Expressen > Nyheter

Monday, 27 June, 22:15

Expressen - 11 mar 16 kl. 06:10

Då blir det 100 procent vårväderKnoppar, fjärilar, surrande getingar, uteserveringar och blommande körsbärsträd - listan på vårtecken är oändlig. I södra Sverige är det redan vår – nu jobbar den sig upp längs Västkusten. – Man kan säga att majoriteten har fått vår i Västsverige, säger Inga-Lill Nordin, meteorolog på SMHI..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Västkusten, Västsverige, Inga-Lill Nordin, SMHI

Dela artikeln

761 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: blir det , 100procent , vårväder
YA - 13 jan 14 kl. 06:30

Peab drar sig ur plan för 100 nya bostäder

Peab drar sig ur ett stort byggprojekt i Ystad. Företaget har lämnat tillbaka mark i Västra sjöstaden med plats för nästan 100 nya bostäder. Kommun hoppas att andra ska bygga i stället.

Hela Gotland - 21 jun 12 kl. 04:00

100 nya bostäder planeras på norr

Bostadsbristen kan vara över på Gotland. 100 nya bostäder planeras på södra Galgberget, och södra delen av Visby hamn ska utredas för ett framtida bostadsområde..

Jönköpingsnytt - 14 sep 15 kl. 11:00

100 nya bostäder på Tändsticksområdet

Just nu pågår en presskonferens i Rådhuset i Jönköping. Där presenteras en ny plan för hur Tändsticksområdet ska få nytt liv. Bland annat handlar det om 100 nya bostäder.

Kristianstadsbladet - 23 jun 16 kl. 03:00

100 nya bostäder vid golfbanan i Åhus

Kristianstads golfklubb (KGK) har planer för omkring 100 nya bostäder vid och på golfbanan i Åhus. Klubben ska sälja tomter för ändamålet..

UNT - 03 feb 15 kl. 05:00

"Fyra spår kan ge 100 000 bostäder"

En utbyggnad till fyra spår på järnvägen mellan Uppsala och Stockholm ger underlag för 100 00 nya bostäder, enligt en rapport från Uppsala Handelskammare..

Norrtelje Tidning - 25 feb 15 kl. 16:00

Baldersgatan kan få 100 nya bostäder

Förtätningen av Norrtälje stad fortsätter. Nu inleds arbetet med en ny detaljplan som rymmer cirka 100 bostäder i flerfamiljshus på Baldersgatan..

UNT - 27 nov 15 kl. 15:53

Plansamråd för 100 nya bostäder

Ett förslag på ny detaljplan för 100 bostäder i Björnhålsskogen, Alunda, kommer inom kort att gå ut på samråd..

DI - 08 feb 16 kl. 16:14

Storsatsning på nya spår ska ge 100.000 bostäder

Staten lovar pengar till tunnelbana och spårväg i våra storstadsregioner. I utbyte krävs minst 100.000 nya bostäder.

DN - 26 feb 16 kl. 12:24

Nära 100 rebellgrupper stöder vapenvila

Enligt syriska oppositionskällor har närmare 100 rebellgrupper gått med på den vapenvila som ska träda i kraft natten till lördagen. Ryska UD-källor säger att de kollapsade fredssamtalen kan återupptas om tio dagar..

BT - 27 nov 15 kl. 13:24

100 nya bostäder på Hulta

AB Bostäder storsatsar på nya hus på Hulta..

BT - 11 jun 14 kl. 21:34

Här vill de bygga 100 nya hem

AB Bostäder planerar ett nytt bostadsområde på Göta. Längs med Viskan ska upp emot 100 nya bostäder växa fram. – Staden har tankar kring hur området utmed Viskadalen ska utvecklas, det är åt det hållet som staden kommer att växa, säger Bengt Engberg, affärsutvecklingschef på AB Bostäder.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Epilepsi var migrän – läkare kritiseras

Som 16-åring fick flickan diagnosen epilepsi och började med mediciner. Åtta år senare fick hon beskedet att hon troligen lidit av migrän. Nu får läkaren som satt diagnosen kritik från Inspektionen från vård och omsorg (IVO)..

Expressen - 1 timme sedan

Autistiska Lovis fick klädhjälp av tusentals

Lovis, 4 år, är en speciell tjej som vill ha saker och ting på samma sätt varje dag. Hon har autism och när hon behövde ett exemplar till av sin favoritkofta och den hade gått ur produktion vände sig pappa Conny till Facebook som en sista chansning. – Folk tog det på så stort allvar som jag ville att de skulle göra.

Expressen - 45 minuter sedan

Kronprinsessparets oro för svenska barn

KAPSTADEN/GOTLAND. Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel är oroliga över svenska barns hälsa. Det berättar de i en intervju med den sydafrikanska tv-kanalen eNCA.

Expressen - 1 timme sedan

Sågverk brinner – boende varnas

Det brinner kraftigt i ett sågverk i småländska Moheda. – Vi vill att allmänheten ska hålla sig undan och inte vara i vägen, och att de ska stänga dörrar, fönster och ventiler om de bor i rökens färdriktning, säger Conny Peterson, räddningschef i beredskap vid Värends räddningstjänst till nyhetsbyrån TT..

Expressen - 1 timme sedan

Kan du se dig själv i publiken på Ullevi?

Kolla in Robin Arons 360-bild från Bruce Springsteens måndagskonsert här! Zooma och se om du kan se dig själv i publikhavet på Ullevi..

Expressen - 2 timmar sedan

Man illa misshandlad – slogs och sparkades

En man misshandlades illa i Naturrum i Kristianstad på måndagseftermiddagen. – Han ska ha fått sparkar och slag över kroppen när han låg ner, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens kommunikationscentral..

Expressen - 1 timme sedan

Aida Hadžialić kritisk mot religiösa friskolor

Gymnasieminister Aida Hadžialić, S, kommer med ny kritik mot religiösa friskolor. Detta efter signaler om att pojkar och flickor i flera fall delas upp i undervisningen. – Religionen får inte prägla skolans innehåll, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Nytt tågstopp i Skåne

Det är stopp i tågtrafiken mellan Ystad och Simrishamn. Anledningen är en solkurva. Först i morgon bitti väntas tågtrafiken vara i gång som vanligt igen..

Expressen - 3 timmar sedan

Dråp med sax gav åtta års fängelse

I februari döda 21-åring från Alvesta en jämnårig man med en sax. Nu döms 21-åringen till åtta års fängelse för dråp, rapporterar Sveriges Radio P4 Kronoberg..

Expressen - 3 timmar sedan

En industribyggnad brinner i Gantofta

En industribyggnad brinner i Gantofta utanför Helsingborg. Initiala uppgifter talar om kraftig rökutveckling från taket..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.