SVT > Ekonomi

Thursday, 23 March, 11:13

Liknande nyheter

Taggar: Hackare, stavade, fel, gick, misteom drygt 7 , miljarderkronor
Eurosport - 02 aug 11 kl. 20:53

Fotboll - Champions League - Malmös pinsamma blunder - stavade fel

Att spela bra i Champions League är en sak, att stava till Champions League en annan. Malmö FF tryckte upp en exklusiv upplaga av halsdukar bara för kvalreturen. Men stavade fel..

Nyheter 24 - 23 mar 12 kl. 16:25

SJ-chefens pinsamma miss - stavade fel på ministerns namn i "jobbansökan"


Misstaget avslöjas i ett personligt brev till infrastrukturministern tackar avgående Sj-chefen för gott samarbete. STOCKHOLM. SJ:s avgående chef Jan Forsberg stavade fel på infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärds förnamn i ett personligt brev till ministern där han fiskade efter ett nytt jobb.

GöteborgsPosten - 11 aug 14 kl. 13:39

Folkpartiet stavade fel i skolreklam

Folkpartiet i jämtländska Bräcke kommun gör en reklamkampanj för vikten av skola och utbildning – men stavade fel i annonsen..

GöteborgsPosten - 26 mar 16 kl. 15:26

Pinsamma MFF-missen - stavade fel på nya Rosenberg-tröjan

Marcus Rosenberg, förlåt, Markus Rosenberg heter MFF:s största stjärna.Trots det stavade klubben fel på en ny tröja föreställandes Markus Rosenberg..

Expressen - 05 aug 13 kl. 17:18

Stavade fel - missade finalplats i Jeopardy

NEW YORK. 12-årige Jeopardy-deltagaren Thomas Hurley III svarade rätt på frågan om Lincoln. Men han råkade stava fel - och missade chansen att gå till final.

DN - 17 sep 13 kl. 21:22

Hackare tog fel på NASA och NSA

Brasilianska hackare som ville hämnas på USA:s påstådda spionage mot landets president Dilma Rousseff gav sig på fel webbsida..

Expressen - 04 jan 16 kl. 23:45

"Allt som kunde gå fel gick fel för Sverige…"

OBERSTDORF. Sverige har haft ett tungt Tour de ski. Några som lider med oss?

NT - 02 aug 11 kl. 16:15

Döpte spårvagn efter Norrköpingsprofil - stavade fel

Norrköpingsprofilen "Tjadden" Hällström har hedrats med att få en spårvagn uppkallad efter sig. Men stavningen på hans namn lyckades inte tekniska kontoret riktigt med..

Expressen - 02 aug 11 kl. 19:39

Malmös miss: Stavade fel på souveniren

Malmö FF släpper en officiell matchsouvenir till kvalreturen mot Glasgow Rangers. Halsduken släpps i en exklusiv, felstavad upplaga. - Vi gjorde en tre skilling banco-version, skojar Malmös kommunikationschef Per Welinder.

NT - 02 aug 11 kl. 20:50

Malmö stavade fel på souvenir

Att spela bra i Champions league är en sak, att stava till Champions league en annan..

Fler nyheter från SVT

SVT - 23 timmar sedan

Ny motgång i rätten för Allra

Fondbolaget Allra får inte gehör hos Stockholms tingsrätt. Domstolen säger nej till att tills vidare stoppa Pensionsmyndighetens order om inlösen av andelarna i Allras fonder, skriver Dagens Industri..

SVT - Igår: 09:01

Ökad vinst för Volvos systerbolag

Det blev mer än dubbelt upp i nettovinst för biltillverkaren Volvo Cars kinesiska systerbolag Geely Automobile i fjol..

SVT - Igår: 09:04

Lindringare regler för fåmansföretag

Regeringens slutliga förslag till ändrade skatteregler för fåmansföretag, de så kallade 3:12-reglerna, blir lindrigare för delägarna än vad en utredning föreslog i höstas..

SVT - Igår: 20:29

Kraftigt vinstlyft väntas för Geely

Kinesiska Geely Automobile, systerbolag till biltillverkaren Volvo, väntas redovisa det största vinstlyftet på åtta år för 2016. Teknik och produktutveckling från Volvo ingår i framgångskonceptet..

SVT - Igår: 19:28

Allra-skandalen – detta har hänt

Det har kallats för den största skandalen sedan premiepensionssystemet infördes för snart 20 år sedan. Pensionsmyndigheten menar att fondspararnas pengar används till att berika ägarna. Här är alla turerna kring pensionsbolaget Allra..

SVT - Igår: 15:45

Mångmiljardaffär öppnas för Saab

Försvarskoncernen Saab är aktuell i en ny mångmiljardaffär. Belgien har bett om en offert på upphandling av den senaste modellen av det svenska stridsflygplanet Jas 39 Gripen E, uppger Försvarets materielverk (FMV)..

SVT - Igår: 14:03

Brexit-process bäddar för bankflytt

Det brittiska EU-utträdet närmar sig och nu börjar planeringen i Londons finanskvarter. Amerikanska Goldman Sachs är först ut..

SVT - I förrgår: 10:55

Fem personer polisanmälda i Allra

Fem personer i pensionsbolaget Allra polisanmäls av Pensionsmyndigheten. Två av dem är huvudägarna Alexander Ernstberger och David Persson. De övriga är Evran Mersin, vd för Allras dotterbolag i Dubai, Olle Marcusson, vd för Allras fondbolag i Luxemburg och chefsjuristen Kristian Wikberg, skriver Svenska Dagbladet..

SVT - I förrgår: 09:13

Fingerprint kollapsar på börsen

Biometribolaget Fingerprint Cards rasar med över 40 procent på Stockholmsbörsen efter att bolaget vinstvarnade på morgonen. Bakgrunden är ett sämre första kvartal och att kortsiktiga utmaningarna kvarstår under andra kvartalet..

SVT - I förrgår: 08:26

Fingerprint backar om utdelning

Biometribolaget Fingerprint Cards har dragit tillbaka sitt förslag om en utdelning på 2:00 kronor per aktie i spåren av ett sämre första kvartal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.