Expressen > Nyheter

Sunday, 18 February, 18:50

Expressen - 11 mar 16 kl. 06:10

Då blir det 100 procent vårväderKnoppar, fjärilar, surrande getingar, uteserveringar och blommande körsbärsträd - listan på vårtecken är oändlig. I södra Sverige är det redan vår – nu jobbar den sig upp längs Västkusten. – Man kan säga att majoriteten har fått vår i Västsverige, säger Inga-Lill Nordin, meteorolog på SMHI..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Västkusten, Västsverige, Inga-Lill Nordin, SMHI

Dela artikeln

761 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blir det , 100procent , vårväder
Skånskan - 17 nov 16 kl. 12:55

Över 100 stulna kläder i fordon

MALMÖ När bilen stoppades i Malmö var den full av stöldgods.
Över 100 stulna kläder, skor och andra saker hittades nerstoppade i en mängd olika kassar.
Tre män mellan 20 och 25 år greps misstänkta för häleri.

YA - 13 jan 14 kl. 06:30

Peab drar sig ur plan för 100 nya bostäder

Peab drar sig ur ett stort byggprojekt i Ystad. Företaget har lämnat tillbaka mark i Västra sjöstaden med plats för nästan 100 nya bostäder. Kommun hoppas att andra ska bygga i stället.

Jönköpingsnytt - 28 okt 16 kl. 16:53

Här ska 100 nya bostäder byggas

Parkeringsplatsen vid den gamla Saab-fabriken i Jönköping kommer snart att få bostäder istället.
Det är fastighetsbolaget Tosito som har köpt platsen och man räknar med att bygga 100 nya bostäder.

Hela Gotland - 21 jun 12 kl. 04:00

100 nya bostäder planeras på norr

Bostadsbristen kan vara över på Gotland. 100 nya bostäder planeras på södra Galgberget, och södra delen av Visby hamn ska utredas för ett framtida bostadsområde..

Jönköpingsnytt - 14 sep 15 kl. 11:00

100 nya bostäder på Tändsticksområdet

Just nu pågår en presskonferens i Rådhuset i Jönköping. Där presenteras en ny plan för hur Tändsticksområdet ska få nytt liv. Bland annat handlar det om 100 nya bostäder.

Kristianstadsbladet - 23 jun 16 kl. 03:00

100 nya bostäder vid golfbanan i Åhus

Kristianstads golfklubb (KGK) har planer för omkring 100 nya bostäder vid och på golfbanan i Åhus. Klubben ska sälja tomter för ändamålet..

DalaDemokraten - 26 aug 16 kl. 06:00

Här planeras 100 nya bostäder i Falun

Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Falun säger ja till en detaljplan som ger möjligheten till cirka 100 nya bostäder längs med Norra Järnvägsgatan i Falun..

Jönköpingsnytt - 30 jun 17 kl. 06:25

Här planerar man att bygga 100 nya bostäder

Stadsbyggnadsnämnden vill att det byggs cirka 100 nya bostäder i ett område på 10,5 hektar mark vid Torps gård i Bankeryd. Samtidigt vill man passa på att göra en ny och säkrare gång- och cykelväg för skolbarnen..

Blekinge Läns tidning - 23 aug 17 kl. 19:00

De vill se 100 nya bostäder - varje år

100 nya bostäder varje år. Det är vad som gäller om Karlshamn vill hänga med i utvecklingen. Frågan är var spaden ska sättas i jorden..

Dalarnas tidningar - 29 aug 17 kl. 13:38

Kommunen hoppas på 100-talet bostäder vid Ornäs hamn

Mellan 50 och 100 nya bostäder. Det vill kommunledningen se vid Ornäs hamn. En markanvisningstävling ska nu genomföras..

Dalarnas tidningar - 29 aug 17 kl. 13:38

Kommunen hoppas på 100-talet bostäder vid Ornäs hamn

Mellan 50 och 100 nya bostäder. Det vill kommunledningen se vid Ornäs hamn. En markanvisningstävling ska nu genomföras..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Ensamkommande Aref tog sitt liv efter beskedet

I Afghanistan var Aref Kazimi rädd för att bli dödad. I Sverige drömde han om att bli elektriker. Han är en av 35 369 ensamkommande flyktingar som sökte asyl i Sverige 2015.

Expressen - 15 minuter sedan

Larmet: Kraftigt ökad risk för it-attacker

Valåret 2018 kan bli en rysare, inte bara politiskt utan även för svenska internetsajter.Risken för cyberattacker har enligt experter ökat radikalt sedan valet 2014..

Expressen - 30 minuter sedan

Många tomma platser på polisutbildning

Trycket är stort på att utbilda fler poliser.Men i Växjö står nästan en tredjedel av platserna tomma på den utbildning som startade i januari.– Det är inte alls tillfredsställande, säger Jan Mill, biträdande studierektor på polisutbildningen i Växjö, till SVT..

Expressen - 30 minuter sedan

Blågröna i Helsingborg kan tappa sin majoritet

De blågröna i Helsingborg tappar sin majoritet, efter att Carina Sällberg hoppat av Liberalerna, skriver Helsingborgs Dagblad. Nu blir hon politisk vilde, eftersom hon sitter kvar resten av mandatperioden som fri liberal. Carina Sällberg är åtalad för ofredande och grovt förtal, och får nu en vågmästarroll – hon nekar till brott..

Expressen - 45 minuter sedan

Emma, 23, tog en överdos – berättar om sjukhusbilden

Emma Sturgeon, 23, har varit nykter i ett halvår efter överdosen.Nu berättar hon om den uppmärksammade bilden från sjukhuset.– Jag visste att det inte var bra men jag kunde inte sluta, säger hon till Women's Health US..

Expressen - 1 timme sedan

Meghan Markles hemliga brudklänning

Om tre månader gifter sig Meghan Markle och prins Harry.Hemlighetsmakeriet kring Meghans brudklänning är stort – och spekulationerna många.– Jag förväntar mig verkligen någonting annorlunda, säger den Londonbaserade bruddesignern Naomi Neoh till AP Press..

Expressen - 1 timme sedan

Nu har det hänt igen – Melania Trump dissade makens hand

 I helgen besöker Melania och Donald Trump Florida för att hylla offren för den tragiska skolskjutningen.Engelska Daily Star Sunday hittar dock en något udda vinkel mitt i sorgearbetet: Hur det egentligen står till mellan Melania Trump och hennes presidentmake?Frågan ställs efter att presidenten ännu en gång försökt att ta sin makas hand – men blivit avvisad..

Expressen - 1 timme sedan

”Han var en hjälpsam och varm människa”

Daniel Cuevas Zuniga dödades i januari när han plockade upp en handgranat som låg på cykelbanan.I ett fullsatt kapell på Skogskyrkogården i Stockholm hölls under söndagen en minnesceremoni för honom.– Jag vill minnas min pappa som den glada person han var, säger hans dotter Natalia Orlowicz, i tårar..

Expressen - 1 timme sedan

Lavin i schweiziska Alperna drog med sig flera personer

En stor lavin i området Finhaut i de schweiziska Alperna har dragit med ett tiotal personer, rapporterar France Info.Övriga omständigheter är inledningsvis oklara..

Expressen - 1 timme sedan

Stina, 16: ”Panik- slagen och skrek”

Stina, 16, i Borås tvekade inte när hon hörde ropen på hjälp i den rökfyllda trappuppgången.Hon rusade upp för trappan för att hjälpa sin granne.– Jag tänkte att om hon sitter fast så måste jag hjälpa henne ut, säger Stina..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.