SVT > Ekonomi

Thursday, 27 April, 16:40

Liknande nyheter

Taggar: Hackare, stavade, fel, gick, misteom drygt 7 , miljarderkronor
Eurosport - 02 aug 11 kl. 20:53

Fotboll - Champions League - Malmös pinsamma blunder - stavade fel

Att spela bra i Champions League är en sak, att stava till Champions League en annan. Malmö FF tryckte upp en exklusiv upplaga av halsdukar bara för kvalreturen. Men stavade fel..

Nyheter 24 - 23 mar 12 kl. 16:25

SJ-chefens pinsamma miss - stavade fel på ministerns namn i "jobbansökan"


Misstaget avslöjas i ett personligt brev till infrastrukturministern tackar avgående Sj-chefen för gott samarbete. STOCKHOLM. SJ:s avgående chef Jan Forsberg stavade fel på infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärds förnamn i ett personligt brev till ministern där han fiskade efter ett nytt jobb.

GöteborgsPosten - 11 aug 14 kl. 13:39

Folkpartiet stavade fel i skolreklam

Folkpartiet i jämtländska Bräcke kommun gör en reklamkampanj för vikten av skola och utbildning – men stavade fel i annonsen..

GöteborgsPosten - 26 mar 16 kl. 15:26

Pinsamma MFF-missen - stavade fel på nya Rosenberg-tröjan

Marcus Rosenberg, förlåt, Markus Rosenberg heter MFF:s största stjärna.Trots det stavade klubben fel på en ny tröja föreställandes Markus Rosenberg..

Expressen - 05 aug 13 kl. 17:18

Stavade fel - missade finalplats i Jeopardy

NEW YORK. 12-årige Jeopardy-deltagaren Thomas Hurley III svarade rätt på frågan om Lincoln. Men han råkade stava fel - och missade chansen att gå till final.

DN - 17 sep 13 kl. 21:22

Hackare tog fel på NASA och NSA

Brasilianska hackare som ville hämnas på USA:s påstådda spionage mot landets president Dilma Rousseff gav sig på fel webbsida..

Expressen - 04 jan 16 kl. 23:45

"Allt som kunde gå fel gick fel för Sverige…"

OBERSTDORF. Sverige har haft ett tungt Tour de ski. Några som lider med oss?

NT - 02 aug 11 kl. 16:15

Döpte spårvagn efter Norrköpingsprofil - stavade fel

Norrköpingsprofilen "Tjadden" Hällström har hedrats med att få en spårvagn uppkallad efter sig. Men stavningen på hans namn lyckades inte tekniska kontoret riktigt med..

Expressen - 02 aug 11 kl. 19:39

Malmös miss: Stavade fel på souveniren

Malmö FF släpper en officiell matchsouvenir till kvalreturen mot Glasgow Rangers. Halsduken släpps i en exklusiv, felstavad upplaga. - Vi gjorde en tre skilling banco-version, skojar Malmös kommunikationschef Per Welinder.

NT - 02 aug 11 kl. 20:50

Malmö stavade fel på souvenir

Att spela bra i Champions league är en sak, att stava till Champions league en annan..

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Riskkapitalister åker på miljardsmäll

Domstolen gick på Skatteverkets linje i den segdragna tvisten om hur ett stort antal riskkapitalister ska beskattas. De riskerar nu att åka på en total extra skatt på minst 1,6 miljarder kronor..

SVT - 7 timmar sedan

Reporäntan förblir oförändrad

Reporäntan blir fortsatt kvar på -0,50, enligt pressmeddelande från Riksbanken..

SVT - 20 timmar sedan

Utredning: Borätter kan falla i pris

Flera dramatiska förändringar föreslås för bostadsrätter. På onsdag presenteras bostadsrättsutredningen, som är ämnad till att stärka konsumentskydd. Bland annat ska föreningarnas ekonomi redovisas mer öppet och detaljerat, uppger SvD..

SVT - 21 timmar sedan

Panamasvenskarna kommer undan straff

Sedan Panamaläckan avslöjades förra året har Skatteverket dragit igång 200 utredningar kring svenskar i Panamaläckan. Men en del har kunnat undgå straffavgift och brottsanmälan genom att självrätta sina deklarationer efter avslöjandet. Och nu öppnar finansminster Magdalena Andersson för att se över lagen..

SVT - 21 timmar sedan

Här är svenskar som åkt fast i Skatteverkets jakt efter Panamaläckan

Ett år efter Panamaläckan är Skatteverkets jakt på utlandspengar i full gång. Hittills har flera tunga profiler inom olika områden åkt på ökad skatt. Skattetillägg och brottsanmälan förekommer också, visar SVT Nyheters granskning..

SVT - 23 timmar sedan

SVT Nyheter avslöjar: Volvo börjar betala skatt

Har nolltaxerat – nu får de pynta in två miljarder.

SVT - I förrgår: 07:34

Väntad brakförlust för Ericsson

Ericsson redovisar en förlust före skatt på 12,8 miljarder kronor för första kvartalet 2017. Det kan jämföras med vinsten på 3 miljarder kronor motsvarande period 2016.

SVT - I förrgår: 07:26

Kraftigt vinstlyft för AB Volvo

Fordonstillverkaren AB Volvo redovisar en vinst före skatt på 6 440 miljoner kronor för årets första kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 5 299 miljoner kronor samma period året före..

SVT - I förrgår: 07:10

Vinstlyft för Swedbank

Bankkoncernen Swedbank redovisar en rörelsevinst på 6.307 miljoner kronor för första kvartalet i år. Det kan jämföras med vinsten på 5.

SVT - 21 apr 17 kl. 21:34

Trump lovar stora skattesänkningar

USA:s president Donald Trump säger att både företag och enskilda människor kommer att få ”rejäla skattesänkningar” i samband med ett skattereformspaket som han räknar med att presentera nästa vecka..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.