DN > Kultur

Monday, 10 December, 22:38

Liknande nyheter

Taggar: Melodifestivalen, tre, sakeratt , hålla, ögonenpå i , kväll
YLE - 09 maj 14 kl. 17:55

Finland-Lettland – tre saker att följa

Finland inleder VM-turneringen på lördagen med en match mot Lettland. Chriso Vuojärvi lyfter fram tre saker som det lönar sig att hålla koll på under lejonens premiär. 1.

YLE - 09 maj 14 kl. 17:55

Finland-Lettland - tre saker under lupp

Finland inleder VM-turneringen på lördagen med en match mot Lettland. Chriso Vuojärvi lyfter fram tre saker som det lönar sig att hålla koll på under lejonens premiär. 1.

Barometern - 08 apr 18 kl. 07:14

Avspark KFF: Tre saker att hålla extra koll på

Tre saker att hålla extra koll på. Det snabba tv-programmet Avspark KFF kör vidare precis som förra allsvenska säsongen..

YLE - 11 maj 14 kl. 13:35

Finland-Ryssland – tre saker i fokus

Finland möter Ryssland i kväll i ishockey-VM. Chriso Vuojärvi lyfter igen fram tre saker som det är värt att följa noggrant med under matchen. 1.

Entreprenör24 - 30 okt 13 kl. 19:24

Tre saker dina anställda hellre vill ha än löneförhöjning

Mer pengar är en drivkraft för många, men det finns andra saker som är viktiga för anställda. Här är tre exempel: Gör dem till medlemmar Skapa delaktighet på arbetsplatsen genom att uppmuntra samarbete mellan avdelningar. Lyssna på idéer och ta upp goda exempel.

Entreprenör24 - 23 dec 13 kl. 15:51

Tre saker att tänka på inför bokslutet

Nystartat företag? Vi ger dig tre snabba tips inför bokslutet:  Ansök om förlängt räkneskapsår  Om du är i en uppstartsfas, säg att du drar igång i november, så kan det vara en bra idé att ansöka om ett förlängt räkenskapsår. Ett bokslut efter någon månad blir bara onödigt tidskrävande och inte så värst givande eller rättvisande.

Eurosport - 09 jul 14 kl. 22:58

Tre saker att hålla koll på i etapp 6: Kristoff känner vittring

Efter gårdagens kaosetapp är det nog många i klungan som välkomnar den här spurtetappen och hoppas på en enklare resa. Blir det ännu en seger för Marcel Kittel? Här är några grejor att hålla koll på..

SVT - 08 aug 17 kl. 14:59

Tre saker att hålla koll på i Kenya-valet

Varför är det pågående valet i Kenya värt att hålla koll på och vad kan det ha för effekt på framtiden? Hör SVT:s Afrikakorrespondent Johan Ripås analys..

Nyteknik - 23 feb 18 kl. 14:46

Tre saker anställda värdesätter – men som företag ofta missar

Hur kan man som företag hålla sina anställda nöjda och glada? Enligt Harvard Business Review finns det tre viktiga fundament att uppfylla..

IDG - 19 jun 14 kl. 11:46

Tre saker vi (typ) gillar med Amazons mobil

Från och med 25 juli kan amerikaner beställa Amazons egen smartphone Fire. Igår natt presenterade företaget sin nyaste satsning - så ambitiös att den är läskig..

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

Erik Grönwall kan vinna en Grammy

Erik Grönwall finns bland de svenskar som har chans att vinna pris på amerikanska Grammygalan i början av nästa år. Den svenske artisten, som vann TV4:s ”Idol” 2009, är nominerad för sin roll i livesändningen av Andrew Lloyd Webbers och Tim Rices musikal ”Jesus Christ superstar”..

DN - 8 timmar sedan

Nya detaljer om nästa säsong av ”Stranger things”

Nästa år har tredje säsongen av Netflix populära sciencefictionskräckserie “Stranger things” premiär. En kort trailer släpptes på nätet i helgen och räknar upp avsnittsnamnen på serien..

DN - 12 timmar sedan

Sagovärlden blev en väg ut ur sorgen

I sin förtvivlan över sin mammas död tog Kirsty Mitchell sin tillflykt till skogen. Som en väg ut ur sorgen fotograferade hon drömska sagoväsen som hon skapade ur sina barndomsminnen. Nu visas hennes scenerier på Fotografiska i Stockholm..

DN - Igår: 13:04

Eyvind Johnson-priset till Andrzej Tichý

Författaren Andrzej Tichý tilldelas Eyvind Johnson-priset 2018. .

DN - Igår: 09:25

Stämning mot Fleetwood Mac har nått lösning

I höstas lämnade Lindsey Buckingham in en stämningsansökan mot sitt tidigare band Fleetwood Mac. Nu har parterna nått en överenskommelse..

DN - Igår: 08:00

DN kultur väljer: Fem favoriter just nu

Konstutställning, bok, skiva och film – kulturredaktionen har plockat ut fem aktuella verk som är värda din tid..

DN - Igår: 08:00

Dagens grötrim: 9 december

Den populära traditionen fortsätter även 2018. Från den 1 december och fram till julafton skriver DN:s skicklige rimsmed Lars Linder varje dag nya verser. Här är dagens alster..

DN - Igår: 07:30

Herr B: När jag startar en pilates-studio ska den heta Pontius

Kåseri. Vilken är egentligen jultidens mest typiska tradition? Är det klapparna?

DN - I förrgår: 09:17

Dyr konst försvunnen från Regeringskansliet

Konst för 567 600 kronor har kommit bort från Regeringskansliet. Mellan åren 2005 och 2012 försvann 23 verk spårlöst från myndigheten, rapporterar P4 Stockholm och hänvisar vidare till nyhetsbyrån Siren, som har begärt ut en polisanmälan från Regeringskansliets förvaltningsavdelning..

DN - I förrgår: 05:00

Linda Skugge: Jag vill slå ett slag för alla ordentliga människor

Medan författaren Kerstin Thorvall var gränslös och bröt tabun var hennes mamma Thora ordningsam och tog ansvar. Linda Skugge slår ett slag för alla pålitliga och ordentliga människor. ”Jag tänker sluta be om ursäkt för att jag gillar prydlighet”, skriver hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.