SvD > Ekonomi

Tuesday, 25 October, 15:45

SvD - 12 mar 16 kl. 08:00

Bard: Det här blir nästa stora teknikrevolutionInternetgurun Alexander Bard berättar för Breakit vilka digitala revolutioner som står för dörren, varför svenska startups borde festa i Baltikum och i vilka lägen det kan vara bra att tänka mer Donald Trump..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Alexander Bard, Breakit, Baltikum, Donald Trump

Dela artikeln

2057 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: BardDet här blir nästa stora , teknikrevolution
Sydöstran - 1 timme sedan

Bard och Boisen snackar framtid

Sölvesborg-Mjällby Sparbank bjuder in sina nyckelkunder till en framtidskväll där Alexander Bard och Frida Boisen berättar om sina visioner..

Nyheter 24 - 18 feb 14 kl. 20:42

Fem gånger Alexander Bard har spårat ur

Han är Idoldomaren som svenska folket älskar att hata. Men det är inte bara på bästa sändningstid i TV4 som Alexander Bard brukar använda kränkande ord för att få säga sin mening. "En hög jävla miffon" Sent på tisdagskvällen meddelade han att han lämnar Centerpartiet, som han gick med i 2011.

Nyheter 24 - 15 maj 12 kl. 17:04

Bard: "Homofobi mot bögar är som rasism mot svarta"


Drogliberalen, HBT-aktivisten, filosofen, politikern och producenten Alexander Bard frågas ut i SVT:s "Min Sanning" på tisdagen. Skandalomsusade Alexander Bard ställs mot väggen i tisdagens upplaga av "Min Sanning". Programledare är Kristina Hedberg och i vanlig ordning blir det raka svar. "Det är inte rasism att säga neger":

Posh24 - 21 okt 11 kl. 10:11

Idol 2011 i kris: Bard är fast i Aten och Laila myser med sonen!

Som ni kanske vet så har söta Laila Bagge Wahlgren fått sin efterlängtade son, vilket betyder att hon inte kommer närvara under kvällens veckofinal i Idol. På Tv4 kommer det inte som en överrasking och man har planerat för detta under en längre tid. Ankomsten av Lailas bebis skulle innebära att juryn bara skulle bestå av grabbarna Anders Bagge, Alexander Bard och Pelle Lidell, inga problem där...

Nyheter 24 - 16 dec 11 kl. 13:51

Timbuktu: "Bard vilken jääävla jubelåsna du är!!"


Bard: "Jag tycker inte att jag behöver bemöta personliga påhopp från en korkad Timbuktu." STOCKHOLM/GÖTEBORG. Alexander Bards påhopp på skådespelaren Richards Sseruwagi fick många att reagera.

Politikerbloggen - 16 mar 11 kl. 11:27

BARD I JURYN Alexander Bard ny medlem i TV4:s Idoljury

ALEXANDER BARD I JURYN. Artisten, politikern och den stridbare debattören Alexander Bard, tidigare medlem i Folkpartiet och grundare av Liberaldemokraterna, tar plats i TV4:s Idoljury. Läs mer här.

Posh24 - 21 okt 11 kl. 17:28

Idol 2011: Alexander Bard i Stockholm är "ready for a fight"!

Vi kan alla pusta ut (eller?) för Alexander Bard har landat i Sverige och kommer delta i kvällens veckofinal! "Jag har inte sovit mycket, men jag ska vara med i ?

Nyheter 24 - 01 apr 12 kl. 15:46

Birro och Bard leder Nyheter24:s nya opinionssajt


"Det är två stora tänkare som nu får mycket större utrymme". Nyheter24 kan i dag avslöja att författaren Marcus Birro och debattören Alexander Bard blir redaktörer för vår nya storsatsning B & B - Opinion för unga. Sajten och webbteveprogrammet med samma namn kommer, till skillnad från resten av Nyheter24, gå under betalvägg.

Nyheter 24 - 18 feb 14 kl. 21:19

"Missfosterhjärnor!" – Alexander Bard hatar Centerkvinnorna

STOCKHOLM. Debattören och teveprofilen Alexander Bard deklarerade på tisdagskvällen att han ska sluta ge sitt stöd till Centerpartiet och i stället stödja Piratpartiet: Alexander Bard has decided to leave #Centerpartiet with immediate effect and throw his full support behind #Piratpartiet in 2014 elections.— Alexander Bard (@Bardissimo) February 18, 2014 Men bakom beskedet finns ett helt annat inlägg, skrivet av Bard i en stängd Facebookgrupp för ett nätverk han själv varit med och skapat.

Politikerbloggen - 16 mar 11 kl. 19:21

ALEXANDER BARD ?Det finns inget liberalt parti i Sverige?

BARD I JURYN. Alexander Bard ser inte sitt politiska engagemang som något hinder för att medverka i TV-programmet Idols jury. - Mellan drinkarna i hotellbarerna under Idolturnén ska jag värva övriga medlemmar juryn till Liberaldemokraterna, säger han till Politikerbloggen.

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Cancerläkemedel ger skjuts åt Merck

En större efterfrågan på det nya cancerläkemedlet Keytruda drev upp försäljningssiffrorna i tredje kvartalet för den amerikanska läkemedelskoncernen Merck & Co, som även höjer sin prognos för helåret..

SvD - 1 timme sedan

Tejpjätte går lite bättre

Amerikanska 3M, mest känt för sina Post it-lappar och sin Scotch-tejp, redovisar en vinst på 1,33 miljarder dollar (närmare 12 miljarder kronor) för tredje kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 1,30 miljarder dollar motsvarande period i fjol..

SvD - 2 timmar sedan

Procter & Gamble något bättre än väntat

Den amerikanska konsumentvarugruppen Procter & Gamble redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:03 dollar för det brutna räkenskapsårets första kvartal 2016/2017 (juli - september)..

SvD - 2 timmar sedan

General Motors resultat bättre än väntat

General Motors redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:72 dollar för det tredje kvartalet 2016..

SvD - 2 timmar sedan

Lifco bättrar på vinsten

Lifco redovisar ett resultat efter skatt på 208 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2016 (190). Resultatet per aktie uppgick till 2:22 kronor (2:02)..

SvD - 3 timmar sedan

Kunder: Vi är lurade av bilföretagen

Flera kunder hör av sig till SvD och känner sig lurade av bilföretagens information om bränsleförbrukning. Kunder vittnar om bränsleförbrukning som är upp till 50 procent högre än den som tillverkaren anger. Och varken Volvo eller Toyota vill hantera klagomålen, enligt kunderna..

SvD - 3 timmar sedan

Stora Enso ökar vinsten

Den finländsk-svenska skogsindustrijätten Stora Enso redovisar en vinst före skatt på 161 miljoner euro, motsvarande cirka 1,6 miljarder kronor, för tredje kvartalet 2016. Det kan jämföras med vinsten på 144 miljoner euro motsvarande period föregående år..

SvD - 4 timmar sedan

Cargotec missar förväntningarna

Det finländska verkstadsföretaget Cargotec redovisar ett resultat före skatt på 46,6 miljoner euro för det tredje kvartalet. Väntat var ett resultat på 58,3 miljoner euro, enligt SME Direkt sammanställning..

SvD - 4 timmar sedan

Brand i Bolidens gruva

En brand har brutit ut under jord i Bolidens Aitikgruva i Gällivare. Det uppger flera medier, däribland tidningen NSD..

SvD - 5 timmar sedan

Förbättrat affärsklimat i Tyskland

Affärsklimatet i Tyskland förbättrades i oktober, visar ett månatligt index från det ekonomiska institutet Ifo. Index gick upp till 110,5. Analytiker hade i genomsnitt väntat sig ett oförändrat index från månaden innan.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.