Expressen > Nyheter

Saturday, 21 January, 14:13

Expressen - 11 mar 16 kl. 06:10

Då blir det 100 procent vårväderKnoppar, fjärilar, surrande getingar, uteserveringar och blommande körsbärsträd - listan på vårtecken är oändlig. I södra Sverige är det redan vår – nu jobbar den sig upp längs Västkusten. – Man kan säga att majoriteten har fått vår i Västsverige, säger Inga-Lill Nordin, meteorolog på SMHI..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Västkusten, Västsverige, Inga-Lill Nordin, SMHI

Dela artikeln

761 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blir det , 100procent , vårväder
Skånskan - 17 nov 16 kl. 12:55

Över 100 stulna kläder i fordon

MALMÖ När bilen stoppades i Malmö var den full av stöldgods.
Över 100 stulna kläder, skor och andra saker hittades nerstoppade i en mängd olika kassar.
Tre män mellan 20 och 25 år greps misstänkta för häleri.

YA - 13 jan 14 kl. 06:30

Peab drar sig ur plan för 100 nya bostäder

Peab drar sig ur ett stort byggprojekt i Ystad. Företaget har lämnat tillbaka mark i Västra sjöstaden med plats för nästan 100 nya bostäder. Kommun hoppas att andra ska bygga i stället.

Jönköpingsnytt - 28 okt 16 kl. 16:53

Här ska 100 nya bostäder byggas

Parkeringsplatsen vid den gamla Saab-fabriken i Jönköping kommer snart att få bostäder istället.
Det är fastighetsbolaget Tosito som har köpt platsen och man räknar med att bygga 100 nya bostäder.

Hela Gotland - 21 jun 12 kl. 04:00

100 nya bostäder planeras på norr

Bostadsbristen kan vara över på Gotland. 100 nya bostäder planeras på södra Galgberget, och södra delen av Visby hamn ska utredas för ett framtida bostadsområde..

Jönköpingsnytt - 14 sep 15 kl. 11:00

100 nya bostäder på Tändsticksområdet

Just nu pågår en presskonferens i Rådhuset i Jönköping. Där presenteras en ny plan för hur Tändsticksområdet ska få nytt liv. Bland annat handlar det om 100 nya bostäder.

Kristianstadsbladet - 23 jun 16 kl. 03:00

100 nya bostäder vid golfbanan i Åhus

Kristianstads golfklubb (KGK) har planer för omkring 100 nya bostäder vid och på golfbanan i Åhus. Klubben ska sälja tomter för ändamålet..

DalaDemokraten - 26 aug 16 kl. 06:00

Här planeras 100 nya bostäder i Falun

Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Falun säger ja till en detaljplan som ger möjligheten till cirka 100 nya bostäder längs med Norra Järnvägsgatan i Falun..

UNT - 03 feb 15 kl. 05:00

"Fyra spår kan ge 100 000 bostäder"

En utbyggnad till fyra spår på järnvägen mellan Uppsala och Stockholm ger underlag för 100 00 nya bostäder, enligt en rapport från Uppsala Handelskammare..

Norrtelje Tidning - 25 feb 15 kl. 16:00

Baldersgatan kan få 100 nya bostäder

Förtätningen av Norrtälje stad fortsätter. Nu inleds arbetet med en ny detaljplan som rymmer cirka 100 bostäder i flerfamiljshus på Baldersgatan..

UNT - 27 nov 15 kl. 15:53

Plansamråd för 100 nya bostäder

Ett förslag på ny detaljplan för 100 bostäder i Björnhålsskogen, Alunda, kommer inom kort att gå ut på samråd..

DI - 08 feb 16 kl. 16:14

Storsatsning på nya spår ska ge 100.000 bostäder

Staten lovar pengar till tunnelbana och spårväg i våra storstadsregioner. I utbyte krävs minst 100.000 nya bostäder.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Vild polisjakt efter knivbeväpnad kvinna

Polisen jagar en misstänkt knivbeväpnad kvinna efter ett bilrån i Avesta. Hon sågs senast i den stulna Volvo XC70:n i Sandviken, där hon körde ifrån en patrull. – Vi kommer att agera försiktigt när vi anträffar henne, säger Marcus Svensson, vakthavande befäl vid polisen i region Mitt.

Expressen - 10 minuter sedan

Här är 86-åriga Gudruns budskap till rånarna

När de två killarna försökte rycka 86-åriga Gudrun Eklunds väska var hennes första impuls att hålla emot.Resultatet blev en krossad axel.– Man tänker: Sådana här ungdomar, har de ingen mormor eller farmor?

Expressen - 30 minuter sedan

Manifestation för att behålla akutsjukhusen

I dag hålls en stor manifestation i Örnsköldsvik till stöd för Sollefteå sjukhus och Örnsköldsviks sjukhus, skriver allehanda.se. Budskapet är att länens akutsjukhus ska behållas..

Expressen - 30 minuter sedan

Bil voltade in i träd

En allvarlig trafikolycka inträffade under lördagsförmiddagen utanför Halmstad när en bil voltade in i ett träd.Två män som färdades i bilen transporterades till sjukhus, där en ny vårdas med allvarliga skallskador..

Expressen - 45 minuter sedan

Svensk man död i Brasilien

En svensk man har dött i Brasilien, uppger UD. – Vi känner till att en svensk man i sjuttioårsåldern som är hemmahörande i Götaland har avlidit i Brasilien, säger Lilian Willix Schwirtz vid UD:s presstjänst..

Expressen - 1 timme sedan

Bilderna: Här åker han buss med sitt offer

Här åker den 26-årige mannen buss med Susanne – fem minuter senare försöker han våldta henne. Susanne blev nerdragen i diket men klarade sig efter att ha bitit mannen blodig. När polisen larmades hade hon mannens blod i ansiktet, och hans hår mellan tänderna.

Expressen - 1 timme sedan

Incident bara timmar före kalkugnsolyckan

Bara några timmar före dödsolyckan vid Nordkalk i Luleå 2011 skedde en liknande incident. Trots det fortsatte arbetet som vanligt, framkom det under rättegången..

Expressen - 1 timme sedan

Pulvret som läckte ur postpaket var ofarligt

Ett lugnande besked till de anställda: Pulvret som läckte ur ett postpaket på PostNords lokaler i Kiruna var ofarligt. Det uppger polisen på sin webbsajt under lördagen..

Expressen - 1 timme sedan

Hittade främmande man i sängen

När kvinnan i Halmstad under natten till lördag kom hem hittade hon en vilt främmande, berusad man i sin säng.Enligt mannen "ville han lära känna" kvinnan men han fick istället eskorteras från huset av polis, rapporterar Hallandsposten..

Expressen - 2 timmar sedan

Vårdaren Madeleines revansch efter attacke

När vårdaren Madeleine Jansson, 44, vände sig om i mörkret på en enslig väg vid behandlingshemmet utanför Falköping möttes hon av maskerade män.Innan hon hunnit reflektera över vad som hände hade hon en kniv mot strupen och låg bakbunden på marken.Nu, två år senare, åtalas fyra personer för det brutala överfallet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.