Expressen > Nyheter

Monday, 20 February, 07:40

Expressen - 11 mar 16 kl. 06:10

Då blir det 100 procent vårväderKnoppar, fjärilar, surrande getingar, uteserveringar och blommande körsbärsträd - listan på vårtecken är oändlig. I södra Sverige är det redan vår – nu jobbar den sig upp längs Västkusten. – Man kan säga att majoriteten har fått vår i Västsverige, säger Inga-Lill Nordin, meteorolog på SMHI..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Västkusten, Västsverige, Inga-Lill Nordin, SMHI

Dela artikeln

761 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blir det , 100procent , vårväder
Skånskan - 17 nov 16 kl. 12:55

Över 100 stulna kläder i fordon

MALMÖ När bilen stoppades i Malmö var den full av stöldgods.
Över 100 stulna kläder, skor och andra saker hittades nerstoppade i en mängd olika kassar.
Tre män mellan 20 och 25 år greps misstänkta för häleri.

YA - 13 jan 14 kl. 06:30

Peab drar sig ur plan för 100 nya bostäder

Peab drar sig ur ett stort byggprojekt i Ystad. Företaget har lämnat tillbaka mark i Västra sjöstaden med plats för nästan 100 nya bostäder. Kommun hoppas att andra ska bygga i stället.

Jönköpingsnytt - 28 okt 16 kl. 16:53

Här ska 100 nya bostäder byggas

Parkeringsplatsen vid den gamla Saab-fabriken i Jönköping kommer snart att få bostäder istället.
Det är fastighetsbolaget Tosito som har köpt platsen och man räknar med att bygga 100 nya bostäder.

Hela Gotland - 21 jun 12 kl. 04:00

100 nya bostäder planeras på norr

Bostadsbristen kan vara över på Gotland. 100 nya bostäder planeras på södra Galgberget, och södra delen av Visby hamn ska utredas för ett framtida bostadsområde..

Jönköpingsnytt - 14 sep 15 kl. 11:00

100 nya bostäder på Tändsticksområdet

Just nu pågår en presskonferens i Rådhuset i Jönköping. Där presenteras en ny plan för hur Tändsticksområdet ska få nytt liv. Bland annat handlar det om 100 nya bostäder.

Kristianstadsbladet - 23 jun 16 kl. 03:00

100 nya bostäder vid golfbanan i Åhus

Kristianstads golfklubb (KGK) har planer för omkring 100 nya bostäder vid och på golfbanan i Åhus. Klubben ska sälja tomter för ändamålet..

DalaDemokraten - 26 aug 16 kl. 06:00

Här planeras 100 nya bostäder i Falun

Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Falun säger ja till en detaljplan som ger möjligheten till cirka 100 nya bostäder längs med Norra Järnvägsgatan i Falun..

UNT - 03 feb 15 kl. 05:00

"Fyra spår kan ge 100 000 bostäder"

En utbyggnad till fyra spår på järnvägen mellan Uppsala och Stockholm ger underlag för 100 00 nya bostäder, enligt en rapport från Uppsala Handelskammare..

Norrtelje Tidning - 25 feb 15 kl. 16:00

Baldersgatan kan få 100 nya bostäder

Förtätningen av Norrtälje stad fortsätter. Nu inleds arbetet med en ny detaljplan som rymmer cirka 100 bostäder i flerfamiljshus på Baldersgatan..

UNT - 27 nov 15 kl. 15:53

Plansamråd för 100 nya bostäder

Ett förslag på ny detaljplan för 100 bostäder i Björnhålsskogen, Alunda, kommer inom kort att gå ut på samråd..

DI - 08 feb 16 kl. 16:14

Storsatsning på nya spår ska ge 100.000 bostäder

Staten lovar pengar till tunnelbana och spårväg i våra storstadsregioner. I utbyte krävs minst 100.000 nya bostäder.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Bolagen som gynnas av starka konjunkturen

I dagens Börsmorgon (varje vardag från 08.50) kommer vi att ta sikte på två kommande rapporterande bolag som båda gynnas av den starka konjunkturen i Norden men som trots det värderas lågt. Ett nytt teknikbolag ska noteras på Stockholmsbörsen och Börsmorgon är på plats och träffar bolagets vd.

Expressen - 30 minuter sedan

Förseningar i tågtrafiken efter signalfel

Alla tåg som passerar Alingsås är försenade. Även pendeltåg mellan Göteborg och Alingsås berörs.– Det beror på ett signalfel i Alingsås.

Expressen - 45 minuter sedan

Owe Thörnqvists kamp efter olyckan

Owe Thörnqvist, 87, brädade de yngre kollegerna och tog sig till final i Melodifestivalen – men revanschen kom efter en flera år lång kamp. 2012 halkade artisten inne på Systembolaget och fick föras till akuten i ambulans - tack vare intensiv träning och rehab lyckades Owe bli återställd. – Han tränar ju fortfarande vid 87 års ålder tre gånger i veckan, säger sambo Berit Gullberg.

Expressen - 2 timmar sedan

Danny Saucedos ursäkt till Loreen

Danny Saucedo har tidigare berättar hur otroligt besviken han blev efter förlusten i Melodifestivalen 2012 – när Loreen vann med "Euforia". Nu avslöjar Loreen i podcasten "Nemo möter en vän" att Danny gick fram och bad om ursäkt efter direktsändningen. – Det hade han egentligen inte behövt, säger hon i podden..

Expressen - 1 timme sedan

Flincks egna ord: Därför stoppades jag

Thorsten Flinck klarade inte hälsotestet och petades ur "Let's dance" i TV4. Nu berättar ha med sina egna ord om beslutet - och kallar kanalens agerande för "riktigt klåparaktigt" och "amatöristiskt Samtidigt är det oklart om TV4 hinner få fram en ersättare. – Vi är mitt i en castingprocess.

Expressen - 1 timme sedan

Kungen låter Kanadagäst få gästrum på slottet

På måndagen inleds ett fyra dagar långt statsbesök från Kanada. Då låter kungen den kanadensiska generalguvernören David Johnston och hans hustru flytta in – på Stockholms slott. – Det finns gästvåningar med ett antal rum, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet..

Expressen - 1 timme sedan

Första vårfåglarna är redan här

Se upp i skyn, sånglärkan är redan här, i alla fall om du bor i Sydsverige. De första flyttfåglarna börjar komma, med hopp om våren. Men några kan fly Sverige igen om vintern envisas med att slå tillbaka..

Expressen - 1 timme sedan

Larmet: Personalen bestraffar funktionsnedsatta på boenden

En dag ringer cp-skadade Andres till polis och berättar att han blivit slagen av personal på sitt boende. Ord står mot ord, personalen får jobba kvar. Nu larmar flera handikappförbund om att personer bestraffas för sina funktionsnedsättningar.

Expressen - 6 timmar sedan

Man slogs blodig under bröllopsfest

Polisen i Malmö fick natten mot måndag larm om ett bråk på en bröllopsfest.  Enligt uppgifter blödde en man från huvudet när ambulans kom till platsen.   – Han fördes till sjukhus med ambulans för omplåstring, säger  Hans Nilsson på ledningscentralen i Malmö..

Expressen - 2 timmar sedan

Enklare att göra lex Maria-anmälanOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.