Expressen > Nyheter

Wednesday, 13 December, 14:18

Expressen - 11 mar 16 kl. 06:10

Då blir det 100 procent vårväderKnoppar, fjärilar, surrande getingar, uteserveringar och blommande körsbärsträd - listan på vårtecken är oändlig. I södra Sverige är det redan vår – nu jobbar den sig upp längs Västkusten. – Man kan säga att majoriteten har fått vår i Västsverige, säger Inga-Lill Nordin, meteorolog på SMHI..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Västkusten, Västsverige, Inga-Lill Nordin, SMHI

Dela artikeln

761 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blir det , 100procent , vårväder
Skånskan - 17 nov 16 kl. 12:55

Över 100 stulna kläder i fordon

MALMÖ När bilen stoppades i Malmö var den full av stöldgods.
Över 100 stulna kläder, skor och andra saker hittades nerstoppade i en mängd olika kassar.
Tre män mellan 20 och 25 år greps misstänkta för häleri.

YA - 13 jan 14 kl. 06:30

Peab drar sig ur plan för 100 nya bostäder

Peab drar sig ur ett stort byggprojekt i Ystad. Företaget har lämnat tillbaka mark i Västra sjöstaden med plats för nästan 100 nya bostäder. Kommun hoppas att andra ska bygga i stället.

Jönköpingsnytt - 28 okt 16 kl. 16:53

Här ska 100 nya bostäder byggas

Parkeringsplatsen vid den gamla Saab-fabriken i Jönköping kommer snart att få bostäder istället.
Det är fastighetsbolaget Tosito som har köpt platsen och man räknar med att bygga 100 nya bostäder.

Hela Gotland - 21 jun 12 kl. 04:00

100 nya bostäder planeras på norr

Bostadsbristen kan vara över på Gotland. 100 nya bostäder planeras på södra Galgberget, och södra delen av Visby hamn ska utredas för ett framtida bostadsområde..

Jönköpingsnytt - 14 sep 15 kl. 11:00

100 nya bostäder på Tändsticksområdet

Just nu pågår en presskonferens i Rådhuset i Jönköping. Där presenteras en ny plan för hur Tändsticksområdet ska få nytt liv. Bland annat handlar det om 100 nya bostäder.

Kristianstadsbladet - 23 jun 16 kl. 03:00

100 nya bostäder vid golfbanan i Åhus

Kristianstads golfklubb (KGK) har planer för omkring 100 nya bostäder vid och på golfbanan i Åhus. Klubben ska sälja tomter för ändamålet..

DalaDemokraten - 26 aug 16 kl. 06:00

Här planeras 100 nya bostäder i Falun

Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Falun säger ja till en detaljplan som ger möjligheten till cirka 100 nya bostäder längs med Norra Järnvägsgatan i Falun..

Jönköpingsnytt - 30 jun 17 kl. 06:25

Här planerar man att bygga 100 nya bostäder

Stadsbyggnadsnämnden vill att det byggs cirka 100 nya bostäder i ett område på 10,5 hektar mark vid Torps gård i Bankeryd. Samtidigt vill man passa på att göra en ny och säkrare gång- och cykelväg för skolbarnen..

Blekinge Läns tidning - 23 aug 17 kl. 19:00

De vill se 100 nya bostäder - varje år

100 nya bostäder varje år. Det är vad som gäller om Karlshamn vill hänga med i utvecklingen. Frågan är var spaden ska sättas i jorden..

Dalarnas tidningar - 29 aug 17 kl. 13:38

Kommunen hoppas på 100-talet bostäder vid Ornäs hamn

Mellan 50 och 100 nya bostäder. Det vill kommunledningen se vid Ornäs hamn. En markanvisningstävling ska nu genomföras..

Dalarnas tidningar - 29 aug 17 kl. 13:38

Kommunen hoppas på 100-talet bostäder vid Ornäs hamn

Mellan 50 och 100 nya bostäder. Det vill kommunledningen se vid Ornäs hamn. En markanvisningstävling ska nu genomföras..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Lista: Här får du mest bostad för pengarna

 .

Expressen - 15 minuter sedan

Kinberg Batras revansch –  på Moderaternas julfest 

Moderaternas tidigare partiledare tar revansch på partiets julfest. I en film Anna Kinberg Batra laddat upp på Instagram sjunger hon "I will survive". .

Expressen - 45 minuter sedan

Danyar, 28, får stanna – efter lönemissen

Arbetsgivaren glömde att höja Danyar Mohammeds lön med 460 kronor – och han riskerade att utvisas efter sju år i Sverige.I en ny vägledande dom slår nu Migrationsöverdomstolen fast att Danyar får stanna.– Det känns jättebra.

Expressen - 45 minuter sedan

Person fastklämd i hiss på Gekås – ambulans på plats

Räddningstjänst och ambulans har larmats till Gekås i Ullared. – Det är en person som sitter fastklämd i hissen. Ambulans och räddningstjänst är på plats, säger Andreas Karlsson, inre befäl vid räddningstjänsten Väst..

Expressen - 1 timme sedan

Knivbråk har utbrutit vid skola – en förd till sjukhus

Ett knivbråk har utbrutit på en skola i Enskede, skriver polisen på sin hemsida. En person är förd till sjukhus med oklara skador – och en elev har gripits. .

Expressen - 1 timme sedan

Så googlade svenskarna 2017 – här är hela listan

Metoo, leksaken fidget spinner (fingerspinnare) och populära tv-serier är några av sakerna som har intresserat svenskarna under 2017, visar Googles statistik över årets söktrender..

Expressen - 1 timme sedan

Se försvarets julhälsning över Stockholm

I dag har boende i Stockholm och Uppsala möjlighet att se en flygande "julgran".Bakom den traditionsenliga formationsflygningen står Skaraborgs flygflottilj..

Expressen - 1 timme sedan

Person påkörd av lastbil: "Var ej vid medvetande"

En man blev under onsdagsförmiddagen påkörd av en lastbil i Kalmar. Mannen har förts till sjukhus. – Enligt vittnen på plats var personen ej vid medvetande vid ett tidigt skede.

Expressen - 2 timmar sedan

MP når hög siffra bland unga väljare

Socialdemokraterna och Moderaterna är i princip jämnstora och Miljöpartiet når 6,7 procent. Så skulle valresultatet se ut om unga fick bestämma, visar en väljarbarometer som P3 Nyheter beställt av Novus, rapporterar Sveriges Radio.  – Vårt stöd bland unga är alldeles för lågt, men vi kan också se att unga håller med och delar våra värderingar i större utsträckning än de röstar på oss, säger Lena Rådström Baastad, partisekreterare hos Socialdemokraterna till Sveriges Radio.

Expressen - 1 timme sedan

Så förändras trafiken – i centrala Göteborg

GÖTEBORG. Nu får du sänka farten i centrala Göteborg.Trafikkontoret håller på att förbereda för nya hastighetsgränser i stan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.