Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 01 July, 13:39

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 12:03

3 heta tips som garanterat ger dig mer trafikEtt av de smartaste sätten att nå framgång med små medel är att publicera intressant och värdeskapande innehåll via sociala medier, med bra tips som dina följare i sin tur vill dela med sig i sitt nätverk. Detta driver slutligen trafiken tillbaka till dig och skapar en trovärdighet utanför din tidigare sfär. Att dela med dig av värdefulla tips och guider som är relevanta till dem som är verksamma i din bransch med tillbakalänkar till din webbplats har många fördelar. Du får mer trafik, de som landar på din sida läser andra saker som finns där och de återkommer om du har intressant innehåll på din sida. Har du bra tips delar de som landade där i sin tur vidare i sina nätverk (ännu mer trafik) och din trovärdighet ökar hela tiden i och utanför ditt nätverk.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
För, Glöm,  als,  Ice Bucket Challenge, Tommy Nilsson Black, Exponering, De

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: 3 heta, tipssom , garanteratger dig , mer, trafik
Dagensanalys.se - 12 apr 16 kl. 11:15

5 heta tips från Brand Discovery hur man bygger ett starkt varumärke

Vi intervjuade Anders Fährlin för en tid sedan och han gav oss hans heta tips hur man bygger upp ett starkt varumärke. Här har du hans fem heta tips hur du lyckas i varumärkeskampen. Fem heta tips till framgång…
1.

Nyan - 31 jan 14 kl. 16:25

Heta tips inför helgens V75

I morgon lördag avgörs V75 på Jägersro, och det är också tredje omgången i Ålänska mästerkapet i V75. I kvällens nyhetssändning på Åland24 bjuder Trav-tv på heta tips..

Dagensanalys.se - 25 jan 16 kl. 13:08

Fem heta tips för digitala marknadsförare

Digital marknadsföring förväntas mogna under det kommande året, och med det möjligheterna att nå konsumenterna på flera plattformar samtidigt. Här är fem tips att tänka på när man ska skapa en framgångsrik multikampanj. Läs mer: 5 digitala marknadsföringstrender att tänka på under 2016 1 Kreativitet och anpassning Kopiera inte reklamen direkt mellan de olika medierna –  anpassa istället innehållet.

E24 - 22 apr 11 kl. 09:47

Tolv heta tips till din deklaration

Det finns mycket att tänka på när du ska deklarera. Annika Creutzer har samlat sina tolv bästa tips för årets deklaration som handlar om allt från rut/rot och bostadsförsäljning till aktieaffärer..

GT - 21 jul 13 kl. 17:22

Polisen är fortfarande tystlåten om heta tips

På tisdag hålls ny häktningsförhandling i fallet med den försvunna småbarnsmamman. Och polisen vill fortfarande ha in fler tips. ?

Kristianstadsbladet - 15 mar 14 kl. 12:08

Dansk ekobonde gav heta tips

Foto: Tommy Svensson
De danska ekobönderna har lyckats få 7–8 procent av den danska marknaden, värd miljarder. Hur fick ett 70-tal svenska ekobönder tips om på Statt i går.
Per Kölster, ordförande för Ökologisk Landsförening, det vill säga motsvarigheter till Ekologiska Lantbrukarna i Sverige som höll i seminariet, berättade att de ekologiska bönderna i Danmark har mycket att stå i.

Hela Gotland - 07 aug 14 kl. 05:45

Heta tips om hotellmordet

Sedan GT har uppmärksammat det 18 år gamla, ouppklarade, mordet på en anställd på Visby hotell så har polisen fått in nya, intressanta tips, uppger GT..

IDG - 03 okt 14 kl. 13:55

Nio heta tips för Windows 10


Här är ett gäng användbara tips för dig som har tagit steget och installerat den första testversionen av Windows 10..

Nerikes Allehanda - 20 feb 16 kl. 09:01

NA-tv: Fem heta tips inför Vasaloppet

Ångets inför Vasaloppet? Lugn, här är lokala expertens fem hetaste tips för att klara de nio milen mellan Sälen och Mora..

Dagensanalys.se - 03 maj 16 kl. 13:45

5 heta tips hur du blir en mästare på Big Data – Insikter som skapar framgång

Data är det nya guldet, det vet alla. Analytikerna är företagens guldsmeder som omvandlar data till snygga enkla och lättöverskådliga presentationer till ledningen och resten av organisationen. Att analysera data har blivit en central och viktig del i alla verksamheter idag.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 30 minuter sedan

Hellre rörliga bilder än text – framgång för video på Facebook

Vi rapporterade nyligen om att Facebook bygger om sin nyhetsflöde för att prioritera uppdateringar från familj och vänner hellre än publicistmaterial. I samband med detta skrev jag om att detta kan främja videoinnehåll på sajten – något som alltså redan verkar vara ett faktum, när nya siffror nu visar att video nu är på stark uppgång. Läs mer: Facebooks nya prioriteringar – hellre vänner än nyheter Undersökningen, utförd av analysföretaget Social Flow, visar något intressant: videoinlägg stod för bara 0,9 procent av de totala inläggen, men 7,15 procent av räckvidden, 5,2 procent ”gilla”-reaktioner och 11,1 procent av alla delningar.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Hat är starkare än kärlek – avslöjar ny TV-studie

Kärleken övervinner allt, men det verkar vara hat som driver oss till att se mer TV-innehåll. Detta enligt en ny studie som undersökt vad som får oss att vilja se mer TV-serie vecka efter vecka. Analysföretaget Canvs har tittat på Tweets relaterade till över 400 TV-serier och 5 700 avsnitt, och de har alltså konstaterat att hat-relaterade känslor ger det starkaste ökningen av tittarengagemang vecka efter vecka.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Nu finns det över 11.000 bots till Facebooks Messenger

Idag finns det över 11.000 bots som fungerar på Facebooks plattform. Bots är program som kan automatisera uppgifter och även interagera med användaren.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Hålet i ozonlagret krymper för första gången på 30 år

Hurra för oss alla! Ikväll får du ta fram vinet och skåla för mänskligheten. Tillsammans har vi lyckats vända en negativ trend och börjat laga ozonhålet.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Apple känner sig hotade av Spotify och vägrar publicera den senaste appen

Genom sin styrkedemonstration visar Apple att de äger hela ekosystemet för appar till iOS. Apple bestämmer vilka appar som ska publiceras i AppStore och vilka som får stå utanför. Senast i raden av appar som fått kängan är Spotify.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

DA-podden: Hashtaggen som Zlatanfierar vår bransch

Brexit har påverkat Tech-företagen som söker nytt för att utveckla sin affär. Städer som Berlin och Amsterdam kommer då på tal, men varför inte Stockholm? Vi måste nu kraftsamla och marknadsföra oss så att vi blir Europas nästa hub.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

DA-podden: Hjälp oss att skapa hashtaggen som gör Stockholm till Europas nästa tech-centrum

Brexit har påverkat Tech-företagen som söker nytt för att utveckla sin affär. Städer som Berlin och Amsterdam kommer då på tal, men varför inte Stockholm? Vi måste nu kraftsamla och marknadsföra oss så att vi blir Europas nästa hub.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Jan Scherman till Nepa

Jan Scherman, före detta vd för TV4-gruppen och fram till i våras tv-chef på Aftonbladet, blir strategisk rådgivare åt analysföretaget Nepa. ”Redan under min tid på TV4 hade jag förmånen att ta del av och inse affärsnyttan i Nepas analyser. Vi hade ett långvarigt samarbete som starkt bidrog till att vi kunde lyckas med våra tv-kanaler”, säger Jan Scherman i pressmeddelandet.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Har Amazon kommit på hur man når ut med annonser – eller blir det en flopp

Köp billigare Anroid-smartphones mot att få reklam på din låsskärm. Detta är vad E-handelsjätten Amazon nu tänker börja med för att öka mängden sålda varor på sin sajt och samtidigt nå ut med annonser och erbjudanden. Har man kommit på en framtidslösning – eller kommer detta att floppa?

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Tyskarnas hemliga vapen mot Italien på lördag

År 2014 blev det tyska fotbollslandslaget världsmästare i VM i Brasilien. En mjukvarulösning från SAP bidrog till lagets förberedelser med big-data-analyser av varje spelares prestationer in i minsta detalj. Nu har Neuer, Müller och resten av det tyska landslaget nya digitala vapen i beredskap när de på lördag möter Italien i en match som mycket väl kan komma att avgöras med straffläggning.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.