Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 01 September, 01:26

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 11:39

Lamborghini Miura en ikon som skapade en analog disruptDet talas ofta om digitala bolag som förändrar olika branscher. Lamborghini gjorde detta redan 1966 då han med sin Miura helt vände upp och ned på hur man bygger sportbilar. Ferruccio Lamborghini lyckades skapa en banbrytande prototyp och bygga färdig bil på bara ett år (det tar runt fem år idag för bilindustrin att ta fram nya modeller). För att fira 50-års sedan bilen började säljas har PoloStorico restaurerat en av dessa legendariska bilar till nyskick i en magisk grön kulör med beige läderinredning. Titta på bilderna och njut av bilikon som skapade grunden för dagens superbilar.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Miura, Lamborghini, PoloStorico, Lamborghini Miura Italienska Ferruccio Lamborghini, Ferrari, Paolo Dallara, Stanzani, Bob Wallace, P400, Turin, Geneva Motor Show, Marcello Gandini

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Lamborghini, Miuraen , ikonsom , skapadeen , analog, disrupt
Nyan - 25 maj 16 kl. 09:07

Anti-ikon erbjuds till församlingar

Anti-ikon är namnet på ett konstverk av Amanda Chanfreau som nu erbjuds åländska församlingar. Hittills har ingen nappat. Tavlan uppges vara normkreativ.

BT - 16 okt 12 kl. 16:45

Lyxbil från Lamborghini var traktor: "Inget som imponerar på damerna"

Paul Larsson i Övertorneå blev överraskad när han i en kvällstidning pekades ut som ägare till den italienska lyxbilen Lamborghini. För hans exemplar är en jordbrukstraktor. ?

Affärsvärlden - 02 apr 13 kl. 10:22

Porträtt: 50-åringen Lamborghini

Den 11 maj firar Lamborghini 50 år som biltillverkare. För att fira detta anordnas en mängd olika evenemang, bland annat i Sant?Agata Bolognese, där Ferruccio Lamborghini öppnade fabriken år 1963..

Expressen - 27 feb 15 kl. 15:46

Lamborghini har tagit kontakt – med Zlatan

När Lamborghini etablerar sig i Sverige och Malmö är bilmärket mån om att hitta lämpliga ambassadörer. Och då är en känd bilentusiast som Zlatan Ibrahimovic givetvis intressant. – Han är kontaktad, säger Johan Mårtensson, Sales Manager hos Lamborghini Malmö..

YLE - 05 apr 16 kl. 12:41

Glassigt kontrakt för Emil Lindholm – tävlingskör Lamborghini

19-årige Emil Lindholm har gjort ett förarkontrakt med den tyska banserien ADAC GT Masters. Finländaren börjar tävlingsköra med Attempto Racing-stallets Lamborghini Huracán GT3. – Jag har hoppats att jag någon gång får chansen att köra en GT3-bil och för att uppnå det målet körde jag i fjol och ännu i år i Audi Sport TT Cupen.

Nyhetsverket - 03 feb 11 kl. 21:51

Nyttig Lamborghini

Lamborghini är ju känd som en lyxig sportbil. Men det finns även modeller som gör stor nytta i snöröjningen!.

DI - 28 feb 11 kl. 22:18

VW tjuvstartar med ny Lamborghini

GENÈVEDen tyska biljätten Volkswagen vill komma åt alla marknader. I segmentet sportbilar har man bland annat Bugatti att erbjuda. Och Lamborghini..

DN - 14 aug 11 kl. 20:35

Zlatan fick en Lamborghini

Milans Zlatan Ibrahimovic tittade länge och visade sedan ett av kvällens många breda leenden i 5?4-mötet ? efter straffar ?

Nyheter 24 - 22 dec 11 kl. 22:17

Vann Lamborghini - kvaddade den sex timmar senare


En man i Utah vann en Lamborghini värd 380 000 dollar. Sex timmar senare kvaddade han lyxbilen. Mannen körde runt i flera timmar med vänner och familj efter att han vunnit Lamborghinin.

Nyteknik - 23 apr 12 kl. 16:59

Lamborghini visar stadsjeep

Italienska sportbilstillverkaren Lamborghini visade på måndagen upp stadsjeepen Urus på bilmässan i Peking..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Få rabatterna via Facebook nästa gång du shoppar

Facebook vill att företag ska använda deras plattform för att erbjuda konsumenterna erbjudanden och kampanjer. Nu säger man att det ska bli ännu enklare att skapa dessa och få kundernas uppmärksamhet, även på mobilen. Uppdateringen lanserades nu under onsdagen, och innebär flera funktioner för den redan existerande funktionen ”Offers”.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Facebooks grundare: ”Facebook ska inte bli ett nyhetsbolag”

Mark Zuckerberg, Facebooks grundare och CEO verkar vilja lugna oroliga nyhetsmedier. I ett uttalande i Rom svarade Zuckerberg att ”nej, vi är ett techföretag, inte ett medieföretag” på en fråga från en italiensk student. Det var efter att Zuckerberg varit i Vatikanen och besökt påven som han också besökte Universitetet Luiss i Rom.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Snapchats riktade annonser

Vi skrev nyligen om att Snapchat planerar att börja med riktade, beteendestyrda annonser. Dessa annonser kommer troligtvis att börja dyka upp under hösten i år, under det tredje kvartalet. Dessa uppgifter är dock för närvarande inte helt hundraprocentiga, då sociala fotoappen vägrar uttala sig närmare kring detaljerna.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Twitter vill locka till sig internetstjärnor med fördelaktiga avtal

Twitter verkar vilja komma upp sig på videofronten. Nu försöker man locka till sig kända innehållsskapare bland annat YouTube genom ett avtal som ger dem 70 procent av intäkter – klart mer än vad Googleägda konkurrenten ger. YouTube har för vana att ge 55 procent av intäkterna till sina videopartners, medan man själv behåller 45 procent.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Indonesien får standardiserade onlinemätningar

Analys- och mätföretaget comScore har nyligen vunnit ett kontrakt för att mäta de digitala publiksiffrorna under de kommande två åren. Detta kan ses som ett bra exempel på hur flera organisationer tillsammans kan hitta en gemensam standard med främjandet av digital utveckling som mål. Bakom avtalet står fem stora organisationer inom marknadsföring och E-handel, och som utgör IDMC – (Indonesian Digital Measurement Consortium).

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Våra mobilvanor under lupp i ny kartläggning

Tre timmar, så länge använde deltagarna i en ny undersökning från Internetstiftelsen i Sverige, IIS, i genomsnitt sin mobiltelefon varje dag. BankID, Facebook och Youtube är störst. Internetstiftelsen i Sverige, IIS, har genomfört en undersökning i mindre skala som visar drygt 300 personers faktiska användning av sina Androidmobiler.

Dagensanalys.se - Igår: 16:42

Facebook ”Trending Topics” har råkat i trubbel – bara några dagar efter uppfräschningen

Vi skrev nyss om att Facebook uppdaterat sin kritiserade nyhetsfunktion ”Trending Topics”, vars förra redaktionsteam anklagades för att medvetet ha prioriterat vissa nyheter framför andra. Den nya uppdateringen introducerade en algoritm som skulle undvika problem. Förutom att den inte gjorde det, då.

Dagensanalys.se - Igår: 16:16

Åtta saker för annonsörer att tänka på när de investerar i analysteknologi

Möjligheten för att på effektivt sätt kunna analysera den ofta oöverskådliga och ständiga strömmen av data kan vara avgörande för marknadsförare och underlätta beslutsprocesser.Men vad är det man bör tänka på när man väl bestämt sig för att använda moderna analysmetoder? Vad bör man prioritera?

Dagensanalys.se - Igår: 15:04

Människorna är snart lika många som botarna på nätet

En stor del av nättrafiken på internet består av automatiserade användare, så kalla de botar. Så många som varannan, faktiskt – och detta är ändå en förbättring! En annan god nyhet är att de ”goda” botarna (sådana finns) blir fler, även om de ”onda” fortfarande är klart i majoritet.

Dagensanalys.se - Igår: 14:34

Sugen på att sponsra klistermärken på Twitter? Då behöver du 4,25 miljoner kronor

Vi har tidigare skrivit om Twitters nya sponsrade klistermärken och att det varit rätt stängda dörrar kring hur priset. Nu kommer det uppgifter – och det rör sig om minst 500 000 dollar för överhuvudtaget få köra en sådan annonskampanj. Samtidigt verkar Twitter sänka priserna för annonser i andra format.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.