Expressen > Nyheter

Wednesday, 28 September, 05:32

Expressen - 11 mar 16 kl. 06:10

Då blir det 100 procent vårväderKnoppar, fjärilar, surrande getingar, uteserveringar och blommande körsbärsträd - listan på vårtecken är oändlig. I södra Sverige är det redan vår – nu jobbar den sig upp längs Västkusten. – Man kan säga att majoriteten har fått vår i Västsverige, säger Inga-Lill Nordin, meteorolog på SMHI..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Västkusten, Västsverige, Inga-Lill Nordin, SMHI

Dela artikeln

761 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: blir det , 100procent , vårväder
YA - 13 jan 14 kl. 06:30

Peab drar sig ur plan för 100 nya bostäder

Peab drar sig ur ett stort byggprojekt i Ystad. Företaget har lämnat tillbaka mark i Västra sjöstaden med plats för nästan 100 nya bostäder. Kommun hoppas att andra ska bygga i stället.

Hela Gotland - 21 jun 12 kl. 04:00

100 nya bostäder planeras på norr

Bostadsbristen kan vara över på Gotland. 100 nya bostäder planeras på södra Galgberget, och södra delen av Visby hamn ska utredas för ett framtida bostadsområde..

Jönköpingsnytt - 14 sep 15 kl. 11:00

100 nya bostäder på Tändsticksområdet

Just nu pågår en presskonferens i Rådhuset i Jönköping. Där presenteras en ny plan för hur Tändsticksområdet ska få nytt liv. Bland annat handlar det om 100 nya bostäder.

Kristianstadsbladet - 23 jun 16 kl. 03:00

100 nya bostäder vid golfbanan i Åhus

Kristianstads golfklubb (KGK) har planer för omkring 100 nya bostäder vid och på golfbanan i Åhus. Klubben ska sälja tomter för ändamålet..

DalaDemokraten - 26 aug 16 kl. 06:00

Här planeras 100 nya bostäder i Falun

Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Falun säger ja till en detaljplan som ger möjligheten till cirka 100 nya bostäder längs med Norra Järnvägsgatan i Falun..

UNT - 03 feb 15 kl. 05:00

"Fyra spår kan ge 100 000 bostäder"

En utbyggnad till fyra spår på järnvägen mellan Uppsala och Stockholm ger underlag för 100 00 nya bostäder, enligt en rapport från Uppsala Handelskammare..

Norrtelje Tidning - 25 feb 15 kl. 16:00

Baldersgatan kan få 100 nya bostäder

Förtätningen av Norrtälje stad fortsätter. Nu inleds arbetet med en ny detaljplan som rymmer cirka 100 bostäder i flerfamiljshus på Baldersgatan..

UNT - 27 nov 15 kl. 15:53

Plansamråd för 100 nya bostäder

Ett förslag på ny detaljplan för 100 bostäder i Björnhålsskogen, Alunda, kommer inom kort att gå ut på samråd..

DI - 08 feb 16 kl. 16:14

Storsatsning på nya spår ska ge 100.000 bostäder

Staten lovar pengar till tunnelbana och spårväg i våra storstadsregioner. I utbyte krävs minst 100.000 nya bostäder.

DN - 26 feb 16 kl. 12:24

Nära 100 rebellgrupper stöder vapenvila

Enligt syriska oppositionskällor har närmare 100 rebellgrupper gått med på den vapenvila som ska träda i kraft natten till lördagen. Ryska UD-källor säger att de kollapsade fredssamtalen kan återupptas om tio dagar..

BT - 27 nov 15 kl. 13:24

100 nya bostäder på Hulta

AB Bostäder storsatsar på nya hus på Hulta..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Peres var höken som blev en duva

TEL AVIV. Shimon Peres var höken som blev duva, toppolitikern som rustade för krig och blev outtröttlig förespråkare för fred och kompromiss. Nu har den tidigare israeliske presidenten och premiärministern dött efter att i nära 70 år ha spelat en central roll i sitt lands dramatiska historia..

Expressen - 1 timme sedan

Här är kungahusets stora aktievinnare

Kronprinsessan Victorias breda aktieportfölj har tappat i värde. Prins Daniel har i stället satsat allt på ett kort - börsraketen spelutvecklaren Starbreeze. Men trots aktieklippet får prins Daniel underkänt som aktieplacerare.

Expressen - 1 timme sedan

Skottlossning i Sollentuna

Flera boende larmade om en skottlossning i Edsberg i Sollentuna utanför Stockholm. – Vi har hittat tomhylsor, säger John Larsson, RLC-befäl på Stockholmspolisen..

Expressen - 4 timmar sedan

Donald Trumps nya hot: Ska slå hårdare

LONDON. Donald Trump säger sig redan se fram emot nästa tv-debatt mot Hillary Clinton. Han lovar att slå hårdare mot henne där – och använda Bill Clintons sexskandaler som vapen.

Expressen - 4 timmar sedan

Stor soptippsbrand utanför Gävle

BRAND. Det brinner för fullt i soptippen i Forsbacka utanför Gävle. – Det går rätt tungt just nu.

Expressen - 6 timmar sedan

Många nya tips efter Volvo-efterlysning

En äldre grå Volvo 245 är polisens hetaste spår i jakten på stenkastaren vid motorvägen där en tysk mamma dog. Nu har tipsen strömmat in till polisen. – Vi har fått 44 uppslag.

Expressen - 5 timmar sedan

Personbil voltade av vägen – en till sjukhus

Sent på tisdagskvällen kom larm om en singelolycka i Trelleborgs kommun.En personbil hade då voltat av vägen.– Föraren är förd med ambulans till sjukhus, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral region syd..

Expressen - 5 timmar sedan

Magda Gad prisas för sitt berättande

Från terrorns Bagdad – till Kungliga biblioteket i Stockholm. Expressens Magda Gad, mottagare av prestigefyllda Cordelia Edvardson-priset 2016: – Förhoppningsvis betyder det här att fler läser mina reportage och tar del av de viktiga berättelserna..

Expressen - 6 timmar sedan

Skatteverket granskar Airbnb-uthyrare

Skatteverket granskar personer som hyr ut sina lägenheter med tjänster som Airbnb. Tusentals svenskar riskerar nu att bli upptaxerade. Det berättar Di Digital som varit i kontakt med en person som blivit upptaxerad med 22 000 kronor..

Expressen - 6 timmar sedan

Förskolan missade tvåårige Axels olycka

När Jessica Ångman skulle hämta sin tvååring på förskolan under måndagen möttes hon av en blåslagen pojke i kapprummet. Men ingen i personalen visste vad som hade hänt..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.