkt varumärke. Så här lyckas du i varumärkeskampen. Fem heta tips till framgång…
1.

Nyan - 31 jan 14 kl. 16:25

Heta tips inför helgens V75

I morgon lördag avgörs V75 på Jägersro, och det är också tredje omgången i Ålänska mästerkapet i V75. I kvällens nyhetssändning på Åland24 bjuder Trav-tv på heta tips..

Dagensanalys.se - 27 jul 16 kl. 14:03

3 heta tips som garanterat ger dig mer trafik

Ett av de smartaste sätten att nå framgång med små medel är att publicera intressant och värdeskapande innehåll via sociala medier, med bra tips som dina följare i sin tur vill dela med sig i sitt nätverk. Detta driver slutligen trafiken tillbaka till dig och skapar en trovärdighet utanför din tidigare sfär. Att dela med dig av värdefulla tips och guider som är relevanta till dem som är verksamma i din bransch med tillbakalänkar till din webbplats har många fördelar.

Dagensanalys.se - 25 jan 16 kl. 13:08

Fem heta tips för digitala marknadsförare

Digital marknadsföring förväntas mogna under det kommande året, och med det möjligheterna att nå konsumenterna på flera plattformar samtidigt. Här är fem tips att tänka på när man ska skapa en framgångsrik multikampanj. Läs mer: 5 digitala marknadsföringstrender att tänka på under 2016 1 Kreativitet och anpassning Kopiera inte reklamen direkt mellan de olika medierna –  anpassa istället innehållet.

Dagensanalys.se - 01 aug 16 kl. 14:08

Fem heta tips för digitala marknadsförare

Digital marknadsföring förväntas mogna under det kommande året, och med det möjligheterna att nå konsumenterna på flera plattformar samtidigt. Här är fem tips att tänka på när man ska skapa en framgångsrik multikampanj. Läs mer: 5 digitala marknadsföringstrender att tänka på under 2016 1 Kreativitet och anpassning Kopiera inte reklamen direkt mellan de olika medierna –  anpassa istället innehållet.

Dagensanalys.se - 22 aug 16 kl. 10:02

7 heta tips till digital framgång med hjälp av sökmotoroptimering

Den viktigaste och enklaste vägen till digital framgång – sökmotoroptimering. Sökmotoroptimering, SEO Search Engine Optimization som på svenska även kallas för organiskt sök, hjälper dig att få besökarna till just din kära webbplats (istället för konkurrentens) när de är ute efter olika produkter och tjänster. Att optimera sina sökträffar är ett mycket enkelt sätt att finnas tillgänglig för kunderna i köpprocessen, eller att helt enkelt finnas till hands när människor vill hitta det som finns på just din webbplats.

E24 - 22 apr 11 kl. 09:47

Tolv heta tips till din deklaration

Det finns mycket att tänka på när du ska deklarera. Annika Creutzer har samlat sina tolv bästa tips för årets deklaration som handlar om allt från rut/rot och bostadsförsäljning till aktieaffärer..

GT - 21 jul 13 kl. 17:22

Polisen är fortfarande tystlåten om heta tips

På tisdag hålls ny häktningsförhandling i fallet med den försvunna småbarnsmamman. Och polisen vill fortfarande ha in fler tips. ?

Kristianstadsbladet - 15 mar 14 kl. 12:08

Dansk ekobonde gav heta tips

Foto: Tommy Svensson
De danska ekobönderna har lyckats få 7–8 procent av den danska marknaden, värd miljarder. Hur fick ett 70-tal svenska ekobönder tips om på Statt i går.
Per Kölster, ordförande för Ökologisk Landsförening, det vill säga motsvarigheter till Ekologiska Lantbrukarna i Sverige som höll i seminariet, berättade att de ekologiska bönderna i Danmark har mycket att stå i.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Svenskar är med och leder Google Rising Stars

I oktober startar Google utbildningsprogrammet Google Rising Stars. Programmet vänder sig till vd:ar på 20 utvalda byråer Östeuropa. Google har tillfrågat tre utbildare som ska hålla i programmet, en representant ifrån Storbritannien och två stycken ifrån Sverige.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Lär dig de hetaste buzzorden som präglade årets DMEXCO

I den här artikeln har vi sammanfattat några vassa iakttagelser från företag som MediaMath, Sticky Ads, Open X med flera som fanns på plats under årets DMEXCO. De delar med sig av sina iakttagelser och lär dig de viktigaste buzzorden. Aruna Paramasivam, Head of Audience Partnerships at MediaMath “The biggest trend from dmexco 2016 centered around omni-channel and how the industry is switching its focus to move beyond the typical display channels of the past.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Barn gillar reklam mer än vuxna

Tre av tio barn tycker reklam är mycket eller lite bra, att jämföra med allmänheten i stort där knappt var femte har en positiv inställning till reklam. Men de negativa till reklam är i majoritet och åtta av tio barn tycker det finns för mycket reklam. Det visar Novus stora undersökning kring barns inställning till reklam som är gjord på uppdrag av intresseorganisationen Sveriges Annonsörer.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Är det en privat entreprenör som kommer att kolonisera Mars?

Några av er har kanske redan hört eller läst en del om Elon Musk och hans väldigt avancerade planer för en kolonisering av vår röda grannplanet Mars. Det kan tyckas som något taget från en SF-film; att en privat, rik företagare vill ut i rymden. Oavsett vad man känner för det så verkar det som att initiativtagaren bakom projektet SpaceX är ytterst seriös kring detta.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Spotify kan komma att köpa SoundCloud

SoundCloud är en tjänst som är känd bland många musikintresserade, där många demoband kan lägga upp sin musik. Man har också nyligen lanserat en egen betaltjänst för musikstreaming – något som inte riktigt fått fart ännu. Nu verkar det som om Spotify kommer köpa upp tjänsten innan den blir för stor.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Social videoapp utvecklades i hemlighet – används redan av en miljon

Houseparty. Vem vet, kan detta bli en framtida Snapchat? Det är i varje fall namnet på en ny social app för videochattande, och den utvecklades i ”hemlighet” av Meerkat efter att deras då unika live-videotjänst förlorade kampen mot Twitter och Facebook för något år sedan.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Mystiskt Google-tweet: VR-nyhet snart här

Det kan vara extra viktigt för den som är intresserad av VR-teknologi att hålla koll på nätet från idag till den första oktober. Enligt ett mystiskt Google-tweet så ska vi nämligen få en spännande nyhet de kommande dagarna – och ryktena har genast satts igång världen över. Rykten har spridits på nätet kring en kommande VR-produkt från Google, någon som skulle utmana de redan existerande headseten från Facebook (Oculus Rift) och HTC.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Googlestudie; gränsen mellan TV och YouTube suddas ut

Två tredjedelar av TV-tittarna kollar mobilen under reklampausen, och onlinereklam är 150 procent mer effektiv, enligt en ny studie från Googleägda YouTube. Den digitala videojätten vill visa världen att onlinevideo på deras plattform inte bara kan utmana traditionell TV-reklam, utan faktiskt besegra den. Man har intervjuat 6300 vuxna människor och undersökt deras vanor kring videotittande.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Vem konverteringsoptimerar vi för?

Förra veckan samlades 650 personer som på ett eller annat sätt jobbar med eller har ett stort intresse för konverteringsoptimering på Conversion Jam som anordnades av Conversionista. Med tio föreläsningspass på en dag var det en hel del information och saker som diskuterades. Men en fråga fortsatte att dyka upp i mitt huvud under dagen: Vem konverteringsoptimerar vi egentligen för?

Dagensanalys.se - Igår: 10:16

Den nödvändiga revolutionen av bokföringen

Dooer tar in 40 miljoner för att revolutionera bokföringsbranschen. Bra! Alla initiativ som görs för att lyfta en förstockad bransch måste hyllas.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.