Expressen > Nyheter

Tuesday, 17 October, 09:53

Expressen - 11 mar 16 kl. 06:10

Då blir det 100 procent vårväderKnoppar, fjärilar, surrande getingar, uteserveringar och blommande körsbärsträd - listan på vårtecken är oändlig. I södra Sverige är det redan vår – nu jobbar den sig upp längs Västkusten. – Man kan säga att majoriteten har fått vår i Västsverige, säger Inga-Lill Nordin, meteorolog på SMHI..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Västkusten, Västsverige, Inga-Lill Nordin, SMHI

Dela artikeln

761 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blir det , 100procent , vårväder
Skånskan - 17 nov 16 kl. 12:55

Över 100 stulna kläder i fordon

MALMÖ När bilen stoppades i Malmö var den full av stöldgods.
Över 100 stulna kläder, skor och andra saker hittades nerstoppade i en mängd olika kassar.
Tre män mellan 20 och 25 år greps misstänkta för häleri.

YA - 13 jan 14 kl. 06:30

Peab drar sig ur plan för 100 nya bostäder

Peab drar sig ur ett stort byggprojekt i Ystad. Företaget har lämnat tillbaka mark i Västra sjöstaden med plats för nästan 100 nya bostäder. Kommun hoppas att andra ska bygga i stället.

Jönköpingsnytt - 28 okt 16 kl. 16:53

Här ska 100 nya bostäder byggas

Parkeringsplatsen vid den gamla Saab-fabriken i Jönköping kommer snart att få bostäder istället.
Det är fastighetsbolaget Tosito som har köpt platsen och man räknar med att bygga 100 nya bostäder.

Hela Gotland - 21 jun 12 kl. 04:00

100 nya bostäder planeras på norr

Bostadsbristen kan vara över på Gotland. 100 nya bostäder planeras på södra Galgberget, och södra delen av Visby hamn ska utredas för ett framtida bostadsområde..

Jönköpingsnytt - 14 sep 15 kl. 11:00

100 nya bostäder på Tändsticksområdet

Just nu pågår en presskonferens i Rådhuset i Jönköping. Där presenteras en ny plan för hur Tändsticksområdet ska få nytt liv. Bland annat handlar det om 100 nya bostäder.

Kristianstadsbladet - 23 jun 16 kl. 03:00

100 nya bostäder vid golfbanan i Åhus

Kristianstads golfklubb (KGK) har planer för omkring 100 nya bostäder vid och på golfbanan i Åhus. Klubben ska sälja tomter för ändamålet..

DalaDemokraten - 26 aug 16 kl. 06:00

Här planeras 100 nya bostäder i Falun

Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Falun säger ja till en detaljplan som ger möjligheten till cirka 100 nya bostäder längs med Norra Järnvägsgatan i Falun..

Jönköpingsnytt - 30 jun 17 kl. 06:25

Här planerar man att bygga 100 nya bostäder

Stadsbyggnadsnämnden vill att det byggs cirka 100 nya bostäder i ett område på 10,5 hektar mark vid Torps gård i Bankeryd. Samtidigt vill man passa på att göra en ny och säkrare gång- och cykelväg för skolbarnen..

Blekinge Läns tidning - 23 aug 17 kl. 19:00

De vill se 100 nya bostäder - varje år

100 nya bostäder varje år. Det är vad som gäller om Karlshamn vill hänga med i utvecklingen. Frågan är var spaden ska sättas i jorden..

Dalarnas tidningar - 29 aug 17 kl. 13:38

Kommunen hoppas på 100-talet bostäder vid Ornäs hamn

Mellan 50 och 100 nya bostäder. Det vill kommunledningen se vid Ornäs hamn. En markanvisningstävling ska nu genomföras..

Dalarnas tidningar - 29 aug 17 kl. 13:38

Kommunen hoppas på 100-talet bostäder vid Ornäs hamn

Mellan 50 och 100 nya bostäder. Det vill kommunledningen se vid Ornäs hamn. En markanvisningstävling ska nu genomföras..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Volvo V90 CC bäst i polisens tester

Polisen har testat och utvärderat fem bilar.Bäst i test blev Volvos kombi V90 CC.– Svenska polisens tester är oerhört tuffa.

Expressen - 15 minuter sedan

Man har rymt från häktet

En yngre man har rymt från häktet.Mannen ska ha brutit upp ett fönster, enligt Aftonbladet. – Det är en man i 20-årsåldern, säger Peter Nordengard, vakthavande befäl vid polisregion Väst..

Expressen - 1 timme sedan

Mysteriet – varför är det så mörkt?

Flera personer har reagerat på ett mystiskt fenomen på tisdagsmorgonen: Mörkret.Varför är det nattsvart över hela Stockholm – en timme efter soluppgång?– Det vi har nu är att molnen är så pass kompakta att solen inte kan lysa igenom.

Expressen - 1 timme sedan

"Varför får inte unga, begåvade tjejer den respekt de förtjänar?"

Ofta tappar jag hoppet när jag ser hur unga, begåvade tjejer inte får den respekt de förtjänar.Många av dem måste kämpa minst dubbelt så hårt för något som skulle varit självklart för en man.Men så finns det nästa generations tjejer – en generation som inte kommer låta sig trampas på..

Expressen - 45 minuter sedan

Förskola anmäld – för att barnen är "robotar"

En förskola i nordvästra Skåne har anmälts till Skolinspektionen.Anledningen är att barnen – enligt anmälan – utsätts för kränkningar av personalen, tvingas bära specifika kläder och blir lärda att uppträda som "små robotar".Enligt anmälan ska förskolans lärare ha nekat ett gråtande barn tröst, med motiveringen att barnet ska lära sig att sluta gråta..

Expressen - 1 timme sedan

Två personbilar i frontalkrock

Två personbilar har frontalkrockat i Kristinehamn.Räddningstjänst och två ambulanser är på plats..

Expressen - 1 timme sedan

Rök från cockpit på plan på Arlanda – evakueras

Räddningstjänsten har larmats till Arlanda efter larm om att det rycker i cockpiten på ett flygplan.Flygplanet tvingades landa – nu ska det evakueras.– Rök från cockpit har vi fått larm om.

Expressen - 1 timme sedan

Tv-operatör går starkt – ökar utdelning kraftigt

Comhem går starkare än väntat.Omsättningen ökar kraftigt och antalet kunder blir fler, visar en ny rapport.Nu höjer kabeloperatören sin utdelning – med 50 procent..

Expressen - 1 timme sedan

De dödades av orkanen Ophelia

Sjuksköterskan Clare O´Neill omkom när ett nedfallet träd krossade hennes bil.Hon är ett av de tre dödsoffren som orkanen Ophelia hittills krävt på Irland.Med över 50 meter per sekund i byarna skapade ovädret även problem i flygtrafiken.

Expressen - 1 timme sedan

Bil har kört in i flera fordon

En bil har kört in i flera fordon på Norra promenaden i Norrköping. Föraren har sprungit från platsen och eftersöks nu av polis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.