DI > Ekonomi

Tuesday, 30 August, 16:58

DI - 13 mar 16 kl. 12:13

Cykeltrenden fortsätter stärkasInför våren, då allt fler plockar fram sina cyklar, råder en cykelboom i Sverige. Branschen ser en kraftigt stigande försäljning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

120 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Cykeltrendenfortsätter , stärkas

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Förvirrad öppning på Wall Street – ras i klädjättar

USA-börserna rörde sig omkring oförändrat i den inledande handeln på tisdagen. I väntan på veckans jobbstatistik letar marknadsaktörerna anledningar att bestämma riktningen..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Dollarn fortsätter stärkas

Europaräntorna sjönk tillbaka på tisdagen efter att uppgången i de amerikanska räntorna tagit en paus samtidigt som dollarn fortsatte att stärkas. I fokus stod preliminär tysk KPI och en intervju med vice Fed-chefen..

DI - 30 minuter sedan

Här är fintechbolagen som har gallrats fram av Nordea

Fler än 200 startupföretag från hela världen ansökte. Nu har Nordea valt ut de 19 fintechbolag som erbjuds delta i bankens acceleratorprogram..

DI - 1 timme sedan

Uber och Visa i nytt samarbete

Uber och Visa ingår ett samarbete och lanserar bonusprogrammet Local Offers. Det innebär att för varje dollar som betalas med ett Visa-kort hos andra företag får användaren en Uber-poäng. När 100 poäng uppnås kan det användas för en resa med Uber värd 10 dollar, skriver Techcrunch..

DI - 1 timme sedan

Oxeon gör världen ultralätt

Sportbranschen har tagit Oxeons ultralätta armeringstyg till sig. Den tidigare Supergasellen har trefaldigat sin omsättning sedan 2010. Grundarna Henrik Blycker och Andreas Martsman planerar nu för ett genombrott hos flygplanstillverkare och annan industri..

DI - 45 minuter sedan

Batra: SD-väljare är inte rasister

Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti – men inte partiets väljare. Det säger M-ledaren Anna Kinberg Batra till Expressen..

DI - 45 minuter sedan

"Osäkert om det skjuts upp länge nog"

Regeringens besked om ändringar i förslaget om ersättningssystemet för ensamkommande flyktingbarn var en halv seger för SKL. Och ordförande Lena Micko (S) hoppas fortfarande på mer pengar till kommunerna – i vårens budget..

DI - 30 minuter sedan

Henrik Mitelman: Fallgropar i tillväxtländerna

I det tysta lyfter tillväxtländerna. Nu söker sig mer pengar dit.Det är klokt, men det finns fallgropar..

DI - 30 minuter sedan

USA: Hushållens förtroende steg i augusti

De amerikanska hushållens konfidensindikator steg till 101,1 i augusti jämfört med 97,3 i juli..

DI - 1 timme sedan

Så högt värderas Tesla-svenskens låsbolag

När det digitala låsbolaget Glue tog in kapital i våras fick investerarna en femtedel av bolaget. Nu kan Di Digital avslöja värderingen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.