SVT > Ekonomi

Sunday, 23 October, 03:18

SVT - 13 mar 16 kl. 11:36

Brittisk EU-sorti skulle slå hårt mot svensk exportFlera län går miste om jobb och tilläxt.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

27 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Brittisk, EU-sortiskulle , slå, hårtmot svensk , export
SVT - 30 mar 15 kl. 12:27

BBC-chef mordhotad efter tv-stjärnans sorti

Brittisk polis utreder ett mordhot riktat mot den brittiska public service-kanalens vd Tony Hall. Hotet ska enligt BBC ha koppling till att Top Gear-medlemmen Jeremy Clarkson förra veckan fick sparken..

Helsingborgs Dagblad - 21 okt 15 kl. 17:33

Sorti direkt för Brunström/Nieminen

Finländaren Jarkko Nieminen har spelat sin allra sista match på ATP-touren. Efter singeluttåget mot Nicolas Almagro blev det även förlust direkt i Stockholm Opens dubbelturnering tillsammans med svenske Johan Brunström. Nieminen/Brunström förlorade mot brittisk-pakistanska duon Jonathan Marray/Aisam Qureshi, som vann det avgörande supertiebreaket med 10—7.

Sydsvenskan - 21 okt 15 kl. 17:33

Sorti direkt för Brunström/Nieminen

Finländaren Jarkko Nieminen har spelat sin allra sista match på ATP-touren. Efter singeluttåget mot Nicolas Almagro blev det även förlust direkt i Stockholm Opens dubbelturnering tillsammans med svenske Johan Brunström. Nieminen/Brunström förlorade mot brittisk-pakistanska duon Jonathan Marray/Aisam Qureshi, som vann det avgörande supertiebreaket med 10—7.

DI - 20 dec 15 kl. 10:58

Tio skräckscenarion under 2016

Ett rusande oljepris till följd av IS-attacker, en brittisk EU-sorti och cyberattacker som sänker USA:s finanssystem. Det är några av de tänkbara skräckscenariona som experter pekar ut inför 2016, skriver Bloomberg News..

Sydsvenskan - 22 jan 16 kl. 04:00

Komedin luktar python

Terry Jones var Monty Pythons arbetshäst. Det var han som brann starkast för att hålla ihop alla motstridiga viljor, och som stannade längst i klipprummet när tv-serien skulle sammanställas. De övriga medlemmarna – mer självupptagna – belönade hans flit med att ge honom regiuppdraget på gruppens strålande långfilmer.

Fler nyheter från SVT

SVT - Igår: 14:08

Amorteringskrav på gamla lån

Enligt reglerna ska amorteringskravet inte omfatta befintliga lån när kunder byter bank. Men flera storbanker kräver att låntagare amorterar även på gamla lån efter ett bankbyte, skriver Svenska Dagbladet..

SVT - Igår: 12:55

Bombardier aviserar stor nedskärning

Den kanadensiska flygplans- och tågtillverkaren Bombardier, med 2.500 anställda i Sverige, planerar att på global nivå göra sig av med 7.500 anställda de närmaste två åren..

SVT - Igår: 09:47

Sanningens minut för Ceta

EU:s frihandelsavtal med Kanada är ännu inte i hamn. Den belgiska delstaten Vallonien fortsätter att säga nej till avtalet..

SVT - Igår: 07:43

Förlustkvartal för Ericsson

Ericsson redovisar en förlust före skatt på 256 miljoner kronor för tredje kvartalet 2016. Det kan jämföras med vinsten på 4.456 miljoner kronor motsvarande period 2015..

SVT - Igår: 07:32

Bättre än väntat av Telia

Telia redovisar en vinst före skatt på 4.359 miljoner kronor för tredje kvartalet 2016. Det kan jämföras med vinsten på 4.

SVT - I förrgår: 13:49

ECB lämnar styrräntan oförändrad

Räntan och stödköpsprogrammet lämnas oförändrat. Det meddelar Europeiska centralbanken i dag..

SVT - I förrgår: 12:25

Sämre än väntat för Atlas Copco

Verkstadskoncernen Atlas Copco redovisar en vinst före skatt på 4.716 miljoner kronor för tredje kvartalet 2016. Det kan jämföras med vinsten på 5.

SVT - I förrgår: 11:01

Brittisk detaljhandel bromsar

Tillväxten i den brittiska detaljhandeln ökade till den högsta nivån sedan slutet av 2014 under årets tredje kvartal..

SVT - I förrgår: 10:18

Lägre arbetslöshet än väntat

Arbetslösheten i september var 6,9 procent enligt säsongsrensade och utjämnade data från Statistiska centralbyrån (SCB). Det är en oförändrad nivå jämfört med augusti och juli, men en nedgång med 0,1 procentenheter jämfört med september i fjol..

SVT - I förrgår: 09:31

Lufthansa-aktien rusar uppåt

Lufthansas aktie rusar uppåt med nästan 10 procent på Frankfurtbörsen sedan det tyska flygbolaget höjt sin vinstprognos för 2016, med hänvisning till oväntat stort sug efter affärsresor i september. Andra stora europeiska flygbolag följer med uppåt..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.