DI > Ekonomi

Saturday, 22 October, 10:44

DI - 12 mar 16 kl. 16:36

"Stay away" efter uppgången"Stay away".Jonas Olavi på Alfred Berg varnar för stålbolaget SSAB efter kurslyftet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Olavi, Alfred Berg, SSAB

Dela artikeln

9 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Stay, awayefter , uppgången
Cornucopia - 03 jul 14 kl. 12:49

Uppgången över? Omfattande prisnedgångar på lägenheter i Stockholm i juni

Lägenhetspriserna i Stockholm steg under april och maj, men baserat på avslutsdata hos Booli och tillhörande värmekartor, så är priserna per kvadratmeter lägre i juni än i mars. Om uppgifterna stämmer, trots ett lägre urval på grund av fallande omsättning, så faller lägenhetspriserna i Stockholm minst 1%.
Valueguard rapporterar om +1.

DI - 04 nov 13 kl. 17:49

Stockholmsbörsen: Verkstad ledde uppgången

Stockholmsbörsen avancerade något på måndagen med verkstadsbolagen i täten för uppgången. Styrkan i uppgången avtog dock under den avslutande handeln..

DI - 25 jun 13 kl. 13:54

Stockholmsbörsen: Uppgången stärks

Stockholmsbörsen noterade en fortsatt återhämtning på tisdagseftermiddagen där kraften i avancemanget tilltog successivt. Uppgången skedde i spåren av två dagar med tunga nedgångar. De ledande Europabörserna noterade också uppgångar..

Sydsvenskan - 14 maj 13 kl. 06:30

Uppgången kom av sig

Den obrutna kursuppgången på Stockholmsbörsen kom av sig på måndagen. OMXS-index föll med 0,1 procent till 383,7.Hittills i år har Stockholmsbörsen stigit med över 11 procent och förra veckan nåddes högsta nivån sedan hösten 2007.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Uppgången dämpad

Uppgången på Stockholmsbörsen hade efter ungefär en timmes handel kommit av sig och dämpats till 0,27 procent. OMXS-index stod strax efter klockan 10 på 334,4. Även ledande Europabörser steg efter morgonens klara seger för Barack Obama i det amerikanska presidentvalet.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 12 kl. 10:43

Uppgången dämpad

Uppgången på Stockholmsbörsen hade efter ungefär en timmes handel kommit av sig och dämpats till 0,27 procent. OMXS-index stod strax efter klockan 10 på 334,4. Även ledande Europabörser steg efter morgonens klara seger för Barack Obama i det amerikanska presidentvalet.

DI - 06 feb 14 kl. 18:02

Börsen: Uppgången fortsätter

Stockholmsbörsen tog ännu ett kliv uppåt på torsdagen, hjälpt av en rad starka bokslutsrapporter. Uppgången var bred, med 28 av 30 aktier i storbolagsindex på plus..

Affärsvärlden - 24 feb 14 kl. 17:11

Sektorerna som leder uppgången på Wall Street

Börserna i New York inledde veckan med stigande kurser. I bräschen för uppgången gick olja & gas och hälsovård. Sämst gick telekom och råvaror..

DI - 08 apr 14 kl. 12:23

Stockholmsbörsen: Uppgången kom av sig

Stockholmsbörsen öppnade på plus under tisdagen, men uppgången dämpades efter en stund. Nokia och Nordea bidrog till att hålla OMXS30 uppe..

DI - 11 aug 14 kl. 13:30

Börsen: Uppgången utökas

Stockholmsbörsen handlades i dur på måndagseftermiddagen. Ingen specifik sektor ledde uppgången, men H&M var största dragloket och på motsatt sida fortsatte Kinnevik söderut efter förra veckans nedgång..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Trump äter upp Clintons försprång

Republikanernas presidentkandidat Donald Trump knappar in på demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton, enligt en opinionsundersökning som Ipsos genomfört på uppdrag av Reuters..

DI - 1 timme sedan

Alibaba Pictures vill göra film om katter

Alibaba Pictures har säkrat rättigheterna till Warriors, en barnbokserie med fyra stridande kattklaner i huvudrollen, rapporterar Screen Daily..

DI - 1 timme sedan

Kommunen driver upp bopriser i Malmö

Var åttonde enrumslägenhet som såldes i Malmö i april i år köptes av kommunen, skriver Sydsvenskan..

DI - 1 timme sedan

"Svårast var när Nils Horner blev mördad"

Hon har varit vd i fyra år och arbetat på Sveriges Radio i 31 år. I det femtonde avsnittet av Di:s ledarskapspodd Förnuft & Känsla berättar Cilla Benkö om hur hon omformar bolaget för framtiden – och om krisen när en medarbetare blev mördad..

DI - 2 timmar sedan

Justin Timberlake investerar i dryck

Justin Timberlake har gått in som investerare i bryggeriföretaget Bai Brands. Placeringen innebär att den 35-årige världskände musikern tar sig an rollen som bolagets nya smakchef, Chief Flavor Officer, skriver Fortune..

DI - 2 timmar sedan

Volvo backade trots bättre utsikter

Volvos aktie föll på rapporten trots ljusare utsikter i Europa och bättre marginaler för lastbilsrörelsen. ”När vi tittar på trafiken på vägarna och aktiviteten i olika marknader bedömer vi att 2017 fortsätter på en bra nivå”, säger vd:n Martin Lundstedt..

DI - 2 timmar sedan

Löpning lagar hjärnan

Visst gör det väl lite ont i halsen? Det passar mycket bättre att träna i morgon. Ibland är det lätt att hitta ursäkter för att slippa ge sig ut på en springtur.

DI - 3 timmar sedan

Ericssons vd efter kallduschen: ”Jag tror att kassan räcker”

”Med de planer och program vi har tror jag att kassan räcker.” Så väljer Ericssons tillförordnade vd Jan Frykhammar att lugna aktieägare, anställda och allmänhet. Marknaden svarade med ett nytt ras..

DI - 3 timmar sedan

Regeringens flyg klimatkompenseras

Regeringen ska klimatkompensera för de flygresor som gjorts av Regeringskansliet under förra året..

DI - 3 timmar sedan

Högst pris på våning fem

Utsikt kostar. Enligt en färsk undersökning från Booli återfinns de högsta kvadratmeterpriserna i både Stockholm, Göteborg och Malmö högre upp i huset..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.