Expressen > Nyheter

Friday, 27 May, 16:07

Expressen - 11 mar 16 kl. 06:10

Då blir det 100 procent vårväderKnoppar, fjärilar, surrande getingar, uteserveringar och blommande körsbärsträd - listan på vårtecken är oändlig. I södra Sverige är det redan vår – nu jobbar den sig upp längs Västkusten. – Man kan säga att majoriteten har fått vår i Västsverige, säger Inga-Lill Nordin, meteorolog på SMHI..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Västkusten, Västsverige, Inga-Lill Nordin, SMHI

Dela artikeln

761 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: blir det , 100procent , vårväder
YA - 13 jan 14 kl. 06:30

Peab drar sig ur plan för 100 nya bostäder

Peab drar sig ur ett stort byggprojekt i Ystad. Företaget har lämnat tillbaka mark i Västra sjöstaden med plats för nästan 100 nya bostäder. Kommun hoppas att andra ska bygga i stället.

Hela Gotland - 21 jun 12 kl. 04:00

100 nya bostäder planeras på norr

Bostadsbristen kan vara över på Gotland. 100 nya bostäder planeras på södra Galgberget, och södra delen av Visby hamn ska utredas för ett framtida bostadsområde..

Jönköpingsnytt - 14 sep 15 kl. 11:00

100 nya bostäder på Tändsticksområdet

Just nu pågår en presskonferens i Rådhuset i Jönköping. Där presenteras en ny plan för hur Tändsticksområdet ska få nytt liv. Bland annat handlar det om 100 nya bostäder.

UNT - 03 feb 15 kl. 05:00

"Fyra spår kan ge 100 000 bostäder"

En utbyggnad till fyra spår på järnvägen mellan Uppsala och Stockholm ger underlag för 100 00 nya bostäder, enligt en rapport från Uppsala Handelskammare..

Norrtelje Tidning - 25 feb 15 kl. 16:00

Baldersgatan kan få 100 nya bostäder

Förtätningen av Norrtälje stad fortsätter. Nu inleds arbetet med en ny detaljplan som rymmer cirka 100 bostäder i flerfamiljshus på Baldersgatan..

UNT - 27 nov 15 kl. 15:53

Plansamråd för 100 nya bostäder

Ett förslag på ny detaljplan för 100 bostäder i Björnhålsskogen, Alunda, kommer inom kort att gå ut på samråd..

DI - 08 feb 16 kl. 16:14

Storsatsning på nya spår ska ge 100.000 bostäder

Staten lovar pengar till tunnelbana och spårväg i våra storstadsregioner. I utbyte krävs minst 100.000 nya bostäder.

DN - 26 feb 16 kl. 12:24

Nära 100 rebellgrupper stöder vapenvila

Enligt syriska oppositionskällor har närmare 100 rebellgrupper gått med på den vapenvila som ska träda i kraft natten till lördagen. Ryska UD-källor säger att de kollapsade fredssamtalen kan återupptas om tio dagar..

BT - 27 nov 15 kl. 13:24

100 nya bostäder på Hulta

AB Bostäder storsatsar på nya hus på Hulta..

BT - 11 jun 14 kl. 21:34

Här vill de bygga 100 nya hem

AB Bostäder planerar ett nytt bostadsområde på Göta. Längs med Viskan ska upp emot 100 nya bostäder växa fram. – Staden har tankar kring hur området utmed Viskadalen ska utvecklas, det är åt det hållet som staden kommer att växa, säger Bengt Engberg, affärsutvecklingschef på AB Bostäder.

Skånskan - 26 feb 16 kl. 09:54

80 000 nya bostäder i Malmö fram till 2040

MALMÖ Malmö överväger att öka målet för bostadsbyggandet från 50 000 till 80 000 nya bostäder fram till 2040. Därmed skapas möjlighet för att klara en befolkningsökning på 160 000 personer. Samtidigt har tempot i bostadsbyggandet redan skruvats upp.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

SKL: "En kommun kan inte bara välja bort"

Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, tillbakavisar Skattebetalarnas kritik om att vara en kravmaskin för kommunerna. Att bara fokusera på kostnader utan att ta hänsyn till vad man åstadkommer "är i det närmaste befängt", säger SKL vd Håkan Sörman och fortsätter: – Det gäller att ta tuffa prioriteringsbeslut – och det görs varje dag runtom i landet..

Expressen - 1 timme sedan

Så var prins Oscars dop i Slottskyrkan

Det var – som det väl ska vara – ett barnens dop. Under ceremonin i Slottskyrkan riktades blickarna gång på gång åt småkungligheternas håll: Leonore dansade till "Fader vår" och föll handlöst från sin stol, Nicolas lekte med en blinkande napp en tandborste och båda småsessorna fick hjälpa till att hälla upp dopvattnet. Samtidigt liknades prins Oscar vid Zlatan Ibrahimovic.

Expressen - 1 timme sedan

Flygjakt efter vatten på Öland i höst

Som följd av den skriande bristen på grundvatten på Öland har MSB och SGU nu beslutat att inventera öns vattentillgångar från luften. I höst ska en inventering göras från helikopter för att se om, och i så fall var, det går att göra ytterligare uttag av grundvatten..

Expressen - 1 timme sedan

Här träffar Obama överlevare i Hiroshima

Under fredagen blev Barack Obama den första sittande amerikanska presidenten att besöka den japanska staden Hiroshima..

Expressen - 1 timme sedan

Jimmis svåra skada – på 90 meters höjd

Jimmi Grell, 27, blev fast i ett vindkraftverk på 90 meters höjd. Han drabbades av så svåra ryggsmärtor att han inte kunde röra sig – och alltså inte heller åka tillbaka ner till marken. – Det kändes som att få en kniv i ryggen.

Expressen - 2 timmar sedan

Nytt bankkrav ska stärka konsumenter

Nu ökar pressen på bankerna. Bankerna ska bli skyldiga att redovisa på vilka grunder boräntan har bestäms - och om de får en annan ränta än snittet. – Nu stärker vi konsumentens makt i en köpsituation som för många av oss är den enskilt viktigaste ekonomiska affären i livet, säger Per Bolund (MP), konsument– och finansmarknadsminister, i en kommentar..

Expressen - 2 timmar sedan

Gävle-imamen bjöds in till riksdagen

Riksdagen bjöd in Gävle moskés kontroversielle imam Abo Raad till ett seminarium om Islamiska Staten, avslöjar Gefle Dagblad. – Vi bjöd in honom för att han är en person som, tyvärr, har ett visst inflytande på muslimer i Sverige, säger vänsterpartisten Jonas Lundgren till tidningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Otrogna Dempsey tillbaka med frun

Patrick Dempsey är tillbaka med sin fru Jillian, trots att paret ligger i skilsmässoförhandlingar. Det gifta paret separerade 2015 efter att "Grey's anatomy"-skådespelaren hade varit otrogen..

Expressen - 2 timmar sedan

De vattnade blommor – mitt under skyfallet

Behöver man vattna blommor trots ösregn? Ja, inga konstigheter. Under torsdagen stod Eskilstuna kommun och vattnade stadens blommor trots kraftigt regnoväder.

Expressen - 2 timmar sedan

Planen: Google ska skrota alla lösenord

Google arbetar med att förbättra säkerheten på nätet – genom att skrota lösenorden. Tekniken kallas för Trust API och använder en mängd sensorer för att avgöra om det är du eller någon annan som försöker att logga in, skriver CNN Money..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.