Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 22 November, 08:27

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 12:03

3 heta tips som garanterat ger dig mer trafikEtt av de smartaste sätten att nå framgång med små medel är att publicera intressant och värdeskapande innehåll via sociala medier, med bra tips som dina följare i sin tur vill dela med sig i sitt nätverk. Detta driver slutligen trafiken tillbaka till dig och skapar en trovärdighet utanför din tidigare sfär. Att dela med dig av värdefulla tips och guider som är relevanta till dem som är verksamma i din bransch med tillbakalänkar till din webbplats har många fördelar. Du får mer trafik, de som landar på din sida läser andra saker som finns där och de återkommer om du har intressant innehåll på din sida. Har du bra tips delar de som landade där i sin tur vidare i sina nätverk (ännu mer trafik) och din trovärdighet ökar hela tiden i och utanför ditt nätverk.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
För, Glöm,  als,  Ice Bucket Challenge, Tommy Nilsson Black, Exponering, De

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 3 heta, tipssom , garanteratger dig , mer, trafik
Dagensanalys.se - 05 dec 16 kl. 11:31

Kevin Kellys fem heta tips för att lyckas i den digitala framtiden

Kevin Kelly är lite av en legend då han dels var med och startade tidningen Wired (där han fortfarande är Senior Maverick), och har såväl skrivit ett flertal böcker om digital utveckling som figurerat i flera internationella tidningar som New York Times, Science, The Economist och Time Magazine. I en exklusiv intervju under Quantcast Supernova delar Kelly med sig av sina erfarenheter och observationer samt fem heta tips för att lyckas i den digitala framtiden. Kevin ser initialt en stor skillnad i hur företag behöver tänka kring sin utveckling i framtiden.

Dagensanalys.se - 12 apr 16 kl. 11:15

5 heta tips från Brand Discovery hur man bygger ett starkt varumärke

Vi intervjuade Anders Fährlin för en tid sedan och han gav oss hans heta tips hur man bygger upp ett starkt varumärke. Här har du hans fem heta tips hur du lyckas i varumärkeskampen. Fem heta tips till framgång…
1.

Dagensanalys.se - 27 jul 16 kl. 13:15

5 heta tips från Brand Discovery hur man bygger ett starkt varumärke

Vi intervjuade Anders Fährlin för en tid sedan och han gav oss några heta tips hur man bygger upp ett starkt varumärke. Så här lyckas du i varumärkeskampen. Fem heta tips till framgång…
1.

Nyan - 31 jan 14 kl. 16:25

Heta tips inför helgens V75

I morgon lördag avgörs V75 på Jägersro, och det är också tredje omgången i Ålänska mästerkapet i V75. I kvällens nyhetssändning på Åland24 bjuder Trav-tv på heta tips..

GT - 26 maj 17 kl. 07:59

Heta tips på saker att göra i helgen i Göteborg

Det här är guiden för er som vill hitta på något kul i helgen.  Här kommer GT:s fem heta tips på roliga saker att göra 26–28 maj..

Dagensanalys.se - 27 jul 16 kl. 14:03

3 heta tips som garanterat ger dig mer trafik

Ett av de smartaste sätten att nå framgång med små medel är att publicera intressant och värdeskapande innehåll via sociala medier, med bra tips som dina följare i sin tur vill dela med sig i sitt nätverk. Detta driver slutligen trafiken tillbaka till dig och skapar en trovärdighet utanför din tidigare sfär. Att dela med dig av värdefulla tips och guider som är relevanta till dem som är verksamma i din bransch med tillbakalänkar till din webbplats har många fördelar.

Dagensanalys.se - 25 jan 16 kl. 13:08

Fem heta tips för digitala marknadsförare

Digital marknadsföring förväntas mogna under det kommande året, och med det möjligheterna att nå konsumenterna på flera plattformar samtidigt. Här är fem tips att tänka på när man ska skapa en framgångsrik multikampanj. Läs mer: 5 digitala marknadsföringstrender att tänka på under 2016 1 Kreativitet och anpassning Kopiera inte reklamen direkt mellan de olika medierna –  anpassa istället innehållet.

Dagensanalys.se - 01 aug 16 kl. 14:08

Fem heta tips för digitala marknadsförare

Digital marknadsföring förväntas mogna under det kommande året, och med det möjligheterna att nå konsumenterna på flera plattformar samtidigt. Här är fem tips att tänka på när man ska skapa en framgångsrik multikampanj. Läs mer: 5 digitala marknadsföringstrender att tänka på under 2016 1 Kreativitet och anpassning Kopiera inte reklamen direkt mellan de olika medierna –  anpassa istället innehållet.

Dagensanalys.se - 18 okt 16 kl. 13:51

5 heta tips från Qlik hur du jobbar smart med dataanalys

Företag som är framgångsrika i det digitala arbetar datadrivet och grundar sina beslut på analys där de mäter utfallet av sina insatser. För att skapa en stabil lösning för hela företaget gäller det att samarbeta med IT-avdelningen för säker access till data och analys. ”En datadriven organisation drivs genom att man använder sig av dataanalys med hjälp av self-service funktioner och smarta verktyg så att alla har tillgång till data i realtid för att kunna ta bra beslut grundat på analys och kundinsikter” 5 smarta tips hur ditt företag kan ta bättre beslut grundat på data: 1.

Dagensanalys.se - 22 nov 16 kl. 13:10

7 heta tips från Prisjakt hur gör de bästa Black Friday klippen – vilka saker rabatteras mest och minst

Den 25 november infaller Black Friday, fenomenet som de senaste åren växt sig allt större i Sverige. Allt fler handlare har erbjudanden under reahögtiden och konsumenterna förväntar sig att kunna göra stora fynd. Samtidigt är det lätt att förvillas av de röda priserna, utan att ifrågasätta hur smarta köpen egentligen är.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Nu kan du ta betalt med Paypal i Messenger

PayPal och Facebook har tagit ett steg närmare varandra idag med betalningar i Messenger. Säljare som använder PayPal kan nu begära direktbetalningar via meddelanden i Messenger. Självklart ska detta göra det enklare för säljare och köpare i Facebook MarketPlace, du vet den så kallade Blocket-dödaren.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Vår skribent Christer Pettersson gissar rätt på årets julklapp i P4 Väst

Christer Pettersson som skrev en artikel om årets julklapp innan HUI avslöjade deras val blev idag intervjuad i P4 Väst. Här kan du höra intervjun: .

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Humor: Japan är mästare på att skapa galna tv-shower

Om du nu sitter på jobbet och vill vila din ögon på något roligt i 10 minuter ska du titta på det här klippet. I tävlingen Hala Trappan ska tio lycraklädda män i hjälm klättra upp för en hal trappa. Först upp får ett jättefint pris.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

TT Nyhetsbyrån köper bildbyrån IBL

TT och IBL har gått samman för att bättre förse marknaden med bilder. IBL har sedan starten på 60-talet en väletablerad position på marknaden, både i Sverige och utomlands. Kunderna är främst dagstidningar, veckopress, magasin och bokförlag.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Fram med bullar och ballonger för nu ska vi fira televisionen

World Television Day är ett firande av tv som medium. Bakom initiativet finner vi EBU, ACT och EGTA. EBU är förkortningen för European Broadcasting Union som har medlemmar i 56 länder.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Nordiska företag ligger efter inom kognitiva system

En undersökning från IBM visar att 74 procent av de 6050 undersökta företagen globalt är förberedda på att utnyttja lärande datorer och artificiell intelligens. Norden ligger dock efter inom detta område, då endast 51 procent av de tillfrågade uppger samma mognad. Undersökningen visar att nordiska verksamheter ligger efter inom en rad viktiga områden, som bidrar till att kunna utnyttja artificiell intelligens och datorinlärning inom verksamheten.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Notan för världens största företag att anpassa sig till GDPR

Det är Financial Times har genomfört en studie om hur stor notan blir för de 500 största företagen. Enligt beräkningarna som Financial Times gjort landar notan på cirka 67 miljarder kronor för de 500 största bolagen för att anpassa sig till GDPR. Och det är bara början eftersom det tillkommer kostnader var eftersom bolagen måste uppdatera sig själva genom utbildningar och mer.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Här är alla mingelbilder från MarC Awards

Förra veckan hölls MarC Awards, undersökningsbranschens Oscarsgala, där hundratalet människor från branschen deltog. Under festliga omständigheter delades priser ut i sex olika kategorier, och stämningen var på topp. Missade du eventet kan du få en liten känsla av hur det var genom alla bilder.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Mobilspelet Animal Crossing är nästa hysteri från Nintendo

Den 22 november, alltså redan nu på onsdag, kommer Nintendo att släppa ett nytt mobilspel. Likt hysterin kring Super Mario Run lär även Animal Crossing få oss att spendera vår lediga tid med att stirra in i mobilen. Den här gången ska vi bygga ett campingläger för söta små djur.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Vad är Black Friday?

Black Friday, denna notoriska shoppingdag när vi ser amerikaner rusa in i butiker och slita och slåss för att få tag på de bästa erbjudandena. Nu börjar vi även i Sverige se reklam för Black Friday-rabatter. Men vad är egentligen Black Friday?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.