Expressen > Nyheter

Wednesday, 27 July, 15:25

Expressen - 11 mar 16 kl. 06:10

Då blir det 100 procent vårväderKnoppar, fjärilar, surrande getingar, uteserveringar och blommande körsbärsträd - listan på vårtecken är oändlig. I södra Sverige är det redan vår – nu jobbar den sig upp längs Västkusten. – Man kan säga att majoriteten har fått vår i Västsverige, säger Inga-Lill Nordin, meteorolog på SMHI..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Västkusten, Västsverige, Inga-Lill Nordin, SMHI

Dela artikeln

761 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: blir det , 100procent , vårväder
YA - 13 jan 14 kl. 06:30

Peab drar sig ur plan för 100 nya bostäder

Peab drar sig ur ett stort byggprojekt i Ystad. Företaget har lämnat tillbaka mark i Västra sjöstaden med plats för nästan 100 nya bostäder. Kommun hoppas att andra ska bygga i stället.

Hela Gotland - 21 jun 12 kl. 04:00

100 nya bostäder planeras på norr

Bostadsbristen kan vara över på Gotland. 100 nya bostäder planeras på södra Galgberget, och södra delen av Visby hamn ska utredas för ett framtida bostadsområde..

Jönköpingsnytt - 14 sep 15 kl. 11:00

100 nya bostäder på Tändsticksområdet

Just nu pågår en presskonferens i Rådhuset i Jönköping. Där presenteras en ny plan för hur Tändsticksområdet ska få nytt liv. Bland annat handlar det om 100 nya bostäder.

Kristianstadsbladet - 23 jun 16 kl. 03:00

100 nya bostäder vid golfbanan i Åhus

Kristianstads golfklubb (KGK) har planer för omkring 100 nya bostäder vid och på golfbanan i Åhus. Klubben ska sälja tomter för ändamålet..

UNT - 03 feb 15 kl. 05:00

"Fyra spår kan ge 100 000 bostäder"

En utbyggnad till fyra spår på järnvägen mellan Uppsala och Stockholm ger underlag för 100 00 nya bostäder, enligt en rapport från Uppsala Handelskammare..

Norrtelje Tidning - 25 feb 15 kl. 16:00

Baldersgatan kan få 100 nya bostäder

Förtätningen av Norrtälje stad fortsätter. Nu inleds arbetet med en ny detaljplan som rymmer cirka 100 bostäder i flerfamiljshus på Baldersgatan..

UNT - 27 nov 15 kl. 15:53

Plansamråd för 100 nya bostäder

Ett förslag på ny detaljplan för 100 bostäder i Björnhålsskogen, Alunda, kommer inom kort att gå ut på samråd..

DI - 08 feb 16 kl. 16:14

Storsatsning på nya spår ska ge 100.000 bostäder

Staten lovar pengar till tunnelbana och spårväg i våra storstadsregioner. I utbyte krävs minst 100.000 nya bostäder.

DN - 26 feb 16 kl. 12:24

Nära 100 rebellgrupper stöder vapenvila

Enligt syriska oppositionskällor har närmare 100 rebellgrupper gått med på den vapenvila som ska träda i kraft natten till lördagen. Ryska UD-källor säger att de kollapsade fredssamtalen kan återupptas om tio dagar..

BT - 27 nov 15 kl. 13:24

100 nya bostäder på Hulta

AB Bostäder storsatsar på nya hus på Hulta..

BT - 11 jun 14 kl. 21:34

Här vill de bygga 100 nya hem

AB Bostäder planerar ett nytt bostadsområde på Göta. Längs med Viskan ska upp emot 100 nya bostäder växa fram. – Staden har tankar kring hur området utmed Viskadalen ska utvecklas, det är åt det hållet som staden kommer att växa, säger Bengt Engberg, affärsutvecklingschef på AB Bostäder.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Rånvåg mot prostituerade utreds

Polisen utreder en rånvåg mot kvinnor som vistats tillfälligt i Sverige för att sälja sex. Tre män dömdes nyligen för rån mot två kvinnor i Malmö och en polisutredning om rån mot minst ytterligare nio sexsäljande kvinnor pågår, rapporterar Sydsvenskan..

Expressen - 30 minuter sedan

Kund smet taxinotan – på tusentals kronor

Kunden tog taxi för 3 000 kronor. Resan gick från Östergötland till Stockholm. Sedan sprang kunden från notan, rapporterar Södermalmsnytt..

Expressen - 30 minuter sedan

Skarp kritik mot VW:s agerande i Sverige

Volkswagen hävdar att de åtgärdat mellan sju och nio procent av bilarna som berörs av dieselskandalen i Sverige. Men enligt Transportstyrelsen är den rätta siffran tre procent. – Det är besvärande att VW försöker måla upp en felaktig bild över hur många bilar som har åtgärdats, säger Fredrik Daveby, vd för Motormännens Riksförbund, i ett pressmeddelande..

Expressen - 30 minuter sedan

Sjukhus sövde fel patient för operation

Skånes universitetssjukhus i Malmö förberedde och sövde fel patient för en operation, rapporterar SVT Nyheter Skåne..

Expressen - 45 minuter sedan

Polen får tre månader av EU-kommissionen

Tre månader. Det är vad EU-kommissionen ger Polen att lösa sina problem inom rättsväsendet. Kommissionen ser stora faror med att polska domstolar har blivit allt mer politiserade.

Expressen - 45 minuter sedan

Vild skogsbrand härjar i Kalifornien

En vild skogsbrand - döpt till Sand Fire - har spridit sig över 15 000 hektar i Kalifornien. Nu har myndigheterna fattat beslut om undantagstillstånd i Los Angeles. Samtidigt kämpar nära 3 000 brandmän för att hålla tillbaka lågorna, som redan har krävt ett dödsfall, skriver LA Times..

Expressen - 1 timme sedan

Transsexuella Maria anmäler försäljare

Transsexuella Maria Hansson Nielsen, 63, anklagar ett försäljningsställe i centrala Stockholm för diskriminering. Nu har hon anmält händelsen till diskrimineringsombudsmannen. – Jag gick fram till disken och möttes av orden att sådana som jag inte var välkomna där, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Man klämdes fast när han klippte gräset

En man klämdes fast mellan en åkgräsklippare och en balkong när han klippte gräset. Mannen är flyttad till Sahlgrenska i Göteborg, skriver BT. – Läget är allvarligt men stabilt, säger Lisa Räng, presskommunikatör på sjukhuset..

Expressen - 1 timme sedan

Trafikverket vill spärra pokéstop: Olämpliga

Trafikverket har kontaktat företaget Niantic som utvecklar det populära mobilspelet Pokémon Go för att påpeka faran i att ha så kallade pokéstop vid exempelvis vägar, järnvägar och bensinstationer..

Expressen - 1 timme sedan

Brexit slår hårt mot handeln

Detaljhandeln i Storbritannien sjunker till lägsta nivån på över fyra år efter brexit..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.