Expressen > Nyheter

Saturday, 22 October, 19:50

Expressen - 11 mar 16 kl. 06:10

Då blir det 100 procent vårväderKnoppar, fjärilar, surrande getingar, uteserveringar och blommande körsbärsträd - listan på vårtecken är oändlig. I södra Sverige är det redan vår – nu jobbar den sig upp längs Västkusten. – Man kan säga att majoriteten har fått vår i Västsverige, säger Inga-Lill Nordin, meteorolog på SMHI..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Västkusten, Västsverige, Inga-Lill Nordin, SMHI

Dela artikeln

761 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: blir det , 100procent , vårväder
YA - 13 jan 14 kl. 06:30

Peab drar sig ur plan för 100 nya bostäder

Peab drar sig ur ett stort byggprojekt i Ystad. Företaget har lämnat tillbaka mark i Västra sjöstaden med plats för nästan 100 nya bostäder. Kommun hoppas att andra ska bygga i stället.

Hela Gotland - 21 jun 12 kl. 04:00

100 nya bostäder planeras på norr

Bostadsbristen kan vara över på Gotland. 100 nya bostäder planeras på södra Galgberget, och södra delen av Visby hamn ska utredas för ett framtida bostadsområde..

Jönköpingsnytt - 14 sep 15 kl. 11:00

100 nya bostäder på Tändsticksområdet

Just nu pågår en presskonferens i Rådhuset i Jönköping. Där presenteras en ny plan för hur Tändsticksområdet ska få nytt liv. Bland annat handlar det om 100 nya bostäder.

Kristianstadsbladet - 23 jun 16 kl. 03:00

100 nya bostäder vid golfbanan i Åhus

Kristianstads golfklubb (KGK) har planer för omkring 100 nya bostäder vid och på golfbanan i Åhus. Klubben ska sälja tomter för ändamålet..

DalaDemokraten - 26 aug 16 kl. 06:00

Här planeras 100 nya bostäder i Falun

Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Falun säger ja till en detaljplan som ger möjligheten till cirka 100 nya bostäder längs med Norra Järnvägsgatan i Falun..

UNT - 03 feb 15 kl. 05:00

"Fyra spår kan ge 100 000 bostäder"

En utbyggnad till fyra spår på järnvägen mellan Uppsala och Stockholm ger underlag för 100 00 nya bostäder, enligt en rapport från Uppsala Handelskammare..

Norrtelje Tidning - 25 feb 15 kl. 16:00

Baldersgatan kan få 100 nya bostäder

Förtätningen av Norrtälje stad fortsätter. Nu inleds arbetet med en ny detaljplan som rymmer cirka 100 bostäder i flerfamiljshus på Baldersgatan..

UNT - 27 nov 15 kl. 15:53

Plansamråd för 100 nya bostäder

Ett förslag på ny detaljplan för 100 bostäder i Björnhålsskogen, Alunda, kommer inom kort att gå ut på samråd..

DI - 08 feb 16 kl. 16:14

Storsatsning på nya spår ska ge 100.000 bostäder

Staten lovar pengar till tunnelbana och spårväg i våra storstadsregioner. I utbyte krävs minst 100.000 nya bostäder.

DN - 26 feb 16 kl. 12:24

Nära 100 rebellgrupper stöder vapenvila

Enligt syriska oppositionskällor har närmare 100 rebellgrupper gått med på den vapenvila som ska träda i kraft natten till lördagen. Ryska UD-källor säger att de kollapsade fredssamtalen kan återupptas om tio dagar..

BT - 27 nov 15 kl. 13:24

100 nya bostäder på Hulta

AB Bostäder storsatsar på nya hus på Hulta..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Aggressiv älg jagas – attackerade kvinna

En kvinna i Saltsjöbaden i Nacka blev attackerad av en älg bakifrån. Älgen trampade även på henne efter att hon hade slagits till marken. Kvinnan fördes till sjukhus men brutet nyckelben, och smärtor i rygg och bröstkorg.

Expressen - 45 minuter sedan

Kvinna till akuten efter smitningsolycka

En kvinna skadades allvarligt men inte livshotande när hon sent på lördagseftermiddagen blev påkörd av en bil på Tians väg i Bromölla. Personerna i bilen sprang från platsen – men bilen står kvar. – Den är stöldanmäld under lördagen, säger Christer Nilsson, jourhavande förundersökningsledare i Kristianstad..

Expressen - 45 minuter sedan

Dödssjuka Massoudi – utvisas till Libanon

Massoudi El-Khouri, 71, lider av långt framskriden demens och klarar inte längre av att ta hand om de mest basala delarna, som att prata, ta sin medicin eller gå på toaletten. Läkarna har förklarat att hon är i det sista skedet av livet och inte ens klarar en flytt inom boendet - nu har Migrationsverket beslutat att utvisa henne till Libanon, skriver Borås Tidning.– De behandlar min mamma som ett papper och en lag, inte som en människa, säger hennes dotter Reina El-Khouri..

Expressen - 1 timme sedan

Man knivskuren av maskerade män på tåg

En man ska under lördagskvällen ha blivit knivstucken i benet på ett tåg vid Farsta station, söder om Stockholm. Sju maskerade män ska ha angripit honom på tåget av okänd orsak. Nu har polisen tagit upp jakten på förövarna..

Expressen - 1 timme sedan

Josefin vill ha tag på skåpets förra ägare

Tusentals svenskar har delat en bild på ett begagnat vitrinskåp från Motala. Men det är vad Josefine Öhlund från Norrköping hittade i en av lådorna som har väckt nyfikenheten hos många. Nu söker Josefine efter de föregående ägarna till skåpet.

Expressen - 1 timme sedan

Nordeas huvudkontor kan lämna Stockholm

Nordeas ordförande Björn Wahlroos har inte släppt tankarna på en fusion med den nederländska banken ABN Amro. Om sammanslagningen blir verklighet kan Nordeas huvudkontor försvinna från Stockholm. Men vidare samtal får vänta till efter det Nederländska valet i mars nästa år..

Expressen - 1 timme sedan

Kritik mot fotoförbud från drönare: Drastiskt

Efter en dom som förbjuder filminspelningar eller fotografering från drönare, höjs nu både förvirrade och kritiska röster. – Överraskande, säger Ulf Johansson, programchef för SVT:s nyheter om domen..

Expressen - 2 timmar sedan

Hoverboard började brinna i lägenhet

En hoverboard har börjat brinna i en lägenhet i Norrtälje. När räddningstjänsten kom till platsen hade ägaren redan lyckades släcka branden genom att kasta ut hoverboarden från lägenheten. – Vi har sett detta flera gånger, att en hoverboard antänds vid laddning, säger Albin Näverberg på polisens ledningscentral.

Expressen - 1 timme sedan

Mc-gänget växer – pekas ut av polisen

Ytterligare ett kriminellt mc-gäng håller på att etablera sig i Danmark. The Mongols bildade sin första danska avdelning förra helgen, skriver Ekstrabladet. Polisen pekar redan ut Mongolsmedlemmar som inblandade i flera skottlossningar på senare tid..

Expressen - 3 timmar sedan

Person hittad i vattnet efter sökinsats

En svårt nedkyld person har bärgats ur sjön Ottsjö söder om Åre. Personen förs till Trondheim i Norge för att få vård. Räddningstjänsten kallades till sjön efter att en kantrand kanot hade setts..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.